bence de haftaya daha iyi oluruz artık sağlıklı beslenicez ya:)yeter artıkın birinci olalım kızlarrrr
evet hanımlar geçen gece konuştuk face olan isterse eklesin dedik, biz zeynep ben ve eftelya arkadaş olduk tekrardan isteyen eklesintanışalım ablam facen var mı ekliyim seni :)
aynen canım normalde beyler bayanları dansa kaldırır dimi ama bizim evde ben adama yalvarırım nolurrr dans edelim diye ( bunu ikimiz yanlız kalınca yapıyprum)Ona ne şüpheee , kesin eşininde evinde enerji bombasısındır sen
bence de haftaya daha iyi oluruz artık sağlıklı beslenicez ya:)
evet hanımlar geçen gece konuştuk face olan isterse eklesin dedik, biz zeynep ben ve eftelya arkadaş olduk tekrardan isteyen eklesin
gökçe özkan soycan benim face
yok canım ne demek teşekkürler eline sağlıkAy canım yaa, kim var kim yok bi bakayım diye girdim kimse yoktu, Saphiranın mesajını görünce tereddüt ettim acaba üstüme vazife olmayan bişey yapmış olur muyum diye ama kontrol edilmesi gerekiyor saat de yaklaşıyor diye cevapladım. İnşallah yanlış bişey yapmamışımdır...:26:
yorum ya canım büyük bir ihtimal alınırsın takıma
selam bebegimmmmm :)
diyetisyenimin bana söyledigi 2 sabah 2 yada 1/5 öglen 2 yada 1/5 akşam sende bu sekilde dene canım
kaptanım menün süperrrr :)
bitanem menünün iyi ama hamburger ımmmmmm derim
merhaba canım kızına allah iyikil versin uarım cok cabuk iyilesir akşam 8 den sonra sakın bir sey yemeyin ve içmeyin su dısında direk depoda birikiyor kızlar
tanışalım ablam facen var mı ekliyim seni :)
benimle yaşayan yaşlanmaz
aus cugum senin gercek adını ögrene bilirmiyim
gökcecigim cok tatlı bir bayansın :) su hanımda cok tatlı
mesaj atıyorum abla özelden soyadımı buraya yazmak istemiyorum , isteyen olursa takımdan yazarım herkese.
bundan hiç şüphem yok abla..
Abla , Ausun adını sorma. Farzet ki o bu takıma İspanya dan katılıyor adı da Ausencia . Öyle düşün yani. Söylemiyor hatun...
yok canım ne demek teşekkürler eline sağlık
akşam ben bazen yeşil çay içiyorum, acaba meyve de mi yenmeyecek, gerçi benim pek aram yok meyve ile ama yaz geliyo yaz meyvelerini severim
yarın prenses kızım geliyorrrrannesi yesin bebegini
ben cıkıyorum kızlar temizlik yapyım sonrada kızıma bir seyler hazırlıyım ama valla ben yemicem
birde yarın akşama 5 aile misafir geliyor pasta yapıyım görüsürüz kızlar gece sizi seviyorummmmm
başarımızı şimdiden kutluyorum ödülü sakın abartmayın
yarın prenses kızım geliyorrrrannesi yesin bebegini
ben cıkıyorum kızlar temizlik yapyım sonrada kızıma bir seyler hazırlıyım ama valla ben yemicem
birde yarın akşama 5 aile misafir geliyor pasta yapıyım görüsürüz kızlar gece sizi seviyorummmmm
başarımızı şimdiden kutluyorum ödülü sakın abartmayın
gökcem canım bana diyetisyenimin dedigi akşam 8 den sonra su dahilinde hiç bir sey yemiceksin içmiceksin cay bile dedi saat 8 den önce her seyi bitir
menün güzel canım iyi gidiyorsun baharcıgım :)
kızlar menümü de yazayım
sabah
kaşarlı tost
çay
ara
1 avuç leblebi
öğlen
hamburger:26: okuldan geldiğimde o kadar acıkmıştım ki söyleyiverdim fakat marmaris büfenin hamburgeri avucumun ortası kadar çok küçük
ayran
ara
1 avuç leblebi
akşam
yarım tabak türlü
2 kaşık pilav
cacık
spor sabah 40 dk akşam 1 saat mezdeke
su 2 lt
mesaj 30
günaydın herkese
(65.3 / 64.6 / 0.7/ %1.07)
Dün kü menüm
Sabah
Çeyrek simit
Peynir
Çay
Ara
2 dilim portakal
Öğle
Domates çorbası
3 adet kadınbudu köfte
Salata
Yoğurt
Ara
1 avuç tuzlu fıstık
Akşam
Çok az pilav yanına türlü
Cacık
1 saat mezdeke
2lt su
slm tekrar herkese
dünkü menüm
yarım krep (yumurta,un ,sütle yağsız tavada)
peynir,zeytin ,domates
ara yok hastanedeydik
öğle yok hastanedeydik
ikindi-akşam:kestirmeli sulu köfte çorbası yarım kase ,4 yaprak sarma,1 kuru patlıcan dolması,yoğurt
gece kızım ateşli olduğu için 04:00 e kadar uyumadım dolayısıyla acıktım 3-4 yaprak sarma daha yedim
spor yok su 2 litre
Dünkü menü
Sabah
1dilim tam buğday ekmek
3-4 dilim domates
yarım salatalık
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
bol maydanoz
Ara yok
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon yumurtalı ıspanak ( 3-4 yemek kaşığı kadar)
1 dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt
Ara yok
Akşam
2 tavuk nugget
1 bardak ayran
3-4 halka kızarmış soğan
Su 2,5 - 3 lt hesabım karıştı tam bilemedim şimdi
mesajı yine unuttum saymayı
spor 50 mekik 10 dk trambolin
Dün alışverişe gittik geç geldik spor kısa oldu
kızlar bugun evde gün var aksama kadar fazla gelemeyebilirim şu gün de gecsin artık burdayım bol bol :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?