teşekkür ederim. kabul ediyorum. daha öcede farklı ir sitede böyle bir gruba katılmıştım. alışığım yani. yarın başlıyorum diyete ve spora. lesslie ye başlayacağım. bir şey soracağım bir önceki gün kaç mesaj yazdık onuda mı yazıyoruz ben mi yanlış anladım.birde kilo bildirimi yerini ve saati söylersniz bu iş tamamdır
merhabalar ismim yasemin evet artık bende aranızdayım. yarıdan tibaren başlıyorum bende diyete ve spora. bu arada aranıza aldığınız için teşekkürler. kilo bildirimini buraya mı yapıyoruz. cuma günü mü bildiriyoruz ve saat kaça kadar. yeniyimde pek bilmiyorum
merhabalar hanımlar,dünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3-4 zeytin,dometes,salatalık
yağsız tavada çakılmış 1 yumurta
ara:1 elma yeşil çay
öğle-ikindi: şehir dışından ablamlar geldi 1 nisan şakası yaptılar bize kargo (kızıma birşeyler almış onu göndericem pazartesi evde olun kargo gelicek diye aradı beni) beklerken bi baktık onlar çıktı geldi. neyse yemek yemek istemediler onlarlada kahvaltı yaptık artık.
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir bol bol taze tere,nane,roko,turp otu (kayınvaldesinin bahçesinden toplamışlar)
dometes,salatalık şekersiz çay
ara : yeşil çay
2 kuru erik
akşam:etli bamya
yer elması turşusu(ev yapımı)
taze yoğurt
2,5 litre su pazartesileri dipli temelli temizlik günümdür o yüzden spora gitmedim zaten öğleden sonrada şehşr dışındaki ablam ve eşi geldikleri için onlarla vakit geçirdim.
kusana devam,tebrikler,baya dayanikli ciktin
aksam bi ara koyarim,doya doya bakarsin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm,tavuk sis fazla kacmis gibi ama yinede göze batmiyor,en azindan ciko degil,yemek
bende sülbiye istiyorumm
afiyet olsun cnm,spor haric güzel yemissin
kahvalti yap lütfen
spor süper
vücut kitliga gecmis sende,yemeye yemeye onunda dengesini bozmussun,biz nasilki kitlik aninda gram gram yeriz,yiyecekler yetsin diye,vücutta gram gram veriyor,yaglari bitmesin diye:18:
afiyet olsun cnm,saglikli ve güzelce yemissin herseyden,sporda gözümdden kacmadi,bravooo
tamam cnm,anladim,bende dis gücler tarafindanmi zorlaniyorsun dedim
merhaba tatlim,senin yediklerine yorum yapmak bu güne kismetmis
öglen ac gezmissin,ara hic yok,aksamda 1 tabak pilav cok,bi kac kasik alip yanina baska bisey de yeseymissin keske
su az,sporda yok sayilir,hic olmamis,böyle yersen sende gram gram verirsin,hemende alirsin,giden yag degil kas olur
tamam cnm,kizinla ilgilen,biz burada bekliyoruz
bu ne cnm,sen ne yaptin dünn,yok artikkk,unuttun demi yediklerini yazmayi,yada ben halüsilasyon görüyorum
merhaba tatlim,hos geldin,birazdan kurallari yazarim,kabul edersen baslarisin
bol bolll yagg yakmalar o zaman sana,böyle devam edersen kisa sürene kurtulursun fazlaliklardan
teşekkürler hoşbuldum. yarın başlıyorum ben diyete ama bugünde dikkat edeceğim.hos geldin o zaman aramiza
önceki günkü mesajlari sayiyoruz,katilimin aksamamasi acisindan
kilonu burda bildiriyorsun,her hafta bir üye liste hazirlayip,paylasim alanina tasiyor,yani buraya yazman yeterli
MERHABA YASEMİN HOŞGELDİN ARAMIZA..
hoşbuldum canım.
Gözün aydın , ne mutlusundur şimdi ablana kavuştun diye, güzel süpriz yapmışlar doğrusu... Menünde güzel sağlığa zararlı ya da düzensiz birşey yok canım. Ablanlar gidince de spora devam tabi ...
Kaptan yok yazmayı unutmadım, bir haftadır regl olcam diye söylenip duruyorum ya pazar gece regl oldum , dehşet derece midem bulanıyor, belim ağrıdan kopuyor. Hiçbişey yiyemiyorum, aç kalmıyım diye de meyve suyu içtim. Bugün biraz daha hafifledi bulantım. bugün biraz bişeyler attım ağzıma. Her ay başında 1-2 gün aynı işkenceyi yaşıyorum malesef. Sözde pazartesi yeni diyet listesi uygulıycaktım, düzelirsem yarın başlarım artık...
ac karinla icilen meyve suyu mide bulandirir ,MERHABA YASEMİN HOŞGELDİN ARAMIZA..
Gözün aydın , ne mutlusundur şimdi ablana kavuştun diye, güzel süpriz yapmışlar doğrusu... Menünde güzel sağlığa zararlı ya da düzensiz birşey yok canım. Ablanlar gidince de spora devam tabi ...
Kaptan yok yazmayı unutmadım, bir haftadır regl olcam diye söylenip duruyorum ya pazar gece regl oldum , dehşet derece midem bulanıyor, belim ağrıdan kopuyor. Hiçbişey yiyemiyorum, aç kalmıyım diye de meyve suyu içtim. Bugün biraz daha hafifledi bulantım. bugün biraz bişeyler attım ağzıma. Her ay başında 1-2 gün aynı işkenceyi yaşıyorum malesef. Sözde pazartesi yeni diyet listesi uygulıycaktım, düzelirsem yarın başlarım artık...
Rapunzel bi görünüp kayboluyorsun,en azindan bi slm ver
kizlar ben temizlige gidiyorum,sonrada yemek hazirlicam,sonrasnda gelirim
merhabab hanımlar dünki menümü hemen yazıyım sonra geçmişe bakıyım sonrada akşam yemegi için mutfaga giriyim( ne pişicek üffffff ) :)
sabah 2 dilim kepek ekmegi yarım haşlanmıs yumurta bir domates 1 dilim peynir 3 tane zeytin bol maydonoz
ara yok ögle yok temizlik yaptım unuttum yemek yemeyi
akşam yarım yemek tabagı mantar sote bir dilim kepek ekmegi
yarım kase çorba yogurt
su 1 tl
spor eşimle bir saat yürüyüş yaptık parkta
SÖyleyince herkes üzerime geliyo saçma saçma konuşmarlın içinde buluyorum kendimi. O yüzden saklıyorum ne yapimhiç olmamış en azından akşam meyve ya da salata yeseymişsin olurmuş çünkü öğlen yedğiklerini yakmak yerine depoladı şimdi senin bünye...canım niye sölemiyorsun diyet yaptığını söle ben ce benide vaz geçirmeye çalışıyolar ama ben direniyorum hem kendime olan güvenim daha fazla pekişiyor o şekilde..mesela bgn öğlen kuzenimin yanına gittim yanımda aktivya yoğurdumu da götürdüm onu yedim sonra patronu peynirli simit almış gelmiş hem kendine hem bize...ben yemedim kuzenime verdim bana neden yemiyorsun senin neyin var saçmalama dediler ama kusura bakmayın valla yemiycem dedim..ona ayıp yiyelim buna ayıp yiyelim derken kendimize ayıp ediyoz valla artık bencil olacam bu konularda
Bilecik Bozüyükteyiz canım biz :)nerede yaşıyorsun sen canım
Nescafeden bişi olacağını sanmam ya bi paketi 90 kalori çok fazla değil bence.benım menum
dun sabah 20 dkka dans ettım
snra 1 dlım k. ekmegı brazcık peynır 4 yesıl zeytın
ara 3 badem
öglen 1 portakal
aksam 1 kase mercımek corbası 1 kase salata
su az 1 ltre anca ıceıorum yıne
2 kahve ıctım nescafe bogun benı((((((((((
aksamda yarım saat dans ettım
kızlar dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir kibrit kutusu
1 dilim kaşar
3 zeytin
domates+salatalık
çay
öğlen
1 kepekli tost
çay
öğleden sonra
yarım sandviç ekmeğine tavuk şiş
ayran
akşam
sülbiye+bulgur pilavı bir tabağa yarım yarım koydum
su 2,5 lt
spor yok mesaj 33
günaydın hanımlar
menümü yazıyım geçmişe göz atarım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
şiş köfte ( 2 şiş)
mercimek çorbası
salata
yoğurt
akşam
3 adet sarma
kıymalı ıspanak
yoğurt
yemek sonrası 1 bardak çay
spor arkadaşımdaydım 150 mekik sadece:26:
su 2 lt
Güzel bi menü canım sporunda zaten güzel spor solonuna gitmek güzel bişi olsa gerekgünaydın kızlar dünki menüm
sabah kahvaltı apamadım uyanamadım henem spora gittim
ara bir elma bir bardak ayran
ögle günüm vardı ordada bir kase makarma salatası yedim ama yagsız sadece yogurtladım
ara yok akşam 4 kasık pırasa yemegi yogut ama sonradan 2 kasık daha yemek aldım doymadım da :26: 2 dilim ekmek
su 2 lt spor 45 dakıka hoca eşliginde 45 dakika spor aletleriyle calıstım
mesaj sayım sayamadım ama gece baya konustuk :)
Çok güzel ve dengeli menü canımGünaydın günayydınnnnnnnnn günaydınnn
Ausencia dün ne yedi , önce onu yazayım yüksek müsadelerinizle
Sabah :
Peynir,zeytin ve dereotlu yağsız omlet
2 dilim etimek
1 fincan yeşilçay
Ara:
Çilekli yoğurt (ev yapımı)
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yağsız sütle kahve
Akşam:
Migrenim tuttu ve hiç adetim olmadığı halde mecbur akşam üstü uyudum. Uyandığımda , o saatten sonra yemek yemek istemedim.
2 dilim kepek ekmeğine yağsız peynirli tost ve domates salatalık yedim.
3 litreye yakın su.
1 saat hızlı tempo yürüyüş.
30 dk. kondisyon bisikleti.
Güzel bir menü sporunda güzel.günaydinnnnnnnnnnnnnnnn
yediklerim
sabah
1 kaynamis yumurta,bi kac parca peynir,2 dl ekmek
ögle
ise dalmistim,yemek hazirlicak zamanimda yoktu 1 adet meyveli yogurt(250 gr,200 kaloriydi)
aksam
sarimsakli yogurt yataginda izgara köfte(afilli olsun diye ismide ben yudurdum,bildigimiz 4 köfte ve 2 kasik yogurt)1 adet domates ve sivri biber izgara
cocuklari uyuttuktan sonra midem kazindi birden 1 avuc beyaz leblebi ve 1 portakal yedim
su
1.5 lt
spor
30 dk body workout
mesaj off ya unuttum,aksam baya kaynatmistik ama vardir bi sürü
Dünkü menüm
3 lt meyve suyu
1 lt kadar su
spor yok (bacaklarım et kesmiş yürüyemiyorum bile )
Tuliptice tekrar hoşgeldin aramıza. Seninle tanışamadık ben bu bikaç gündür biraz yoğundum da bu hafta böyle geçicek anladığım kadarıyla. Neyse daha burdayız nasılsa...
Menün güzel. Suyu arttırmalısın. Spor olarak da başlangıç için internetten leslie walk u tavsiye ederim.
Heşgeldin Yasemin aramıza. Her cuma kilo bildiirim gibi kıdemli arkadaşlar yardımcı olurler hemenmerhabalar ismim yasemin evet artık bende aranızdayım. yarıdan tibaren başlıyorum bende diyete ve spora. bu arada aranıza aldığınız için teşekkürler. kilo bildirimini buraya mı yapıyoruz. cuma günü mü bildiriyoruz ve saat kaça kadar. yeniyimde pek bilmiyorum
1 dilim peynir
öğle-ikindi: şehir dışından ablamlar geldi 1 nisan şakası yaptılar bize kargo (kızıma birşeyler almış onu göndericem pazartesi evde olun kargo gelicek diye aradı beni) beklerken bi baktık onlar çıktı geldi. neyse yemek yemek istemediler onlarlada kahvaltı yaptık artık.
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir bol bol taze tere,nane,roko,turp otu (kayınvaldesinin bahçesinden toplamışlar)
2 kuru erik
taze yoğurt
2,5 litre su pazartesileri dipli temelli temizlik günümdür o yüzden spora gitmedim zaten öğleden sonrada şehşr dışındaki ablam ve eşi geldikleri için onlarla vakit geçirdim.
ac karinla icilen meyve suyu mide bulandirir ,
bu gün yediklerini düzene koy lütfen,hem yogun calisiyorsun,hemde ac gezmissin ,bünyen dayanmaz,bayilirsin allah korusun,benden demesi,hemen toparlanmaya bak,yogurt ye,az az ye ama ye
Güzel olmuş menün canımSuyu biraz arttık mı tamamdır :)
SÖyleyince herkes üzerime geliyo saçma saçma konuşmarlın içinde buluyorum kendimi. O yüzden saklıyorum ne yapim
Bilecik Bozüyükteyiz canım biz :)
Nescafeden bişi olacağını sanmam ya bi paketi 90 kalori çok fazla değil bence.
Güzel menü. :)
Menünde sporunda suyunda güzel :)
Güzel bi menü canım sporunda zaten güzel spor solonuna gitmek güzel bişi olsa gerek
Çok güzel ve dengeli menü canım
Güzel bir menü sporunda güzel.
Bu kadar mı yedin sadece daha doğrusu içtin :26:
Hoşbuldukk. Evet suyu attırmaya çalışıyorum. Ve düzen kurmaya çalışıyorum bakalım umarım başarılı olucam :26:
Heşgeldin Yasemin aramıza. Her cuma kilo bildiirim gibi kıdemli arkadaşlar yardımcı olurler hemen
Çok güzel
teşekkürler hoşbuldum. yarın başlıyorum ben diyete ama bugünde dikkat edeceğim.
geçmiş olsun bende aynen senin gibi oluyorum bazen
arkadaşlar bakın ne buldum :)
Şok diyet ile 5 günde 5 kilo-Hızlı zayıflama diyeti listesi - YouTube
böyle diyetlerle hic bir sonuc alamayiz cnm,5 günde verdigini 1 günde alirsin,kendine eziyet etmis olursun,ödem atmak ve vucudu sasirtmak icin bi kac ayda 2-3 günlük detokslardan uygula,sonrada eski diyetine devam et,onuda artik kilo evrmen durdugunda ve dedigim gibi bi kac gün yap,böyle sagliksiz diyetlerdende uzak durarkadaşlar bakın ne buldum :)
Şok diyet ile 5 günde 5 kilo-Hızlı zayıflama diyeti listesi - YouTube
tamam cnm,bende iddiayi kaybetmekten korktunda aclik grevimi yapioyrsun dedimKaptan , bugün patates haşladım kendime, 1 dilim de ekmek yedim 1 dilim peynirle birlikte ama görsen halimi.Kızlar izinli olduğundan izin de alamıyorum. Ama yemeye çalışıyorum. Yarına bişeyim kalmaz inşallah.
Canım dün çok miğdem bulanıyordu yiyemedim, böyle sağlıksız yaşanmaz yoksa, yani bana ters.
Sağol canım, malesef her ay 2 günüm böyle geçiyor ...
Canım paylaştığın linke bakmadım ama bence sen de bakma çünkü 5 günde 5 kilo vermek hem çok sağlıksız hem çok saçma bana göre.Aldığımız kilolar ayların belki yılların birikimi . 1 - 2 haftada vermeye çalışmak bedenimize eziyet olur. Ve emin ol o verdiğin kiloyu geri alırsın çünkü beslenme alışkanlığını değiştirmemiş oluyorsun. Önemli olan yanlış beslenme alışkanlığımızı değiştirmek. Az veren yağdan , çok veren kastan....
Kaptan , bugün patates haşladım kendime, 1 dilim de ekmek yedim 1 dilim peynirle birlikte ama görsen halimi.Kızlar izinli olduğundan izin de alamıyorum. Ama yemeye çalışıyorum. Yarına bişeyim kalmaz inşallah.
Canım dün çok miğdem bulanıyordu yiyemedim, böyle sağlıksız yaşanmaz yoksa, yani bana ters.
Canım paylaştığın linke bakmadım ama bence sen de bakma çünkü 5 günde 5 kilo vermek hem çok sağlıksız hem çok saçma bana göre.Aldığımız kilolar ayların belki yılların birikimi . 1 - 2 haftada vermeye çalışmak bedenimize eziyet olur. Ve emin ol o verdiğin kiloyu geri alırsın çünkü beslenme alışkanlığını değiştirmemiş oluyorsun. Önemli olan yanlış beslenme alışkanlığımızı değiştirmek. Az veren yağdan , çok veren kastan....
Kaptan , bugün patates haşladım kendime, 1 dilim de ekmek yedim 1 dilim peynirle birlikte ama görsen halimi.Kızlar izinli olduğundan izin de alamıyorum. Ama yemeye çalışıyorum. Yarına bişeyim kalmaz inşallah.
Hmm uzak durmak lazım o zamanböyle diyetlerle hic bir sonuc alamayiz cnm,5 günde verdigini 1 günde alirsin,kendine eziyet etmis olursun,ödem atmak ve vucudu sasirtmak icin bi kac ayda 2-3 günlük detokslardan uygula,sonrada eski diyetine devam et,onuda artik kilo evrmen durdugunda ve dedigim gibi bi kac gün yap,böyle sagliksiz diyetlerdende uzak dur
tamam cnm,bende iddiayi kaybetmekten korktunda aclik grevimi yapioyrsun dedim
kesnlikle tatlim,az verelim,öz verelim:13:Haklısın evet kilo durmada yaplabilecek bişi belkide..
Hmm uzak durmak lazım o zaman
sana tamamen katılıyorum. bende yıllar önce 4 günde 4 kilo verdiren bir diyet bulmuştum. onu yaptım. 4 kilo verdim ama 2 hafta içinde tam 8 kilo birden aldım. harbiden şok diyetti. beni bayağı bir şoka sokmuştu diyetten kısa bir üre sonra geri gelen kilo
günaydinnnnnnnnnnnnnnnn
yediklerim
sabah
1 kaynamis yumurta,bi kac parca peynir,2 dl ekmek
ögle
ise dalmistim,yemek hazirlicak zamanimda yoktu 1 adet meyveli yogurt(250 gr,200 kaloriydi)
aksam
sarimsakli yogurt yataginda izgara köfte(afilli olsun diye ismide ben yudurdum,bildigimiz 4 köfte ve 2 kasik yogurt)1 adet domates ve sivri biber izgara
cocuklari uyuttuktan sonra midem kazindi birden 1 avuc beyaz leblebi ve 1 portakal yedim
su
1.5 lt
spor
30 dk body workout
mesaj off ya unuttum,aksam baya kaynatmistik ama vardir bi sürü
esimle yapiilan alisveris daha beterdr cnm,cocuklari arasin yani o derece"hadi ama,bitmedimi"diye diye alisverise cikrsin aceleden isey alamadan gelirsin
ben 2 kücügü kendisine birakiyorum,büyügümüde alip gidiyorum
kayseride o yemegi bayram sabahları yaparlar :)ben oglumu uyutup geliyorum
bu arada sülbyeyi merak eden arkadaslara söyleyeyim,arpacik sogan,et ve nohutla yapilan yahni türü bir yemektir,bazi yerlerde sogan yahniside denilir hatta,bende cok severim kendisini
merhabalar ismim yasemin evet artık bende aranızdayım. yarıdan tibaren başlıyorum bende diyete ve spora. bu arada aranıza aldığınız için teşekkürler. kilo bildirimini buraya mı yapıyoruz. cuma günü mü bildiriyoruz ve saat kaça kadar. yeniyimde pek bilmiyorum
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
2 kuru erik
taze yoğurt
hoşgeldin yasemincim
yemeğin ismi süper olmuş gerçekten menüde güzel canım.
penüde sporda güzel nasıl bir spor salonu gittiğin yer merak ettim :)
sülbiye ne bilemedim ama güzel sağlıklı bişeydir heralde menü güzel
colayı hiç aramam çok şükür yılda 2 kere belki içiyorumdur.ama cola hakkında çok şey söyleniyor ama olumlusunu duymadım okumadım canım
böyle diyetlerle hic bir sonuc alamayiz cnm,5 günde verdigini 1 günde alirsin,kendine eziyet etmis olursun,ödem atmak ve vucudu sasirtmak icin bi kac ayda 2-3 günlük detokslardan uygula,sonrada eski diyetine devam et,onuda artik kilo evrmen durdugunda ve dedigim gibi bi kac gün yap,böyle sagliksiz diyetlerdende uzak dur
tamam cnm,bende iddiayi kaybetmekten korktunda aclik grevimi yapioyrsun dedim
Haklısın evet kilo durmada yaplabilecek bişi belkide..
Hmm uzak durmak lazım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?