Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Minecim hoşgeldin,

Şimdi sen öncelikle kendini tanıt, kilo ve zayıflama hikayeni paylaş bizimle, bizlere yorum yap vs.

Takımdaymış gibi yazış , dediğim gibi yeterli katılımın olursa, yani bugün 2 mesaj yaz 3 gün görünmeme durumun olmazsa girersin takıma.

Özgecim, arkadaşında seçerek ye, akşamda çorba iç mesela, her zaman herşeyden geri kalamayız, psikolojimiz bozulur zaten. Ben sana cebimi veririrm bir ara seni idare ederiz.

Minecim hoşgeldin,

Şimdi sen öncelikle kendini tanıt, kilo ve zayıflama hikayeni paylaş bizimle, bizlere yorum yap vs.

Takımdaymış gibi yazış , dediğim gibi yeterli katılımın olursa, yani bugün 2 mesaj yaz 3 gün görünmeme durumun olmazsa girersin takıma.

Özgecim, arkadaşında seçerek ye, akşamda çorba iç mesela, her zaman herşeyden geri kalamayız, psikolojimiz bozulur zaten. Ben sana cebimi veririrm bir ara seni idare ederiz.

sinir oldum sabahtan beri kk ya giriyorum pat sayfa görüntülenemiyor diyor
1 saat gezindim geldim.. tempolu yürüyüş değil ama egzersiz niyetine diyelim....

yavru kuşlar hepinize kolay gelsin ben biraz işlerimi toparlıyım ara ara bakıcam sizlere.....
özgecim şebnemin dediği gibi az az ye... akşam hafif geçiştirirsin....

canım sana bende atayım cebimi ben de eklerim seni bu arada tabağına koy ama zararsız olanlardan ye diğerlernden yermiş gibi yap ya da çok çok az tadına bak o kadar olur şekercim sıkma canını

canım yarın bende yapacam 2 günlük detoks birbirimize destek oluruz şekercim

sinir oldum sabahtan beri kk ya giriyorum pat sayfa görüntülenemiyor diyor
1 saat gezindim geldim.. tempolu yürüyüş değil ama egzersiz niyetine diyelim....

canım bende sinir oldum ama şimdi düzelmiş gibi

şebom inşallah takım hareketlenir biraz niloş un da misafirleri vardı gitti mi bilmiyom,
sen sür lahana yağını ben de mi sürsem diyorum işe yarıyormuş diyorlarr

slm herkese ne oluyo bakem benim gözümün bebaaa takımımda :))))
ne var ne yok kim eridi kim şişti kim kaçamak yapıyo den bakem bi...

şahnurum lahana yağı işe yarıyor diolarda yarıoyomu acep hakkaten bende aldım ama düzenli kullanmadım bide bi internet sitesinden aldım ben sahte idi ondan kullanmadım 200 lira verdim kırem aldım onuda düzenli kullanıyodum sanki çatlaklarım kapanıyordu
çatlak ne alaka deme du hemen ben çatlak için almıştım sıkılsştırır demişlerdi ama bi süredir kullanmıyorum verdiğim parayamı yanam neydem :)))))
baş ağrısı hastane falan kullanmamıştım epeydir düzenlibaşlasam ii olcak hatta durun akşama başlayım demi:))))
acı çehre alacam ben onu düşünüyorum ma akesin değil
bizim sitede kullanıcı yorumlarına bakıyorum bazıları aman şöle oldu böle oldu öle şeler yazmışki vazgeçiyorum
buradaki sekreter kullanıyo işe yarıyo dio bakalım kararsızım...

Hayalım hoŞgeldın canım nasılsın Özledım kız Çok
nasıl gıdıyor yenı ıŞyerın
kılolar vs.
AĞrıların ne durumda
anlat Çabuukkkk

hayal hoşgeldin canım şeniz nasılsın tatlım.. özletiyorsun kendiniii yeni iş yerine adapte olabildinmi....

canım valla melek ve annesi diye bir kullanıcı var o 1 haftada kalçadan 10 cm vermiş benimde kafam karışıyor yaa
çatlak kremi çatlaklara işe yarıyor mu?
şu televizyonda reklamı olan var bi onu merak ediyom bende seninkisi o mu yoksam

hayal hoşgeldin canım şeniz nasılsın tatlım.. özletiyorsun kendiniii yeni iş yerine adapte olabildinmi....

eh işte zuzum adapte olmaya çalışıyorum işi öğrenmeye uğraşıyorum
burda bana işi öğretcek arakdaş bi yerde ders veriyor oraya gidiyordum 1 haftadır o orada anlatırken bende öğrenmeye çalışıyorum,
bu haftada orda olcaktım şirkete geçmem gerekti bürodayım bügün müsait olmuşkende geldm size iyiyim şükürler olsun sen nasılsın tatlım...

gülüm renue mi ne onu diosun demi ondandeğil ama bu kadar para verdim keşke ondan alsaydım diye düşünmedim değil valla
benim aldığım lirene diye marka bi jeli,bi pilingi, bide kıremi var her gün bir kez uyguluyorsun pilink banyodan banyoya haftada 1-2 kez oluyo
aslında işe yaradı gibi bende ama dedim ya şu rahatsızlıktan sonra çok saldım be nkırem diyet hak getire bende tatım
yeniden asılmam gerek

kıremlerede öle
kıremler 3 üne 70 falan verdim gülüm
ben çatlak için olan kısma...

Hayalİm hoŞgeldİn canım nasılsın Özledİm kız Çok
nasıl gİdİyor yenİ İŞyerİn
kİlolar vs.
AĞrıların ne durumda
anlat Çabuukkkk

iyiyim canım şükürler olsun sağol sen nasılsın...

ŞenizŞeniz...

yaaa bizler hani mayısta ölçülerimizi bildiricektik ben bu akşam ölçeyimde yarın bildireyim unuttum valla kargaşada.... göbek... kalça... birde bacaklarımızı mı ölcecektik?

şebom analiz kısmına ne yazcaz bacım ben sigarayı bırakınca kilo aldığım için listeye göre sınıfta kalmıştım şimdi biliyonuz yeni yeni kilo vermeye başladım ne yazmam gerekiyor bilmiyom bi de çoğu ayrıldı takımdan bilmiyom sonuç ne olcek kaç kişinin analizi yapılacak

Hayalim hoşgeldin talişim.

Umarım biran önce alışırsın yeni işine, sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Paki baş ağrıların ne durumda?

Kilo almadın inşallah? Seninde benim gibi göbek sorunun var, ben olsam pilatese giderdim, valla giden herkesin göbişinin küçüldüğünü gözlerimle görüyorum. Benim vaktim yok maalesef.

Esracım evet ölçüleri bu hafta halledelim .Bende ameliyattan önce aldım yazdım evde şu anda.

Birde ölçüyü bildirenler Mayıs sonu içi hedef kg. yazsın LÜTFENNNN.

Şimdilik sadece Özge yazdı.

Perşembe son gün olsun ölçü bildirim için.

Hayalim hoşgeldin talişim.

Umarım biran önce alışırsın yeni işine, sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Paki baş ağrıların ne durumda?

Kilo almadın inşallah? Seninde benim gibi göbek sorunun var, ben olsam pilatese giderdim, valla giden herkesin göbişinin küçüldüğünü gözlerimle görüyorum. Benim vaktim yok maalesef.

Esracım evet ölçüleri bu hafta halledelim .Bende ameliyattan önce aldım yazdım evde şu anda.

Birde ölçüyü bildirenler Mayıs sonu içi hedef kg. yazsın LÜTFENNNN.

Şimdilik sadece Özge yazdı.

Perşembe son gün olsun ölçü bildirim için.

şebom sağol gülüm
baş ağrım daha ii tatlım çok şükür arada ağrıyo oda çok değil şükür hatta önceyle kıyaslarsam ağrımıyo bile
evet benim sorunda göbek kilo aldım malesef ilaç almayım die aldığım çikoltalar yaradı bana :roflol:
yeniden düzene sokcam tez zamanda inş aldığım bi kaç kilo ama direk karnım pörtlüyo sinir oluyorrum 30 kilo ver azcık kaybolsun 2 kilo al çıksın ne gıcık ya...

sen nasılsın fıstık...

şebom sağol gülüm
baş ağrım daha ii tatlım çok şükür arada ağrıyo oda çok değil şükür hatta önceyle kıyaslarsam ağrımıyo bile
evet benim sorunda göbek kilo aldım malesef ilaç almayım die aldığım çikoltalar yaradı bana :roflol:
yeniden düzene sokcam tez zamanda inş aldığım bi kaç kilo ama direk karnım pörtlüyo sinir oluyorrum 30 kilo ver azcık kaybolsun 2 kilo al çıksın ne gıcık ya...

sen nasılsın fıstık

Al benden de o kadar bende 2 kg. aldım, Sanki hamile gibiyim ama korse göbişi kapattı, üstten yağlar fırladı, dahada çirkin bir görüntü, resmen 5 kg. almışım gibi kötü hissediyorum kendimi. Benide narkoz şişiriyor hemen birde evde oluncayedim, yürüyüşde yasak(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…