Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nurcan hayırlı yolculuklar kıs ne tatili kış günü :))))

şebom bene mr dı tomografiydi damardan verdikleri ilaçlar mal etti beni ice resmen derim pul pul oldu kafamım içinde
kabardım kaşındım falan ilaçların etkisi o kadar çokken bide ağrı kesici almayım die çikoltaya dayandım tabi almadımda nasılsa almıyorum die bide yemeye dikkat etmeyince sonradan çikolata bana dayandı gülüm:)))))
bende öle aldığı 2 kilo karnım 10 kilo almış gibi pörtledi ay nasıl gıcık oluyorum anlatamam tekrar dşyete başladım dikkat ediyorum ama yavaştan ice sıkcam bi hazır hissedeyim benide :)
bakalım hayırlısı gülüm
bide bende korse alayım diyorum oda kalıp gibi gösteriyo böle bari az ordan az buradan pörtlüyo
korse kalıba vurulmuş gibi duruyo ay bıktım ben ya...

cagirdiginiz iicn tesekür ederim arkadaslae geldim ben ama site cok yavas fzla yazamiycam 2 ayllik bi oglum var firsat vermiyor uyumadai bütün gün firsat buldukca bakarim

hakkaten nurcan kız ne tatili söylein de ben atladım mı?
yaww kızlar bi uykum varki sormayın bugün bi de kursa başlıyom akşam 6,30 da başlıyo kaçta bitcek bilmiyoz Kamu ihale kurumunun kursu 1 ay sürecek anlayacağınız haşatım çıkacak bi de öğlen yemeklerini getiriyordum işyerine ama akşam yemeklerini ne yapcam bilmiyorum bi arkadaşın söylediğine göre kurs akşam 9-9,30 da falan bitiyomuş o zaman benim sıpa beni perişan eder tabii bende perişan olurum orası ayru mesela

sağol şebom gülüm ben paylaşım yapamam henüz bugün kimse yokda rahatım yoksa siteye gelmem zor oluyor yarın itibariyle bişey çıkmazsa bir hafta başka yerde olcam eğitim var mesela müsait olunca döncem zaten tatlım sağol
senin kaptanlık nasıl gidiyo...

1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler , Nurcan,Özge, Şahnur

2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği Funda (izmirlim ayrıldığı için sen yapıcaksın)

3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri

Lütfen yarın tamamlayalım.

hasretim hoşgeldin..
ben çağırdım arkadşı mart annelerinden tanışıyoruz kendisyle..niloşla birlikle 3 tane mart annesi oldukalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben bugün sadece slata yedim..birsürü şey vardı-tatlicadiarzu-ama dedimki valla öğlende çok yemişim,emziriyorum diye ne varsa götürdüm yer kalmadı dedimdelikafaduldensalladım yine yani..

şebnemcim yaa ben anlatmıştım planımı hedefimi nedenini bir daha mı yazcaz..nereye gitti onlar:uhm:

canim 24 yasindayim diyete bugün basladim bugün
sabah 1 ince dilim kepek ekmegi bi bardak az yagli süt kibrit kutusu beyaz peynir ve bir yumurta yedim
arada 1 elma bir muz bir armut az öncede firinda yaptigim sebzeli tavuk yemegi az yagli yogurtla birlikte simdide taze SIKILMIS meyve suyumu iciyiom

saol canim hosbuldum valla öbür taraf pek sakin böyle gaza gelemem saliveririm diye geldim bende takima :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…