rize zeynep ablawuwum aynı kızım gibi yazıyorsun harflari yutmayımdilberinde mesajlarını 2 saat okuduktan sonra anlayorum (rzeye ) ne demek açıklarmısın okuyorum okuyorum anlayanıyorum
en sevdigin yemek neymiş mervemin
1 tabak lafın gelişi canım toplasan 4-5 kaşık anca eder yani :18:bir tabak bulgur pilavımıhemde bir tabak ha :26:çok fazla canım yaaa
:)))))) iyiydi bu.
günaydinnnnnnnnnnnnnnnn
yediklerim
sabah
1 kaynamis yumurta,bi kac parca peynir,2 dl ekmek
ögle
ise dalmistim,yemek hazirlicak zamanimda yoktu 1 adet meyveli yogurt(250 gr,200 kaloriydi)
aksam
sarimsakli yogurt yataginda izgara köfte(afilli olsun diye ismide ben yudurdum,bildigimiz 4 köfte ve 2 kasik yogurt)1 adet domates ve sivri biber izgara
cocuklari uyuttuktan sonra midem kazindi birden 1 avuc beyaz leblebi ve 1 portakal yedim
su
1.5 lt
spor
30 dk body workout
mesaj off ya unuttum,aksam baya kaynatmistik ama vardir bi sürü
geldim ama senide gitmeye meyilli gördüm,hayirdir randevun mu var
Tünaydınnnnnnnn
Hemen dünkü menüme bakayım geçmişte 23 sayfa olmuş daha onları okumam lazım
Sabah: 2 dilim tambudağday ekmeği, domates, salatalık, az peynir, açık çay
Öğle: 1 kase k-fleks
Akşam: 1 tabak bulgur pilavı, ayran, salata
Spor olarak da, 25 mekik, kol hareketleri, oturup kalkma hareketleri gibi gibi.
Pek su içemedim bugün bol bol su içicem inşallah.
İşlerimi halledeyim olağan temizliğimi yapayım geliyorumm
Dünkü menüm
3 lt meyve suyu
1 lt kadar su
spor yok (bacaklarım et kesmiş yürüyemiyorum bile )
merhabalar ismim yasemin evet artık bende aranızdayım. yarıdan tibaren başlıyorum bende diyete ve spora. bu arada aranıza aldığınız için teşekkürler. kilo bildirimini buraya mı yapıyoruz. cuma günü mü bildiriyoruz ve saat kaça kadar. yeniyimde pek bilmiyorum
merhabalar hanımlar,dünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3-4 zeytin,dometes,salatalık
yağsız tavada çakılmış 1 yumurta
ara:1 elma yeşil çay
öğle-ikindi: şehir dışından ablamlar geldi 1 nisan şakası yaptılar bize kargo (kızıma birşeyler almış onu göndericem pazartesi evde olun kargo gelicek diye aradı beni) beklerken bi baktık onlar çıktı geldi. neyse yemek yemek istemediler onlarlada kahvaltı yaptık artık.
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir bol bol taze tere,nane,roko,turp otu (kayınvaldesinin bahçesinden toplamışlar)
dometes,salatalık şekersiz çay
ara : yeşil çay
2 kuru erik
akşam:etli bamya
yer elması turşusu(ev yapımı)
taze yoğurt
2,5 litre su pazartesileri dipli temelli temizlik günümdür o yüzden spora gitmedim zaten öğleden sonrada şehşr dışındaki ablam ve eşi geldikleri için onlarla vakit geçirdim.
sana tamamen katılıyorum. bende yıllar önce 4 günde 4 kilo verdiren bir diyet bulmuştum. onu yaptım. 4 kilo verdim ama 2 hafta içinde tam 8 kilo birden aldım. harbiden şok diyetti. beni bayağı bir şoka sokmuştu diyetten kısa bir üre sonra geri gelen kilo
günaydınnn dün ki menümü yazıp işe gidiyorum malesef
sabah: 2 dilim ekmek (çavdar) bir tane haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin
ara: bir avuç beyaz leblebi
öğlen: bir tane ciğköte dürüm (internetten baktım 222 kaloriymiş) bir tane ayran
ara: bir avuç leblebi ve bir kupa yeşil çay( beşi bir arada)
akşam: 2 tane küçük ıspanaklı börek bir bardak ayran
ara: çok az leblebi
su: 3 litre belkide daha fazladır
spor:
1-sabah işe giderken 50 dakka yürümek
2-işden eve gelirken yürümek bide üst geçidi cıktım kosarakgelirken tek oldugum için 30 dakkada gelmişim ama suyum cıkmıştı
3-120 mekik göbek için
4-100 tane bacak hareketleri
mesaj saymadım ama cene baya yaptıkk
Günaydinnnnnnnnnnnn
bu gün yokum kizimin dogum günü,önce carsiya gidcem,alisveris,aksamda misafirim var,1 dl pasta iznimi kullanabiliyormuyum,izin varmi sorayim
yoklugumda bos kalmasin takim,gelip tek tek sayicam kim ne kadar yazmis,en az yazana ceza vercem
sabahx
2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
5 kasik nohutlu bamya,4 ksik bulgur pilavi
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik
öptüm hepinizi,aksam zaman bulursam gelip gecmisi okicamm
karbonhidrati bol bir gün olmus,hani protein nerdegünaydınnn dün ki menümü yazıp işe gidiyorum malesef
öğlen: bir tane ciğköte dürüm (internetten baktım 222 kaloriymiş) bir tane ayran
spor:
2-işden eve gelirken yürümek bide üst geçidi cıktım kosarakgelirken tek oldugum için 30 dakkada gelmişim ama suyum cıkmıştı
3-120 mekik göbek için
auscugum profil resmimde kizimin resmi,hani merak ediyosan bakabilirsinEl insaf yahu ,
İnsan bir der ki bu ausencia yok bugün , gelince bir saat geçmişi okumasın , az konuşalım , yediklerimizi yazıp çıkalım falan.
Ne çok konuşmuşsunuz , gözlerim ağrıdı okurken , ben yaşlı bir kadınım , biraz beni de düşünün
Gayet güzelmiş kaptanım , bakalım yarışı kim kazanacak bu hafta
Gittim valla , dışarıdaydım tüm gün , işlerim vardı . Gecede girmedim , kitap okumaya dalmışım
İlerleyen sayfalarda o bir tabak pilavın , 3-4 kaşık olduğunu okuduğum için '' ne bir tabak mıııı?) demiyorum.
Kol hareketleri için ne yapıyorsun ?
Ben ağırlık çalışıyorum.
Sen bu hafta bireyselde de birinciliğe niyetlisin kesin .
Ama ye biraz canım , olmaz ki böyle
Hoşgeldin Yasemin
Ben ausencia
Hep beraber keyifle kilo veririz umarım.
Dipli temizlik günü
Ablanların süprizi çok hoş olmuş , yediklerinde gayet dengeli
Şok diyetleri yorumlayan muhteşem bir yorum olmuş
Spor iyi olmuş canım , ama aynı gün içinde hem çiğ köfte dürüm hem börekler , bilemedim :26:
Bu arada ben yokken mi buldunuz resim koyacak zamanı , biri kızını koysun , diğeri sevgilisile pozları , oohhh aus yokken hep
tesekkürler cnm,hepimizin cocuklarina güzel bir ömür versinnKAPTANIM KIZININ DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN .RABBİM ONA GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN
Yediklerin gayet güzel olmuş , o pastayı sen büyümeyen baby e sor , kesin sana '' aaa ne demek , 3 dilim ye '' der
[/CENTER]
düsünmen yeter,görmüs kadar oldummHavai fişekler falan eklemiştim , doğum günü kutlaması için bana çıkmamış nedense ?
Neyse kaptanım , sen olmuş kabul et
nice mutlu sağlıklı yıllar canım kızınagünaydinnnnnnnnnnnn
bu gün yokum kizimin dogum günü,önce carsiya gidcem,alisveris,aksamda misafirim var,1 dl pasta iznimi kullanabiliyormuyum,izin varmi sorayim
yoklugumda bos kalmasin takim,gelip tek tek sayicam kim ne kadar yazmis,en az yazana ceza vercem
Sabahx
2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik
güzel canım beğendim, ayrıca ıspanaklı böreğe bayılırıııııımmmmmgünaydınnn dün ki menümü yazıp işe gidiyorum malesef
ara: Bir avuç beyaz leblebi
ara: Bir avuç leblebi ve bir kupa yeşil çay( beşi bir arada)
spor:
2-işden eve gelirken yürümek bide üst geçidi cıktım kosarakGelirken tek oldugum için 30 dakkada gelmişim ama suyum cıkmıştı
3-120 mekik göbek için
Mesaj saymadım ama cene baya yaptıkk
lahana turşusu kavurmasını bizimkiler de yapıyo, annemin baba tarafı da mesudiyeliorduluyum ben bitanem annemde yaptık geçen gün lahana tursusu kavurması :)
kız 19 oglan 17.5 yasında canım
ben görmediiiiiimmmmmmmmmmeee nasıl buldunuz benle aşkımıGörenler
pegasus göstermiş bana gerek kalmadı :))))güzel canım menün sülbiye nasıl bi yemek benim annanemin adı
spor:
3-120 mekik göbek için
Günaydinnnnnnnnnnnn
sabahx
2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik
Plates hareketlerinin kol hareketleri var topla yukarı aşağı kaldırma esnemetme felan ben topsuz yapıyorum. İlk günler 10 tane yanarken artık 45lere kadar çıkabiliyorum :)İlerleyen sayfalarda o bir tabak pilavın , 3-4 kaşık olduğunu okuduğum için '' ne bir tabak mıııı?) demiyorum.
Ben ağırlık çalışıyorum.
Hımmmm aslında yemişin ama az yemişisin hepsindne kendini kayvetmemişsin :) Ama akşam olamasaydı iyiydi :)günaydın kızlar
dün öğlen misafirim geldi uğrayamadım, akşam da oğlumun arkadaşı geldi, 1. sınıfa gidiyor annesi okumakta zorlanıyor ilgelenir misin demişti, ders çalıştırdım biraz çocuklara:)) mahallenin çocukları zorlandıklarında anneler hemen bana postalıyo
neyse işte toprağı uyuturken ben de uyuduğum için gelemedim, bak bir özür için kaç tane bahane yazdım :))))
sabah
1,5 dilim tam buğday
b. peynir light
3 zeytin
1 dilim kaşar
çay
ara
2 kurabiye, neskafe
öğlen
yarım tabak bulgur pilavı+yoğurt
akşamüstü
yine teyzemlerin çay faslına takıldım her seferine gelmiycem diyorum çünkü akşama yemek yiyemiyorum bizimkilerle
yarım simit
b.peynir
zeytin
çay
3 eti burçak
bugün için ceza alıcam sanırım
su 2 lt
spor 15 dk trambolin, sonra misafir gelince kaldı
mesaj 11
yeni katilan arkadaslar kendinizden biraz bahsetseniz tanisak azcik,mesela medeni durumunuz,cocuk varmi,okuyormusunuz,nerde yasiyorsunuz gibi günlük sohbette kullanabilecegimiz bilgiler verseniz
hoş geldin canımm aramızaa
spor:
3-120 mekik göbek için
Günaydinnnnnnnnnnnn
sabahx
2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik
El insaf yahu ,
İnsan bir der ki bu ausencia yok bugün , gelince bir saat geçmişi okumasın , az konuşalım , yediklerimizi yazıp çıkalım falan.
Ne çok konuşmuşsunuz , gözlerim ağrıdı okurken , ben yaşlı bir kadınım , biraz beni de düşünün
Gayet güzelmiş kaptanım , bakalım yarışı kim kazanacak bu hafta
Gittim valla , dışarıdaydım tüm gün , işlerim vardı . Gecede girmedim , kitap okumaya dalmışım
İlerleyen sayfalarda o bir tabak pilavın , 3-4 kaşık olduğunu okuduğum için '' ne bir tabak mıııı?) demiyorum.
Ben ağırlık çalışıyorum.
Sen bu hafta bireyselde de birinciliğe niyetlisin kesin .
Ama ye biraz canım , olmaz ki böyle
Hoşgeldin Yasemin
Ben ausencia
Hep beraber keyifle kilo veririz umarım.
Dipli temizlik günü
Ablanların süprizi çok hoş olmuş , yediklerinde gayet dengeli
Şok diyetleri yorumlayan muhteşem bir yorum olmuş
Spor iyi olmuş canım , ama aynı gün içinde hem çiğ köfte dürüm hem börekler , bilemedim :26:
Bu arada ben yokken mi buldunuz resim koyacak zamanı , biri kızını koysun , diğeri sevgilisile pozları , oohhh aus yokken hep
günaydın kızlar
dün öğlen misafirim geldi uğrayamadım, akşam da oğlumun arkadaşı geldi, 1. sınıfa gidiyor annesi okumakta zorlanıyor ilgelenir misin demişti, ders çalıştırdım biraz çocuklara:)) mahallenin çocukları zorlandıklarında anneler hemen bana postalıyo
neyse işte toprağı uyuturken ben de uyuduğum için gelemedim, bak bir özür için kaç tane bahane yazdım :))))
sabah
1,5 dilim tam buğday
b. peynir light
3 zeytin
1 dilim kaşar
çay
ara
2 kurabiye, neskafe
öğlen
yarım tabak bulgur pilavı+yoğurt
akşamüstü
yine teyzemlerin çay faslına takıldım her seferine gelmiycem diyorum çünkü akşama yemek yiyemiyorum bizimkilerle
yarım simit
b.peynir
zeytin
çay
3 eti burçak
bugün için ceza alıcam sanırım
su 2 lt
spor 15 dk trambolin, sonra misafir gelince kaldı
mesaj 11
Dün ki menümü yazayım bende
Sabah 1 kase k-flakes
Öğlen 1 kase çorba- meyveli yoğurt
Ara:7 tane fındık, türk kahvesi
Akşam fırında balık, salata
Ara 5 diyet bisküvi
Spor yapamadım bugün yüklenicem
Su 2 lt olmuştur
Mesaj sayımda 7
spor:
3-120 mekik göbek için
Günaydinnnnnnnnnnnn
sabahx
2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik
iyi aksamlar cnm,bende bakiyorum ona ama türk kanalim yok diye netten takip ediyorum,cocuklar uyuduktan sonra bende bakarim,okullar tatil diye uyku saatleride esned,biraz gec yatiyorlar 1 saat falan,artik gece keyfi yaparim bende
sen evliydin demi,cocuk kac tane,yas kacti,biraz kendini tanitirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?