şebom ben sigarayı bıraktığım için 5 ayda yaklaşık 9 kilo aldım takımlarda olmama rağmen sonra diyetisyene başladım yavaş yavaş gidiyor kilolar hedefim ayda 3-4 kg civarı verebilmek 58 kiloya indiğim zaman bırakacağım ama eğer sınıfta kalma ile takımdan ayrılmam gerekiyorsa ayrılabilirim ben zaten kk da bi sizin yanınızdayım1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler , Nurcan,Özge, Şahnur
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği Funda (izmirlim ayrıldığı için sen yapıcaksın)
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri
Lütfen yarın tamamlayalım.
bugün sabah 35 dk yürüdüm 40 dk egzersiz
akşamda 80 dk yürüdüm ve koştum
günaydınlarrr
dün akşam kurs başladı yeme düzenini nasıl halledecem bilmiyorum akşam yemeği olarak 3 form bisküvi ve 1 armut yemiştim ama dün öğlende 4 kaşık bakla yemeği ve 1 dilim ekmek yiyince akşam eve geldiğimde saat 9 da önce yemeyim dedim ama dayanamadım 4 kaşık nohut 2 kaşık pilav yedim valla çok acıkmıştım ne yapcam bilmiyom bugün diyetisyenimi arayacam akşam öğünü için haftada 4 gün gidecekmişiz bakalım nasıl olacak
akrebim maşallah canım o misafir içinde iyi zaman bulmuşsun bu kadar yürümeye
bu arada amma kaldılar seninkiler yahuu
günaydın Şeniz a.s. kardeş takımın çıtır bayanları kaydirigubbakcemile3 çay içmeye geldim hanginiz ısmarlıyor :içelim: sadece cumadan cumaya gelmeyeyim eskiden çok sık buralardaydım CADIARZU neyse bundan sonra perşembeden burdayımki cuma sıkıntı yaşamayalım :roflol: perşembeden başınızın etini yemeye başlıcam naniknanik şebnemcim hasta yatağında olduğunu bilseydim senin kulakları az çınlatırdım ama bilmiyordum :roflol: neyse kıssslar öptüm hepiciğiniziŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?