kamercim abbayımı beni mi seviyor bilmem..bazı gece çok güzel uyur bazı gece 3-4 leri bulur...naz yapar,arada güler..sinirleniyorum ama gülüncede içim gidiyor kızamıyorum...şimdiki çocuklar çok bilmiş yaaa..
ay aklıma gelmişken size de anlatayım belki anlatmışımdır çok hoşuma gitişti çünkü..burda siteden bir arkadaş anlattı..bi kızla annesi kıza bikini almaya gitmişler.ama kız çok küçükmüş taş çatlasın 3 yaşında..çocuklar için olanlarda sadece alt kısım varmış..çok küçük ya..kız bakmış bakmış beğenmemiş satıcı hepsini göstermiş..kız elini çenesinin altına koymuş meme bikinisi yokmu ben onlardan istiyorum meme bikinili olsun demiş:roflol:kopyum yaa çok fenalar
şeker akşam 9 da ymeseydin keşke kötü etmişsin dayan şeker yoksa hemen kilo yapar
misafir konusunda da haklısın şeker yaaa
birde daha bir ay önce burdalardı eşim kaza geçirince kalmışlardı bana da kafayı yedirmişlerdi sporu bırakmıştım vurmuştum kendimi yemeye ve ben hırsımı yemekten alınca bayağı kilo aldım ve kilo almam da takımdan çıkarılma sebebim oldu oysa o kadar bireyselde derece almıştım o zaman takımın bir numarası diyorlardı ama gel gör ki insanoğlu işte neyse..........
şimdi de burdalar ve ben busefer bırakmak istemiyorum herşey üstüme gelse de
sabah 5:30 da kalkıyorum onlar uyurken çıkıyorum evden döndüğümde bile uyuyıor oluyorlar..akşam yatmadan önce de yatak odamda yapıyuorum zor oluyor ama olsun
yer hareketlerini yatağımda yapıyorum..en azından yediklerimi yansın..
Akrep misafire rağmen sporunu bırakmaman çok güzel, inş. almadan atlatırsın.
Yasemin, ilk günü gayet başarılı geçmiş. Canın çok tatlı çekerse, muz yee. Başlangıç kilonu 79 olr. not alıyorum.
Özgecim valla tebrikler. Kısa sürede başarılı olacağına eminim.
Kızlar üzgünüm,yürüyüş yapamadığım için diyet yapmakta başarısız oluyorum. Moralim bayaaa bozuk.
Olmazsa 2 kür akupunktura gideyim diyorum. Yürüyüş yapmaya izin çıkınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?