Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben severim hemde bayaa bildiğin severim yani mesela brokoli haşlarım suyundan bi bardak alır içerim lahana olsun kereviz olsun içerim yani sularını ama zayıflamak için değil sağlıklı olduğu için yani....zaten ben pek inanmıyorum açıkcası sadece bişeyler içerek zayıflana bileceğine spor la diyet şart bence...valla ucunu kaçırıyorum ben belki kepek ekmek yerim yine ama beyaz ekmek yemeye bi başladım mı gerisi geliyor...

ah canım ah yine çok az yemişsin, temizlik yaparken insan unutuyor cidden açlığını

hiç olmamış en azından akşam meyve ya da salata yeseymişsin olurmuş çünkü öğlen yedğiklerini yakmak yerine depoladı şimdi senin bünye...canım niye sölemiyorsun diyet yaptığını söle ben ce benide vaz geçirmeye çalışıyolar ama ben direniyorum hem kendime olan güvenim daha fazla pekişiyor o şekilde..mesela bgn öğlen kuzenimin yanına gittim yanımda aktivya yoğurdumu da götürdüm onu yedim sonra patronu peynirli simit almış gelmiş hem kendine hem bize...ben yemedim kuzenime verdim bana neden yemiyorsun senin neyin var saçmalama dediler ama kusura bakmayın valla yemiycem dedim..ona ayıp yiyelim buna ayıp yiyelim derken kendimize ayıp ediyoz valla artık bencil olacam bu konularda

kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar
akşam uğramaya çalışırım

soru cvp olayı çok akıllıca olmuş kısmen tanıdım yani seni:)))

keşke öğlen kullansaydın kaçamak hakkını öğlende börek yemişsin zatenn sporda yapmamışsın aboooooovvvvyediklerin az ama kalorileri yüksek...
canım sen antalyalımısın isminin yanında ki 07 den ötürü soruyorum

Allah ım ne kadar çeneniz düşmüş iki günde. Şimdi bi geçmişe gidiyim desem kaybolurum valla. Ben spora fazla yüklendim heralde eee vücut ham tabi. Kaptanla boy ölçüşcem diye her yerim tutuldu .Şu cuma bi geçse de kurtulsam. E ne demişler büyük lokma ye büyük laf etme. Neyse... Bu gün iş yeri çok yoğundu , dün piknik, cumartesi akşam misafir baya bi koptum. Ben şimdi cumartesi akşama gidiyim gelebildiğim kadar geleyim yakın tarihe ,kalanına da evden devam ederim artık... Öpüldünüz...

Son düzenleme:

canımm cumartesi akşam neden yemek yemedin tatlıyı yemek içinmi
pazar günüde menün güzel sporun da güzel fıstık tranbolin nasıl gidiyor memnun musun

canım 100 gr haşlanmış tavuk 150 kalori sen 200 gram yemişsin biraz fazla olmuş bence salata yogurt felan da ye yanında canım benim bence
bide ben bu aralar şu kalori işine cok taktım ya

bütün gün aç gezmişsin resmen...
ayy eşiyle yürüyüş yapanlara bi imreniyorum benim ki hiç yapmaz ööle şeyler

buneeeeee okuya okuya yoruldum menüyü canım bayaa fazla geldi bana yaaa bence bu hafta içi kendine ceza ver derim ben

canım sadece sabahki menünü ve sporu begendim çünkü öglen yemegi yok aralar yok bide küçük boy pizza 620 kalori sen iki dilimin hesabını yap artık

menün bence gayet güzel canım çok dengeli aferiiiiiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…