bu saat oldu,büyümeyenbayby gelmedi
merak edelim demi,simdi
bak sordum senide,sonra ausnerde dedimmi hemen dellenme:24:
Eğer sabah girmiyorsa yoğundur , öğleden sonra geliyor o zaman .
Sıkı fanıyım da haberi yok onun
ben merakimi edeyimde,sonra bozulmaca olmasin
fircayi ben yiyorum olmazki ama
Kulakları çınladı bol bol heralde , gelmiş
Hu hu baby tanışalım mı
aaaaaaa gelmismi:94::94:
çok güzel canım menün sporda iyi ben mekiği nasıl çekiyorum bbiliyomusun internetten arastırdım sorunum göbekde olduğu için bacaklarımı birlteştiriyorum masa seklinde yarım havaya kaldırıyorum sonra ellerimi ensemde birleştirip kafamı yere koymadan hızlı hızlı 20 tane cekiyorum bi kaç nefes alıp tekrar yapıyorum 100 tane ypıyorum böle hem bacaklar hem karın bölgesi çalışıyor
sevgili arkadaşlarım bugün dilber'imin kan tahlil sonucunu doktorunu aradım ögrendim çok moralım bozuk karaciger sonuclarının degeri çok yüksek cıktı canım cok sıkkın bir teyzesine söyledim kızıma bile söylemedim babası ben ve teyzesı birde sizler biliyorsunuz bugun sabah bindirdim kızımı gitti aksayara offf ya ben cok özledim kızımı
bu saat oldu,büyümeyenbayby gelmedi
merak edelim demi,simdi
bak sordum senide,sonra ausnerde dedimmi hemen dellenme:24:
Kulakları çınladı bol bol heralde , gelmiş
Hu hu baby tanışalım mı
Kesin geçmişin derin sayfalarına daldı ya da açtı ama yine işler çıktı onlarla uğraşıyor.
Baksana o şuuh tanışma teklifime bile cevap yazmadığına göre
ben merakimi edeyimde,sonra bozulmaca olmasin
fircayi ben yiyorum olmazki ama
Artık nasıl bir göz dağı verdiysennn
Bu arada bol tereyağlı iskenderin hayırlı olsun canım , ahtım vardı ilk konuşuna ceza olarakEki Görüntüle 681543
merhaba hanımlar;
menümü yazayım
sabah:2 dilim köy ekmeği(tam buğday)
1 kk peynir
6 zeytin
domates,biberisalatalık bol bol taze nane roko
şekersşz çay
ara: 6 çilek, 4 form bisküvi
öğle: 4 parça fish finger
çorba
salata
ara:yarım bardak ev yapımı taze yoğurt
1 dilim karpuz
akşam: yarım kase kereviz yemeği
1 kase yoğurt
ara:1 avuç leblebi
biraz kuru üzüm
2,5 litre su
30 dk yürüyüş (kızımın bebek arabasıyla)
adet dönemim başlıyo kızlar bugün yarın acayip şişkinliğim var patlıcak gibi hissediyorum kendimi bide iştahım çok açık inşallah bozmadan atlatırım adetimi.
bide hepmi az besleniyosun diye sormuşsunuz hayır istesemde az beslenemem o kadar aç duramam hastaneye gittiğim gün koşuştrurmadan fırsat olmadı daha öncede deiğim gibi bademciklerim iltihaplıydı ve bronşitim kudurmuştu sürekli istifra ediyodum o günlerde patetes muz falan yedim midemi kaldırmamak için ama bunlar istisna durumlardır herkesin başına gelebilir .ben kendi kafamda kilo verme fikrini bitirdim. yani hertürlü vericem .tabiki bir gruba dahil olarak fikir alışverişi yaparak vermek değişik olsa gerek .ama hastalık dönemleri şartlarınıza uymuyosa canınız sağolsun.herkese kendi yolunda başarılar dilerim.
canım karaciger degerleri çok yüksek büyük ihtimal hepatit b
Vize haftası canım benim ben çok özledim kızım gel dedim 3 günlügüne geldi bugün sabahta gitti 15 gün sonra 10 günlügüne gelicek
dün ;
sabah:
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
peynirli , zeytinli yağsız omlet
salatalık
ara:
Yağsız süt
kuru siyah üzüm
öğle:
1 kase bugday salatası
1 kuru dolma
yağsız yoğurt
ara:
3 yulaflı diyet bisküvi
1 fincan sade kahve
akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
yoğutlu kereviz salatası
ara:
Fresh portakal suyu
3 litre su
1 saat kondisyon bisikleti
20 dk. Ağırlık
20 dk.twister
merhaba hanımlar;
menümü yazayım
sabah:2 dilim köy ekmeği(tam buğday)
1 kk peynir
6 zeytin
domates,biberisalatalık bol bol taze nane roko
şekersşz çay
ara: 6 çilek, 4 form bisküvi
öğle: 4 parça fish finger
çorba
salata
ara:yarım bardak ev yapımı taze yoğurt
1 dilim karpuz
akşam: yarım kase kereviz yemeği
1 kase yoğurt
ara:1 avuç leblebi
biraz kuru üzüm
2,5 litre su
30 dk yürüyüş (kızımın bebek arabasıyla)
adet dönemim başlıyo kızlar bugün yarın acayip şişkinliğim var patlıcak gibi hissediyorum kendimi bide iştahım çok açık inşallah bozmadan atlatırım adetimi.
bide hepmi az besleniyosun diye sormuşsunuz hayır istesemde az beslenemem o kadar aç duramam hastaneye gittiğim gün koşuştrurmadan fırsat olmadı daha öncede deiğim gibi bademciklerim iltihaplıydı ve bronşitim kudurmuştu sürekli istifra ediyodum o günlerde patetes muz falan yedim midemi kaldırmamak için ama bunlar istisna durumlardır herkesin başına gelebilir .ben kendi kafamda kilo verme fikrini bitirdim. yani hertürlü vericem .tabiki bir gruba dahil olarak fikir alışverişi yaparak vermek değişik olsa gerek .ama hastalık dönemleri şartlarınıza uymuyosa canınız sağolsun.herkese kendi yolunda başarılar dilerim.
o şekilde karın hareketlerini bende aklıma geldikçe yapıyorum , özellikle pc başında .
Her daim spor anlayacağın
eftelyam , geçmiş olsun çok canım .topraktan almıştım haberlerini.
Iyi bakmışlar sana madem , verdimmm gittiiii
Hastalık girmiş vs..falan yediklerin bazı gün az olmuş sanki.bazende börekler falan
listede olan dondurma hakkım sadece vanilyalı ama ben ödül olarak çikolata karamel yedim
günaydinnnnnnnnnnnnn
dün gelemedim bi türlü,simdi müsaitken listemi yazip gecmise cevap vereyim
Sabah
2 dl tam bugday
1 dl peynir
1 c.k.cökelek
salata türleri
ara
yarim muz
1 c.b.süt
öglen
200 gr kadar haslanmis tavuk cigeriyle sandvic,bol salatli ve acili,ayran
ara
yarim muz,1 kasik yogurt
aksam
1 tabak taze fasulye(5-6 kasik),1 dl ekmek,2 kasik yogurt
su
3 lt
spor
30 dk yürüyüs,birbucuk saate yakin bisikletle doga turu
Mesaj sayiyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?