hemen dün yediklerimi yazıp çıkıyorum kızlar
sabah 2 dilim kızarmış ekmek
2 zeytin 2 dilim sucuk 1 fincan çay
ara 1 dilim kızarmış ekmeğin üztüne 1 çay kaşığı kaymak sürdüm
öğlen 1 kepçe tavuk çorbası
ara 2 adet diyet bisküvi
akşam lahana salatası
4 yk makarna
yatmadan 1 bardak maydanoz suyu
3 lt su
spor
40 dk zumba 20 dk plates
kızlar uzun suredır yokum menulerımı hatırlamıorum bıle hıcbırınızede yorum yapamadım
ogun cıktım pc den sobanın yanında bırakmısım fan yuzunden kapanmıs bdahada acılmadı suanda kuzenımdeyım pc de tamırde napcamı bılmıorum ıns capuk yapılır uygun parcası gelcekmıs onu beklıorum(((((
menulerım klasık bnım tarzım gene ama brebır hatrlamıorum
aylik siralama listesi hazirlanmis302. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kaynak: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-791.html#post29617725
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) İzne ayrılışının üzerinden 6 ay geçen üyeler için ilk diskalifiye dönemi başlamıştır. 278.etapta izne ayrılanlar bu etapta diskalifiye olmuştur. İşlem her etap güncellenecektir.
2) Ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz. İlk 10'a 3 üyesini, yerleştiren 7.takıma tebrikler!
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post29642605
Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
3. TAKIM
Üyelerinizden Gırgırına için yaptığınız bildirim:
Gırgırına ( 84,5 / 00,0 / 0,0 / 0,0 %).takımdan geri dönmek üzere kendi isteği ile ayrıldı
Cümleniz karışık geldi. Kısaca "izinli" mi demek istediniz?
4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
9. TAKIM
Üyelerinizden mababy için yaptığınız bildirim:
mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
Üyelerinizden trulyscrumptions için yaptığınız bildirim:
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0).Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
Kategori olarak aynı durum söz konusu olduğu halde, her üye için iki ayrı ifade şekli kullanmışsınız.
Bir yanlış anlaşılma olmaması adına, her iki durumun aynı olduğunu ifade etmek istiyorum, bilginize.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 302. Etap birincisi 4.Takımdan pegasus07 arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
7. Takım : 1 Ceza Puanı (292. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.200 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Bu kuralın istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
günaydınlar sevgili 4. Takımın azimle kilo veren fıstıkları
Hemen dün yediklerimi yazayım ,
sabah
bir fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
1 domates
3 zeytin
ara :
1 adet kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
öğle : Sonra yazacağım
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara:
Light sütle şekersiz nescafe
eveeeet , ödül hakkımı anlaşılacağı üzere öğlen kullandım.
Eşimin annesinin köyde miiiiis gibi taş fırında pişirdiği ,mancarlı ( ıspanağa benzer bir çeşit ) börek yedim . Pide gibi yapılıyor . çok yemedim ama acayip tatlı geldi , her gün her gün aynı şeylerden sonra , yanında ev yapımı ayran
Bol bol su , sıcaktı ve dışarıdaydım çook su içtim.
Akşam 200 mekik.
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.
Inan özel bir şey yapmadım .zaten o zamanlar epey kiloluydum . 90 kilo ile hamile kaldım , ilk üç ay mide bulantılarından 87 e oldum .doğumada 93 ile gittim.yani başlangıç kilomdan bakarsan sadece 3 kilo aldım.oğlumda 3.500 kilo gayet iyi doğdu canım.
öyle aş ermem falan olmadı.sabahları pek canım bir şey istemiyordu onu hatırlıyorum , hemen her sabah peynirli domatesli tost yemiştim sonrada bir koca kaşık fıstık ezmesi(bebeğin kemik yapısı için çok faydalı)
evet canım hepimiz merak ettik seni , ama kadim arkadaşın tahmin etti bilgisayarının arızalandığını.
Bekliyoruz seni bir an önce güzellik
günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah çok erken saatte 1 danino çilekli yoğurt( çocuklarınkinden)
kahvaltı
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
light peynir bir parça
2 dilim kaşar
3 zeytin
çay
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
1 küçük ekmeklerinden
7-8 patates kızartması
diyet kola
su 1.75 lt
spor yok dışarıda dolaşma :)))
mesaj unuttuyorum bu ara bakarım birazdan
ay canım gözlerimiz aradı yahu nerelerdesin :)) bu arada yazına bayıldım, takımımızı çekemeyenler de uydudan bağlansın :))))))))merhaba arkadaslar,cocuklarin oklulu tatil nedeniyle gec kalkiliyor ve temizligin sonu gelmiyor,sabah bi girstim ise dahada cikamadim,cok sükür ütü,baynyo,wc,dolaplar ve carsaflar bitti,simdi yatak altini temizleyip,yerleri süpürüp sildimmi tamamdir
hemen dün yediklerimi yazayim,yeni gelen arkadaslarlada kaynasamadik,islrimi sonlandirip gecmise bakacagim
toprakscigim senin sirani unutmadim,kafami ve etrafi toparlayip geliyorum
sabah
2 dl tost ekmegine peynirli tost,1 c,k bal ve teryagi üzerine sürülmüs
ara
1 portakal,1 caybardagi süt
ögle
2 dl peynirli börek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
kacamak hakkimi kullandim
2 dl pizza,bol süs biberi,ayran(kola icmedim ama)
su
2 lt
spor yok:18:
merhaba arkadaslar,cocuklarin oklulu tatil nedeniyle gec kalkiliyor ve temizligin sonu gelmiyor,sabah bi girstim ise dahada cikamadim,cok sükür ütü,baynyo,wc,dolaplar ve carsaflar bitti,simdi yatak altini temizleyip,yerleri süpürüp sildimmi tamamdir
hemen dün yediklerimi yazayim,yeni gelen arkadaslarlada kaynasamadik,islrimi sonlandirip gecmise bakacagim
sabah
ara
ögle
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
su
2 lt
sorularını sorıyım ablacığım
1- kardeşini seviyormusun kardeşinle aran nasıl?
2- hayatında ne değişse seni çooook mutlu ederdi?
3- keşke ..... dediğin birşey oldu mu? Keşke olsa ya da olmasa?
4- çok iyi para gelse eline piyango falan yapacağın şeyleri sıralar mısın?
5- geçmişte bir şeyi değiştirme şansın olsaydı geçmişte ki hangi güne gidip neyi değiştirirdin?
:)) Bende gözümü karartmak istiyorum nasılsa kirada değiliz en azındna para biriktirirz diyorum.
Sistemden istediğimiz zaman çıkma hakkımız var sadece organizasyon ücretinin %5sini alamıyormuşuz ee onuda göze alıcaz mecburen.
Bakalım artık ALLAH ım nasip ederse olur inşallah sağol canım görüşlerin için
nerelerdesin sen kuzucuk yaa ama ben biliyordum kesin bilgisyarına bişey olmuştur dedim di :)) çok özledik seni fıstıkk
merhaba arkadaslar,cocuklarin oklulu tatil nedeniyle gec kalkiliyor ve temizligin sonu gelmiyor,sabah bi girstim ise dahada cikamadim,cok sükür ütü,baynyo,wc,dolaplar ve carsaflar bitti,simdi yatak altini temizleyip,yerleri süpürüp sildimmi tamamdir
sabah
ara
ögle
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
su
2 lt
1- çok uyuzsun bunu daha önce söylemişdim di mikardeşimi seviyorum
2- hayatımda banka borçlarım olmasa beni çooooooookkkkkkkkk mutlu ederdi:)))
3- keşke dememeye çalışıyorum, her ne kadar tam uygulayamasam da yeni öğrenmeye başladığım felsefeye ters, o yüzden hayatımda keşkelere yer yok
4- ***Ben her fırsatta sevgili annemin ve babamın atalarına güzel sözler gönderiyorum biliyosun, ellerine dünyanın parası geçmiş insan biraz torunlarının torunlarını düşünmez mi
benim elime para geçse önce gelecek nesillerime rahat bir yaşam bırakmak için gerekli çalışmaları yapardım.
***Ne verirsen elinle o da gelir seninle atasözümüze istinaden iyilik yapmak için kendime daha fazla fırsat yaratırdım
*** Dünyadaki doğal güzellikleri yaşamak ve tatmak isterdim
*** Bir de seni evlendirmek isterdim
5- sanırım hiçbir şeyi, aslında değişmesini istediğim şeyler olmuştur ama ya onları değiştirdiğimde daha sonra gülümseme ile hatırladığım birşeyi yaşama fırsatımı da elimden almışsam diye düşünüyorum. O yüzden değişikliğe cesaret edemiyorum. Eğer sadece sanal olarak değiştirip ona göre yaşamımı film gibi izleme fırsatım olsaydı ilk sevgilimden ayrılmasaydım hayatımın nasıl olacağını merak ederdim
merhabaaramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum
umarım en kısa sürede sağlıklı ideal kilonuza ulaşırsınızburası tam bir motivasyon yeri aradığınızı burda bulcaksınız emin olabilirsiniz
vayyyy ilk sevgili olayını tahmin ederek sormuştum ben bu soruyu tuzağa düştün
ohhh canım afiyet olsun çok güzel yapmışsın bazen kendine ödül de vermek lazım...menün çok güzel ayrıca sonrasında dağıtmamışsın aynı çizginde devam etmişsin güzel bence...Günaydınlar sevgili 4. takımın azimle kilo veren fıstıkları
Hemen dün yediklerimi yazayım ,
Sabah
Bir fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
1 domates
3 zeytin
Ara :
1 adet kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Öğle : Sonra yazacağım
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Light sütle şekersiz nescafe
Eveeeet , ödül hakkımı anlaşılacağı üzere öğlen kullandım.
Eşimin annesinin köyde miiiiis gibi taş fırında pişirdiği ,Mancarlı ( ıspanağa benzer bir çeşit ) börek yedim . Pide gibi yapılıyor . Çok yemedim ama acayip tatlı geldi , her gün her gün aynı şeylerden sonra , yanında ev yapımı ayran
Bol bol su , sıcaktı ve dışarıdaydım çook su içtim.
Akşam 200 mekik.
akşam değil de öğlen yeseymişsin belki iyiymiş o kızartmalarıgünaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah çok erken saatte 1 danino çilekli yoğurt( çocuklarınkinden)
kahvaltı
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
light peynir bir parça
2 dilim kaşar
3 zeytin
çay
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
1 küçük ekmeklerinden
7-8 patates kızartması
diyet kola
su 1.75 lt
spor yok dışarıda dolaşma :)))
mesaj unuttuyorum bu ara bakarım birazdan
menülerin çok iyi canım afiyet olsunGünaydııınnnn
Kızlar cumartesi gece misafirim vardı dün de pikniğe gittik. Hiç giremedim iki gündür. Yediklerimi yazayım geçmişe sonra bakıcam...
Cumartesi
Sabah
Nesfit ( 1 bardak süt+ 4 y.k. nesfit)
Ara
½ gevrek
Öğlen
3 adet kuru köfte
1 y.k. patates püresi
Ara ½ gevrek
1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
1 dilim sütlü tatlı
Spor 30 sabah 30 gece mekik ( misafirlerim gece 01,30 da gitti spor yapamadım)
Su 3 lt den fazla
Pazar
Sabah
Domates peynirli gevrek arası tost
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen 14:30 civarı
2 tavuk butu ( mangalda )
Salata
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
Domatesli biberli kıymalı yumurta 2-3 kaşık
1 bardak meyve suyu
Spor 40 mekik, 10 dk body workout, 45 dk leslie walk, 10 dk trombolin
Su 2 lt civarı
canım menün kuş gibi gerçekten de ama kan şekerini dengelemesi için yoğurdun içine tarçın koy ye ne biliyim kuru kayısı incir ye ama cici bebe yemeGÜNAYDIN KIZLAR HEMEN MÜNÜMÜ YAZAYIMGEÇMİŞE GİDECEĞİM
bUGÜN ÇOK İŞ VAAAAAAAR.
sabah; 1 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim peynir
öğle; 2 yumurtalı çok az yağlı menemen 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
akşam; 200 gr haşlanmıştavuk ve salata 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
gece 4-5 cici bebe
normalde ekmekler ile cicibebe kuşan da yoktu ama dışarıdan geç geldik .asyanın karnını doyurdum derken saat 9 da akşam yemeğini yiyebildim. o saate kadar elim ayağım titredi resmen ekmeği yedim. valla yemesem aç kalacaktım :)))hatta doymadım cicibebe yedim şekerim çok düşmüştü. bide yürüyüş yaptık iyice acıktım.
spo; 2saat açıkhava yürüyüş düşük tempolu
su;1 litre
ara ara kaçırmışsın menüleri ama diğer öğünlerde dengelemişsin canım ama poğaça açma o tarz şeyler yememe ye çalış ben ce vermesi zor kilolar olarak yapışıyolar bünyeyemerhaba kızlar kaç gündür gelemedim hemen menülerimi yazıyım bugün pazartesi yoğun bir gün olcak
cumasabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
aktivite günümüzdü o yüzden biraz abartmış olabilirim hemen sayıyorum
mercimek çorba
1 et şiş
2 köfte
1 kaşık haydari
1 kaşık kısır
biraz patates salatası
çoban salata
acılı ezme 1 kaşık
diet kola
akşama kadar bişey yemedim böyle yiyince
akşam
1 dilim tam buğday
menemen
spor yok
su 2 lt
cumartesi
sabah
yarım pohoça
yarım açma
peynir
3 zeytin
3 kaşar
çay
öğlen yemeği yemedim sevgilimle falcımıza gittik de akşama kadar orda olduğumuz için yemek yemek aklımıxza gelmedi
akşam saat 18.00 de
yarım hamburger
salata
yarım bardak kola
spor yok gece geç geldm bol bol yürüdük dışardayken
su 1 lt anca olmuştur:26:
pazar
kahvaltı
3 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim kaşar
3 zeytin
çay
öğlen
yarım kase mercimek çorba
akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
7-8 patates kızartması
diyet kola
su 1.5 lt
spor yok bol bol yürüdük akşama kadar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?