Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım az ve öz menü yine
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook geçmiş olsun fıstıgım yaa agrın varmı :26:

ya ben bu menüleri görünce vicdan azabı duyuyorum çok yiyorum diyorum yaaa

akşamfasulyenin yanında bişey yemedinmi canım benim
sporun zaten çok güzel asyayla birlikte spor yapabiliyosan maşallah sana

güzel canım menün begendim

göbek hareketi olarak ne yapıosun cnım

şimdi bana bi arkadaşım hızlı hızlı nefes al ver karnını içine çek bırak dedi göbegin sıkılaşır dedi onu yapıyorum canım sonra ayaktyken bi saga bi sola egiliyorum hızlı hızlı sonra oklavayla saga sola dönüyorum mekik çekiyorum yarım mekik çekiyorum elma topluyormuş gibi hopluyorum hergün farklı olanını yapıyorum zaman olursa hepsinden 100 tane yapıcam artık iş yerinde nefes alma verme ve yana egilme hareketlerini yapcam

çok güzel canım menün sporda iyi ben mekiği nasıl çekiyorum bbiliyomusun internetten arastırdım sorunum göbekde olduğu için bacaklarımı birlteştiriyorum masa seklinde yarım havaya kaldırıyorum sonra ellerimi ensemde birleştirip kafamı yere koymadan hızlı hızlı 20 tane cekiyorum bi kaç nefes alıp tekrar yapıyorum 100 tane ypıyorum böle hem bacaklar hem karın bölgesi çalışıyor

sevgili arkadaşlarım bugün dilber'imin kan tahlil sonucunu doktorunu aradım ögrendim çok moralım bozuk karaciger sonuclarının degeri çok yüksek cıktı canım cok sıkkın bir teyzesine söyledim kızıma bile söylemedim babası ben ve teyzesı birde sizler biliyorsunuz bugun sabah bindirdim kızımı gitti aksayara offf ya ben cok özledim kızımı

ilk olarak çok geçmiş olsun canım ya bendede var o illet kaç kez acillik oldum o yüzden bilirim acısını inşallah çabuk iyileşirsin igne kullan daha çabuk toparlanırsın
menünde güzel cnm kaçamak yok hiç

giremedim bugün canım cok sıkkındı
menümü yazıyım hemen
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi
bol maydonoz
3 dilim peynir
5 tane zeytin
1 kupa yeşilçay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen kızımı doktora götürdüm eve geldigimizde evde hazır olanları yedim çorba salata yogurt
ara bir portakal yanına yarın badak süt
akşam fırında tavuk biber domates
bol salata 3 kaşık yogurt
su 2.5 lt
spor 45 dakika hoca ile 45 dakika kendim calıştım

geçmiş olsun zeynep abla nasıl çok önemli bişeymi ben pek anlamam doktor işlerinden de
hemen mi gitti kıızın çok az kalıyo ya biz 10 gün kalırdık bi geldikmi

menün sporun hepsi güzel zeynep abla beğendim

ben yatıyorum kızlar bugün röportaj olmamış
galatasaray maçına bakacak bile halim yok( 3-1 yeniyoruz real madridi ) çok uykum var hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzereee...

geçmiş olsun zeynep abla nasıl çok önemli bişeymi ben pek anlamam doktor işlerinden de
hemen mi gitti kıızın çok az kalıyo ya biz 10 gün kalırdık bi geldikmi

canım karaciger degerleri çok yüksek büyük ihtimal hepatit b
vize haftası canım benim ben çok özledim kızım gel dedim 3 günlügüne geldi bugün sabahta gitti 15 gün sonra 10 günlügüne gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…