Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1.evlenmeyi düsünmedigi ni söylüyorsun,evlilikle ilgili seni en cok ne korkutuyor
2.aradgin es te ki özellikleri yazmistin dün,seni cok sevse mesala ama bodan tutmasa yada diger özellikleri,cevbain ne olur
3.aile icerisinde asimisin,uysalmi
4.kac kardessiniz
5.evde iyi polis,kötü polis vardir ya anne babalar arasinda,mesela bizim evde ben kötü polis oluyorum,esim iyi,sizin ailedede böyle bir uygulma varmidir,kim hangi rolde oluyor
6.kac cocuk isterdin
7.10 yil sonrasini anlatirmisin
8.sen okuyormusun,okumuyormusun,ben cözemedim,okuyorsan kacinci sinif,hangi bölüm
9.vazgecilmezin nedir
10.su erkek arkadasin gibi olan kisiyle daha acilmadinizmi,yoksa platonikmi
10.sigara kullaniyormusun
11.inatcimisin
12.bencilmisin
13.sevdiigin rengin
14.ugurlu sayin
15.korkakmisin
16.bunlari cevaplarmisin:13:

hos geldin o zaman aramiza
önceki günkü mesajlari sayiyoruz,katilimin aksamamasi acisindan
kilonu burda bildiriyorsun,her hafta bir üye liste hazirlayip,paylasim alanina tasiyor,yani buraya yazman yeterli

MERHABA YASEMİN HOŞGELDİN ARAMIZA..

Gözün aydın , ne mutlusundur şimdi ablana kavuştun diye, güzel süpriz yapmışlar doğrusu... Menünde güzel sağlığa zararlı ya da düzensiz birşey yok canım. Ablanlar gidince de spora devam tabi ...

bol bolll yagg yakmalar o zaman sana,böyle devam edersen kisa sürene kurtulursun fazlaliklardan

Kaptan yok yazmayı unutmadım, bir haftadır regl olcam diye söylenip duruyorum ya pazar gece regl oldum , dehşet derece midem bulanıyor, belim ağrıdan kopuyor. Hiçbişey yiyemiyorum, aç kalmıyım diye de meyve suyu içtim. Bugün biraz daha hafifledi bulantım. bugün biraz bişeyler attım ağzıma. Her ay başında 1-2 gün aynı işkenceyi yaşıyorum malesef. Sözde pazartesi yeni diyet listesi uygulıycaktım, düzelirsem yarın başlarım artık...

hos geldin o zaman aramiza
önceki günkü mesajlari sayiyoruz,katilimin aksamamasi acisindan
kilonu burda bildiriyorsun,her hafta bir üye liste hazirlayip,paylasim alanina tasiyor,yani buraya yazman yeterli
teşekkürler hoşbuldum. yarın başlıyorum ben diyete ama bugünde dikkat edeceğim.

geçmiş olsun bende aynen senin gibi oluyorum bazen

ac karinla icilen meyve suyu mide bulandirir ,
bu gün yediklerini düzene koy lütfen,hem yogun calisiyorsun,hemde ac gezmissin ,bünyen dayanmaz,bayilirsin allah korusun,benden demesi,hemen toparlanmaya bak,yogurt ye,az az ye ama ye

Rapunzel bi görünüp kayboluyorsun,en azindan bi slm ver
kizlar ben temizlige gidiyorum,sonrada yemek hazirlicam,sonrasnda gelirim

Güzel olmuş menün canım Suyu biraz arttık mı tamamdır :)

SÖyleyince herkes üzerime geliyo saçma saçma konuşmarlın içinde buluyorum kendimi. O yüzden saklıyorum ne yapim
nerede yaşıyorsun sen canım
Bilecik Bozüyükteyiz canım biz :)

Nescafeden bişi olacağını sanmam ya bi paketi 90 kalori çok fazla değil bence.

Güzel menü. :)

Menünde sporunda suyunda güzel :)

Güzel bi menü canım sporunda zaten güzel spor solonuna gitmek güzel bişi olsa gerek

Çok güzel ve dengeli menü canım

Güzel bir menü sporunda güzel.

Dünkü menüm

3 lt meyve suyu

1 lt kadar su

spor yok (bacaklarım et kesmiş yürüyemiyorum bile )

Bu kadar mı yedin sadece daha doğrusu içtin :26:

Hoşbuldukk. Evet suyu attırmaya çalışıyorum. Ve düzen kurmaya çalışıyorum bakalım umarım başarılı olucam :26:

Heşgeldin Yasemin aramıza. Her cuma kilo bildiirim gibi kıdemli arkadaşlar yardımcı olurler hemen

Çok güzel

ac karinla icilen meyve suyu mide bulandirir ,
bu gün yediklerini düzene koy lütfen,hem yogun calisiyorsun,hemde ac gezmissin ,bünyen dayanmaz,bayilirsin allah korusun,benden demesi,hemen toparlanmaya bak,yogurt ye,az az ye ama ye

Kaptan , bugün patates haşladım kendime, 1 dilim de ekmek yedim 1 dilim peynirle birlikte ama görsen halimi. Kızlar izinli olduğundan izin de alamıyorum. Ama yemeye çalışıyorum. Yarına bişeyim kalmaz inşallah.

Canım dün çok miğdem bulanıyordu yiyemedim, böyle sağlıksız yaşanmaz yoksa, yani bana ters.

teşekkürler hoşbuldum. yarın başlıyorum ben diyete ama bugünde dikkat edeceğim.

geçmiş olsun bende aynen senin gibi oluyorum bazen

Sağol canım, malesef her ay 2 günüm böyle geçiyor ...

Canım paylaştığın linke bakmadım ama bence sen de bakma çünkü 5 günde 5 kilo vermek hem çok sağlıksız hem çok saçma bana göre.Aldığımız kilolar ayların belki yılların birikimi . 1 - 2 haftada vermeye çalışmak bedenimize eziyet olur. Ve emin ol o verdiğin kiloyu geri alırsın çünkü beslenme alışkanlığını değiştirmemiş oluyorsun. Önemli olan yanlış beslenme alışkanlığımızı değiştirmek. Az veren yağdan , çok veren kastan....

böyle diyetlerle hic bir sonuc alamayiz cnm,5 günde verdigini 1 günde alirsin,kendine eziyet etmis olursun,ödem atmak ve vucudu sasirtmak icin bi kac ayda 2-3 günlük detokslardan uygula,sonrada eski diyetine devam et,onuda artik kilo evrmen durdugunda ve dedigim gibi bi kac gün yap,böyle sagliksiz diyetlerdende uzak dur
tamam cnm,bende iddiayi kaybetmekten korktunda aclik grevimi yapioyrsun dedim

sana tamamen katılıyorum. bende yıllar önce 4 günde 4 kilo verdiren bir diyet bulmuştum. onu yaptım. 4 kilo verdim ama 2 hafta içinde tam 8 kilo birden aldım. harbiden şok diyetti. beni bayağı bir şoka sokmuştu diyetten kısa bir üre sonra geri gelen kilo

Haklısın evet kilo durmada yaplabilecek bişi belkide..

Hmm uzak durmak lazım o zaman

zeynep_canan ben abla demeyi sevmeyenlerdenim,hatta yenge,teyze bunlari hayatimda kullanmayi sevmem,annemin adi perihan ben ona bile perosum derim,sanada zeynosum desem kizarmisin:18:

Son düzenleme:

kesnlikle tatlim,az verelim,öz verelim:13:

gercektende sokmus ya2 katimi aldin,sporla birlikte düzgün diyetler uygularsak hic almayiz kilolari geri

yeni katilan arkadaslar kendinizden biraz bahsetseniz tanisak azcik,mesela medeni durumunuz,cocuk varmi,okuyormusunuz,nerde yasiyorsunuz gibi günlük sohbette kullanabilecegimiz bilgiler verseniz

esimle yapiilan alisveris daha beterdr cnm,cocuklari arasin yani o derece"hadi ama,bitmedimi"diye diye alisverise cikrsin aceleden isey alamadan gelirsin
ben 2 kücügü kendisine birakiyorum,büyügümüde alip gidiyorum

ben oglumu uyutup geliyorum

bu arada sülbyeyi merak eden arkadaslara söyleyeyim,arpacik sogan,et ve nohutla yapilan yahni türü bir yemektir,bazi yerlerde sogan yahniside denilir hatta,bende cok severim kendisini
kayseride o yemegi bayram sabahları yaparlar :)

merhaba canım hoş geldim aramıza kolay ve iyi kilo vermeler

menunü begendim canım temizlik hiç bitmiyor bıktım :)

kayseri büyükşehir belediyesinin hanımlara özel spor salonuna gidiyorum

ha ha... evet korktuğum bir gerçek biraz fazla iddialı olmuşum ama yapcak bişey yok. Cuma dananın kuyruğu kopacak... En azından kaybedersemde kişiselde birinci olmuş bir kaptana yenik düştüm diye moral veririm kendime... Pazar çok yüklenmişim sporda kendime , her yerim ağrıyor spor yapamıyorum.

Canım, yavaş yavaş birlikte vericez inşallah... Önerimi dikkate aldığın için de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…