Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben yatıyorum kızlarr biraz mekik çekicem ceneye daldım sporu unuttum
sonrada uyucam hepinize iyi geceler yarın akşama görüşmek üzereeeeee

1. ıstemem
2. kan ılacı ıctım zeynep abla demır eksıklıgı vardı ıstahım acıldı brden sıstım
3. balık
4. ben herkezı terslıodum sanal ortamda bı gun brı yazdı bagırdım cagırdım snra arkadasım oldu ama tek o arkadsım olabıldı bna drek sevgyle yaklasmadı cunku sevdgım cocugu anlattım ona bıldı ama ben baskasını sevıoken o benı sevdı 3 ay sonra cıktık bana dedı ben farklıyım nedense guvendım 2 yıl cıktık anneme babama dua ettı hep bna telefonda msal anlttı prfıl resmı ble gormedm resmını grunce hıc begenmedım falan ama alıstım ya cıktık 8 ay sonra ılk kez brbırımızı gorduk blustuk falan evet benı sevdgıne ınandım kalkıp ıstanbuldan rzeye geldı antalyada okuoken ordanda kalktı geldı 4 kre ne grdu dondu hep annesı bıle benı
blıodu abısı felan herkez bna cok evlenelım dedı ama kalbını ve sesını sevdgım cocuga heycan duyamadım benkı 100 ksı engellemıstım bı agladgım anıma denk geldı brı bılerek yapıyo kım dye bulcam pıskolojsyle knusmaya bvaslamıstım
5. el ısaretlerıyle
6. kelebeklerın ruyası
7.emeklı cay fabrıkasında calısıyodu ablacım
8. kanser zeynep abla .5 yıl arayla ...
9. babama hayranım benım lıderım o
10. azcık ıng bılıorum oda tam deıl
11. en sevdgım yemegı ben hıc yapmadım

wuwum aynı kızım gibi yazıyorsun harflari yutmayım dilberinde mesajlarını 2 saat okuduktan sonra anlayorum (rzeye ) ne demek açıklarmısın okuyorum okuyorum anlayanıyorum

en sevdigin yemek neymiş mervemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…