Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnn dün ki menümü yazıp işe gidiyorum malesef

sabah: 2 dilim ekmek (çavdar) bir tane haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin
ara: bir avuç beyaz leblebi
öğlen: bir tane ciğköte dürüm (internetten baktım 222 kaloriymiş) bir tane ayran
ara: bir avuç leblebi ve bir kupa yeşil çay( beşi bir arada)
akşam: 2 tane küçük ıspanaklı börek bir bardak ayran
ara: çok az leblebi

su: 3 litre belkide daha fazladır
spor:
1-sabah işe giderken 50 dakka yürümek
2-işden eve gelirken yürümek bide üst geçidi cıktım kosarak gelirken tek oldugum için 30 dakkada gelmişim ama suyum cıkmıştı
3-120 mekik göbek için
4-100 tane bacak hareketleri

mesaj saymadım ama cene baya yaptıkk

Son düzenleme:
Günaydinnnnnnnnnnnn

bu gün yokum kizimin dogum günü,önce carsiya gidcem,alisveris,aksamda misafirim var,1 dl pasta iznimi kullanabiliyormuyum,izin varmi sorayim

yoklugumda bos kalmasin takim,gelip tek tek sayicam kim ne kadar yazmis,en az yazana ceza vercem

sabahx

2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
5 kasik nohutlu bamya,4 ksik bulgur pilavi
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik

öptüm hepinizi,aksam zaman bulursam gelip gecmisi okicamm

Son düzenleme:
El insaf yahu ,

İnsan bir der ki bu ausencia yok bugün , gelince bir saat geçmişi okumasın , az konuşalım , yediklerimizi yazıp çıkalım falan.

Ne çok konuşmuşsunuz , gözlerim ağrıdı okurken , ben yaşlı bir kadınım , biraz beni de düşünün

Gayet güzelmiş kaptanım , bakalım yarışı kim kazanacak bu hafta

geldim ama senide gitmeye meyilli gördüm,hayirdir randevun mu var

Gittim valla , dışarıdaydım tüm gün , işlerim vardı . Gecede girmedim , kitap okumaya dalmışım

İlerleyen sayfalarda o bir tabak pilavın , 3-4 kaşık olduğunu okuduğum için '' ne bir tabak mıııı? ) demiyorum.

Kol hareketleri için ne yapıyorsun ?

Ben ağırlık çalışıyorum.

Dünkü menüm

3 lt meyve suyu

1 lt kadar su

spor yok (bacaklarım et kesmiş yürüyemiyorum bile )

Sen bu hafta bireyselde de birinciliğe niyetlisin kesin .

Ama ye biraz canım , olmaz ki böyle

Hoşgeldin Yasemin

Ben ausencia

Hep beraber keyifle kilo veririz umarım.

Dipli temizlik günü

Ablanların süprizi çok hoş olmuş , yediklerinde gayet dengeli

Şok diyetleri yorumlayan muhteşem bir yorum olmuş

Spor iyi olmuş canım , ama aynı gün içinde hem çiğ köfte dürüm hem börekler , bilemedim :26:

Bu arada ben yokken mi buldunuz resim koyacak zamanı , biri kızını koysun , diğeri sevgilisile pozları , oohhh aus yokken hep

KAPTANIM KIZININ DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN .RABBİM ONA GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN

Yediklerin gayet güzel olmuş , o pastayı sen büyümeyen baby e sor , kesin sana '' aaa ne demek , 3 dilim ye '' der
[/CENTER]

Son düzenleme:
Havai fişekler falan eklemiştim , doğum günü kutlaması için bana çıkmamış nedense ?

Neyse kaptanım , sen olmuş kabul et

karbonhidrati bol bir gün olmus,hani protein nerde
auscugum profil resmimde kizimin resmi,hani merak ediyosan bakabilirsin
tesekkürler cnm,hepimizin cocuklarina güzel bir ömür versinn
Havai fişekler falan eklemiştim , doğum günü kutlaması için bana çıkmamış nedense ?

Neyse kaptanım , sen olmuş kabul et
düsünmen yeter,görmüs kadar oldumm

günaydın kızlar
dün öğlen misafirim geldi uğrayamadım, akşam da oğlumun arkadaşı geldi, 1. sınıfa gidiyor annesi okumakta zorlanıyor ilgelenir misin demişti, ders çalıştırdım biraz çocuklara:)) mahallenin çocukları zorlandıklarında anneler hemen bana postalıyo

neyse işte toprağı uyuturken ben de uyuduğum için gelemedim, bak bir özür için kaç tane bahane yazdım :))))

sabah
1,5 dilim tam buğday
b. peynir light
3 zeytin
1 dilim kaşar
çay

ara
2 kurabiye, neskafe

öğlen
yarım tabak bulgur pilavı+yoğurt

akşamüstü
yine teyzemlerin çay faslına takıldım her seferine gelmiycem diyorum çünkü akşama yemek yiyemiyorum bizimkilerle
yarım simit
b.peynir
zeytin
çay
3 eti burçak

bugün için ceza alıcam sanırım
su 2 lt
spor 15 dk trambolin, sonra misafir gelince kaldı

mesaj 11

Son düzenleme:
nice mutlu sağlıklı yıllar canım kızına

güzel canım beğendim, ayrıca ıspanaklı böreğe bayılırıııııımmmmm

orduluyum ben bitanem annemde yaptık geçen gün lahana tursusu kavurması :)
lahana turşusu kavurmasını bizimkiler de yapıyo, annemin baba tarafı da mesudiyeli

kız 19 oglan 17.5 yasında canım

allah bağışlasın canım
eee nasıl buldunuz benle aşkımı Görenler
ben görmediiiiiimmmmmmmmmm (((

güzel canım menün sülbiye nasıl bi yemek benim annanemin adı
pegasus göstermiş bana gerek kalmadı :))))

Güzel menü canım akşam börek yerine çorba olsaydı keşke :)

Güzel ve kararında menü :) Kızının doğum günü kutlu mutlu olsunnn :)

İlerleyen sayfalarda o bir tabak pilavın , 3-4 kaşık olduğunu okuduğum için '' ne bir tabak mıııı? ) demiyorum.

Kol hareketleri için ne yapıyorsun ?

Ben ağırlık çalışıyorum.

Plates hareketlerinin kol hareketleri var topla yukarı aşağı kaldırma esnemetme felan ben topsuz yapıyorum. İlk günler 10 tane yanarken artık 45lere kadar çıkabiliyorum :)
Hımmmm aslında yemişin ama az yemişisin hepsindne kendini kayvetmemişsin :) Ama akşam olamasaydı iyiydi :)

Dün ki menümü yazayım bende

Sabah 1 kase k-flakes

Öğlen 1 kase çorba- meyveli yoğurt

Ara:7 tane fındık, türk kahvesi

Akşam fırında balık, salata

Ara 5 diyet bisküvi

Spor yapamadım bugün yüklenicem
Su 2 lt olmuştur
Mesaj sayımda 7

yeni katilan arkadaslar kendinizden biraz bahsetseniz tanisak azcik,mesela medeni durumunuz,cocuk varmi,okuyormusunuz,nerde yasiyorsunuz gibi günlük sohbette kullanabilecegimiz bilgiler verseniz

herkese merhaba yeniden tanıtayım ben kendimi adım yasemin 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var konyada yaşıyorum ingilizce öğretmeniyim

hoş geldin canımm aramızaa

hoşbuldum canım teşekkürler

menü fena değilmiş ama bana diyetisyenim yumurta il peyniri aynı anda yeme demişti ver her arada süt ve süt ürübnü al mutlaka demişti

kızınızın doğum günü kutlu olsun rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin. menünüzde güzelmiş

teşekkür ederim canım hoşbuldum

anam kurabiye gördüm sanki :)))))

menü gayet iyi

bakalım bende daha önce diyetisyenimin verdiği menüye başladım umarım yine işe yarar

arkadaşlar sizden tavsiye istiyorum benim üst bölgede sorun var hep üstten kilo alıyorum ne yapabilirim üst bölgeyi zayıflatmak için(((

hem dürüm hem börek biraz fazla olmuş cnm

menü gayet iyi olmuş pastayı yiyebilirsin tbi cnım kızının dogum günü ktlu olsun :)

Son düzenleme:

30 yaşındayım yakında 31 olucak aslında ama söylemesi zor olduğu için ben 30 da bikaç sene kalırım artık :) 8 yıllık evliyim 1 kızım var 4 yaşında 3 düşük 1 kürtajım var malesef aslında ben bu 8 yılda 3 çocuk yapardım ama kısmet değilmiş canım .bidaha aynı yolları yüreyemem gibi geliyo sürekli hormon takviyesi alıyorum hamileliklerde o da kesin tedavi değil ya tutarsa hesabı. bana faturasıda kilo olarak kalıyor.1,5 yıldır evdeyim hemen hemen .işi bırakmak zorunda kaldım kızımın astım bronşiti var sık sık hastalandığı için gözüm arkada kalıyordu bende bıraktım ama ev hanımlığına fazla alışamadım.arkadaşlarımın hepsi çalışıyor hala.dolayısıyla gündüz oturup kalkıcak pek kimsem olmuyor aslında çok varda benim kafam almıyo diyelim.annemlerle aynı apartmanda olduğumuz için inip çıkıp duruyorum artık bide face de oyun falan oynuyodum ama sarmadı artık hepsinin son levellerine geldim büyük bir can sıkıntısıyla.başka aklıma geldikçe yazarım merak ettikleriniz varsa sorarsanız cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…