Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayırdır çilek özlemişsin galiba aş mı erdin menü güzeeeelllllllll

canım menün güzel sporda var daha ne olsun :)

canım menüde güzel sporda hemen mezun olacaksın sanırım

canım ara öğünleri katınca buhafta sonuç ne olacak çok merak ediyorum. menün güzel
teşekkürler ama sonuç iyi olmayacak sanırım spor yapamıdım bu hafta bir de doktorun verdiği ilaç uyku yapıyormuş sabah erken de kalkamıyorum bugün yine 8 de uyandım o saatten sonra da spor olmuyor bu akşam niyetliyim spora bakalım

yok ben bakmıyorum orayı daha çok sevsin de biran önce gitsin
yine mi ceza ben daha bu haftaki cezamı yapamadım ((
cnm bu aralar katilim azaldi,arttirmak adina böyle bir sistem uygulayayim dedim,olmasin diyorsaniz kaldirilabilir yani,size kalmis
canım menün güzel sporda var daha ne olsun :)

canım menüde güzel sporda hemen mezun olacaksın sanırım

canım ara öğünleri katınca buhafta sonuç ne olacak çok merak ediyorum. menün güzel
bende mezun olacamda,sizde göreceksiniz,yok cnm,hic umudum yok kendimden,burda yaslanirim heralde
sorun yok,afiyet olsun cnm

y
ok canım önemli değil ceza nihayetinde spor cezası ödül sayılır no problem sadece benim halihazırda cezam var yapılacak hastalıktan ötürü yapamaıdım :)) sanırım tansiyonum yükseldi burnum kanadığına göre ama çok korkttum, bronşitim de azaldı bayağı spora başlarım yine

sagligina dikkat et cnm,iyi olunca basla

sabah domates az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara 1 elma
öğlen 4 kasık bulgur 3 kasık yoğurt 5 köfte
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
ara 1 muz
aksam 2 dilim ekmek 4 kasık patlıcan yemegi salata 3 kasık yogurt
ara yarım bardak süt
spor 1.5 saat yürüyüş
su 2.5 lt
mesaj 15

ben ciktim kizlar,esim balik almis,onlari temizleyeyim,artik sonra gelirim,iyi sohbetler herkese

her zamanki gibi örnek diyet listesi olmus hani ismini yazcaktın özelden

menün güzel kacamaksız..spor da güzel

menün güzel olmus

Çok çok beğendim canım

Sana da günaydınnnn bu arada

bu arada eftelya canım çok geçmiş olsun. bahçelerde börülce oynar gelin görümce şarkısını sana armağan ediyorum

Bende zeynep e kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yı yollayayım bari

tabi ki güzel yoğurtlu kereviz salatasını ben de severim zaten başka türlü de yiyemiyorum kereviz

Her türlü yerim kereviz , portakallı kereviz , kereviz çorbası , kereviz salatası , kereviz dolması

Bende tuttum bu fikri , cuma sabahı sıfırdan saymaya başlayacağım

Yok suyu unutmuşum da spor yoktu o gün Arada da kaynamamış kaptan haa

Yöresel lezzetler açılmadı daha ama konuşulmuştu açılacak diye , tatlılarda kendi içinde kategorilere ayrıldı , şerbetliler yarıştı , sonra pastalar , sütlü tatlılar vs... olacak .

Deniz ürünlerinde 2. olmuştum , o zaman katılım çoktu ama . Şimdi bilemem artık 1. olur muyum

Dene mutlaka , mümkün olan her şeyi doğal yemeye çalışıyoruz biz. Zaten her türlü sebze konservem , salçam , erişte , turşu , ekmek hatta köyden geliyor , eşimin annesi tarafından . Taze meyve ve sebzede onların bahçesinden yine.Oturduğum şehrin köyündeler onlar , yaklaşık yarım saat uzak bize , sık sık yollayabiliyor o sebeble.

Son düzenleme:

çilek çilek çilek boll çilek yemissin :))) afiyet olsun :))

sporda yapilmis,suda icilmis,yemekte yenmis,daha ne olsun demi ama,afiyet olsun
yok cnm kaynamadi arada

deniz ürünlerine baktim ,ikinizde somon yapmissiniz
bence olursun cnm,niye olmicakmissin,yaprak sarmada yapilmis,pirincler önceden pisirlmis biraz,hic denemedim öyle, dahami cabuk pisiyor acaba:44:
ne güzel,taze bahce sebzeleri,meyvelerinin lezzeti bambaska olur

iyi yapnmissiniz,börek yerine kahvalti iyi bir alternatif

Son düzenleme:
bu saat oldu,büyümeyenbayby gelmedi
merak edelim demi,simdi
bak sordum senide,sonra ausnerde dedimmi hemen dellenme:24
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…