Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o biraz psikloljik de oluyor abla ya geçen hafta ben öyleydim bu hafta biraz daha rahat ymeye calıştım kendimi kasmadan

kızım dedkidi anne diger geldigimde yazıflamıstım bu gördügümde kilon aynı dedi cok canım sıkıldı ama benim birde herbalife nin cayını aldım bakalım ne olucak

burda o markanın sütünü gibi bişey veriyorlar zeynep abla sabah ve akşam sadece onu içiyormuşun öglen çok az yemek yicekmişin bende bu ne be dedim kız illa al başla zayıflarsın dedi yok dedim kaçtım hemen

bence kilo veremeyenden ziyade zayıflama uğrunda olumsuz davranış gösterenler tırt seçilsin.herhafta herkes birbirine puan versin en düşük puanı alan tırt olsun. ayçok eğlenceli

hımmmm :26: bu seferde eksi puan alıcam yanlış mı yicem acaba diye telaşa düşerim ben ya :18:

aaaaaay neden kanadı canım ya geçmiş olsun :26:

güzel canım menün bence

menü iyi olmus cnım

selam kızlar kaç gündür çok hastaydım ablam söylemiştir işe de gitmedim menülerim çok birikti hepsini yazıcam
cumartesi günü müstakbel görümcemin evindeydik sevgilimle evleri taşındı o yüzden evlerine ziyarete gittik akşam ateşlendim orda kalmak zorunda kaldım bana çok iyi baktılar ama faranjit olmuşum halsizleştim sesim kısıldı yatıyorum kaç gündür.... gelelim menülerime

cumartesi

sabah
1 dilim tam buğday
peynir
3 zeytin
çay

öğle
2 dilim patatesli börek
3 sarma
çay

akşam
bulgur pilavı
3 adet köfte
salata

sonrasında çok ateşlendim bitki çayı yaptı sevgilim onu içtim zencefilli ballı çay içtim
su 2 lt geçmiştir spor yapamadım malum

pazar

2 dilim tam buğday
az yağda pişmiş yumurta
peynir
çay

öğle
kepekli sandviç
çay

ara
kahve

akşam
mercimek çorba
1 dilim tam buğday

pazartesi

sabah
1 dilim tam buğday
peynir
domates
salatalık
çay

öğle
1 fincan hazır çorba

ara
yarım kase nesfit

akşam
1 tabak mercimek yemeği

sonrasında uyudum bol bol zaten halsizdim

salı yani bugün

sabah
1 dilim tam buğday
kaşar peyniri
çok az beyaz peynir
3 zeytin
çay

öğle
1 tabak mercimek yemeği

akşam
çok az makarna
2 adet köfte
cacık

su 2 lt
spor şimdilik yarım saat bisiklet yaptım devamında mezdeke yapacağım...
sevgiler

menüler iyi cnım bu arada gecmis olsun

tam geçmişe bakmay balşamıştım komsumuz geldi oturmaya şimdi gitiler bende hemen buraya geldim kızlar geçmişe bakim hemen

aradım taradım bi kaçamak bulamadım ödülü de kullanmamışsın sankim auscum tebrikler

ikinci arayı yememişsin kaptan gözümden kaçmadı börek nasıldı incemiydi oh afiyet olsun kaptancım güzel menü sporun zaten bütün böreklere bedel

ellerine sağlık kaptan anne yüreği dayanmıyo işte bide sende yiyebilseydin keşke zayıflayınca hem yersin hem spor yaparsın kaptan ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…