Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürler canım ben de 6. takımı hesaplıyodum

Ay canım yaa, kim var kim yok bi bakayım diye girdim kimse yoktu, Saphiranın mesajını görünce tereddüt ettim acaba üstüme vazife olmayan bişey yapmış olur muyum diye ama kontrol edilmesi gerekiyor saat de yaklaşıyor diye cevapladım. İnşallah yanlış bişey yapmamışımdır...:26:

auscum seni çok bunalttım ama birşey daha sorucam bende menülere yorum yapmam gerekiyor mu yoksa takıma girdikten sonra mı?

yorum ya canım büyük bir ihtimal alınırsın takıma

kızlar kusura bakmayın selam veremedim listeye kendimi eklemeden önce eskiyi kontrol ediyorum ki kilo bildiripde listeyi eklemeyen varsa onları da yazıyorum, o yüzden biraz geç oldu
günaydııııııınnnnnnnnn

selam bebegimmmmm :)

kızlar ben birşey sorucam ben şu an 90+ yım 6 dilim ekmek yemem gerekiyor günde bunu 3 sabah 2 öğle 1 akşam şeklinde mi yapsam yoksa sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde mi?
diyetisyenimin bana söyledigi 2 sabah 2 yada 1/5 öglen 2 yada 1/5 akşam sende bu sekilde dene canım

kaptanım menün süperrrr :)

bitanem menünün iyi ama hamburger ımmmmmm derim

merhaba canım kızına allah iyikil versin uarım cok cabuk iyilesir akşam 8 den sonra sakın bir sey yemeyin ve içmeyin su dısında direk depoda birikiyor kızlar

gene yanlıslık oldu wuwum en son mesaj sana degildi bebegim eftelya sana yaptıgım yorumda ablanaydı annem :)

güzel bir menü canım mekik de harika

evet canım bencede dogru olan böyle yapılması
kızlar aus.un söyledigini lütfen dikkate alın

kızlar galiba bu haftada 3. oluyoruz, takımları gezdim açıklamyanlar çok eksileri var süprüz çıkacağını zannetmem

senin ifadelerine hastayım yaaaaa :):):):):):):):)

Zeynep bende sana hastayım :78:

Çok güldürüyorsun beni de .Doğal komik insanlara bayılırım , böyle hiiiç kasmadan kendini , spontane gelişiyor sende herşey :111::111: (bunlarıda beğeniyorsun diye koydum )

aus cugum senin gercek adını ögrene bilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…