- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
özletmıcem canım zaten :))) bgun kuzenmde kalcam yarın roportaj bnde galıba yarında burdayım oburgunde ıns pc yapılmıs olur
ama cok pc basında dramıorum kuzenımlede ılgılenmem gerekıo ama gelcem ara ara
bende kola içmiyorum fıstıgım zaten sevmem binde bir içerim kola yerine limonata içmeyi severim ben :))
gel gel canım benim sürekli ugra yolla bilgisayarı buraya benimkine yaptirim :):))
selaammm... sonunda iilestim artık normal diyetime dönüyorum tabi aranızada dönüyorum hastayken fazla katılamıyordumşimdi dışarda işim var gelince gecmişe bakcam
Arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum konu açmak istemedim açıkcası bu konuda hakkında fikir verirseniz sevinirim bana
Şimdi belki duymuşsunuz emin evim, emin otomativin faizsiz sistemi ev araba alma sistemi var. Biz konuştuk ettik. Sisteme güven duyuyoruz şöyle çok yakın arkadaşımız ev sahibi oldu şu an oturuyor evinde :)
Şimdi 70.000 bin tl için
10.800 peşinat istediler, 4.150 tl Organizyon ücreti istediler
Yani 70 bini 74.150 olarak ödeyeceğiniz.
Biz sabit sistemi seçmeyi planlıyoruz.
91 ay vade yani yaklaşık 8 yıl içinde biticek ALLAH nasip ederse.
Aylık ödemeside 704 tl
Eylük 2016 da ev teslimatı.
Şu an çok şükür kirada değiliz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. Emin evimde istediğin evi alıyorlar sana sen emin evime borçlu oluyorsun tabu bizim üstümüze oluyro ama banka gibi ipotekli oluyr yani.
Şu an net gelirimiz sadece eşim de 900 tl maaş alıyor. Ben çalışmıyorum ama bi kaç yaptığım işler var banada aylık hiç gelmese 400-500 getirisi var şükür.
eşim her ay üzerini tamamlarız diyor aslında ben ısrar ediyorum.
Çünkü oldu oldu bi daha olamaz biliyorum
Sizde deli cesaretimi gösterdiğim :26:
Evet ama kuralı sistemide var ama onda sabit bir ücret yok 120 ay vadeli seçersen 120 kişilik gruba dahil oıluyorsun. Ama işte evin ne zaman çıkacağı belli değil ilk ayda çıkailir 10 yılın sonundada bir garantisi yok
Ne kadar ödersen ödeyebiliyorsun 500 400 ne kadar çok ödersen evini o kadar erken alıyormuşsun sanırım böle bişiydi. Ama çekilişliyi istemeidğim için direkt sabit gelirli olana gittik.
He bide şu var 3 yıl sonra evler 70000 bin değilde 90000 oldu diyelim sonra üzerine eklettirebiliyosun ama en azından ev sahibi oluyosun.
Bize çok mantıklı geldi bankadan araştırdık 70000 bine 120000 ödemeli çıkardılar 950 civarıda tksit çıktı
Bizim burası küçük bir ilçe o yüzden ev fiyatları uygun ama ne bilim biz çok sıcak bakıyoruz. Para birikecek gibi değil bu devirde haracayıp duruyoruz
1. esının ısı sureklımı yanı ısten ayrılma gıbı ıhtımalı olabılırmı
2. sımdı sız 1.400 lrayla rahat gecınebılıomusunz .
3. sen yaptgın ısın getrısının yıllar boyunca boyle surecegını dusunuyormusun
4. dıyelım eve 700 lra verdınız senın ısın de sureklı para kazandın 700 lırayla gecınebılcekmısın
hastalık saglık fatura yemek falan fılan kısısel gysı alıs verıs hersey ıcınde kendıne guvenıosan al evını ama bu surec senı yorabılır canım:26:
Bide benim sistem hakkında güvencim tam çok araştırdık referansları tek tek aradık hatta :)) Çok garanticiyimdir.
Tek sorun 900 tl sbait maaşla bu kadar borca girmek
Bana bu ay 500 gelirse bir dahaki ay 700 gelebilir bi ay 200 tl gelir sabit olmayan bi işim var maalesef
hoş bulduk canım :))evet öyle canım bu arada hoşgeldın....
evet canım alışmalıyım ama şöle bişey var canımın o an çektiği bir şeyden 1 tane veya küçük bir parça yediğim şeylerin hevesi sönüyo ama o 1 taneyi yemezsem 1-2 paket oturup yeme arzusu içimi kemiriyo .psikolojik yoksunluk duygusundan muzderip oluyorum . ama bir lokma bile yesem nasıl olsa yedim 1 lokma da aynı tat 100 lokmada diyip yatışabiliyorum. bi yerde okumuştum 3 ısırık kanunu diye uzun diyete başlayanlarda psikolojik yoksunluğa düşmemesi için 3 ısırık kaçamak veriyodu. neyse bende sporumu arttırarak dengeyi yakalıcam.
merhaba arkadaslar,cocuklarin oklulu tatil nedeniyle gec kalkiliyor ve temizligin sonu gelmiyor,sabah bi girstim ise dahada cikamadim,cok sükür ütü,baynyo,wc,dolaplar ve carsaflar bitti,simdi yatak altini temizleyip,yerleri süpürüp sildimmi tamamdir
hemen dün yediklerimi yazayim,yeni gelen arkadaslarlada kaynasamadik,islrimi sonlandirip gecmise bakacagim
toprakscigim senin sirani unutmadim,kafami ve etrafi toparlayip geliyorum
sabah
2 dl tost ekmegine peynirli tost,1 c,k bal ve teryagi üzerine sürülmüs
ara
1 portakal,1 caybardagi süt
ögle
2 dl peynirli börek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
kacamak hakkimi kullandim
2 dl pizza,bol süs biberi,ayran(kola icmedim ama)
su
2 lt
spor yok:18:
allahım bizim küçük kız yine boyundan büyük konuştu :))
bende aynı senin gibi düşünüyorum wuwum ben kalkışamazdım sahsen galiba
hoş bulduk canım :))
aynı mesajı tekrar yollamışım
selam kizlar,ben geldimmmm
gecmisi satir satir okudum fakat alinti yapmayi unuttum
cok yorgunum o yüzden cevap verebldigim kadar burdan vermeye calisacagum,kusura bakmayin
Topraks cnm,sana soru soramadim,basimi isten alamadim,cok yorgunum,simdi sorulara baslayacagim ama
eftelya ablani tuzaga düsürmene cok güldüm ama oda tahmin etmistir bence tuzak soru oldugunu...bide senin ögünler biraz kacmis gibi geldi bana,sen sevgilini kendine uydurmaya calis bence,ceza vermeye bile halim yok
yeni arkadaslar kusuruma bakmayin,simdi bu ne bicim kaptan,takimda yok diyorsunuzdur,yok ama cocuklarin okulu tatil ve onlar dagitiyor ben topluyorum,arkami dönoüyorum yine dagilmis,simdilik bitti,sizide bi taniyamadim,kim kimdir karistiriyorum
Aus cugum ödül pizza icindi,börekleri kepekli unla yaptim ve yag kullanmadm,diyet oldu yani
buyumeyenbayby tatlim hic kasma kendini ben bu hafta 500gr bile versem göbek atacam
rapunzel hosgeldin tatlim,iyilesmene sevindimhani bi geldin geri gittin,bundan sonra eski düzen gel olurmu,yoksa külahlari degisiriz
beril kurallari kabul etmissin tekrardah hos geldin
zeynep cok az yemissin,ac gezmissin hatta,hic olmamis,begenmedim
wuwum,nerdesin yaa,pcnin basina gelenleri okudum,gecmisolsun cnm,en kisa sürede eski sagligina kavusurda sende burda
normalde olsa cezaliktim ama hafta sonu ödülü oldugundan affettim kendimigüzel kaptan menü sadece pizza bana fazla geliyor
selam kizlar,ben geldimmmm
gecmisi satir satir okudum fakat alinti yapmayi unuttum
cok yorgunum o yüzden cevap verebldigim kadar burdan vermeye calisacagum,kusura bakmayin
Topraks cnm,sana soru soramadim,basimi isten alamadim,cok yorgunum,simdi sorulara baslayacagim ama
eftelya ablani tuzaga düsürmene cok güldüm ama oda tahmin etmistir bence tuzak soru oldugunu...bide senin ögünler biraz kacmis gibi geldi bana,sen sevgilini kendine uydurmaya calis bence,ceza vermeye bile halim yok
yeni arkadaslar kusuruma bakmayin,simdi bu ne bicim kaptan,takimda yok diyorsunuzdur,yok ama cocuklarin okulu tatil ve onlar dagitiyor ben topluyorum,arkami dönoüyorum yine dagilmis,simdilik bitti,sizide bi taniyamadim,kim kimdir karistiriyorum
Aus cugum ödül pizza icindi,börekleri kepekli unla yaptim ve yag kullanmadm,diyet oldu yani
buyumeyenbayby tatlim hic kasma kendini ben bu hafta 500gr bile versem göbek atacam
rapunzel hosgeldin tatlim,iyilesmene sevindimhani bi geldin geri gittin,bundan sonra eski düzen gel olurmu,yoksa külahlari degisiriz
beril kurallari kabul etmissin tekrardah hos geldin
zeynep cok az yemissin,ac gezmissin hatta,hic olmamis,begenmedim
wuwum,nerdesin yaa,pcnin basina gelenleri okudum,gecmisolsun cnm,en kisa sürede eski sagligina kavusurda sende burda olursun umarim
yorum yapmadigim varsa kusura bakmayin.....
canımm cumartesi akşam neden yemek yemedin tatlıyı yemek içinmi
pazar günüde menün güzel sporun da güzel fıstık tranbolin nasıl gidiyor memnun musun
merhabab hanımlar dünki menümü hemen yazıyım sonra geçmişe bakıyım sonrada akşam yemegi için mutfaga giriyim( ne pişicek üffffff ) :)
sabah 2 dilim kepek ekmegi yarım haşlanmıs yumurta bir domates 1 dilim peynir 3 tane zeytin bol maydonoz
ara yok ögle yok temizlik yaptım unuttum yemek yemeyi
akşam yarım yemek tabagı mantar sote bir dilim kepek ekmegi
yarım kase çorba yogurt
su 1 tl
spor eşimle bir saat yürüyüş yaptık parkta
merhaba kızlar yeni geldim işten hemen oturdum pc başına...ben bi geçmiş yapıyım bakalım neler kaynatmışsınız
ohhh canım afiyet olsun çok güzel yapmışsın bazen kendine ödül de vermek lazım...menün çok güzel ayrıca sonrasında dağıtmamışsın aynı çizginde devam etmişsin güzel bence...
akşam değil de öğlen yeseymişsin belki iyiymiş o kızartmalarıama olsun her zaman yenmiyor sonuçta öle şeyler onun dışında güzel menün..
menülerin çok iyi canım afiyet olsun
canım menün kuş gibi gerçekten de ama kan şekerini dengelemesi için yoğurdun içine tarçın koy ye ne biliyim kuru kayısı incir ye ama cici bebe yemecici bebe yiyerek kilo almaya çalışan arkadaşlarım var benim çok kilo aldırıyomuş..
ara ara kaçırmışsın menüleri ama diğer öğünlerde dengelemişsin canım ama poğaça açma o tarz şeyler yememe ye çalış ben ce vermesi zor kilolar olarak yapışıyolar bünyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?