sanki biraz fazla kaçamak var cnmgünaydın kızlar
dün öğlen misafirim geldi uğrayamadım, akşam da oğlumun arkadaşı geldi, 1. sınıfa gidiyor annesi okumakta zorlanıyor ilgelenir misin demişti, ders çalıştırdım biraz çocuklara:)) mahallenin çocukları zorlandıklarında anneler hemen bana postalıyo
neyse işte toprağı uyuturken ben de uyuduğum için gelemedim, bak bir özür için kaç tane bahane yazdım :))))
sabah
1,5 dilim tam buğday
b. peynir light
3 zeytin
1 dilim kaşar
çay
ara
2 kurabiye, neskafe
öğlen
yarım tabak bulgur pilavı+yoğurt
akşamüstü
yine teyzemlerin çay faslına takıldım her seferine gelmiycem diyorum çünkü akşama yemek yiyemiyorum bizimkilerle
yarım simit
b.peynir
zeytin
çay
3 eti burçak
bugün için ceza alıcam sanırım
su 2 lt
spor 15 dk trambolin, sonra misafir gelince kaldı
mesaj 11
arkadaşlar sizden tavsiye istiyorum benim üst bölgede sorun var hep üstten kilo alıyorum ne yapabilirim üst bölgeyi zayıflatmak için(((
30 yaşındayım yakında 31 olucak aslında ama söylemesi zor olduğu için ben 30 da bikaç sene kalırım artık :) 8 yıllık evliyim 1 kızım var 4 yaşında 3 düşük 1 kürtajım var malesef aslında ben bu 8 yılda 3 çocuk yapardım ama kısmet değilmiş canım .bidaha aynı yolları yüreyemem gibi geliyo sürekli hormon takviyesi alıyorum hamileliklerde o da kesin tedavi değil ya tutarsa hesabı. bana faturasıda kilo olarak kalıyor.1,5 yıldır evdeyim hemen hemen .işi bırakmak zorunda kaldım kızımın astım bronşiti var sık sık hastalandığı için gözüm arkada kalıyordu bende bıraktım ama ev hanımlığına fazla alışamadım.arkadaşlarımın hepsi çalışıyor hala.dolayısıyla gündüz oturup kalkıcak pek kimsem olmuyor aslında çok varda benim kafam almıyo diyelim.annemlerle aynı apartmanda olduğumuz için inip çıkıp duruyorum artık bide face de oyun falan oynuyodum ama sarmadı artık hepsinin son levellerine geldim büyük bir can sıkıntısıyla.başka aklıma geldikçe yazarım merak ettikleriniz varsa sorarsanız cevaplarım
göbek bölgesi için mekik iyi geliyo bu arada hoşgeldin takıma
dünkü menümüde yazayım çıkayım ablamlara ayıp olmasın
sabah:1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
şekersiz çay
ara:1 fincan yeşil çay 1 elma
öğlen: fırında balık
salata,
yarım kase çorba
ara:1 bardak yy süt
akşam: mantar sote ,1 kaç parça kırımızı et
yoğurt
gece:2 kuru erik
2 litre su
45 dk spor (spor salanunda)
30 dk. yürüyüş (spor salonuna gidip gelme )
5 mesaj var yanlış saymadıysam(kolay saymanın yolunu bulamadım bitürlü geçmişe gidip gidip sayıyorum bilen varsa söylesin lütfen)
kolay saymanın yolunu söylyim sana cnm.. sayfanın en üstünde ismin yazıyo (yani berin26 yazar) oaraya gir orada hepsi bölümünün yanında yine ismin yazar oraya gir yazdığın mesajlar görünüyo bugün dün diye yazar dün yazanları saydünkü menümüde yazayım çıkayım ablamlara ayıp olmasın
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
şekersiz çay
salata,
yarım kase çorba
yoğurt
2 litre su
5 mesaj var yanlış saymadıysam(kolay saymanın yolunu bulamadım bitürlü geçmişe gidip gidip sayıyorum bilen varsa söylesin lütfen)
hadi koyalım kaldıralım sıraylaaa
iyi aksamlar kzlar bütün gün misafir vardı bi ara girdim ama yazmaya fırsatım olmadı gecmise bakcm simdi
bu neeee yemek yokmu 3lt meyve suyu da ne öyle yaa canım sarsıl kendine gel
hos geldin cnm,ablan suyu uyuturken uyudumu yoksa
bu güzeldi,sarsacam ben onu sen merak etme
insallah,valla artik diyeti bosverip,kilolu kalmayi sectigini düsünecem ona göre
ortancı prensesi bi kocaman öppppp benim için kartpostal gibi maşallah :)
günaydınnn dün ki menümü yazıp işe gidiyorum malesef
sabah: 2 dilim ekmek (çavdar) bir tane haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin
ara: bir avuç beyaz leblebi
öğlen: bir tane ciğköte dürüm (internetten baktım 222 kaloriymiş) bir tane ayran
ara: bir avuç leblebi ve bir kupa yeşil çay( beşi bir arada)
akşam: 2 tane küçük ıspanaklı börek bir bardak ayran
ara: çok az leblebi
su: 3 litre belkide daha fazladır
spor:
1-sabah işe giderken 50 dakka yürümek
2-işden eve gelirken yürümek bide üst geçidi cıktım kosarakgelirken tek oldugum için 30 dakkada gelmişim ama suyum cıkmıştı
3-120 mekik göbek için
4-100 tane bacak hareketleri
mesaj saymadım ama cene baya yaptıkk
Günaydinnnnnnnnnnnn
bu gün yokum kizimin dogum günü,önce carsiya gidcem,alisveris,aksamda misafirim var,1 dl pasta iznimi kullanabiliyormuyum,izin varmi sorayim
yoklugumda bos kalmasin takim,gelip tek tek sayicam kim ne kadar yazmis,en az yazana ceza vercem
sabahx
2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
5 kasik nohutlu bamya,4 ksik bulgur pilavi
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik
öptüm hepinizi,aksam zaman bulursam gelip gecmisi okicamm
KAPTANIM KIZININ DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN .RABBİM ONA GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN
Yediklerin gayet güzel olmuş , o pastayı sen büyümeyen baby e sor , kesin sana '' aaa ne demek , 3 dilim ye '' der
[/CENTER]
Dün ki menümü yazayım bende
Sabah 1 kase k-flakes
Öğlen 1 kase çorba- meyveli yoğurt
Ara:7 tane fındık, türk kahvesi
Akşam fırında balık, salata
Ara 5 diyet bisküvi
Spor yapamadım bugün yüklenicem
Su 2 lt olmuştur
Mesaj sayımda 7
30 yaşındayım yakında 31 olucak aslında ama söylemesi zor olduğu için ben 30 da bikaç sene kalırım artık :) 8 yıllık evliyim 1 kızım var 4 yaşında 3 düşük 1 kürtajım var malesef aslında ben bu 8 yılda 3 çocuk yapardım ama kısmet değilmiş canım .bidaha aynı yolları yüreyemem gibi geliyo sürekli hormon takviyesi alıyorum hamileliklerde o da kesin tedavi değil ya tutarsa hesabı. bana faturasıda kilo olarak kalıyor.1,5 yıldır evdeyim hemen hemen .işi bırakmak zorunda kaldım kızımın astım bronşiti var sık sık hastalandığı için gözüm arkada kalıyordu bende bıraktım ama ev hanımlığına fazla alışamadım.arkadaşlarımın hepsi çalışıyor hala.dolayısıyla gündüz oturup kalkıcak pek kimsem olmuyor aslında çok varda benim kafam almıyo diyelim.annemlerle aynı apartmanda olduğumuz için inip çıkıp duruyorum artık bide face de oyun falan oynuyodum ama sarmadı artık hepsinin son levellerine geldim büyük bir can sıkıntısıyla.başka aklıma geldikçe yazarım merak ettikleriniz varsa sorarsanız cevaplarım
dünkü menümüde yazayım çıkayım ablamlara ayıp olmasın
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
şekersiz çay
salata,
yarım kase çorba
yoğurt
2 litre su
kolay gelsin canım bu ara muhabbet bolben gecmise daldım menümü yazmayı unuttum ama simdi biyere yetismem lazım gelince yazarım kzlar görüsürzz
bu bir bakış açısı tabi:)) ben de arada hedeflerime ulaştıkça ödül veriyorum kendime. 75 olunca saçlarımı boyatacaktım, hedefe ulaştım fakat henüz saçları boyatamadım. Şimdi 70 olunca geçici dövme yaptırıcam ayak bileğime:)))ben şu kilo cetvelini değiştireyim hedefleri kısa kısa yapayım aslında hedefim 60 şimdilik 75 yapayım başarınca daha azimli olrum. sonra çıtayı yine yükseltirim
geçmiş olsun arkadaşım bazı yerlerde senle aynı durumdayım bende hamile kalırken hormon takviyesi aldım bendepolikistik over var hemen hamile kalamıyorum ve hastalığım nedeniyle hızlı kilo alıyorum. bir ara 90 kiloya çıkmıştım 18 kilo verdim ve 10 kilosunu geri aldım vermem lazm. kitap okumanı ve örgü örmei tavsiye ederim vakit çabuk geçiyo o zaman. bu arada hangi şehirdesin.
bugün başlıyorum canım bu arada hoşbuldum. beni asıl sorunum göğüs ve sırt bölgesi onlar için ne yapabilirimki
menün güzel canım spor da iyi olmuş, bu ara tembelliğim üstümde resimli anlatım hazırlayacaktım göya, bu arada yeni gelen arkadaşlar geçmişte birkaç resimli anlatımımız var, liste yapmayla ilgilidünkü menümüde yazayım çıkayım ablamlara ayıp olmasın
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
şekersiz çay
salata,
yarım kase çorba
yoğurt
2 litre su
evet ama ben tamamen masumum, herzamanki gibisanki biraz fazla kaçamak var cnm
Canım Allah bağışlasın öncelikle, kızını büyütmüşsün. Kilolar genelde doğumla geliyo hatunlara30 yaşındayım yakında 31 olucak aslında ama söylemesi zor olduğu için ben 30 da bikaç sene kalırım artık :) 8 yıllık evliyim 1 kızım var 4 yaşında 3 düşük 1 kürtajım var malesef aslında ben bu 8 yılda 3 çocuk yapardım ama kısmet değilmiş canım .bidaha aynı yolları yüreyemem gibi geliyo sürekli hormon takviyesi alıyorum hamileliklerde o da kesin tedavi değil ya tutarsa hesabı. bana faturasıda kilo olarak kalıyor.1,5 yıldır evdeyim hemen hemen .işi bırakmak zorunda kaldım kızımın astım bronşiti var sık sık hastalandığı için gözüm arkada kalıyordu bende bıraktım ama ev hanımlığına fazla alışamadım.arkadaşlarımın hepsi çalışıyor hala.dolayısıyla gündüz oturup kalkıcak pek kimsem olmuyor aslında çok varda benim kafam almıyo diyelim.annemlerle aynı apartmanda olduğumuz için inip çıkıp duruyorum artık bide face de oyun falan oynuyodum ama sarmadı artık hepsinin son levellerine geldim büyük bir can sıkıntısıyla.başka aklıma geldikçe yazarım merak ettikleriniz varsa sorarsanız cevaplarım
evet kurabiyeherkese merhaba yeniden tanıtayım ben kendimi adım yasemin 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var konyada yaşıyorum ingilizce öğretmeniyim
hoşbuldum canım teşekkürler
menü fena değilmiş ama bana diyetisyenim yumurta il peyniri aynı anda yeme demişti ver her arada süt ve süt ürübnü al mutlaka demişti
kızınızın doğum günü kutlu olsun rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin. menünüzde güzelmiş
teşekkür ederim canım hoşbuldum
anam kurabiye gördüm sanki :)))))
menü gayet iyi
bakalım bende daha önce diyetisyenimin verdiği menüye başladım umarım yine işe yarar
menü güzel sen de benim gibi spora ara mı verdin :)))Dün ki menümü yazayım bende
Sabah 1 kase k-flakes
Öğlen 1 kase çorba- meyveli yoğurt
Ara:7 tane fındık, türk kahvesi
Akşam fırında balık, salata
Ara 5 diyet bisküvi
Spor yapamadım bugün yüklenicem
Su 2 lt olmuştur
Mesaj sayımda 7
evet biraz saçma bir menü oldu fakat akşam dediğim saat 17 sırasındaydı erken olduğu için idare ettim.Güzel menü canım akşam börek yerine çorba olsaydı keşke :)
Güzel ve kararında menü :) Kızının doğum günü kutlu mutlu olsunnn :)
Plates hareketlerinin kol hareketleri var topla yukarı aşağı kaldırma esnemetme felan ben topsuz yapıyorum. İlk günler 10 tane yanarken artık 45lere kadar çıkabiliyorum :)
Hımmmm aslında yemişin ama az yemişisin hepsindne kendini kayvetmemişsin :) Ama akşam olamasaydı iyiydi :)
kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim? kilom sizden biraz fazla amabeni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
bu hafta çok az yedin canım, dikkat et hasta falan olma, haftaya daha sağlıklı beslenmen dileğiyleAllah ım bir an geçmiş hiç bitmiycek sandım. Şükür bu ana kavuşturana. Bugün çok iyiyim çok şükür. Miğde bulantım da geçti bacak ağrılarım da.
Dün yediklerimi yazıyorum daha doğrusu bulantım yüzünden yemek zorunda olduklarımı diyeyim de sonrabu kafaları görmek zorunda kalmıyayım.
Sabah nesfit 2-3 kaşıktan yarım bardak süte zorla
Öğlen yoğurt içine yulaf kepeği attım bir kaşık ( bir önceki diyet denemem dukandan kalmış iş yerindeki dolapta )
yarım portakal yedim
akşam sebze yemeği vardı canım istemedi 1 dilim ekmekle bir dilim peynir yedim
Spor yok sayılır bacak ağrımdan dolayı sadece mekik cezamı yaptım
Ha kaptanım geçen haftaki 2 halleyden dolayı aldığım kalori cezam bitmişti zaten mekik cezamı da dün bitirdim. HAberin ola...
Su 2 lt
meyve suyu 1,5 lt
canım merhaba, takımda boşluk var mı bilemiyorum, kaptanımız bugün gelemeyebilir gelirse mesajını görecektir. Sağlıklı kilo vermelerkızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim? kilom sizden biraz fazla amabeni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
selam kızlar 2 gündür giremedim doğru düzgün ama fullperformans çalışıyorum daha totm yeni yer gördü. vallakocamı bile aramadan buraya girdim. işlerim vardı çocuğa kayınvalidem baktı onlara yemek hazırladım çıkmadan gece 3 te yat sabah erken kalk asyayı doyur temizlik yap. sonra işmi hallettim yeni geldi eve. asyayı uyuttum hemen ilk iş buraya girdim.
canım merhaba, takımda boşluk var mı bilemiyorum, kaptanımız bugün gelemeyebilir gelirse mesajını görecektir. Sağlıklı kilo vermeler
teşekkür ederim kızlar kaptanın cevabını merakla bekliyorumMerhaba gamyoncu. Takım kaptanımızın bugün dışarıda işi var ama akşam senin mesajını görür bu hafta aramıza 3 arkadaşımız katıldı eğer kontenjan varsa kaptan sana geri dönüş yapar. Takıma alınırsan görüşürüz daha sonra. Görüşemezsek de kendine iyi bak, yediklerine dikkat et...
arkadaşlar bakın ne buldum :)
Şok diyet ile 5 günde 5 kilo-Hızlı zayıflama diyeti listesi - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?