Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu saat oldu,büyümeyenbayby gelmedi
merak edelim demi,simdi
bak sordum senide,sonra ausnerde dedimmi hemen dellenme:24
:

Eğer sabah girmiyorsa yoğundur , öğleden sonra geliyor o zaman .

Sıkı fanıyım da haberi yok onun

Eeeeee madem yine tıp oynuyoruz , konuşanın ağzına iskender girsin ( bol tereyağlı )

1) Bide öyle deneyeyim bakalım, sanki öyle biraz daha kolay olur bele yük binmez mi acep ? Ben tamamen yatıp ayağımı koltuğun altına sıkıştırıyordum. Seninki gibi deniycem bakalım nasıl olcak ?

bu saat oldu,büyümeyenbayby gelmedi
merak edelim demi,simdi
bak sordum senide,sonra ausnerde dedimmi hemen dellenme:24
:

2) Allah ım Allah ım bugünleri görecek miydim)

Kulakları çınladı bol bol heralde , gelmiş

Hu hu baby tanışalım mı

3) Ha HA ...ben senin bildiğin babylerden değil ama

Kesin geçmişin derin sayfalarına daldı ya da açtı ama yine işler çıktı onlarla uğraşıyor.

Baksana o şuuh tanışma teklifime bile cevap yazmadığına göre

4)Geçmişe daldım ama açılamadan iş çıktı kapatmak zorunda kaldım.

bugünü tarihe yazdım. Takvime de işaret koyucam. Kaptanım ve gözdesi beni merak etmişler. Nassıl mutlu oldum nassıl mutlu oldum anlatamam.

Aaa aaa ne fırçası estağfirullah. Öyle şey olur mu sitem diyelim ...

Artık nasıl bir göz dağı verdiysennn

Bu arada bol tereyağlı iskenderin hayırlı olsun canım , ahtım vardı ilk konuşuna ceza olarak

Son düzenleme:
merhaba hanımlar;

menümü yazayım
sabah:2 dilim köy ekmeği(tam buğday)
1 kk peynir
6 zeytin
domates,biberisalatalık bol bol taze nane roko
şekersşz çay
ara: 6 çilek, 4 form bisküvi
öğle: 4 parça fish finger
çorba
salata

ara:yarım bardak ev yapımı taze yoğurt
1 dilim karpuz

akşam: yarım kase kereviz yemeği
1 kase yoğurt

ara:1 avuç leblebi
biraz kuru üzüm

2,5 litre su
30 dk yürüyüş (kızımın bebek arabasıyla)

adet dönemim başlıyo kızlar bugün yarın acayip şişkinliğim var patlıcak gibi hissediyorum kendimi bide iştahım çok açık inşallah bozmadan atlatırım adetimi.

bide hepmi az besleniyosun diye sormuşsunuz hayır istesemde az beslenemem o kadar aç duramam hastaneye gittiğim gün koşuştrurmadan fırsat olmadı daha öncede deiğim gibi bademciklerim iltihaplıydı ve bronşitim kudurmuştu sürekli istifra ediyodum o günlerde patetes muz falan yedim midemi kaldırmamak için ama bunlar istisna durumlardır herkesin başına gelebilir .ben kendi kafamda kilo verme fikrini bitirdim. yani hertürlü vericem .tabiki bir gruba dahil olarak fikir alışverişi yaparak vermek değişik olsa gerek .ama hastalık dönemleri şartlarınıza uymuyosa canınız sağolsun.herkese kendi yolunda başarılar dilerim.

6)
Salı
Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor
3 zeytin

ara yok( işe dalmışım)

Öğle
Fırında patates köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
1 kaşık bulgur

Ara
2 tane bisküvi ( diyet değildi)

Akşam

çeyrek ekmek arası tavuk, içine soğan domates de koydum. (ekmeğim tam buğday değildi ama beyaz da değildi neydi bilmiyorum ama eşimin halı sahası vardı evde de ekmek yoktu bende onu buldum çaresiz)
1 bardak ayran

Spor 10 dk rrambolin
30 mekik ( bugünden itibaren baharın taktiği ile mekik çekicem belki biraz daha arttırırım sayıyı)
Su 2-2,5 lt
Mesaj :16 ( toplu mesajların içindekileri de ayrı ayrı sayıyorum ceza almaya hiiiç niyetim yok zaten büyük ihtimalle bu haftanın tırtı ben olucam )

:26:

Artık nasıl bir göz dağı verdiysennn

Bu arada bol tereyağlı iskenderin hayırlı olsun canım , ahtım vardı ilk konuşuna ceza olarak
Eki Görüntüle 681543

6)Çoook teşekkür ederim çok iyi oldu , yalandım resmen...

7)Canım yaa bu ne alınganlık böyle, kimsenin sana bişey dediği yok merak etme. Zaten ben senin listelerini beğeniyorum da üstelik daha yeni başladın. Evet geçtiğimiz günlerde çok az yedin ama kızının ve senin rahatsızlığınızdan kaynaklıydı. SAna az yiyorsun dikkat et diyenler, takımın akışı için değil, senin sağlığın için bunu dediler. Eğer imkanın varsa daha sık yemeye çalış, kendini bırakırsan güçsüz kalırsın çocuğuna da kendine de gücün yetmez diye. Tabi ki burda olmamızın bir sebebi var ve ortada hoş bir rekabet de var. Ama bu uğurda aç kalarak sağlıksız bir şekilde zayıflamak da istemiyoruz. Bunun için kaptanımız düzenli ve sağlıklı beslenmemizi istiyor bizim için yani... Sonuçta aç kalırsın çabuk kilo verirsin belki takımın üst sıralarda olmasını sağlarsın mezun olur gidersin ama verdiğini mutlaka geri alırsın ve biz bunu istemiyoruz yavaş zayıflayalım ama kalıcı kilo verelim istiyoruz bunun için de sık ve düzenli beslenmemiz gerekiyor. Kaptan bu yüzden takıma kural koyda , ara öğünlü düzenli listeler görmek istiyor. Bu kural sadece senin için konulmadı geçen hafta bir çoğumuzun listesi az ve düzensizdi. O yüzden bu kurala ihtiyaç duydu. Ama sonuçta ortada bir kural var artık. ve sonuçta bu bir takım yarışması. Eğer ki ben kural tanımam, kendi kendime de zayıflayabiliyorum, buraya sadece fikir alışverişi için geliyorum zaten diyen olursa da takımdan çıkartılacak. Şu ana kadar böyle birşey diyen olmadı. Ben senin de böyle birşey diyeceğini düşünmüyorum.

Biraz uzun oldu ama seni karamsar gördüğüm için içimden gelenleri olduğu gibi yazdım.

güzel canım menün begendim Omleti nasıl yapıyosun bi tarif edermisin bana

9)Bak listene yorum yapcaktım unuttum. Listen güzel, önceki günkü mesaj sayını dalisteye eklemen gerek yeni kurala göre. Öğlen ve akşam hiç ekmek yemedin mi? Bir de karpuzun tadı varmıydı , olmuş mu karpuz ?

10)Zeynep ablacım kızın için üzüldüm ama mutlaka bi hal çaresi vardır kahretme kendini tıp çok ilerledi her şeyin ilacı iğnesi var artık. ben de işimi bitireyim araştırıcam merak ettim bende. Umarım ilaçla hemen düzelebilir...Allah yardımcınız olsun...

11) baharcım hoş geldin, öpüyorum seni , çıkmam lazım çok oyalandım kusura bakma, masadaki işlerimi bitireyim yine gelirim buralardayım...

hee ben bunu görmemiştim canısı

güzel kaptan menü sporda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…