Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gel gel canım benim sürekli ugra yolla bilgisayarı buraya benimkine yaptirim :):))

gel gel canım benim sürekli ugra yolla bilgisayarı buraya benimkine yaptirim :):))

ugruorum bebegım carsamba btmedyse en gec persembeye alırım pc mı tamırden anca yalandan yere bekletıolar ufak işi var :)
bu arada roportaj yarın bnde dmı ?

canım güvenli bi yermi ona bak bide gelirinizide düşün ilerde sıkışmayın o daha köyü olur iyi düşüün karar ver derim ben

nerede yaşıyorsun sen canım

allahım bizim küçük kız yine boyundan büyük konuştu :))
bende aynı senin gibi düşünüyorum wuwum ben kalkışamazdım sahsen galiba

sen ne iş yapıyorsun canım

bende yersem kendimi hiç tutamıyorum canım ya o yüzden hiç tadına bakmıyorum

güzel kaptan menü sadece pizza bana fazla geliyor

selam kizlar,ben geldimmmm
gecmisi satir satir okudum fakat alinti yapmayi unuttum
cok yorgunum o yüzden cevap verebldigim kadar burdan vermeye calisacagum,kusura bakmayin

Topraks cnm,sana soru soramadim,basimi isten alamadim,cok yorgunum,simdi sorulara baslayacagim ama

eftelya ablani tuzaga düsürmene cok güldüm ama oda tahmin etmistir bence tuzak soru oldugunu...bide senin ögünler biraz kacmis gibi geldi bana,sen sevgilini kendine uydurmaya calis bence,ceza vermeye bile halim yok

yeni arkadaslar kusuruma bakmayin,simdi bu ne bicim kaptan,takimda yok diyorsunuzdur,yok ama cocuklarin okulu tatil ve onlar dagitiyor ben topluyorum,arkami dönoüyorum yine dagilmis,simdilik bitti,sizide bi taniyamadim,kim kimdir karistiriyorum

Aus cugum ödül pizza icindi,börekleri kepekli unla yaptim ve yag kullanmadm,diyet oldu yani

buyumeyenbayby tatlim hic kasma kendini ben bu hafta 500gr bile versem göbek atacam

rapunzel hosgeldin tatlim,iyilesmene sevindimhani bi geldin geri gittin,bundan sonra eski düzen gel olurmu,yoksa külahlari degisiriz

beril kurallari kabul etmissin tekrardah hos geldin

zeynep cok az yemissin,ac gezmissin hatta,hic olmamis,begenmedim

wuwum,nerdesin yaa,pcnin basina gelenleri okudum,gecmisolsun cnm,en kisa sürede eski sagligina kavusurda sende burda olursun umarim

yorum yapmadigim varsa kusura bakmayin.....

inş bebegım demın cvapladım ama sözcuklerım karstı ya (((((((((

canımm cumartesi akşam neden yemek yemedin tatlıyı yemek içinmi
pazar günüde menün güzel sporun da güzel fıstık tranbolin nasıl gidiyor memnun musun

Canım, cumartesi misafirle birlikte geç saatte yemek istemedim tatlıyı o yüzden akşam yemeği niyetine yedim, bide iş çıkışı eve gittim aradılar geliyoruz diye yemeğe vakit yoktu zaten. Trambolini hiç sorma mahvetti beni, her gün daha uzun süre zıplıyorum ama karşıdan görüldüğü kadar kolay değil onu söyleyebilirim...

Ablacım ara ve öğle olmamasına rağmen akşam abartmamışsın tebrik ederim. Keşke unutmasak atlamasak öğünleri ama oluyor işte.

merhaba kızlar yeni geldim işten hemen oturdum pc başına...ben bi geçmiş yapıyım bakalım neler kaynatmışsınız

teşekkürler , sizinle de daha fırsatımız olmadı sohbet etmeye ama yarın rutin hayatıma dönücem inşallah...

1.kac kardessiniz
2.ailenden örnek alipta,evliliginde keske yapabilseydim,veya uyguladigin bir kural veya davranis varmidir
3.kuralci bir ailedemi büyüdün,serbestmiydin
4.sende erken evlenenlerdensin,evlenme teklifini nasil aldin ve nasil karar verdin evlenmeye
5.evlenmeden önce kac cocuk düsünüyordun
6.kendinden örnek alarak cocuklarinin hayatina müdahale edermisin,i ben yaptim,cocuklarim yapmasin dedigin birsey varmi
7.simdi sana kaybolan yillarini verseler gitmek istermisin,yoksayasamadigin yillarinami gitmek istersin
8.sence bir kadin nasil olmalidir(esiyle,cocuklariyla,yakin cevresiyle)
9.kayinvaliden veya esin tarafindan bir akraban düzenine karissa tepkin ne olur,onlarla birlikte oturman gerekse cevabin ne olur
10.cocuklarin icin düsündügün meslek
11.aklinin estigini yaparmisin,yoksa baya düsünürmüsün
12.esinin burcu ne ve is yerinde birlikte calismanin zorluklari ve kolayliklari
13.eftelya sana temizlikte yardim edioyrmu

14.en sevmedigin ev isi
15.en sevdigin renk
16.ugurlu sayin varmidir
17.hangi takimi tutuyorsun
18.insanlarin cinsel terchlerine takilirmisin,mesela gecenlerde erkek olan bir oyuncu vardi,bu gibi durumlarda tepkin ne olur
19.erkek olmak istedigin oldumu hic
20.10 yil sonran nasil olurdu
21.yetermi,devammi sorulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…