hayırdır çilek özlemişsin galiba aş mı erdingünaydınlar;
dünkü menüm;
sabah; 1dilm kepek ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik
ara; 1 ç.b. light süt 7-8 çilek
öğlen atabak bakla sarımsaklı yoğurtlu 1 dilim k. ekmekği
ara; 1 galeta 7-8 çilek 1 ç.b.süt light
akşam;3 köfte kadar fırınlanmış somon ile hazırlanmış koca bir kase yağsız limonlu salata, 1 dilim k.ekmekği
ara;7-8 çilek 7-8 badem 1 galeta
su;2-3 litre
spor; 45 dk. leslie walk norml sporum 30 dk. trambolin 300 kalori kalan cezam. böylelikle 1500 kaorilik cezamı bitirmiş oluyorum
teşekkürler ama sonuç iyi olmayacak sanırım spor yapamıdım bu hafta bir de doktorun verdiği ilaç uyku yapıyormuş sabah erken de kalkamıyorum bugün yine 8 de uyandım o saatten sonra da spor olmuyor bu akşam niyetliyim spora bakalımcanım menün güzel sporda var daha ne olsun :)
canım menüde güzel sporda hemen mezun olacaksın sanırım
canım ara öğünleri katınca buhafta sonuç ne olacak çok merak ediyorum. menün güzel
cnm bu aralar katilim azaldi,arttirmak adina böyle bir sistem uygulayayim dedim,olmasin diyorsaniz kaldirilabilir yani,size kalmisyok ben bakmıyorum orayı daha çok sevsin de biran önce gitsin
yine mi cezaben daha bu haftaki cezamı yapamadım ((
bende mezun olacamda,sizde göreceksiniz,yok cnm,hic umudum yok kendimden,burda yaslanirim heraldecanım menün güzel sporda var daha ne olsun :)
canım menüde güzel sporda hemen mezun olacaksın sanırım
canım ara öğünleri katınca buhafta sonuç ne olacak çok merak ediyorum. menün güzel
sorun yok,afiyet olsun cnmgünaydınlar;
dünkü menüm;
akşam;3 köfte kadar fırınlanmış somon ile hazırlanmış koca bir kase yağsız limonlu salata, 1 dilim k.ekmekği
su;2-3 litre
spor; 45 dk. leslie walk norml sporum 30 dk. trambolin 300 kalori kalan cezam. böylelikle 1500 kaorilik cezamı bitirmiş oluyorum
gecmisolsun cnm
esin begendiyse tamamdir
bugünkü menümü de yazıyım bari kızlar
sabah
1 dilim tam buğday
light beyaz peynir
3 zeytin
domates
çay
ara
çeyrek simit
yarım ayran
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
küçük kase nesfit+süt
akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor yok
su 2 lt
mesaj( yine unuttum bakarım[/QUOTE
sorun yok,mesajlari unutma,sona kalirsn sonra
tabiki ben
Niye yalnız göndermek istemedin eşini zeynep
Zayıflamanı istemiyordur , sabotaj yapmıştır rejimine kayınvaliden
Öğlen ekmek yeseydin , akşamda o yediklerine biraz daha ekleseydin tam olacakmış canım
Mebab kaç kalori acep , kebabı biliyorum da
Akşam pilav yetermiş , ekmeğe gerek yok fıstık
2 saat bisikletle ne pasta kalmıştır ne de lahmucun kaptan.
Anlaşıldı , sürekli 0 sayılacağım için her hafta mesaj cezasını ben çekeceğim heralde
Kaptan yok mu bunun bir hal çaresi ? Ben forumda 80 yere mesaj yazıyorum , öyle profilimine baktığımda bir tek buraya yazdıklarımın çıkmıyor ki ; neyse bir yer daha vardı olmazsa oradan bakarım
Hangi günden itibaren sayıyorduk cuma mı ?
6 da yatıp , 8:30 da mı kalktın ? Sen benim rekorları da kırmışsın . Asyadan dolayı mı ?
Menün güzel canım.
Sağol canım .
Bende var o huy .Hani bir formülü olsa anlatılacak inanın hepinize yazar gösteririm . Dün tüm gün arkadaşlarla beraberdik. Yemeyeceğim dedim mi bitiyor bende iş sanırım . Öğlen mutfağa girip salata hazırladım kendime , nasıl şaşıyorlar onlar da . Hazırlanmış br sürü şey vardı , şaşırmayaında gidin yiyin masadakileri dedim. Eski ben olsa idi ; ancak benden fırsat kalanları yerdiniz
kendine yemek hazirlaman güzel olmus,bu sekilde hazir mamalara dayanabilen nadir insanlardansin
bende yogurt u öyle deneyeyim bir,begenirsem hazir almam artik
insallah birinci olursun cnm,5 katilimciyi bulur heralde,yakinen takip ediyorum
yöresel tatli,yemekler oldumu ya,adami ikna edersem bende bir kategoride yarismak isterim,maksat eglence olsun
yine cok güzel cnm,ama spor ve suyu göremedim,unuttun heralde yazmayi
tesekkürler cnmm
sorun yok cnm,sporda güzel,afiyet olsun
öglen salata ve ekmek ekleseydin,daha iyi olurdu cnm
cnm saglik durumunuz nasil simdi
hastaliktan dolayimi ac gezdin,yoksa zaten böylemi beslenmek istedin,bu sekilde yemeye devam edersen seni listeye alamam cnm,kusura bakma,bu hafta cumaya kadar toparla listeni,yoksa oylamaya sunulmak icin 1 hafta daha bekleyeceksin
ekmekleri unuttugunu okudum cnm,ekmeklerle beraber sorun kalmiyorafiyet olsun,senin ceza bitmisti demi:44:
öglen az olmus cnm,daha doyurucu yeseydin keske,mesela listende yazani
kola diyette olsa ben icememe taraftariyim,onun yerine mis gibi ayran var demi,tabi senin tercihin yinede,rahat ediyorsan ic
spor evet az oldu,isinmadan cektigin mekigin faydasi olmaz,en az 20 dk-30 dk baska spor hareketleri sonrasinda mekik cekersen daha cok ise yarar
aksam 1 dl ekmek yeseydin,tam olurdu
mekikleri arttir cnm,30 mekikle 30 senede anca kurtulursun sen o göbüsten
ben yokum ondan kimse konusmuyor sanimca,suma eylemimi yapiyorsunuz
tesekkürlerr
bulguru simdi okudum,tamam o zamna ekmek sözümü geri aldidm
tesekkürler,kiymetimi bilin bakin,yoklugumda toparlanma zorlugu cekiliyor
o da dogru:44:
cok gecmisolsun cnm,ne güzel bakaninda varmis:16
hastasin diye,az-cok-spor diye baslamicam,saglikli oldugun listelere sakliyorum yorumlari
gözünden kacmis cnm,
1. ara sabah ve öglen arasi olarak yedim
2. ara aksam yemeginden sonra yedim
insallah görürüm o günleride
hic duyma cnm,yakinda uyarilar gelecek o listelere
cok gecmisolsun cnm,üzme kendini,iyi düsün,iyi olsun
sorun yok,afiyet olsun
röportaj yapacak üye kalmadiki,banada üye dayanmiyor
ne demek cnm ya,sorun degil,sen kendini uzme yeterki
ahanda geldim
olsun cnm,spor süper olmus
afiyet olsun cnm,spor süper olmus
havalar düzeldi sayilir,en azindan kar yok,yagmurla idare ediyoruz
iyi fikirmis aslinda bende öyle yapicam,fikrine saglik
yediklerin güzel cnm
mesajlari toplu yazsaniz olur,ama öyle zorlanmamak adina ausun fikrini uygulayabiliriz,her mesaj basligina yazariz sayiyi
tamam geçen cumadan itibaren mi sayıyoruz o zaman ben de başlığa yazayım
ycnm bu aralar katilim azaldi,arttirmak adina böyle bir sistem uygulayayim dedim,olmasin diyorsaniz kaldirilabilir yani,size kalmis
bende mezun olacamda,sizde göreceksiniz,yok cnm,hic umudum yok kendimden,burda yaslanirim heralde
sorun yok,afiyet olsun cnm
evet cnm,cumadan cumaya,ben aksam hepsini sayip yazicamtamam geçen cumadan itibaren mi sayıyoruz o zaman ben de başlığa yazayım
y
ok canım önemli değil ceza nihayetinde spor cezası ödül sayılır no problem sadece benim halihazırda cezam var yapılacak hastalıktan ötürü yapamaıdım :)) sanırım tansiyonum yükseldi burnum kanadığına göre ama çok korkttum, bronşitim de azaldı bayağı spora başlarım yine
herkese günaydın menümü yazayım gecmise bakcm
Dün ;
Sabah:
1 Fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Peynirli , zeytinli yağsız omlet
Salatalık
Ara:
Yağsız süt
kuru siyah üzüm
Öğle:
1 kase bugday salatası
1 kuru dolma
yağsız yoğurt
Ara:
3 yulaflı diyet bisküvi
1 fincan sade kahve
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Yoğutlu kereviz salatası
Ara:
Fresh portakal suyu
3 litre su
1 saat kondisyon bisikleti
20 dk. ağırlık
20 dk.twister
menün güzel kacamaksız..spor da güzelgünaydinnnnnnnnnnnnn
dün gelemedim bi türlü,simdi müsaitken listemi yazip gecmise cevap vereyim
sabah
2 dl tam bugday
1 dl peynir
1 c.k.cökelek
salata türleri
ara
yarim muz
1 c.b.süt
öglen
200 gr kadar haslanmis tavuk cigeriyle sandvic,bol salatli ve acili,ayran
ara
yarim muz,1 kasik yogurt
aksam
1 tabak taze fasulye(5-6 kasik),1 dl ekmek,2 kasik yogurt
su
3 lt
spor
30 dk yürüyüs,birbucuk saate yakin bisikletle doga turu
mesaj sayiyorum hemen
günaydın kızlar önce menümü yazayım, dün akşam eşim bilg. getirmiş fakat kablosunu getirmemiş toprak sağolsun yemiş pili bana sıra kalmadı. zaten kız da çok huysuzdu dün akşam
sabah
1 dilim tam buğday
beyaz peynir
3 küp kaşar
3 zeytin
çay
ara
2 kuru kayısı
6 baden
1 çay bardağı süt
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
ara
4 eti burçak
çay
akşam
1 köfte
çok çok az makarna
cacık
su 1.5 lt
spor yok maalesef
mesaj yine unuttum ama tam göremedim haftalık toplu mu yazıcaz mesajları acaba??
günaydınlar;
dünkü menüm;
su;2-3 litre
bu arada eftelya canım çok geçmiş olsun. bahçelerde börülce oynar gelin görümce şarkısını sana armağan ediyorum
tabi ki güzel yoğurtlu kereviz salatasını ben de severim zaten başka türlü de yiyemiyorum kereviz
kendine yemek hazirlaman güzel olmus,bu sekilde hazir mamalara dayanabilen nadir insanlardansin
yöresel tatli,yemekler oldumu ya,adami ikna edersem bende bir kategoride yarismak isterim,maksat eglence olsun
her zamanki gibi örnek diyet listesi olmushani ismini yazcaktın özelden
günaydınlar;
dünkü menüm;
su;2-3 litre
gecmisolsun cnm
esin begendiyse tamamdir
bugünkü menümü de yazıyım bari kızlar
sabah
1 dilim tam buğday
light beyaz peynir
3 zeytin
domates
çay
ara
çeyrek simit
yarım ayran
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
küçük kase nesfit+süt
akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor yok
su 2 lt
mesaj( yine unuttum bakarım[/QUOTE
sorun yok,mesajlari unutma,sona kalirsn sonra
tabiki ben
Niye yalnız göndermek istemedin eşini zeynep
Zayıflamanı istemiyordur , sabotaj yapmıştır rejimine kayınvaliden
Öğlen ekmek yeseydin , akşamda o yediklerine biraz daha ekleseydin tam olacakmış canım
Mebab kaç kalori acep , kebabı biliyorum da
Akşam pilav yetermiş , ekmeğe gerek yok fıstık
2 saat bisikletle ne pasta kalmıştır ne de lahmucun kaptan.
Anlaşıldı , sürekli 0 sayılacağım için her hafta mesaj cezasını ben çekeceğim heralde
Kaptan yok mu bunun bir hal çaresi ? Ben forumda 80 yere mesaj yazıyorum , öyle profilimine baktığımda bir tek buraya yazdıklarımın çıkmıyor ki ; neyse bir yer daha vardı olmazsa oradan bakarım
Hangi günden itibaren sayıyorduk cuma mı ?
6 da yatıp , 8:30 da mı kalktın ? Sen benim rekorları da kırmışsın . Asyadan dolayı mı ?
Menün güzel canım.
Sağol canım .
Bende var o huy .Hani bir formülü olsa anlatılacak inanın hepinize yazar gösteririm . Dün tüm gün arkadaşlarla beraberdik. Yemeyeceğim dedim mi bitiyor bende iş sanırım . Öğlen mutfağa girip salata hazırladım kendime , nasıl şaşıyorlar onlar da . Hazırlanmış br sürü şey vardı , şaşırmayaında gidin yiyin masadakileri dedim. Eski ben olsa idi ; ancak benden fırsat kalanları yerdiniz
tesekkürler cnmm
sorun yok cnm,sporda güzel,afiyet olsun
öglen salata ve ekmek ekleseydin,daha iyi olurdu cnm
cnm saglik durumunuz nasil simdi
hastaliktan dolayimi ac gezdin,yoksa zaten böylemi beslenmek istedin,bu sekilde yemeye devam edersen seni listeye alamam cnm,kusura bakma,bu hafta cumaya kadar toparla listeni,yoksa oylamaya sunulmak icin 1 hafta daha bekleyeceksin
ekmekleri unuttugunu okudum cnm,ekmeklerle beraber sorun kalmiyorafiyet olsun,senin ceza bitmisti demi:44:
öglen az olmus cnm,daha doyurucu yeseydin keske,mesela listende yazani
kola diyette olsa ben icememe taraftariyim,onun yerine mis gibi ayran var demi,tabi senin tercihin yinede,rahat ediyorsan ic
spor evet az oldu,isinmadan cektigin mekigin faydasi olmaz,en az 20 dk-30 dk baska spor hareketleri sonrasinda mekik cekersen daha cok ise yarar
aksam 1 dl ekmek yeseydin,tam olurdu
mekikleri arttir cnm,30 mekikle 30 senede anca kurtulursun sen o göbüsten
ben yokum ondan kimse konusmuyor sanimca,suma eylemimi yapiyorsunuz
tesekkürlerr
bulguru simdi okudum,tamam o zamna ekmek sözümü geri aldidm
tesekkürler,kiymetimi bilin bakin,yoklugumda toparlanma zorlugu cekiliyor
o da dogru:44:
cok gecmisolsun cnm,ne güzel bakaninda varmis:16
hastasin diye,az-cok-spor diye baslamicam,saglikli oldugun listelere sakliyorum yorumlari
gözünden kacmis cnm,
1. ara sabah ve öglen arasi olarak yedim
2. ara aksam yemeginden sonra yedim
insallah görürüm o günleride
hic duyma cnm,yakinda uyarilar gelecek o listelere
cok gecmisolsun cnm,üzme kendini,iyi düsün,iyi olsun
sorun yok,afiyet olsun
röportaj yapacak üye kalmadiki,banada üye dayanmiyor
ne demek cnm ya,sorun degil,sen kendini uzme yeterki
ahanda geldim
olsun cnm,spor süper olmus
afiyet olsun cnm,spor süper olmus
havalar düzeldi sayilir,en azindan kar yok,yagmurla idare ediyoruz
yediklerin güzel cnm
mesajlari toplu yazsaniz olur,ama öyle zorlanmamak adina ausun fikrini uygulayabiliriz,her mesaj basligina yazariz sayiyi
dediğim gibi arkadasımdaydım börek yapcaktı yaptırmadım yemek olarak enginar vardı hic sevmem onun icin yemedim kahvaltı türü yiyelim dedik kolayı çok severim doktora özellikle sordum haftada 2 yi gecmesin dedi diyet kola içebilirsin dedi ameliyat oldugumda yumurta dondurma ayran..bir çok seyden tiksindim yiyemiyorum ayran vardı iç dedi ama bu yüzden tercih etmedim
sporda yapilmis,suda icilmis,yemekte yenmis,daha ne olsun demi ama,afiyet olsunsabah domates az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara 1 elma
öğlen 4 kasık bulgur 3 kasık yoğurt 5 köfte
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
ara 1 muz
aksam 2 dilim ekmek 4 kasık patlıcan yemegi salata 3 kasık yogurt
ara yarım bardak süt
spor 1.5 saat yürüyüş
su 2.5 lt
mesaj 15
yok cnm kaynamadi aradaÇok çok beğendim canım
Sana da günaydınnnn bu arada
Bende zeynep e kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yı yollayayım bari
Her türlü yerim kereviz , portakallı kereviz , kereviz çorbası , kereviz salatası , kereviz dolması
Bende tuttum bu fikri , cuma sabahı sıfırdan saymaya başlayacağım
Yok suyu unutmuşum da spor yoktu o günArada da kaynamamış kaptan haa
Yöresel lezzetler açılmadı daha ama konuşulmuştu açılacak diye , tatlılarda kendi içinde kategorilere ayrıldı , şerbetliler yarıştı , sonra pastalar , sütlü tatlılar vs... olacak .
Deniz ürünlerinde 2. olmuştum , o zaman katılım çoktu ama . Şimdi bilemem artık 1. olur muyum
Dene mutlaka , mümkün olan her şeyi doğal yemeye çalışıyoruz biz. Zaten her türlü sebze konservem , salçam , erişte , turşu , ekmek hatta köyden geliyor , eşimin annesi tarafından . Taze meyve ve sebzede onların bahçesinden yine.Oturduğum şehrin köyündeler onlar , yaklaşık yarım saat uzak bize , sık sık yollayabiliyor o sebeble.
iyi yapnmissiniz,börek yerine kahvalti iyi bir alternatifdediğim gibi arkadasımdaydım börek yapcaktı yaptırmadım yemek olarak enginar vardı hic sevmem onun icin yemedim kahvaltı türü yiyelim dedik kolayı çok severim doktora özellikle sordum haftada 2 yi gecmesin dedi diyet kola içebilirsin dedi ameliyat oldugumda yumurta dondurma ayran..bir çok seyden tiksindim yiyemiyorum ayran vardı iç dedi ama bu yüzden tercih etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?