Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyim kuzucum sen nasilsin canim vala hic tartilmadim nezamandir ama iyi gidiyorum almiyorum saniyorum yoksa hissederdim biara tartilir söylerim size kendimi dengeliyorum almamaya calisiyorum bakalim haftaya kaynanalar türkiyeye gidiyo ozman dahada dikkat ederim kilo bilem veririm hatta daha rahat istedigim gibin cünklü neyse sonra gene ugrarim ben öptüm hepinizi

özgecim bebis nasil zillim uyutmamis seni anlasilan babayi sevmiyo heralde gece uyuyan bebek babasini gündüz uyuyan bebekte anneyi severmis derler bilmam artkim nekadr dogru benimki gece uyuyrdu ama nedense benim dibimdende ayrilmiyo kimseye gitmiyo valla cok düskün oldu biyere cikamiyorum hic hoslanmiyom bu durumdan bakalim nasil kurtulacagim bu sene iste ana okuluna baslayacakbakalim belki biraz akillanir diyorum ama cok cadi yaaa deli ediyo bizi ben diyom arada kizdirdimi allahim bana sabir ver diye oda artik bize diyo allah bana sabir ver kafa yediriyo bu kizlar cok cadi oluyo ona göre senide cok öpüyom zeynebi öp yerime mincikla bi güzelde

kamercim abbayımı beni mi seviyor bilmem..bazı gece çok güzel uyur bazı gece 3-4 leri bulur...naz yapar,arada güler..sinirleniyorum ama gülüncede içim gidiyor kızamıyorum...şimdiki çocuklar çok bilmiş yaaa..
ay aklıma gelmişken size de anlatayım belki anlatmışımdır çok hoşuma gitişti çünkü..burda siteden bir arkadaş anlattı..bi kızla annesi kıza bikini almaya gitmişler.ama kız çok küçükmüş taş çatlasın 3 yaşında..çocuklar için olanlarda sadece alt kısım varmış..çok küçük ya..kız bakmış bakmış beğenmemiş satıcı hepsini göstermiş..kız elini çenesinin altına koymuş meme bikinisi yokmu ben onlardan istiyorum meme bikinili olsun demiş:roflol:kopyum yaa çok fenalar

:roflol: :roflol:

yeni nesil gümbür gümbür geliyor :ecrin_bebek:

sorma akrep cim yaa regli dönemi olmasaydı kesin yemezdim ama zaten kendimi zor tutuyom yememek için ne yapacam bilmiyom regli de olamadım çatlayacam göğüslerim falan da ağrıyor bi hastalansaydım iyi olacaktı

betüş hoşgeldin şeker istersen ben de yeşil çay ikram ederim
özgecim canım demek zilli hatun uyumadı gece 4 e kadar allah kolaylık versin zor uykusuzluk hava burda da çok kapalı bende uyuyorum nerdeyse ayakta nasıl uykum var sormayın
kamer canım demek kayınvaldeler gidiyor tr ye hadi bakalaım bu arada kayınbaban nasıl oldu iyileşti mi tamamen
kuzum canım sen nasılsın
şebom gördün mü benim açıklamamı yazmıştım canım neyse benden bu kadar
oda arkadaşım nişanlanmıştı 1 tane madlen çikolata yemek zorunda kaldım çok ısrar edince bakalım öğleye ve akşama ne olacak

özgecim sorma ya öyle oluyolar hemen söyledigin lafi tutuyolar valla ama dogru söylemiskiz simdi tabikide utanir simdi nerde onun üstü normalde var üstlü olanlarda türkiyede yokmu bilmiyomda benim kizin var mesela benimki 2 bucuk yasinda biliyonuz yani eyse ama cok akilli bidikmis yani

sahnurcum evt canim gidiyolar kayinpederde iyi iste hastralik sonucta onun ki iyilesmez sadece dikkat edecek kendine türkiyede daha iyi oluyo ondan gidiyolar zaten havasi iyi geliyo bizi memleketin ondan sen neler yapiyosun canim benim oglusun nasil oda iyimi canim benimöptüm tatlim

şahnurum tatlım iyiyim... kilo versem çok daha iyi olcam
dün akşam ölüçülerimi alcaktım unuttum
kilo almama rağmen incelme var bende....

ahleyar canım benimki erkek zilli sizinkiler oluyor benim erkekime zilli deme alınır sonra :roflol:
8 testerecik var bizde daha da geliyor huysuzluğa devamm

Son düzenleme:
Şahnurcum kaydettim senin yazdıklarını.

Nurcan,Funda ve Özge kaldı.
Özgecim senden istediğim açıklama püskütün yaptığı Nisan analizi sonuçlarına istinaden sınfta kalanların açıklaması. Tekrardan doğum olayından, şimdi yaptıklarından ve hedeflerinden bahsetmen gerekiyor.

Selam kızlarr

kamerım ıyıyımm canım senden naberr walla gırdım ama anca yazabılıyorum...Öncekı hafta mezun olmam lazımdı oldun mu olmadımmı haberım yok walla bakamadım kı...

Özgee koptumm ben zıllı nın sÖyledıĞınee anam bı bılmıŞlerkı sorma

walla kızlar benı sorarsanız ıyıyım gayet dıkkat edıyorum...aklınız bende kalmasın bı daha kılo almıcam merak etmeyın.... Yıne gelırımmm herkes gıtmıŞ

canim tsk ederim baslangic kilomu sen 79.5 yaz bizim tartinin pili bitti bakamadim ne zamandirda tartilmamistim

bu arada günaydin hepöinize öglen oldu aslinda ama bu sabah asimiz vardi 9 da ciktik evden 11.30 geldim doktora giderken spor olsun diye yürüdüm 30 dk sürdü dönüstetede yürüycektim ama yagmur yagiyodu giderken islanmistim zatn vazgectim trenle geldim bende sabah gitmeden öncede az yagli sütle meyveli müsli yemistim simdide 1 ince dilim kepek ekmegiyle beyaz peynir yiycem sonrada bir meyve simdilik böyle he bide dün 1 saate yakin aerobik yapmistim evde ( cd den)

Son düzenleme:
SELAM CANLARIM
nasılsınız bakalım üzerinize afiyet oğluşla ikimiz doktordaydık sabah ben farenjit kuzum bronşit dedi dr amcası.
kamerim gelmiş nasılsın canım nasıl gidiyor kilo almadığına sevindim
hanifecim alma canım en iyisi sen bize misafirliğe gel
şebom o dediklerini nereye yazcaz
şahnurum bugün başladıydım ne güzel detoks diyetine sabahtan öğleye kadar gayet iyi gitti öğlenki salatama lor peyniri ekledim çok acıkmıştım biraz da yumurta yedim 2 dilim unoyla birlikte şimdi bozmuş oldum dimi canım(dr 1000 mg antibiyotik verdi günde 2 kere) olsun ben yine devam ediyorum
akrepcim sabret az kalmış gitmelerine
özgecim sen de hayırlısıyla yolcu et k.pederleri rahat edersin sonra
öpüldünüz canlarım

Fundacım geçmiş olsun sanada oğluşunda inşallah çabuk toparlarsınız.

Tatlışim buraya yaz ben 4. takım adına o tipiğe toplu mesaj yazıcam.

Fundacım geçmiş olsun sanada oğluşunda inşallah çabuk toparlarsınız.

Tatlışim buraya yaz ben 4. takım adına o tipiğe toplu mesaj yazıcam.

kızlarr yaa sabahtan beri giremedim bad gateway yazıyor sürekli kamerim iyi olmaya çalışıyom
fundacım olsun canım o kadardan bişey olmaz akşam peynir eklemeyebilirsin salatana
benim detoksum kaldı mecburen akşam öğünleri kurs yüzünden kötü oldu diyetisyenle konuştuk akşamları sandeviç yap ye dedi bakalım nasıl olcak hala regli olamadımmmm

selam kızlar bigörünüp bikayboluyorum farkındayım dün bütün gün yattım gece düzenli uyku olmayınca canım yerden hiç kalkmak istemedi yemekdahi yapamadım adamcağız bişeyler atıştırdı bu gün zor kalktım yemek yapmak için sanırım depresyondayım canım hiç dışarıda çıkmak istemiyor yürüğüşe başlıyacağım başlama gücünü kendimde bulamıyorum kilomda 81 çok şükür almadım hep almaktan korkuyorum şimdilik bukadar bay

kızlarr yaa sabahtan beri giremedim bad gateway yazıyor sürekli kamerim iyi olmaya çalışıyom
fundacım olsun canım o kadardan bişey olmaz akşam peynir eklemeyebilirsin salatana
benim detoksum kaldı mecburen akşam öğünleri kurs yüzünden kötü oldu diyetisyenle konuştuk akşamları sandeviç yap ye dedi bakalım nasıl olcak hala regli olamadımmmm

Bende giremedim uzun zaman..Galiba düzeldi artık..

Niloş havalardan dolayı bir moralsizlik, isteksizlik ve yorgunluk oluyor, düzelince yürürsün,Uykusuzluk zor tabii, ama dua etki evdesin Ben 2 yıldır kesintisiz uyku görmüyorum Uykusuzlukla kalk işe gel birde.

GÜnaydın herkese
nasılsınız bakalım ben hala düzelemedim yürüyüşe de çıkamıyorum henüz
akşam k.pederim bizdeydi yemekte artı olarak biraz pilav biraz da kızartma yedim detoks metoks kalmadı anacım
bu sabah 1.5 unoyla peynir açık çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…