Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sanki biraz fazla kaçamak var cnm

dünkü menümüde yazayım çıkayım ablamlara ayıp olmasın

sabah:1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
şekersiz çay
ara:1 fincan yeşil çay 1 elma
öğlen: fırında balık
salata,
yarım kase çorba

ara:1 bardak yy süt
akşam: mantar sote ,1 kaç parça kırımızı et
yoğurt

gece:2 kuru erik

2 litre su

45 dk spor (spor salanunda)
30 dk. yürüyüş (spor salonuna gidip gelme )

5 mesaj var yanlış saymadıysam(kolay saymanın yolunu bulamadım bitürlü geçmişe gidip gidip sayıyorum bilen varsa söylesin lütfen)

geçmiş olsun arkadaşım bazı yerlerde senle aynı durumdayım bende hamile kalırken hormon takviyesi aldım bendepolikistik over var hemen hamile kalamıyorum ve hastalığım nedeniyle hızlı kilo alıyorum. bir ara 90 kiloya çıkmıştım 18 kilo verdim ve 10 kilosunu geri aldım vermem lazm. kitap okumanı ve örgü örmei tavsiye ederim vakit çabuk geçiyo o zaman. bu arada hangi şehirdesin.

göbek bölgesi için mekik iyi geliyo bu arada hoşgeldin takıma

bugün başlıyorum canım bu arada hoşbuldum. beni asıl sorunum göğüs ve sırt bölgesi onlar için ne yapabilirimki

menü güzelmiş kolay ve hızlı kilo vermen dileğiyle.

ben şu kilo cetvelini değiştireyim hedefleri kısa kısa yapayım aslında hedefim 60 şimdilik 75 yapayım başarınca daha azimli olrum. sonra çıtayı yine yükseltirim

kolay saymanın yolunu söylyim sana cnm.. sayfanın en üstünde ismin yazıyo (yani berin26 yazar) oaraya gir orada hepsi bölümünün yanında yine ismin yazar oraya gir yazdığın mesajlar görünüyo bugün dün diye yazar dün yazanları say

hadi koyalım kaldıralım sıraylaaa

Fotğraf koyup kaldırmak ne kolay de mi, öğrendiniz nasıl olsa nasıl yapıldığını...

iyi aksamlar kzlar bütün gün misafir vardı bi ara girdim ama yazmaya fırsatım olmadı gecmise bakcm simdi

Rrapunzel bu aralar hiç aynı anda denk gelemiyoruz arkadaşım, sen de ben de bu hafta devamsızlıktan ceza alcaz valla...

bu neeee yemek yokmu 3lt meyve suyu da ne öyle yaa canım sarsıl kendine gel

Ya Baharcım isteyerek olan bişey değildi midem çok bulanıyordu bişey yiyemedim, aç kalmıyım diye de bakkaldan meyve suyu aldım meyve suyu içtim. İş yerinde de o gün yağlı bişeyler vardı karnıyarık mı ne, ondan yani...

hos geldin cnm,ablan suyu uyuturken uyudumu yoksa

bu güzeldi,sarsacam ben onu sen merak etme

insallah,valla artik diyeti bosverip,kilolu kalmayi sectigini düsünecem ona göre

Ağlıycam şimdi, keşke perşembeden sonra hemen cumartesi gelse bu cumayı es geçsek...:18::18::18:

ortancı prensesi bi kocaman öppppp benim için kartpostal gibi maşallah :)

Ya ben niye göremiyorum, ölcem şimdi meraktan...

Canımcım menün öncekilere göre iyice düzene girdi aralar , ekmekler , yumurtalar falan ama sebze eksik. Böreğin içindekini saymıyorum tabi.

Ayyy, kaptanım Allah güzel günlerini göstersin sana, inşallah şansları bol, yolları açık olsun. Hayırlı insanlarla doğru yerde doğru zamanda karşılaşsınlar inşallah. Sağlıklı güzel günler diliyorum...

Ha bu arada , pasta yiyebilir miyim demişsin... Tabi ki yiyebilirsin, çocuğunun doğum günü yani bugün yemiyceksin de ne zaman yiceksin.Afiyet bal şeker olsun. YErken de hiç tereddüt etme, rahat rahat , tadını çıkara çıkara ye. Ha bi dilimden bişey anlamadın 2. dilimi ye. Cezanı ben çekerim sen ye yani...

Aaa nerden bildin bende öyle dedim

Canım menün bence güzel sadece öğlenki çorbanın yanına 1 dilim ekmek güzel olurmuş bence...

Canım çocuklar için üzüldüm, doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim. Bu aşamada hem fiziksel olarak hem de duygusal olarak yıpranmışsındır tabiki. Ama herşeyde bir hayır vardır öyle düşünmek zorundayız. El işi örgü falan yapsan ne bileyim hobi kurslarına falan katılsan belki oyalarsın kendini.

yarım yağlı yoğurdu yy diye kısaltmak hiç aklıma gelmezdi doğrusu. . .

kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim? kilom sizden biraz fazla ama beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum

Allah ım bir an geçmiş hiç bitmiycek sandım. Şükür bu ana kavuşturana. Bugün çok iyiyim çok şükür. Miğde bulantım da geçti bacak ağrılarım da.

Dün yediklerimi yazıyorum daha doğrusu bulantım yüzünden yemek zorunda olduklarımı diyeyim de sonra bu kafaları görmek zorunda kalmıyayım.

Sabah nesfit 2-3 kaşıktan yarım bardak süte zorla

Öğlen yoğurt içine yulaf kepeği attım bir kaşık ( bir önceki diyet denemem dukandan kalmış iş yerindeki dolapta )

yarım portakal yedim

akşam sebze yemeği vardı canım istemedi 1 dilim ekmekle bir dilim peynir yedim

Spor yok sayılır bacak ağrımdan dolayı sadece mekik cezamı yaptım
Ha kaptanım geçen haftaki 2 halleyden dolayı aldığım kalori cezam bitmişti zaten mekik cezamı da dün bitirdim. HAberin ola...
Su 2 lt
meyve suyu 1,5 lt

ben gecmise daldım menümü yazmayı unuttum ama simdi biyere yetismem lazım gelince yazarım kzlar görüsürzz
kolay gelsin canım bu ara muhabbet bol

ben şu kilo cetvelini değiştireyim hedefleri kısa kısa yapayım aslında hedefim 60 şimdilik 75 yapayım başarınca daha azimli olrum. sonra çıtayı yine yükseltirim
bu bir bakış açısı tabi:)) ben de arada hedeflerime ulaştıkça ödül veriyorum kendime. 75 olunca saçlarımı boyatacaktım, hedefe ulaştım fakat henüz saçları boyatamadım. Şimdi 70 olunca geçici dövme yaptırıcam ayak bileğime:)))

ben hoşgeldin demişmiyidim hatırlamıyorum, bugün kulağımda telefon birini arıyorum, bu arada da ofisin ortasında ya benim telefonumu gören var mı diye aranıyorum. Arkadaşım kulağındaki ne deyince kendi kendşme güldüm bunuyorum sanırım, yaşlılık işte

menün güzel canım spor da iyi olmuş, bu ara tembelliğim üstümde resimli anlatım hazırlayacaktım göya, bu arada yeni gelen arkadaşlar geçmişte birkaç resimli anlatımımız var, liste yapmayla ilgili

sanki biraz fazla kaçamak var cnm
evet ama ben tamamen masumum, herzamanki gibi hep yanımdakiler yüzünden:))))

Canım Allah bağışlasın öncelikle, kızını büyütmüşsün. Kilolar genelde doğumla geliyo hatunlara( röpörtaj sırası sana gelince iyice tanışırız artık

evet kurabiye (((((

menü güzel sen de benim gibi spora ara mı verdin :)))

evet biraz saçma bir menü oldu fakat akşam dediğim saat 17 sırasındaydı erken olduğu için idare ettim.

kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim? kilom sizden biraz fazla ama beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum

Merhaba gamyoncu. Takım kaptanımızın bugün dışarıda işi var ama akşam senin mesajını görür bu hafta aramıza 3 arkadaşımız katıldı eğer kontenjan varsa kaptan sana geri dönüş yapar. Takıma alınırsan görüşürüz daha sonra. Görüşemezsek de kendine iyi bak, yediklerine dikkat et...

bu hafta çok az yedin canım, dikkat et hasta falan olma, haftaya daha sağlıklı beslenmen dileğiyle

canım merhaba, takımda boşluk var mı bilemiyorum, kaptanımız bugün gelemeyebilir gelirse mesajını görecektir. Sağlıklı kilo vermeler

selam kızlar 2 gündür giremedim doğru düzgün ama fullperformans çalışıyorum daha totm yeni yer gördü. vallakocamı bile aramadan buraya girdim. işlerim vardı çocuğa kayınvalidem baktı onlara yemek hazırladım çıkmadan gece 3 te yat sabah erken kalk asyayı doyur temizlik yap. sonra işmi hallettim yeni geldi eve. asyayı uyuttum hemen ilk iş buraya girdim.

Pokemoncum yeni gelen arkadaşları da röpörtaj listesine ekler misin bugün Zeynep ablanın günü sanırım o da sondu hatırladığım kadarıyla...

Hoşgeldin canım...

ben şimdi çıkıyorum masamda bir yığın yapılcak iş var ...Gece arkadaşa gidicez Galatasaray - Real Madrid maçı var . Nolur çok dua edin kazanalım maçı. Ölücem heycandan.

canım merhaba, takımda boşluk var mı bilemiyorum, kaptanımız bugün gelemeyebilir gelirse mesajını görecektir. Sağlıklı kilo vermeler

teşekkür ederim kızlar kaptanın cevabını merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…