- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ben cıkıyorum iyi akşamlar kzlarr :))
eee nasıl buldunuz benle aşkımıgörenler
pegasusu harikasınız :)
ay ay ay zeynep ablada aile resmini koymuş oglunmu büyük kızınmı zeynep abla kaç yaşındalar
inşallah hayırlısı olsun hakkınızda kızım
kızım büyük 1.5 yaş canım oglan liseye gidiyor kız üniversite :)
kız 19 oglan 17.5 yasında canım
amanda aman :)))
maşallahh
bizde iki kardeşiz ben büyügüm :) 6 yaş büyügüm :)kardeşim erkek
merve sorular geliyor
1. anne olak istermisin
2. nasıl kilo aldın
3. burcun nedir?
4. sanal ortamda biriyle tanışsan aşık olsan ve o kişi evlenmek isterse inanırmısın
5.halanla aran nasıl ve nasıl diyalog kuruyorsunuz
6. en son giitigim film hangisiydi
7.baban ne iş yapıyordu
8. istersen cevaplama canım bu soruyu annenle babanı nasıl kayp ettin
9.gelmiş gecmiş dünya liderlerinden hayran oldugun kim
10.yabancı dil biliyormusun
11.en sevdigin yemegin tarıfını yaparmısın
şimdilik bu kadar ablam
ben yatıyorum kızlarr biraz mekik çekicem ceneye daldım sporu unuttum
sonrada uyucam hepinize iyi geceler yarın akşama görüşmek üzereeeeee
1. ıstemem
2. kan ılacı ıctım zeynep abla demır eksıklıgı vardı ıstahım acıldı brden sıstım
3. balık
4. ben herkezı terslıodum sanal ortamda bı gun brı yazdı bagırdım cagırdım snra arkadasım oldu ama tek o arkadsım olabıldı bna drek sevgyle yaklasmadı cunku sevdgım cocugu anlattım ona bıldı ama ben baskasını sevıoken o benı sevdı 3 ay sonra cıktık bana dedı ben farklıyım nedense guvendım 2 yıl cıktık anneme babama dua ettı hep bna telefonda msal anlttı prfıl resmı ble gormedm resmını grunce hıc begenmedım falan ama alıstım ya cıktık 8 ay sonra ılk kez brbırımızı gorduk blustuk falan evet benı sevdgıne ınandım kalkıp ıstanbuldan rzeye geldı antalyada okuoken ordanda kalktı geldı 4 kre ne grdu dondu hep annesı bıle benı
blıodu abısı felan herkez bna cok evlenelım dedı ama kalbını ve sesını sevdgım cocuga heycan duyamadım benkı 100 ksı engellemıstım bı agladgım anıma denk geldı brı bılerek yapıyo kım dye bulcam pıskolojsyle knusmaya bvaslamıstım
5. el ısaretlerıyle
6. kelebeklerın ruyası
7.emeklı cay fabrıkasında calısıyodu ablacım
8. kanser zeynep abla .5 yıl arayla ...
9. babama hayranım benım lıderım o
10. azcık ıng bılıorum oda tam deıl
11. en sevdgım yemegı ben hıc yapmadım
1. ıstemem
2. kan ılacı ıctım zeynep abla demır eksıklıgı vardı ıstahım acıldı brden sıstım
3. balık
4. ben herkezı terslıodum sanal ortamda bı gun brı yazdı bagırdım cagırdım snra arkadasım oldu ama tek o arkadsım olabıldı bna drek sevgyle yaklasmadı cunku sevdgım cocugu anlattım ona bıldı ama ben baskasını sevıoken o benı sevdı 3 ay sonra cıktık bana dedı ben farklıyım nedense guvendım 2 yıl cıktık anneme babama dua ettı hep bna telefonda msal anlttı prfıl resmı ble gormedm resmını grunce hıc begenmedım falan ama alıstım ya cıktık 8 ay sonra ılk kez brbırımızı gorduk blustuk falan evet benı sevdgıne ınandım kalkıp ıstanbuldan rzeye geldı antalyada okuoken ordanda kalktı geldı 4 kre ne grdu dondu hep annesı bıle benı
blıodu abısı felan herkez bna cok evlenelım dedı ama kalbını ve sesını sevdgım cocuga heycan duyamadım benkı 100 ksı engellemıstım bı agladgım anıma denk geldı brı bılerek yapıyo kım dye bulcam pıskolojsyle knusmaya bvaslamıstım
5. el ısaretlerıyle
6. kelebeklerın ruyası
7.emeklı cay fabrıkasında calısıyodu ablacım
8. kanser zeynep abla .5 yıl arayla ...
9. babama hayranım benım lıderım o
10. azcık ıng bılıorum oda tam deıl
11. en sevdgım yemegı ben hıc yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?