Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasemin gayet güzel gidiyorsun bacım..bende öteki tarafta hiç motive olamam uğrayan yokki
ölü topik resmen

saol canim ins böyle devam edebilirim suana kadar tatli istegimi meyvelerle bastirdim ins kriz yasamamkaydirigubbakcemile3

slm herkese
kaçgündür giremeyince iyice kötü oldum yaaa
eee naptınız kızlar ben bir geçmişi okiim

benim misafirler henüz gitmedi kızlar
perşembeye gideceklerini söylüyorlar..bu hafta aynı kiloda kalırsam sevinicem çünkü mecburen onlarla yiyorum yemeyince olmuyor..yai onlar için ayıpmış uff yaa

bu arada ölçülerim
göbek 83
basen 95
mayıs sonuna da 2 kilo verirsem süper olur

şimdiki kilom 69,9.... 2 kilo giderse 67,9 olurum süper olur yaa

bugün sabah 35 dk yürüdüm 40 dk egzersiz
akşamda 80 dk yürüdüm ve koştum

günaydınlarrr
dün akşam kurs başladı yeme düzenini nasıl halledecem bilmiyorum akşam yemeği olarak 3 form bisküvi ve 1 armut yemiştim ama dün öğlende 4 kaşık bakla yemeği ve 1 dilim ekmek yiyince akşam eve geldiğimde saat 9 da önce yemeyim dedim ama dayanamadım 4 kaşık nohut 2 kaşık pilav yedim valla çok acıkmıştım ne yapcam bilmiyom bugün diyetisyenimi arayacam akşam öğünü için haftada 4 gün gidecekmişiz bakalım nasıl olacak

şebom ben sigarayı bıraktığım için 5 ayda yaklaşık 9 kilo aldım takımlarda olmama rağmen sonra diyetisyene başladım yavaş yavaş gidiyor kilolar hedefim ayda 3-4 kg civarı verebilmek 58 kiloya indiğim zaman bırakacağım ama eğer sınıfta kalma ile takımdan ayrılmam gerekiyorsa ayrılabilirim ben zaten kk da bi sizin yanınızdayım

özgecim canım bak korkuyodun halletmişsin dün misafirliği

bugün sabah 35 dk yürüdüm 40 dk egzersiz
akşamda 80 dk yürüdüm ve koştum

akrebim maşallah canım o misafir içinde iyi zaman bulmuşsun bu kadar yürümeye
bu arada amma kaldılar seninkiler yahuu

günaydın Şeniz a.s. kardeş takımın çıtır bayanları kaydirigubbakcemile3 çay içmeye geldim hanginiz ısmarlıyor :içelim: sadece cumadan cumaya gelmeyeyim eskiden çok sık buralardaydım CADIARZU neyse bundan sonra perşembeden burdayımki cuma sıkıntı yaşamayalım :roflol: perşembeden başınızın etini yemeye başlıcam naniknanik şebnemcim hasta yatağında olduğunu bilseydim senin kulakları az çınlatırdım ama bilmiyordum :roflol: neyse kıssslar öptüm hepiciğiniziŞeniz

şeker akşam 9 da ymeseydin keşke kötü etmişsin dayan şeker yoksa hemen kilo yapar

misafir konusunda da haklısın şeker yaaa
birde daha bir ay önce burdalardı eşim kaza geçirince kalmışlardı bana da kafayı yedirmişlerdi sporu bırakmıştım vurmuştum kendimi yemeye ve ben hırsımı yemekten alınca bayağı kilo aldım ve kilo almam da takımdan çıkarılma sebebim oldu oysa o kadar bireyselde derece almıştım o zaman takımın bir numarası diyorlardı ama gel gör ki insanoğlu işte neyse..........

şimdi de burdalar ve ben busefer bırakmak istemiyorum herşey üstüme gelse de
sabah 5:30 da kalkıyorum onlar uyurken çıkıyorum evden döndüğümde bile uyuyıor oluyorlar..akşam yatmadan önce de yatak odamda yapıyuorum zor oluyor ama olsun
yer hareketlerini yatağımda yapıyorum..en azından yediklerimi yansın..

günaydın hoşgeldin şeker..
evet yoruyoruz seni cumaları
bu hafta yardımcı olurum inşallah şeker

Günaydın kızlar.

Abetüş her zaman bekleriz tatlım ama çay içmeye. Bundan sonra sorun yok geçen hafta ameliyat nedeniyle evdeydim.1 mayıs nedeniylede her takımda old. gibi bizde de karışıklık olmuş. Bundan sonra NO PROBLEM.

Özgecim ölçülerini tekrar yazarsan sevinirim. Hedeflerini not almışım.

Diğer konu Püsküttünn yaptığı takımların analiziyle ilgili. Onu cevaplarsan sevinirim.(Yani sınıfta kalanların nedenleri, değişiklikleri, hedefleri vs.)

bugün sabah 140 dk yürüdüm
uff ne rüzgar var bizim burda yaa rüzgara rağmen acaip ter attım

Akrep misafire rağmen sporunu bırakmaman çok güzel, inş. almadan atlatırsın.

Yasemin, ilk günü gayet başarılı geçmiş. Canın çok tatlı çekerse, muz yee. Başlangıç kilonu 79 olr. not alıyorum.

Özgecim valla tebrikler. Kısa sürede başarılı olacağına eminim.

Kızlar üzgünüm,yürüyüş yapamadığım için diyet yapmakta başarısız oluyorum. Moralim bayaaa bozuk.

Olmazsa 2 kür akupunktura gideyim diyorum. Yürüyüş yapmaya izin çıkınca.

şebnemcim akşam yediklerine dikkat et vede geç saatlerde yeme
kendini de sıkma bu kadar izin çıktığında yürürsün dinlenmene bak şeker

inşallah almadan atlatırım bu haftayı şeker resmen tüm düzenim bozuldu
sporla kendimi buluyorum

günaydin canlarim nasilsiniz bakaim nevarneyok neler yapiyorsunuz görüsmeyeli giremiyorumda kusura bakmayin haftaya daha cok girmeye calisirim sizleri cok öpüyrum

betüş gelmiş hoşgelmiş gel sana ben ıhlamur ikram edeyim tarçınlı ve zencefilli :1closedeyes:

bende tempolu yürüyüşlerime vakit ayıramıyorum onun yerine uzun süreli hafif yürüyüşler yapabiliyorum hareket oluyor.. dediğim gibi egzersiz niyetine iyi oluyor...
bu hafta evde hiç egzersiz yapamadım akşam 50 mekik çekeyim en az 100 bisiklet vs...
sabah küçük sandvicimi yedim kaşarlı ve zeytinli....
öğlen menüde yoğurtlu cevizli kereviz salatası ve makarna var... akşama Allah kerim....
çıkabilirsem öğlen 1 saatliğinie çıkmayı düşünüyorum ama çok düşük bir ihtimal maalesef...

ahleyar hoşgeldin canım nasılsın kilo durumları nasıl?

özgecim bu arada seni iradenden dolayı tebrik ediyorum
ben çok iradesizim maalesef...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...keyifler yerindemi..hava yine kapalı bunaldım valla off yaa ne zaman günlük güneşlik olacak..içim daralıyor
akrep şu yürüyüşlerine hayranım bacım...süper valla..kilo almam inşallah diyorsun ama kesin verirsin bile bu yürüyüşe
bende yeni kalktım yataktan..dün kız bütün gün uyudu diyebilirim..o kadar uyandırmaya çalıştım gece uyusun diye yok...tabi gece olunca da uyumadı..4 e kadar hanımefendinin gönlünü yaptım..o uyuynca hemen bende uyudum 7 de emmeye kalktı geri uyudu bende yanına yattım..ama o ses çıkardıkça uyuyamadım..kös kös yattım yatakta uyumak için off kafam kazan gibi...uykum var...şimdi kuşburnu içiyorum kalkıp kahvaltı edeceğim..çok yemem ama atıştırırım çünkü öğlene kocişle yemek yeriz..yalnız oturmasın sofraya
ben dün akşam 1 saat yürüdüm bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…