Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün ii görünüyo cnım

Pazartesi

Sabah

2-3 dilim domates
2-3 dilim salatalık
1 dilim ekmek ( tabiki tam buğday)
1 yemek kaşığı lor
sanırım bir lokma ekmeğimin üzerine ev yapımı ayva reçeli koydum( 1 tatlı kaşığı diyelim )

ARA

1 AVUÇ LEBLEBİ

ÖĞLE

ÇORBA
1 KAŞIK BULGUR PİLAVI
2-3 KAŞIK YOĞURT

ARA
1 AVUÇ LEBLEBİ

AKŞAM

5-6 KAŞIK TAZE BAKLA
SARIMSAKLI YOĞURT

SPOR 30 MEKİK
10 DK TRAMBOLİN
MESAJ 18
SU 2,5 LT

Kolay gelsin canım .
Dürüm dışında diğerleri güzel.Onunda lavaşında sorun yok bence de , içi çok yağlı değilse.

özelden anlattım canım

Hııııh , özelden anlat bakalım

Geçmiş olsun wuwumcum , ama söylemeden geçemem , yine az yemişsin yine az

Nasıl oldu kızın canım ?
Sende az yiyenler kervanındansın.

Canım tarifi var sitede , link veririm biraz sonra .Yarışma vardı ya ona katıldım

Diyet ,spor , leslie , zumba ....hepsi hikayee
Bu asya seni zayıflatacak canım

Bu arada hem seni takip ediyorum diyorsun , hem ekmek yemiyorsun hiç

Arkadaşınla beraberken börek yapmaktan vazgeçirdiysen , sen bu işi beyninde halletmişsin demektir canım

Kesinlikle yap , çok kolay taktik . Zaten bugüne kadar yazamıyordum , şimdi baktım ceza var hemen bu sistemi buldum .Cuma sıfırlayacağım yeniden

Ben seni merak etmez miyim canım ya , ruhuna en güzel şarkıları söyleyeyim yokluğunda

Güzel canım , akşam ekmek yemedin mi hiç ?

Ya bu arada benim evde olduğum günleri mi buluyorsun hep burada olmamak için

K.K ın zeytinyağlılar ve salatalar yarışmasına katıldım .Yarışma henüz başlamadı ama isteyen varsa katılsın .Takımı temsilen ben ordayım

Pokemon canım , buğday salatasını sormuştun , linkte var . Ben hazırlarken kendime ayırdım ve yağsız yaptım sadece.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...agli-kuru-dolma-bugday-salatasi-ausencia.html

Ayyy kıyamam . teşekkür ederim arkadaşım biraz zorla oldu ama olsun yine de iyi geldi

merhabaaaaa
esim evde oldugundan gelemiyorum kizlar,her pc yi actigimda bir sey isteyecegi veya konusacagi tutuyor,sadece okumakla kaliyorum
ilk firsatta gecmise cevap verecegim,kusuruma bakmayin lütfen
bu kaptanda takimi cok bos birakti diyislerinizi duyuyorum
topraks bu gün evde galiba,gelmedi
su esimi bi doyurim,sonra pc acarim,önüne oturturum,bende gelirim
aus cugum hemen tarifine bakiyorum

Yok yok demeyiz kaptan , sadece azıcık sitem ettim , ben yokkken konuşmalar alıp başını gidiyor , geçmişten çıkamıyorum ya o sebeble.
Sen eşini doyur müsait olunca gelirsin .

canım menün iyi gözzüküyor.

menün gü<el canım trambolini arttırmalısın

canım teşekkürler link içinbakıyorum

ayyy haklısın canım bu asya beni eritecek.

canım aslında en az 1 er dilimekmek yiyorum ama yazmayı unutuyorum . ama mutlaka yiyorum bide ara öğünde 1ekmek yerine lebebi ve galeta var günde
dilim ekmeği yakalıyırum.

kolay gelsincanım

linke bende baktım yemekler süper görünüyor ellerine sağlık sunumun da takdire şayan. Sadece bişey dikkatimi çekti, tezgahın arka kısmında üzerinde dikkat tuzak var yazdığını sandığım makina parçası görünümündeki şey nedir?

YAzmayı unutmuşum, akşam da 2-3 kaşık bulgur pilavı yedim, bulgurun yanında bide ekmek mi yedin demeyin diye de elimi sürmedim ekmeğe...

Yok be kaptan, arkandan bişey söyler miyiz hiiiç ? Kimse yok zaten bugün, yani var da birimiz geliyoruz birimiz gidiyoruz o şekilde . Bi türlü toparlanamadık bugün aynı anda... Neyse sana kolay gelsin

Sende optik okuyucudan aşağı değilsin canım ?

O tezgah değil , masa canım , masanın arkasındaki galata kulesinin olduğu sokak resmi panosu . Neden ters dersen , oğlum taktı ona kafayı ben yemeği hazırlarken bende devirdim aşağıya hem de fon oldu

hee anladım. YA ben çok dikkatliyimdir, bi yere baktığımda her şeyi incelerim, patlıcanları ne şekilde doğradığından, tabağının desenine kadar , istem dışı elimde değil sanırım biraz işimle de ilgili. O resimlere de baktığımda dikkat yazısı dikkatimi çekti o yüzden... Neyse güzel fon olmuş

selam kızlar yemek pişerken bi bakayım dedim, bugün evdeydik iki bacı:)) bilgisayar şimdi geldi eşim getirmiş gelirken. hızlıca bi okumaya çalışıyım gece uygun olursa gelirim

kan tahlili yapıp veriliiyormuş o ilaç galiba zeynep abla kullananlar var bende kullanacam ondan olmazsa ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…