Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gökcecigim cok tatlı bir bayansın :) su hanımda cok tatlı

yok canım ne demek teşekkürler eline sağlık

akşam ben bazen yeşil çay içiyorum, acaba meyve de mi yenmeyecek, gerçi benim pek aram yok meyve ile ama yaz geliyo yaz meyvelerini severim

tanışalım ablam facen var mı ekliyim seni :)

mesaj atıyorum abla özelden soyadımı buraya yazmak istemiyorum , isteyen olursa takımdan yazarım herkese.

benimle yaşayan yaşlanmaz

bundan hiç şüphem yok abla..

aus cugum senin gercek adını ögrene bilirmiyim

Abla , Ausun adını sorma. Farzet ki o bu takıma İspanya dan katılıyor adı da Ausencia . Öyle düşün yani. Söylemiyor hatun...

yarın prenses kızım geliyorrrr annesi yesin bebegini

ben cıkıyorum kızlar temizlik yapyım sonrada kızıma bir seyler hazırlıyım ama valla ben yemicem
birde yarın akşama 5 aile misafir geliyor pasta yapıyım görüsürüz kızlar gece sizi seviyorummmmm

başarımızı şimdiden kutluyorum ödülü sakın abartmayın

mesajını bekliyorum canım

yok canım ne demek teşekkürler eline sağlık

akşam ben bazen yeşil çay içiyorum, acaba meyve de mi yenmeyecek, gerçi benim pek aram yok meyve ile ama yaz geliyo yaz meyvelerini severim

gökcem canım bana diyetisyenimin dedigi akşam 8 den sonra su dahilinde hiç bir sey yemiceksin içmiceksin cay bile dedi saat 8 den önce her seyi bitir

kolay gelsin canısı

gökcem canım bana diyetisyenimin dedigi akşam 8 den sonra su dahilinde hiç bir sey yemiceksin içmiceksin cay bile dedi saat 8 den önce her seyi bitir

yaaaa ne diyosun, ben yine de şekersiz çayımı içerim, napıyım

kızlar ben eve geçiyorum, 3. olmuşuz yine:)) hadi herkese iyi haftasonları

güzel canım menün zaten eritmişsindir mezdekeyle hamburgeri

menün güzel canım sadece çok az birazcık fıstık fazla geldi bana tuzlu olduğu için oda :) ya siz ne güzel abla kardeş mezdeke yapıyorsunuz ben tek olduğum için yapasım gelmiyo

canım çocuğun öncelik o iyileşsinde daha dikkatli yersin

canım menün baya düzelmiş böle devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…