Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaslar,cocuklarin oklulu tatil nedeniyle gec kalkiliyor ve temizligin sonu gelmiyor,sabah bi girstim ise dahada cikamadim,cok sükür ütü,baynyo,wc,dolaplar ve carsaflar bitti,simdi yatak altini temizleyip,yerleri süpürüp sildimmi tamamdir

hemen dün yediklerimi yazayim,yeni gelen arkadaslarlada kaynasamadik,islrimi sonlandirip gecmise bakacagim
toprakscigim senin sirani unutmadim,kafami ve etrafi toparlayip geliyorum

sabah
2 dl tost ekmegine peynirli tost,1 c,k bal ve teryagi üzerine sürülmüs
ara
1 portakal,1 caybardagi süt
ögle
2 dl peynirli börek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
kacamak hakkimi kullandim
2 dl pizza,bol süs biberi,ayran(kola icmedim ama
)
su
2 lt
spor yok
:18:

canım menü de sporda çok güzelmişş

nerelerdesin sen kuzucuk yaa ama ben biliyordum kesin bilgisyarına bişey olmuştur dedim di :)) çok özledik seni fıstıkk

aylik siralama listesi hazirlanmis
tüm üyeler icinde kacinci sirada oldugunuzu görmek icin tiklayip bakabilirsiniz,üst siralara cikmak icin eminimki daha cok caba göstereceksiniz

canım sende ödülü çok abartmadan kulanmışsın bende hafta sonu çok abartmadım senin sporunda güzel cansı
:) bide evet wuwumun niye yazamadıgını tahmin ettiydim :) o kadar cene calmışlığımız var :) tanıdık artık baya birbirimizi

ara ögünler ve spor yok canım benim ama menün güzel :) akşama sprularıma hazır olllll :)

ay canım gözlerimiz aradı yahu nerelerdesin :)) bu arada yazına bayıldım, takımımızı çekemeyenler de uydudan bağlansın :))))))))

sorularını sorıyım ablacığım

1- kardeşini seviyormusun kardeşinle aran nasıl?
2- hayatında ne değişse seni çooook mutlu ederdi?
3- keşke ..... dediğin birşey oldu mu? Keşke olsa ya da olmasa?
4- çok iyi para gelse eline piyango falan yapacağın şeyleri sıralar mısın?
5- geçmişte bir şeyi değiştirme şansın olsaydı geçmişte ki hangi güne gidip neyi değiştirirdin?

Kaptan ödül hakkını iki dilim pizzada mı kullandın yoksa iki dilim börekte mi

aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum
umarım en kısa sürede sağlıklı ideal kilonuza ulaşırsınız burası tam bir motivasyon yeri aradığınızı burda bulcaksınız emin olabilirsiniz

1- çok uyuzsun bunu daha önce söylemişdim di mi kardeşimi seviyorum
2- hayatımda banka borçlarım olmasa beni çooooooookkkkkkkkk mutlu ederdi:)))
3- keşke dememeye çalışıyorum, her ne kadar tam uygulayamasam da yeni öğrenmeye başladığım felsefeye ters, o yüzden hayatımda keşkelere yer yok
4- ***Ben her fırsatta sevgili annemin ve babamın atalarına güzel sözler gönderiyorum biliyosun, ellerine dünyanın parası geçmiş insan biraz torunlarının torunlarını düşünmez mi
benim elime para geçse önce gelecek nesillerime rahat bir yaşam bırakmak için gerekli çalışmaları yapardım.
***Ne verirsen elinle o da gelir seninle atasözümüze istinaden iyilik yapmak için kendime daha fazla fırsat yaratırdım
*** Dünyadaki doğal güzellikleri yaşamak ve tatmak isterdim
*** Bir de seni evlendirmek isterdim

5- sanırım hiçbir şeyi, aslında değişmesini istediğim şeyler olmuştur ama ya onları değiştirdiğimde daha sonra gülümseme ile hatırladığım birşeyi yaşama fırsatımı da elimden almışsam diye düşünüyorum. O yüzden değişikliğe cesaret edemiyorum. Eğer sadece sanal olarak değiştirip ona göre yaşamımı film gibi izleme fırsatım olsaydı ilk sevgilimden ayrılmasaydım hayatımın nasıl olacağını merak ederdim

inşallah canım hersey istedgın gıbı olur :))

2 dilim peynirli börekten bişi olacağını sanmam göz hakkıdır :)
Pizza da olmasa iyi olurdu ama bazen bunları yemek gerekir

vayyyy ilk sevgili olayını tahmin ederek sormuştum ben bu soruyu tuzağa düştün

merhaba kızlar yeni geldim işten hemen oturdum pc başına...ben bi geçmiş yapıyım bakalım neler kaynatmışsınız

vayyyy ilk sevgili olayını tahmin ederek sormuştum ben bu soruyu tuzağa düştün

heeeeeeeee tuzağa düştüm, ne var sanki herkes merak eder:))) ben sadece açık yürekliyim bak dosdoğru cevap veriyorum, hain köfte başkasından gelmezdi bu soru zaten:))))

ohhh canım afiyet olsun çok güzel yapmışsın bazen kendine ödül de vermek lazım...menün çok güzel ayrıca sonrasında dağıtmamışsın aynı çizginde devam etmişsin güzel bence...
akşam değil de öğlen yeseymişsin belki iyiymiş o kızartmaları ama olsun her zaman yenmiyor sonuçta öle şeyler onun dışında güzel menün..

menülerin çok iyi canım afiyet olsun

canım menün kuş gibi gerçekten de ama kan şekerini dengelemesi için yoğurdun içine tarçın koy ye ne biliyim kuru kayısı incir ye ama cici bebe yemecici bebe yiyerek kilo almaya çalışan arkadaşlarım var benim çok kilo aldırıyomuş..
ara ara kaçırmışsın menüleri ama diğer öğünlerde dengelemişsin canım ama poğaça açma o tarz şeyler yememe ye çalış ben ce vermesi zor kilolar olarak yapışıyolar bünyeye

merhabab hanımlar dünki menümü hemen yazıyım sonra geçmişe bakıyım sonrada akşam yemegi için mutfaga giriyim( ne pişicek üffffff ) :)
sabah 2 dilim kepek ekmegi yarım haşlanmıs yumurta bir domates 1 dilim peynir 3 tane zeytin bol maydonoz

ara yok ögle yok temizlik yaptım unuttum yemek yemeyi

akşam yarım yemek tabagı mantar sote bir dilim kepek ekmegi
yarım kase çorba yogurt

su 1 tl

spor eşimle bir saat yürüyüş yaptık parkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…