offff deli oldum cumartesiden beri giremiyorum siteye...nasılsınız kızlar...bakıyorum herkes iyi galiba...
biz haftaya çarşamba anneme gidiyoruz 10 gün kalacağız..birinin cep telini alsamda ben bildirimi ona yapsam olurmu
2 cuma olmayacağım çünkü..yada izinli yazsanız..
bakalım bu hafta sonuç ne olacak...fırsat buldukça yapıyorum spor ama düzenli olmuyor işte..
bide benim bir arkadşaım var yoktu annesindeydi yeni geldi bugün çağırdı..şimdi bir sürü şey yapacak ben ona diyette olduğumu söylemek istemiyorum..herzaman herkes anlayışla karşılamıyor çünkü..sen emziriyorsun ye diyecek..ama ben yemek istemiyorum ne yapıcam of yaa...
blumia nevroza hastaları gibi mi yapsam acep:roflol:
selam güzellerim
nasılsınız bakalım 3 gün yoktum ama hiç oturamadım malesef nedir bu kadınların derdi yaa
sabahtan beri sayfalar açılmadı
şahnurum buralardayım şekerim nasılsın düzeldin dimi inşallah, yarım sabah detoksa başlıyorum...
esracım aynı sıkıntı bende de var hatta sabah yürüyüşe kalkamadım grip oldum üzerine afiyet, ama
başarıcaz emin ol
öpüldünüz kızlar
sinir oldum sabahtan beri kk ya giriyorum pat sayfa görüntülenemiyor diyor
1 saat gezindim geldim.. tempolu yürüyüş değil ama egzersiz niyetine diyelim....
şahnurum lahana yağı işe yarıyor diolarda yarıoyomu acep hakkaten bende aldım ama düzenli kullanmadım bide bi internet sitesinden aldım ben sahte idi ondan kullanmadım 200 lira verdim kırem aldım onuda düzenli kullanıyodum sanki çatlaklarım kapanıyordu
çatlak ne alaka deme du hemen ben çatlak için almıştım sıkılsştırır demişlerdi ama bi süredir kullanmıyorum verdiğim parayamı yanam neydem :)))))
baş ağrısı hastane falan kullanmamıştım epeydir düzenlibaşlasam ii olcak hatta durun akşama başlayım demi:))))
acı çehre alacam ben onu düşünüyorum ma akesin değil
bizim sitede kullanıcı yorumlarına bakıyorum bazıları aman şöle oldu böle oldu öle şeler yazmışki vazgeçiyorum
buradaki sekreter kullanıyo işe yarıyo dio bakalım kararsızım...
hayal hoşgeldin canım şeniz nasılsın tatlım.. özletiyorsun kendiniii yeni iş yerine adapte olabildinmi....
canım valla melek ve annesi diye bir kullanıcı var o 1 haftada kalçadan 10 cm vermiş benimde kafam karışıyor yaa
çatlak kremi çatlaklara işe yarıyor mu?
şu televizyonda reklamı olan var bi onu merak ediyom bende seninkisi o mu yoksam
Hayalİm hoŞgeldİn canım nasılsın Özledİm kız Çok
nasıl gİdİyor yenİ İŞyerİn
kİlolar vs.
AĞrıların ne durumda
anlat Çabuukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?