ben severim hemde bayaa bildiğin severim yani mesela brokoli haşlarım suyundan bi bardak alır içerim lahana olsun kereviz olsun içerim yani sularını ama zayıflamak için değil sağlıklı olduğu için yani....zaten ben pek inanmıyorum açıkcası sadece bişeyler içerek zayıflana bileceğine spor la diyet şart bence...valla ucunu kaçırıyorum ben belki kepek ekmek yerim yine ama beyaz ekmek yemeye bi başladım mı gerisi geliyor...güzel canım şu maydanozu içebiliyosan bravo sana, bu arada hazır yeri gelmişken benim bir arkadaşım kekik suyu içiyorsu felaket bişey ama kızın basenleri gözümün önünde eridi, ben hayatta içemem büyük konuşmıyım da böyle şeyler hiç bana göre değil
ben de ekmeği seviyorum beyazı bu ara sadece kokluyorum, tam buğday yiyorum, beyaz ekmeği çok severim bazen sadece yemekta bir lokma ile kapanış yapıyorum:)))
merhabab hanımlar dünki menümü hemen yazıyım sonra geçmişe bakıyım sonrada akşam yemegi için mutfaga giriyim( ne pişicek üffffff ) :)
sabah 2 dilim kepek ekmegi yarım haşlanmıs yumurta bir domates 1 dilim peynir 3 tane zeytin bol maydonoz
ara yok ögle yok temizlik yaptım unuttum yemek yemeyi
akşam yarım yemek tabagı mantar sote bir dilim kepek ekmegi
yarım kase çorba yogurt
su 1 tl
spor eşimle bir saat yürüyüş yaptık parkta
Günaydınnnn
Hemen dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bi göz atayım
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 2 salatalık minik, çeri domates 4-5 tane, 4 zeytin, 1 yumurta, 1 açık çay
Akşam: 2 Dilim pizza, Ayran (dışarı çıkmıştık diyette olduğumu kimseye söylemyorum hemen vazgeçtirecekler diyeÇift kişilik menü almıştık mecbur kaldım
Pizzayı yediğimizde saat 4 dü ondan sonra hiç bişi yemedim.
Spor olarak da 20 mekik, kol bel kalça hareketleri, yarım saat zumba
Pek iç acıcı değil ama pazar oldu böyle oldu :26:
soru cvp olayı çok akıllıca olmuş kısmen tanıdım yani seni:)))Allah sıkı geldi sorular, kendim kaşındım di mi :))))
1- en çok sigarayı bıraktıktan sonra tekrar başladığım zaman pişman oldum, bir de babamla bir kez çok kötü bir kavga etmiştim o zaman
2- mutlu olmak bana göre çok kolay bişey:) ben çok çok küçük şeylerden bile mutlu olurum, bir gökkuşağından, güzel havadan, bir tatlı sözden hatta köprüden geçerken hep iki kıta arasında geçiş yapmak dünyada kaç kişiye nasip olur diye bile geçerken mutlu olurum
3- bu ara pek program takip edemiyorum düzenli olarak, film bir çok sevdiğim film var daha çok romantik filmleri severim
4-inatçılığım duruma göre vardır, bencil olduğumu düşünmüyorum, bu halim arasıra beni üzsede de bencil olmak bana göre değil
5-evet canım hem de tam bir balık burcuyum, yanlız yükselenim boğa , daha güçlü olduğum taraflarım oradan geliyor sanırım
6-aslında kilo benim ezelinden beri hep korktuğum bişey, hep dengede kalmaya çalıştım çünkü yemek yemeyi çok severim, en son geçen sene bu kadar kararlı başlamama ise şu olay sebep oldu; ben çocukluğumun geçtiği mahallede oturuyorum şu an, benim hep mahallenin en güzel kızı ünvanım vardı ayıptır söylemesi :))) bizim ufak veletlerden biri, tabi şimdi koca adam oldu. demiş ki biz küçücükken bile gökçe ablaya aşıktık ne kadar kilo almış((( ben tabi bunu duyunca dumura uğradım ve hemen diyete başladım :))))))
7- yukarıda anlattığım ve benzeri yaşadığım şeyler beni çok üzdü, sonra kilo verdikçe aaaa ne kadar zayıflamışsınları da duyunca gaza geldim tabi takımım sağolsun, burada olmasam bırakabilirdim. Anlaşıldığı üzere hemen gaza gelebiliyorum :)))
8-kesinlikle ve kesinlikle eşim
9-off hem de nasıl biz kedi köpek gibi durmadan birbirimizi yeriz ama ayrı da yapamayız, kardeş işte evin küçük şımarık kızı
10- insanların kalplerini... o zaman benim ve tüm insanların yavrularına bırakacak daha güzel bir dünyaları olurdu.
kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar
akşam uğramaya çalışırım
ben geldim kızlarr :))
keşke öğlen kullansaydın kaçamak hakkını öğlende börek yemişsin zatenn sporda yapmamışsın aboooooovvvvmerhaba arkadaslar,cocuklarin oklulu tatil nedeniyle gec kalkiliyor ve temizligin sonu gelmiyor,sabah bi girstim ise dahada cikamadim,cok sükür ütü,baynyo,wc,dolaplar ve carsaflar bitti,simdi yatak altini temizleyip,yerleri süpürüp sildimmi tamamdir
hemen dün yediklerimi yazayim,yeni gelen arkadaslarlada kaynasamadik,islrimi sonlandirip gecmise bakacagim
toprakscigim senin sirani unutmadim,kafami ve etrafi toparlayip geliyorum
sabah
2 dl tost ekmegine peynirli tost,1 c,k bal ve teryagi üzerine sürülmüs
ara
1 portakal,1 caybardagi süt
ögle
2 dl peynirli börek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
kacamak hakkimi kullandim
2 dl pizza,bol süs biberi,ayran(kola icmedim ama)
su
2 lt
spor yok:18:
Günaydııınnnn
Kızlar cumartesi gece misafirim vardı dün de pikniğe gittik. Hiç giremedim iki gündür. Yediklerimi yazayım geçmişe sonra bakıcam...
Cumartesi
Sabah
Nesfit ( 1 bardak süt+ 4 y.k. nesfit)
Ara
½ gevrek
Öğlen
3 adet kuru köfte
1 y.k. patates püresi
Ara ½ gevrek
1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
1 dilim sütlü tatlı
Spor 30 sabah 30 gece mekik ( misafirlerim gece 01,30 da gitti spor yapamadım)
Su 3 lt den fazla
Pazar
Sabah
Domates peynirli gevrek arası tost
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen 14:30 civarı
2 tavuk butu ( mangalda )
Salata
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
Domatesli biberli kıymalı yumurta 2-3 kaşık
1 bardak meyve suyu
Spor 40 mekik, 10 dk body workout, 45 dk leslie walk, 10 dk trombolin
Su 2 lt civarı
GÜNAYDIN KIZLAR HEMEN MÜNÜMÜ YAZAYIMGEÇMİŞE GİDECEĞİM
bUGÜN ÇOK İŞ VAAAAAAAR.
sabah; 1 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim peynir
öğle; 2 yumurtalı çok az yağlı menemen 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
akşam; 200 gr haşlanmıştavuk ve salata 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
gece 4-5 cici bebe
normalde ekmekler ile cicibebe kuşan da yoktu ama dışarıdan geç geldik .asyanın karnını doyurdum derken saat 9 da akşam yemeğini yiyebildim. o saate kadar elim ayağım titredi resmen ekmeği yedim. valla yemesem aç kalacaktım :)))hatta doymadım cicibebe yedim şekerim çok düşmüştü. bide yürüyüş yaptık iyice acıktım.
spo; 2saat açıkhava yürüyüş düşük tempolu
su;1 litre
bütün gün aç gezmişsin resmenmerhabab hanımlar dünki menümü hemen yazıyım sonra geçmişe bakıyım sonrada akşam yemegi için mutfaga giriyim( ne pişicek üffffff ) :)
sabah 2 dilim kepek ekmegi yarım haşlanmıs yumurta bir domates 1 dilim peynir 3 tane zeytin bol maydonoz
ara yok ögle yok temizlik yaptım unuttum yemek yemeyi
akşam yarım yemek tabagı mantar sote bir dilim kepek ekmegi
yarım kase çorba yogurt
su 1 tl
spor eşimle bir saat yürüyüş yaptık parkta
merhaba kızlar kaç gündür gelemedim hemen menülerimi yazıyım bugün pazartesi yoğun bir gün olcak
cumasabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
aktivite günümüzdü o yüzden biraz abartmış olabilirim hemen sayıyorum
mercimek çorba
1 et şiş
2 köfte
1 kaşık haydari
1 kaşık kısır
biraz patates salatası
çoban salata
acılı ezme 1 kaşık
diet kola
akşama kadar bişey yemedim böyle yiyince
akşam
1 dilim tam buğday
menemen
spor yok
su 2 lt
cumartesi
sabah
yarım pohoça
yarım açma
peynir
3 zeytin
3 kaşar
çay
öğlen yemeği yemedim sevgilimle falcımıza gittik de akşama kadar orda olduğumuz için yemek yemek aklımıxza gelmedi
akşam saat 18.00 de
yarım hamburger
salata
yarım bardak kola
spor yok gece geç geldm bol bol yürüdük dışardayken
su 1 lt anca olmuştur:26:
pazar
kahvaltı
3 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim kaşar
3 zeytin
çay
öğlen
yarım kase mercimek çorba
akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
7-8 patates kızartması
diyet kola
su 1.5 lt
spor yok bol bol yürüdük akşama kadar:)))
Günaydınnnn
Hemen dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bi göz atayım
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 2 salatalık minik, çeri domates 4-5 tane, 4 zeytin, 1 yumurta, 1 açık çay
Akşam: 2 Dilim pizza, Ayran (dışarı çıkmıştık diyette olduğumu kimseye söylemyorum hemen vazgeçtirecekler diyeÇift kişilik menü almıştık mecbur kaldım
Pizzayı yediğimizde saat 4 dü ondan sonra hiç bişi yemedim.
Spor olarak da 20 mekik, kol bel kalça hareketleri, yarım saat zumba
Pek iç acıcı değil ama pazar oldu böyle oldu :26:
merhabalar hanımlar
gelelim dünkü menüme
sabah: 1 büyük fincan yeşil çay
2 kuru erik
1 avuç içi leblebi
(eşim geç kalktığı için kahvaltıya onu bekledim oda öğlen kalktığı için aç kalmamak için bunlaı yedim )
öğle: 1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir
dometes,salatalık , 1 dilim sucuk
ara bir avuç içi kadar çağla
akşam: yarım porsiyon saç kavurma (etin yağsız yerlerinden )
semizotu salatası
ayran
yarım dilim kepek ekmeği (çok acıydı yemek ekmeksiz gitmedi)
ara :1 portakal
dün spor yapmadım ama hep hareket halindeydim .semt pazarımız vardı mesafaemiz var baya yürüyerek gidip geldik pazardada baya dolaştık 45dk.-1 saat arası yürümüşüzdür.
onun dışında su çok içtim çok sıcaktı hava ama kaç litre saymadım .
mesaj sayımda 3-4 arası sanırım.
bu kadar kızlar eşim evde olduğu günler diyet yapmak çok zorduk ama kazasız belasız atlattık çok şükür
menun guzel de bebegım şu kola olmasaymış iyiymişş ahh ahhh kola dıyınce bnımde canım cektı kola ama yok içmicemm ...
msj sayım 23...umarım doğru anlamışımdır kendi yazdığımız mesajları sayıyorduk dimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?