- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Kızlar bizim evdeki internette sorun var 2 gündür TTNET le görüşüyoruz. Sorunu çözemediler. O yüzden akşamları katılamıyorum muhabbetinize...
canlarım ben evde dehılım aksama gdıcem tamırden pc mıde alıcam bıde bgun b urda tartıldım ama tartı degısık yarım kılo fazla cıktım 75.5(((((( aksamzz anca evde olucamm napcaz
az sonrada msafır gelcek babaneme ve kuzenımle cıkıcam sımdık aksama kadar braz gezcez snra aksam ben evıme gdıcem
kızlar listede wuwum kilosu sabit görünüyor öyle mi demişti hatırlayamadım fakat pokemon gelemezsem yarım kilo verdim 68 yazın demişti, eğer wuwum da sabitim yazdıysa listemiz tamam, ben bakıcam geçmişe fakat hatırlayan varsa söylesin kızlar
Canım kızarmış ekmek dilimleri oluyor ya kare kare , marketlerde satılıyor o işte
Zeynep boşver sen tek tek alıntıla yine eskisi gibi
Ya Zeynep Abla süpersin yaaa, çok güldürüyosun beni. Valla çok tanımak isterdim seni..
yarın prenses kızım geliyorrrrannesi yesin bebegini
ben cıkıyorum kızlar temizlik yapyım sonrada kızıma bir seyler hazırlıyım ama valla ben yemicem
birde yarın akşama 5 aile misafir geliyor pasta yapıyım görüsürüz kızlar gece sizi seviyorummmmm
başarımızı şimdiden kutluyorum ödülü sakın abartmayın
gökcem canım bana diyetisyenimin dedigi akşam 8 den sonra su dahilinde hiç bir sey yemiceksin içmiceksin cay bile dedi saat 8 den önce her seyi bitir
kızlar ben eve geçiyorum, 3. olmuşuz yine:)) hadi herkese iyi haftasonları
Sevgili takımdaşlarım kocaman tebrikler
Yine dereceye girmişiz ve 3. olmuşuz
1.lik elbette çok keyiflidir ama istikrarda en az onun kadar (bence daha da güzel ) güzeldir .
Her hafta derecedeyiz.
geldim cnım geldim sonundaOhhh nihayet .
O kadar yemediğin günden sonra ne araları boş geçmeni ne de kızarmış soğan halklarını gözüm görmedi.
Güzel canım , aralara meyve ,yoğurtta serpiştiriver
İçimden bir ses bu haftada derecedeyiz diyor , az sonra ajanlık yapmaya çıkarım zaten diğer takımlara:82:
Ne gaza gelmesi çoşmuştun çoşmuş :119::119::119:
Gel artık yaaa , çok ara verdin.
geldim cnım geldim sonunda
papunzelimm hoş geldin canım :)
bayadır görünmüyordun
aynen canım ya buda çok güzel bi derece toplam kaç tane takım var aus
geldim cnım geldim sonunda
hoşbuldukk :))
Sanırım 11 tane var canım
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?