- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
sevgili arkadaşlarım bugün dilber'imin kan tahlil sonucunu doktorunu aradım ögrendim çok moralım bozuk karaciger sonuclarının degeri çok yüksek cıktı canım cok sıkkın bir teyzesine söyledim kızıma bile söylemedim babası ben ve teyzesı birde sizler biliyorsunuz bugun sabah bindirdim kızımı gitti aksayara offf ya ben cok özledim kızımı
zeynepabla hemen öyle karamsar olma. dur bakalım değerleri yüksek diye hepatit olacak değil ya. canınısıkma her şeyin bir çaresi vardır. kesin sonuç ne zamn alacaksınız. aldığı bir ilaçbile değerlerini yükseltebilir.benim babam bi dönem çok hastalanmıştı bi türlü çözemedik ne oluğunu sonradan anladıkki yapılan testlerden hepatite endiliğinden bağışıklık kazanmış. yani hepatiti haberi olmadan atlatmış. insan vücudu çok dirençli hem yaşıda genç. atlatır her ne sıkıntısı varsa.çok pinpirikli bir anneolarak seni çok iyi anlıyorum. ama kızına iyi bakabilmek için başta senin moralin yüksek olmalı.
canım karaciger degerleri çok yüksek büyük ihtimal hepatit b
vize haftası canım benim ben çok özledim kızım gel dedim 3 günlügüne geldi bugün sabahta gitti 15 gün sonra 10 günlügüne gelicek
Yollarım canım derhal ya da siz gelin bana yemeğe
Zeynep canım , hemen öyle düşürme yüzünü. Değerleri kaç çıktı canım ?
Eğer biliyorsan referans değerleri sana şu kadar söyleyeyim benim 1000 u lara kadar çıkmıştı . Hepatit değil safra taşım vardı .
Tabii ki teşhisi konulsun ama sen hemen üzülme böyle.
giremedim bugün canım cok sıkkındı
menümü yazıyım hemen
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi
bol maydonoz
3 dilim peynir
5 tane zeytin
1 kupa yeşilçay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen kızımı doktora götürdüm eve geldigimizde evde hazır olanları yedim çorba salata yogurt
ara bir portakal yanına yarın badak süt
akşam fırında tavuk biber domates
bol salata 3 kaşık yogurt
su 2.5 lt
spor 45 dakika hoca ile 45 dakika kendim calıştım
şimdi bana bi arkadaşım hızlı hızlı nefes al ver karnını içine çek bırak dedi göbegin sıkılaşır dedi onu yapıyorum canım sonra ayaktyken bi saga bi sola egiliyorum hızlı hızlı sonra oklavayla saga sola dönüyorum mekik çekiyorum yarım mekik çekiyorum elma topluyormuş gibi hopluyorum hergün farklı olanını yapıyorum zaman olursa hepsinden 100 tane yapıcam artık iş yerinde nefes alma verme ve yana egilme hareketlerini yapcam
selam kızlar kaç gündür çok hastaydım ablam söylemiştir işe de gitmedim menülerim çok birikti hepsini yazıcam
cumartesi günü müstakbel görümcemin evindeydik sevgilimle evleri taşındı o yüzden evlerine ziyarete gittik akşam ateşlendim orda kalmak zorunda kaldım bana çok iyi baktılar ama faranjit olmuşum halsizleştim sesim kısıldı yatıyorum kaç gündür.... gelelim menülerime
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
3 zeytin
çay
öğle
2 dilim patatesli börek
3 sarma
çay
akşam
bulgur pilavı
3 adet köfte
salata
sonrasında çok ateşlendim bitki çayı yaptı sevgilim onu içtim zencefilli ballı çay içtim
su 2 lt geçmiştir spor yapamadım malum
pazar
2 dilim tam buğday
az yağda pişmiş yumurta
peynir
çay
öğle
kepekli sandviç
çay
ara
kahve
akşam
mercimek çorba
1 dilim tam buğday
pazartesi
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
domates
salatalık
çay
öğle
1 fincan hazır çorba
ara
yarım kase nesfit
akşam
1 tabak mercimek yemeği
sonrasında uyudum bol bol zaten halsizdim
salı yani bugün
sabah
1 dilim tam buğday
kaşar peyniri
çok az beyaz peynir
3 zeytin
çay
öğle
1 tabak mercimek yemeği
akşam
çok az makarna
2 adet köfte
cacık
su 2 lt
spor şimdilik yarım saat bisiklet yaptım devamında mezdeke yapacağım...
sevgiler
aradım taradım bi kaçamak bulamadım ödülü de kullanmamışsın sankim auscum tebrikler
günaydinnnnnnnnnnnnn
dün gelemedim bi türlü,simdi müsaitken listemi yazip gecmise cevap vereyim
sabah
2 dl tam bugday
1 dl peynir
1 c.k.cökelek
salata türleri
ara
yarim muz
1 c.b.süt
öglen
200 gr kadar haslanmis tavuk cigeriyle sandvic,bol salatli ve acili,ayran
ara
yarim muz,1 kasik yogurt
aksam
1 tabak taze fasulye(5-6 kasik),1 dl ekmek,2 kasik yogurt
su
3 lt
spor
30 dk yürüyüs,birbucuk saate yakin bisikletle doga turu
mesaj sayiyorum hemen
günaydın kızlar önce menümü yazayım, dün akşam eşim bilg. getirmiş fakat kablosunu getirmemiş toprak sağolsun yemiş pili bana sıra kalmadı. zaten kız da çok huysuzdu dün akşam
sabah
1 dilim tam buğday
beyaz peynir
3 küp kaşar
3 zeytin
çay
ara
2 kuru kayısı
6 baden
1 çay bardağı süt
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
ara
4 eti burçak
çay
akşam
1 köfte
çok çok az makarna
cacık
su 1.5 lt
spor yok maalesef
mesaj yine unuttum ama tam göremedim haftalık toplu mu yazıcaz mesajları acaba??
yok ben bakmıyorum orayı daha çok sevsin de biran önce gitsinGüzel canım yediklerin , sporda olsaymışolurmuş .
Eftelyaya bakıyor musun ablası ? Bak orada çok iyi bakmışlar
Haftalık canım evet , cuma günü en az mesaj yazmış olan ceza alacak
canım menün güzel sporda var daha ne olsun :)Dün ;
Sabah:
1 Fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Peynirli , zeytinli yağsız omlet
Salatalık
Ara:
Yağsız süt
kuru siyah üzüm
Öğle:
1 kase bugday salatası
1 kuru dolma
yağsız yoğurt
Ara:
3 yulaflı diyet bisküvi
1 fincan sade kahve
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Yoğutlu kereviz salatası
Ara:
Fresh portakal suyu
3 litre su
1 saat kondisyon bisikleti
20 dk. ağırlık
20 dk.twister
canım menüde güzel sporda hemen mezun olacaksın sanırımgünaydinnnnnnnnnnnnn
sabah
2 dl tam bugday
1 dl peynir
1 c.k.cökelek
salata türleri
ara
yarim muz
1 c.b.süt
öglen
ara
yarim muz,1 kasik yogurt
aksam
su
3 lt
spor
mesaj sayiyorum hemen
günaydın kızlar önce menümü yazayım, dün akşam eşim bilg. getirmiş fakat kablosunu getirmemiş toprak sağolsun yemiş pili bana sıra kalmadı. zaten kız da çok huysuzdu dün akşam
sabah
1 dilim tam buğday
beyaz peynir
3 küp kaşar
3 zeytin
çay
ara
2 kuru kayısı
6 baden
1 çay bardağı süt
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
ara
4 eti burçak
çay
akşam
1 köfte
çok çok az makarna
cacık
su 1.5 lt
spor yok maalesef
mesaj yine unuttum ama tam göremedim haftalık toplu mu yazıcaz mesajları acaba??
günaydinnnnnnnnnnnnn
sabah
2 dl tam bugday
1 dl peynir
1 c.k.cökelek
salata türleri
ara
yarim muz
1 c.b.süt
öglen
ara
yarim muz,1 kasik yogurt
aksam
su
3 lt
spor
mesaj sayiyorum hemen
Dün ;
Sabah:
1 Fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Salatalık
Ara:
Yağsız süt
kuru siyah üzüm
Öğle:
1 kase bugday salatası
1 kuru dolma
yağsız yoğurt
Ara:
3 yulaflı diyet bisküvi
1 fincan sade kahve
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Yoğutlu kereviz salatası
Ara:
Fresh portakal suyu
3 litre su
20 dk. ağırlık
20 dk.twister
canım benim inşallah senin dedigin gibidir ama babasıda hepatit b
babasının hepetit oldugunu ögrendigimizde çocuklara test yaptırmıstım cıkmamistı o zaman dün kan vermişti sonucunu bügün aldık doktor telefonda söyledi inşallah vizeleri bitsin gelsin hemen üniversite hastanesine götürücen
menüyü de bozmamışsın bravo güzel canısıgiremedim bugün canım cok sıkkındı
menümü yazıyım hemen
bol maydonoz
3 dilim peynir
5 tane zeytin
1 kupa yeşilçay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen kızımı doktora götürdüm eve geldigimizde evde hazır olanları yedim çorba salata yogurt
su 2.5 lt
gecmisolsun cnmevet aşkısı çok beğendi, kuaföre giderken telefon etti çok kısa kestirme diye:)) işe gittim, sen benim başıma bela mı olucan yavrrrrrruuuuuuuummm dedi
çocuklar bişey demedi kızlar akşam gelince burnum çok kanadı, oğlan ağladı korkyu sanırım, saçlara konsantre olamadı:))
bugünkü menümü de yazıyım bari kızlar
sabah
1 dilim tam buğday
light beyaz peynir
3 zeytin
domates
çay
ara
çeyrek simit
yarım ayran
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
küçük kase nesfit+süt
akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor yok
su 2 lt
mesaj( yine unuttum bakarım[/QUOTE
sorun yok,mesajlari unutma,sona kalirsn sonra
tabiki benSadece bir selam vermeye gireyim dedim , siteye girmişken
Bugün evde yoktum hiç , akşamda işlerim vardı , uğrayamadım . Şimdi de uykum geldi . Geçmişe ,geleceği sabah bakayım güzeller
Bakalım kimler yokluğumu farketmiş, kimlerin aklına hiiiç gelmemişim
Hadi şimdilik iyi geceler , sabah nasipse buradayım
Niye yalnız göndermek istemedin eşini zeynep
Zayıflamanı istemiyordur , sabotaj yapmıştır rejimine kayınvaliden
Öğlen ekmek yeseydin , akşamda o yediklerine biraz daha ekleseydin tam olacakmış canım
Mebab kaç kalori acep , kebabı biliyorum da
Akşam pilav yetermiş , ekmeğe gerek yok fıstık
2 saat bisikletle ne pasta kalmıştır ne de lahmucun kaptan.
Anlaşıldı , sürekli 0 sayılacağım için her hafta mesaj cezasını ben çekeceğim heralde
Kaptan yok mu bunun bir hal çaresi ? Ben forumda 80 yere mesaj yazıyorum , öyle profilimine baktığımda bir tek buraya yazdıklarımın çıkmıyor ki ; neyse bir yer daha vardı olmazsa oradan bakarım
Hangi günden itibaren sayıyorduk cuma mı ?
6 da yatıp , 8:30 da mı kalktın ? Sen benim rekorları da kırmışsın . Asyadan dolayı mı ?
Menün güzel canım.
Sağol canım .
Bende var o huy .Hani bir formülü olsa anlatılacak inanın hepinize yazar gösteririm . Dün tüm gün arkadaşlarla beraberdik. Yemeyeceğim dedim mi bitiyor bende iş sanırım . Öğlen mutfağa girip salata hazırladım kendime , nasıl şaşıyorlar onlar da . Hazırlanmış br sürü şey vardı , şaşırmayaında gidin yiyin masadakileri dedim. Eski ben olsa idi ; ancak benden fırsat kalanları yerdiniz
kendine yemek hazirlaman güzel olmus,bu sekilde hazir mamalara dayanabilen nadir insanlardansinBen şeker tadı olmadan , yani meyvenin kendi tadıyla yiyorum .Oğluma hazırladıklarıma yoğurtla beraber pudra şekeri karıştırıyorum.
bende yogurt u öyle deneyeyim bir,begenirsem hazir almam artik
Eveeeeeeeet beni merak eden bir kaptanım çıkmış şimdilik , eeee ne varsa kaptanda var demenin tam zamanı şimdi
Tüm gün gezdim kaptan arkadaşlarla.
Ben katıldım canım , editör onayından sonra konu açılıyor , bugün açılır heralde . Daha öncede katılmıştım zaten deniz ürünlerinde 2. olmuştum o zaman , şimdi birincilik istiyorum
Günlerden cuma olsa rakip takım ajanları gelmiştir diyeceğim ama
Sende merak edip soraydın da , şurada okurken ruhum okşansaydı
Kesinlikle ve kesinlikle açmıyorsun bir daha saçlarının rengini , çok yakışmış .
Yok yok anlaşılıyor zaten o potansiyel var sende sanki de , inşallah kızın iyileşince bekleriz.
Öğün atlamamaya dikkat canım , sabah erken yemek çok çook önemli
insallah birinci olursun cnm,5 katilimciyi bulur heralde,yakinen takip ediyorum
yöresel tatli,yemekler oldumu ya,adami ikna edersem bende bir kategoride yarismak isterim,maksat eglence olsun
Kaynanın gazabı işte şekerim , kıskanmıştır gelini kilo verecek incecek olacak diye( çok fena gördüm kendimi )
Bu tür şirketler acayip etkileniyor tüketici sitelerinden , şikayetim vardan vs... Önce tehdit ediyorsun şikayet ediyorum diye anında ilgileniyorlar.Nasıl bir düzense ?
Ben onu haftanın tırlatana okumuşum
Eeee kaçamaksız hatun olunca tırt gelmiyor aklıma , direk tırlatmaya gidiyor benim kafa
yine cok güzel cnm,ama spor ve suyu göremedim,unuttun heralde yazmayiVe nihayet günaydınnnnnnnnn
Pazar yediklerim ;
Sabah :
Kepek ekmekle yağsız tost
3 zeytin
Yeşil çay
Ara:
Muzlu süt
Öğle :
Peynirli mor lahana , kırmızı biber salatası
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 küçük kase dondurma (diyetimde var zaten ama ödül yerine geçen kısmı çikolatalı olması )
Akşam:
1 kase çorba
3 ızgara köfte
1 domates
1 kepek ekmek
Ayran
Ara:
Sütsüz şekersiz kahve
Pazartesi:
Sabah :
2 dilim kepek ekmek
Maydanoz dere otu
Beyz peynir
Yeşil çay
Ara:
3 yulaflı diyet bisküvi
1 adet kivi
Öğlen
1 dilim kepek ekmek
Bol sebzeli ve yeşillikli salata
Ara:
1 elma
Akşam:
Yağsız buğday salatası
1 ayran
tesekkürler cnmmTamamdır aman sağlık sorunu vs . olmaın da her zaman bekleriz.
Çok güzel kaptan , insan bir böreği bir diyet listesene ancak bu kadar yakıştırır.
Spora zaten diyecek söz yok
Bizim hatun diyetten tırlatmış der canım
sorun yok cnm,sporda güzel,afiyet olsungünaydın kızlar hemen menümü yazıp çıkıcam çok iş var malesef
sabah: iki dilim ekmek peynir zeytin çay
ara: bi tane galeta başka bişey yiyemedim büro çok kalabalıktı
öğlen: bi tane dürüm :26: tavuktu bi tanede ayran
ara: bi kupa yeşil çay bi tane galeta
akşam: iki dilim ekmek bi tabak kabak susuz zeytin yağlı bi küçük kase yoğurt
ara: bi elma 7-8 fındık
su 3 litreyi geçmiştir hem su hem çok çay içiyorum
spor: sabah 50 akşam 30 dakka yürüyüş 100 göbek hareketi
öglen salata ve ekmek ekleseydin,daha iyi olurdu cnmsabah
3 dlım peksımet uzerıne peynır surdum 1 nescafe
ara 1 kase salata
öglen1 kase corba mercımek
ara 4 kasık yogurt
aksam : sulu kofte yedım 2 kasıkta ygurt
2 ltre su
hastayım bu arada gremem blkı dha ılk gnum
cnm saglik durumunuz nasil simdigünaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah:çeyrek tost (hastanede yedim)
ara:1 elma
öğle:şehriye çorbası 1dilim ekmek
ara:yarım muz
akşam:yemek yemek istemedi canımız kahvaltıyaptık peynir,zeytin.domates,2 dilim sucuk,1,5 diim köy ekmeği(tambuğday)şekersiz çay
hastaliktan dolayimi ac gezdin,yoksa zaten böylemi beslenmek istedin,bu sekilde yemeye devam edersen seni listeye alamam cnm,kusura bakma,bu hafta cumaya kadar toparla listeni,yoksa oylamaya sunulmak icin 1 hafta daha bekleyeceksin
ekmekleri unuttugunu okudum cnm,ekmeklerle beraber sorun kalmiyortekragünaydın>x
geçmşe cevap verirkenasya ile bayağı bi savaştık. şimdilik sakinleşti hemen yazayım menüm
sabah; 1 dilimkepekli ekmek 1 eynir bol yeşilik zeytin
ara;4-5 tane organik bebe bisküvii(şekersiz yapılıyormuş)
öğle;3 köfte bol salata
ara; 1 galeta 1 su bardağı süt1küçük elma
akşam;küçük bir tabak t>ze> fasulye
ara;1 meyve 7-8fındık 1 su bardağılight süt
mesaj 13 yada 17 idi
su;2-3litre
spor;45 dk.leslie walk
anladığınız üzeresavaş devam ediyor byeeesafiyet olsun,senin ceza bitmisti demi:44:
öglen az olmus cnm,daha doyurucu yeseydin keske,mesela listende yazaniselam kızlar bilgisayara format attım anca gelebildim menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek domates biraz peynir 6 fındık bir bardak çay
ara 1 elma
öğlen arkadasmdaydım börek yapcktı yaptırmadım :) 2 dilim ekmek üzerine ew yapımı ketcap az peynir domates salatalık 1 bardak çay 1 fincan kahve
ara 1 muz
aksam 4 kasık pilav 8 kasık kuru fasulye salata diyet kola ( kalorisine baktım 0,02 yazıyo üzerinde)
ara 5 fındık 1 bardak çay
su 2-2.5 lt arası
spor 200 mekik (spor az olmus demi farkındayımm)
mesaj 12
kola diyette olsa ben icememe taraftariyim,onun yerine mis gibi ayran var demi,tabi senin tercihin yinede,rahat ediyorsan ic
spor evet az oldu,isinmadan cektigin mekigin faydasi olmaz,en az 20 dk-30 dk baska spor hareketleri sonrasinda mekik cekersen daha cok ise yarar
aksam 1 dl ekmek yeseydin,tam olurduPazartesi
Sabah
2-3 dilim domates
2-3 dilim salatalık
1 dilim ekmek ( tabiki tam buğday)
1 yemek kaşığı lor
sanırım bir lokma ekmeğimin üzerine ev yapımı ayva reçeli koydum( 1 tatlı kaşığı diyelim )
ARA
1 AVUÇ LEBLEBİ
ÖĞLE
ÇORBA
1 KAŞIK BULGUR PİLAVI
2-3 KAŞIK YOĞURT
ARA
1 AVUÇ LEBLEBİ
AKŞAM
5-6 KAŞIK TAZE BAKLA
SARIMSAKLI YOĞURT
SPOR 30 MEKİK
10 DK TRAMBOLİN
MESAJ 18
SU 2,5 LT
mekikleri arttir cnm,30 mekikle 30 senede anca kurtulursun sen o göbüsten
ben yokum ondan kimse konusmuyor sanimca,suma eylemimi yapiyorsunuzYok yok demeyiz kaptan , sadece azıcık sitem ettim , ben yokkken konuşmalar alıp başını gidiyor , geçmişten çıkamıyorum ya o sebeble.
Sen eşini doyur müsait olunca gelirsin .
tesekkürlerrcanım menün iyi gözzüküyor.
menün gü<el canım trambolini arttırmalısın
canım teşekkürler link içinbakıyorum
ayyy haklısın canım bu asya beni eritecek.
canım aslında en az 1 er dilimekmek yiyorum ama yazmayı unutuyorum . ama mutlaka yiyorum bide ara öğünde 1ekmek yerine lebebi ve galeta var günde
dilim ekmeği yakalıyırum.
kolay gelsincanım
bulguru simdi okudum,tamam o zamna ekmek sözümü geri aldidmlinke bende baktım yemekler süper görünüyor ellerine sağlık sunumun da takdire şayan. Sadece bişey dikkatimi çekti, tezgahın arka kısmında üzerinde dikkat tuzak var yazdığını sandığım makina parçası görünümündeki şey nedir?
YAzmayı unutmuşum, akşam da 2-3 kaşık bulgur pilavı yedim, bulgurun yanında bide ekmek mi yedin demeyin diye de elimi sürmedim ekmeğe...
Yok be kaptan, arkandan bişey söyler miyiz hiiiç ? Kimse yok zaten bugün, yani var da birimiz geliyoruz birimiz gidiyoruz o şekilde . Bi türlü toparlanamadık bugün aynı anda... Neyse sana kolay gelsin
tesekkürler,kiymetimi bilin bakin,yoklugumda toparlanma zorlugu cekiliyor
o da dogru:44:hımmmm :26: bu seferde eksi puan alıcam yanlış mı yicem acaba diye telaşa düşerim ben ya :18:
cok gecmisolsun cnm,ne güzel bakaninda varmis:16selam kızlar kaç gündür çok hastaydım ablam söylemiştir işe de gitmedim menülerim çok birikti hepsini yazıcam
cumartesi günü müstakbel görümcemin evindeydik sevgilimle evleri taşındı o yüzden evlerine ziyarete gittik akşam ateşlendim orda kalmak zorunda kaldım bana çok iyi baktılar ama faranjit olmuşum halsizleştim sesim kısıldı yatıyorum kaç gündür.... gelelim menülerime
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
3 zeytin
çay
öğle
2 dilim patatesli börek
3 sarma
çay
akşam
bulgur pilavı
3 adet köfte
salata
sonrasında çok ateşlendim bitki çayı yaptı sevgilim onu içtim zencefilli ballı çay içtim
su 2 lt geçmiştir spor yapamadım malum
pazar
2 dilim tam buğday
az yağda pişmiş yumurta
peynir
çay
öğle
kepekli sandviç
çay
ara
kahve
akşam
mercimek çorba
1 dilim tam buğday
pazartesi
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
domates
salatalık
çay
öğle
1 fincan hazır çorba
ara
yarım kase nesfit
akşam
1 tabak mercimek yemeği
sonrasında uyudum bol bol zaten halsizdim
salı yani bugün
sabah
1 dilim tam buğday
kaşar peyniri
çok az beyaz peynir
3 zeytin
çay
öğle
1 tabak mercimek yemeği
akşam
çok az makarna
2 adet köfte
cacık
su 2 lt
spor şimdilik yarım saat bisiklet yaptım devamında mezdeke yapacağım...
sevgiler
hastasin diye,az-cok-spor diye baslamicam,saglikli oldugun listelere sakliyorum yorumlari
gözünden kacmis cnm,ikinci arayı yememişsin kaptangözümden kaçmadı börek nasıldı incemiydi oh afiyet olsun kaptancım güzel menü sporun zaten bütün böreklere bedel
1. ara sabah ve öglen arasi olarak yedim
2. ara aksam yemeginden sonra yedim
insallah görürüm o günlerideellerine sağlık kaptan anne yüreği dayanmıyo işte bide sende yiyebilseydin keşke zayıflayınca hem yersin hem spor yaparsın kaptan ne güzel
hic duyma cnm,yakinda uyarilar gelecek o listelereya ben bu menüleri görünce vicdan azabı duyuyorum çok yiyorum diyorum yaaa
cok gecmisolsun cnm,üzme kendini,iyi düsün,iyi olsunsevgili arkadaşlarım bugün dilber'imin kan tahlil sonucunu doktorunu aradım ögrendim çok moralım bozuk karaciger sonuclarının degeri çok yüksek cıktı canım cok sıkkın bir teyzesine söyledim kızıma bile söylemedim babası ben ve teyzesı birde sizler biliyorsunuz bugun sabah bindirdim kızımı gitti aksayara offf ya ben cok özledim kızımı
sorun yok,afiyet olsungiremedim bugün canım cok sıkkındı
menümü yazıyım hemen
bol maydonoz
3 dilim peynir
5 tane zeytin
1 kupa yeşilçay
ara 1 elma 1 kutu ayran
su 2.5 lt
röportaj yapacak üye kalmadiki,banada üye dayanmiyorben yatıyorum kızlar bugün röportaj olmamış
galatasaray maçına bakacak bile halim yok( 3-1 yeniyoruz real madridi) çok uykum var hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzereee...
ne demek cnm ya,sorun degil,sen kendini uzme yeterkikaptanım diger arkadaşlarımın menülerine yorum yapamdım
netten hepatit ile ilgili yazılar okudum
ben cıkıyorum herkese iyi geceler
ahanda geldimGünaydınlar , neden yine kimsecikler yok ki :26:
olsun cnm,spor süper olmusDün ;
Sabah:
1 Fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Salatalık
Ara:
Yağsız süt
kuru siyah üzüm
Öğle:
1 kase bugday salatası
1 kuru dolma
yağsız yoğurt
Ara:
3 yulaflı diyet bisküvi
1 fincan sade kahve
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Yoğutlu kereviz salatası
Ara:
Fresh portakal suyu
3 litre su
20 dk. ağırlık
20 dk.twister
afiyet olsun cnm,spor süper olmus
havalar düzeldi sayilir,en azindan kar yok,yagmurla idare ediyoruzKaptanım , gayet güzel yine . Zararlı bir şey yok ama doyurucu.
Bisiklet turlarına başladığınıza göre sizin oralarda da havalar düzeldi ?
Pegasus canım , ben haftalık mesaj sayıp , her mesajın başlığına yazıyorum , şuan 57 mesela , mesajın başına 57 yazıyorum , hem aklım karışmıyor hem de saymak zorunda kalmıyorum
iyi fikirmis aslinda bende öyle yapicam,fikrine saglik
yediklerin güzel cnmgünaydın kızlar önce menümü yazayım, dün akşam eşim bilg. getirmiş fakat kablosunu getirmemiş toprak sağolsun yemiş pili bana sıra kalmadı. zaten kız da çok huysuzdu dün akşam
sabah
1 dilim tam buğday
beyaz peynir
3 küp kaşar
3 zeytin
çay
ara
2 kuru kayısı
6 baden
1 çay bardağı süt
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
ara
4 eti burçak
çay
akşam
1 köfte
çok çok az makarna
cacık
su 1.5 lt
spor yok maalesef
mesajlari toplu yazsaniz olur,ama öyle zorlanmamak adina ausun fikrini uygulayabiliriz,her mesaj basligina yazariz sayiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?