Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel canım menün sporun eksik sadece onuda iyi olunca yaparsın

hadi hayırlı ugurlu olsun canım cezan bitmiş darısı bana Kaptan benimde cezam vardı ama ben unuttum onu o yüzden cumaya kadar daha fazla spor yapsam olurmu:44:
Menünde güzel canım eskiye baka daha dolu dolu

güzel yöntem auscum bu mesajlara nerden bakıyoruz:44:

kızlar kusura bakmayın açıyorum ama bugün buraya gelen giden çok bi türlü fırsat bulup cevap yazamadım (
ben yazamasam da kalbim sizinleeeeeee

teşekkürler kaptan akşam evde uygulicam

güzel canımm menün

ay noldu canım ya neden böle sinirlendin hastalık olduğu zaman kaptan bişey demiyorki zaten

ben de tek tek yazamıyorum ben de topluları tek tek sayayım

canım benim menün güzel begendim akşamki ekmek yorumuna cok güldüm Benim spor faydalımıdır bilmem canım ama belimin inceldiğini ben ve cevremdkiler hep farkediyor

bende böyle düşünüyorum haklısın canım benim

Aman ya burda yağmur başladı ben akşam yürüyüş iptal oldu tüh neyse evde daha fazla mekik cekem bari Feci yağmur yağıyor
menümü yazzayım

salı
sabah: 1 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin salatalık domates çay
ara: Bir elma bi kupa yeşil çay
öğleneynirli sandiviç çay
ara: 2 kepekli galeta bi nescafe
akşam:2 dolma(kabak patates zeyinyağlı etsiz) 4-5 sarma ekmek yok bi kase yogurt
ara: Misafir vardı:26: Iki bardak çay yarım küçük kase patlamış mısır yagı ve tuzunu çok az attım

su: 3.5 litre
spor :sabah50 akşam 30 dakka yürüyüş 150 göbek hareketi

çilek çilek çilek boll çilek yemissin :))) afiyet olsun :))

kızlar çilek almıştım bozulmadan tükteyim diye üstüste yedim hehehe komik olmuş

kızlar kusura bakmayın açıyorum ama bugün buraya gelen giden çok bi türlü fırsat bulup cevap yazamadım (
ben yazamasam da kalbim sizinleeeeeee

11)Canım ne kusuru, zaten görüyorum altta sen de benim gibi geliyorsun ama hemen geri çıkıyorsun cevap yazamadan iş yerinde öyle oluyor bazen. Müsait olduğunda gelirsin

ben de tek tek yazamıyorum ben de topluları tek tek sayayım

12) Bi deli bi kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı olmasında . Benim toplu mesajları tek tek numaralandırdığımdan daha kaptanın haberi yok . Belki kabul etmez. Sen de benim yüzümden güme gitme

13)2 gün önce kardeşimle konuştum telefonla, ( daha önce söylemiştim o da Tarsusta ) burda çok yağmur yağıyor dedim bana nispet yaptı ben denize girebilirm hava o kadar sıcak diye. Oh canıma değsin , şimdi de burda hava çok güzel demek orda yağmur yağıyor. Senin için üzüldüm ama kardeşime oh olsun.
Menüye gelince
çayı yiyeceklerin yanında tavsiye etmiyorlar kahvaltıda hadi eşlik etsin diye içiyoruz da sen meyvenin hemen ardından çay mı içiyorsun ara ver bari biraz. Bi de bizim takımın örnek liste sahibi Aus der ki meyvenin yanında süt ürünü tüket . Ben elçiyim zeval olmaz. Genel olarak listen güzel canım , spor da güzel , hava yağmurlu yürüyüş iptal oldu demişsin google a leslie walk yaz evde nasıl yürüyüş yapılıyor gör.

canım menün fena gözükmüyor
14)Esincim cezan bitmiş gözün aydın!!!Sen ne yapmıştın da o kadar ceza almıştın?

un helvası ve patates kızartması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…