Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

betüş çok sağol canım ellerine sağlık şeker

sizler sağolun kızlarrrrrrrŞeniz sanırım bu takımdaki tek sorun bi çoğunuz yenisiniz diye iletişim kopuklu var galiba bizdede ilişkiler fazla sıkı ondan cıvıtıyoz :mymeka: ortası yokmu bunun :roflol:

iyi akşamlar şekerler
tatil rehaveti fazlasıyla çökmüş buralara
bizimkiler akşam yemeği yiyor ben kaçtım buraya
ufff hemde kuru fasulye pilav pek severim ama bu saatte yemek yasakkk bana

selam akrepcim
sorma ya dünde ben eşime yapmıştım nasıl içim gitti..kuru fasülyeyi çok severim ama gaz olur diye yemedim..pilavda malum..ama mis gibi kokuyordu tereyağlı falan...
yaa bizim takımda paylaşım hiç olmuyor çoğu kez geliyorum gidiyorum kimse bişey yazmamış oluyor...paylaşım olmayınca motivasyonda eksik kalıyor tabi...canlanması lazım buranın..ölü topik oldu...

herkese iyi tatiller kızlar...
tebirk ediyorum kilo verenleriiii... ben girebildğim zamanlarda mutlaka giricem. evimde net olsaydı takımdan da ayrılmayııı hiç istemezdim zaten...
mecbur kaldım ayrılmaya... ne kadar başarabilrim bilmiyorum ama diyetime devam ediyorum şimdilik...
bir işe girebilirsem ilk işim eve net bağlatmak olcak belki ozaman aranıza tekrar alırnısınız beni
hepinize başarılar diliyorum sıkı tutun yazda geliyor...
ben evde olduğumdan dolayı sabah ve akşamalrı yürüyorum... ebru şallıylada sabahları plates yapıyorum:))
biraz stres atıyorum hiç olmazsa...
hepinizi öpüyorum...
görüşmek üzereeeee....
buarada kilomda 71.5 olmuştu 300 gram almışım...
ama bu hafta veririm diye ümid ediyorum...

iki gündür açamıorum burayı zaten misafirden koşturup duruyorum fırsat bulduğumda burası açılmıyor
noldu siteye yaaa
ne kadar alışmışım buraya

günaydınnnn....

betüşcüm ellerine sağlık canım yaaaa Şeniz

evet özgecim haklısın ölü topik olduk çıktık herkes yoğun herkesin işi var....
yaz geldi bende sıfıra sıfır elde var sıfır klava:

günaydınlarr
hakkaten kızlar haftasonu açılmadı bi türlü site sinir etti acaba beinm pc de mi bozukluk var derken herkes aynı problemi yaşamış kızlar dün günümüz vardı arkadaş saolsun diyet yapıyoruz diye (1 arkadaş daha vardı diyetisyene giden) bize göre bir menü hazırlamış semizotu salatası portakallı kereviz kabaklı yoğurtlu şehriye salatası yalancı ekmek tatlısını da şekerlerini azaltarak yapmış saolsun tatlıyı yarım dilim yedim diğerleri zararsızdı akşamda sadece çorba içtim ama ctesi akşam dayanamadım 20 adet beyaz leblebi ve 1 avuç nesfit yedim regli öncesi iyice iştahım açıldı kendime hakim olamadım

canım inşallah en kısa sürede iş bulursun allah kolaylık versin
ama dikkat et kendine yürüyüş ve pilates iyi yediklerine de dikkat edersen verirsin inşallah en kısa sürede iş bulur aramıza katılırsın yine

kuzum senden naber canın neye sıkkın sabah sabah öyle hissettim sanki

akrep cim gitti mi misafirler rahatladın mı?

özgem canım kuru fasülyenin içine biraz kimyon atarak yiyebilirsin gazı engleliyor mercimek çorbasını falan da kimyonla pişirirsen yiyebilirsin canım

şebom sen de bugün gelcen heralde hadi bakalım nasıl olacak inşallah toparlamışsındır biraz
fundacım sen nerelerdesin

hanifem mezun arkadaşım gel bi anlat canım
kamer cim jujum hayalim sizler nerelerdesinizz

hadi bakalım kızlar hareketlenin biraz

üfff site hala çok yavaş...
şahnur canım sıkkın çünkü yaz geldi ben hala şişkoyum :1no2:

Günaydınlar...

Ben girene kadar kırk takla attım, niye böyle olmuş site...

Evet kılzar asılmamız lazım artık. ben bu hafta şişliklerimi vereyim diye hedefliyorum.

Kontrolüm iyi geçti , Şimdi sımsıkı korse giyiyorum Hemide 24 saat. En az 1 ay. Bacakta sarkma olmasın diye.

ışe başlamak iyi geldi hareketlendim. Diyet anlamında daha iyi olacak benbim için.

Hepinizi öpüyorum. ışlerimi kolaylayıp geliyorum.

ayyy fenalık geçirdim sabahtan beri yaa ne olmuş bu siteye böyle
canım sıkma sende canını zayıflayacaz inşallah kuzucum
şebom canım hadi bakalım korse çok sıkmayacak mı şeker yaa

ben yemeğimi yiyip kendimi dışarı atıcam

3 kaşık bulgur pilavı
1 kase kadar bezelye

öptüm hepiniziiiii

Lipoyla 2 bacaktan toplam 500 gr falan Esracım. Ama hala şiş bacaklar.

Şahnurcum bugün biraz alıştım,valla ne sıkıntı bacım yaa. Cenderede gibi hissettim kendimi.

Kızlar şimdi hazır korse giymişken lahana yağına tekrar başlayım belki göbeğim azalır..Zaten korseninde böyle bir etkisi varmış doğruysa.

3 kişi daha ayrılmış takımdan, ıssız takım olduk.

Ama düzenli katılımda bulunanda olmuyor ki alalım.

Niloş hadi biraz asıl sen canım yaaa.

offff deli oldum cumartesiden beri giremiyorum siteye...nasılsınız kızlar...bakıyorum herkes iyi galiba...
biz haftaya çarşamba anneme gidiyoruz 10 gün kalacağız..birinin cep telini alsamda ben bildirimi ona yapsam olurmu
2 cuma olmayacağım çünkü..yada izinli yazsanız..
bakalım bu hafta sonuç ne olacak...fırsat buldukça yapıyorum spor ama düzenli olmuyor işte..
bide benim bir arkadşaım var yoktu annesindeydi yeni geldi bugün çağırdı..şimdi bir sürü şey yapacak ben ona diyette olduğumu söylemek istemiyorum..herzaman herkes anlayışla karşılamıyor çünkü..sen emziriyorsun ye diyecek..ama ben yemek istemiyorum ne yapıcam of yaa...
blumia nevroza hastaları gibi mi yapsam acep:roflol:

selam güzellerim
nasılsınız bakalım 3 gün yoktum ama hiç oturamadım malesef nedir bu kadınların derdi yaa
sabahtan beri sayfalar açılmadı

şahnurum buralardayım şekerim nasılsın düzeldin dimi inşallah, yarım sabah detoksa başlıyorum...

esracım aynı sıkıntı bende de var hatta sabah yürüyüşe kalkamadım grip oldum üzerine afiyet, ama
başarıcaz emin ol

yellow ve izmirlinin gitmesine de üzüldüm ya keşke aramızda olsalardı valla

özgecim sen yinede takma kimseyi bozma diyetini şekerim

şebom korseye sabretcen artık canım dua edelim de havalar daha o kadar sıcak değil iyisin dimi?

mineylem canım bizimle yazış takımdaymış gibi kendinden bahsetsene biraz ben funda şekerim

hanifemi de çok tebrik ediyorum ne güzel mezun ayrıldı takımdan darısı bizim başımıza inşallah

abetişcüm canım çok uğraştırmışız seni de ellerine sağlık liste için

öpüldünüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…