- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
günaydın kızlar önce menümü yazayım, dün akşam eşim bilg. Getirmiş fakat kablosunu getirmemiş toprak sağolsun yemiş pili bana sıra kalmadı. Zaten kız da çok huysuzdu dün akşam
sabah
1 dilim tam buğday
beyaz peynir
3 küp kaşar
3 zeytin
çay
ara
2 kuru kayısı
6 baden
1 çay bardağı süt
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
ara
4 eti burçak
çay
akşam
1 köfte
çok çok az makarna
cacık
su 1.5 lt
spor yok maalesef
mesaj yine unuttum ama tam göremedim haftalık toplu mu yazıcaz mesajları acaba??
günaydınlar;
dünkü menüm;
sabah; 1dilm kepek ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik
ara; 1 ç.b. Light süt 7-8 çilek
öğlen atabak bakla sarımsaklı yoğurtlu 1 dilim k. Ekmekği
ara; 1 galeta 7-8 çilek 1 ç.b.süt light
akşam;3 köfte kadar fırınlanmış somon ile hazırlanmış koca bir kase yağsız limonlu salata, 1 dilim k.ekmekği
ara;7-8 çilek 7-8 badem 1 galeta
su;2-3 litre
spor; 45 dk. Leslie walk norml sporum 30 dk. Trambolin 300 kalori kalan cezam. Böylelikle 1500 kaorilik cezamı bitirmiş oluyorum
kaptanım , gayet güzel yine . Zararlı bir şey yok ama doyurucu.
Bisiklet turlarına başladığınıza göre sizin oralarda da havalar düzeldi ?
pegasus canım , ben haftalık mesaj sayıp , her mesajın başlığına yazıyorum , şuan 57 mesela , mesajın başına 57 yazıyorum , hem aklım karışmıyor hem de saymak zorunda kalmıyorum
evet cnm,cumadan cumaya,ben aksam hepsini sayip yazicam
kusura bakma cnm gecikmeli oldu biraz,anca zaman buldum
bunlari evde rahatlikla yapabilirsin,arkadaslarin da bildikleri varsa onlarda sana link gönderirler,kolay gelsin
zumba dance class foundation degree dance hull college youtube - youtube
total body workout 4, cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - youtube
evde karin kaslastirma,mekik cekme,egzersiz hareketleri,gobek eritme,zayiflama egzersizleri.flv - youtube
bunlarla bi basla sen,istesen baska linklerde gönderirim
sabah domates az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara 1 elma
öğlen 4 kasık bulgur 3 kasık yoğurt 5 köfte
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
ara 1 muz
aksam 2 dilim ekmek 4 kasık patlıcan yemegi salata 3 kasık yogurt
ara yarım bardak süt
spor 1.5 saat yürüyüş
su 2.5 lt
mesaj 15
merhaba hanımlar;
menümü yazayım
sabah:2 dilim köy ekmeği(tam buğday)
1 kk peynir
6 zeytin
domates,biberisalatalık bol bol taze nane roko
şekersşz çay
ara: 6 çilek, 4 form bisküvi
öğle: 4 parça fish finger
çorba
salata
ara:yarım bardak ev yapımı taze yoğurt
1 dilim karpuz
akşam: Yarım kase kereviz yemeği
1 kase yoğurt
ara:1 avuç leblebi
biraz kuru üzüm
2,5 litre su
30 dk yürüyüş (kızımın bebek arabasıyla)
adet dönemim başlıyo kızlar bugün yarın acayip şişkinliğim var patlıcak gibi hissediyorum kendimi bide iştahım çok açık inşallah bozmadan atlatırım adetimi.
Bide hepmi az besleniyosun diye sormuşsunuz hayır istesemde az beslenemem o kadar aç duramam hastaneye gittiğim gün koşuştrurmadan fırsat olmadı daha öncede deiğim gibi bademciklerim iltihaplıydı ve bronşitim kudurmuştu sürekli istifra ediyodum o günlerde patetes muz falan yedim midemi kaldırmamak için ama bunlar istisna durumlardır herkesin başına gelebilir .ben kendi kafamda kilo verme fikrini bitirdim. Yani hertürlü vericem .tabiki bir gruba dahil olarak fikir alışverişi yaparak vermek değişik olsa gerek .ama hastalık dönemleri şartlarınıza uymuyosa canınız sağolsun.herkese kendi yolunda başarılar dilerim.
ben de tek tek yazamıyorum ben de topluları tek tek sayayım6)
Salı
Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor
3 zeytin
ara yok( işe dalmışım)
Öğle
Fırında patates köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
1 kaşık bulgur
Ara
2 tane bisküvi ( diyet değildi)
Akşam
çeyrek ekmek arası tavuk, içine soğan domates de koydum. (ekmeğim tam buğday değildi ama beyaz da değildi neydi bilmiyorum ama eşimin halı sahası vardı evde de ekmek yoktu bende onu buldum çaresiz)
1 bardak ayran
Spor 10 dk rrambolin
30 mekik ( bugünden itibaren baharın taktiği ile mekik çekicem belki biraz daha arttırırım sayıyı)
Su 2-2,5 lt
Mesaj :16 ( toplu mesajların içindekileri de ayrı ayrı sayıyorum ceza almaya hiiiç niyetim yok zaten büyük ihtimalle bu haftanın tırtı ben olucam )
:26:
bu saat oldu,büyümeyenbayby gelmedi
merak edelim demi,simdi
bak sordum senide,sonra ausnerde dedimmi hemen dellenme:24:
6)
salı
sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor
3 zeytin
ara yok( işe dalmışım)
öğle
fırında patates köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
1 kaşık bulgur
ara
2 tane bisküvi ( diyet değildi)
akşam
çeyrek ekmek arası tavuk, içine soğan domates de koydum. (ekmeğim tam buğday değildi ama beyaz da değildi neydi bilmiyorum ama eşimin halı sahası vardı evde de ekmek yoktu bende onu buldum çaresiz)
1 bardak ayran
spor 10 dk rrambolin
30 mekik ( bugünden itibaren baharın taktiği ile mekik çekicem belki biraz daha arttırırım sayıyı)
su 2-2,5 lt
mesaj :16 ( toplu mesajların içindekileri de ayrı ayrı sayıyorum ceza almaya hiiiç niyetim yok zaten büyük ihtimalle bu haftanın tırtı ben olucam )
:26:
6)çoook teşekkür ederim çok iyi oldu , yalandım resmen...
7)canım yaa bu ne alınganlık böyle, kimsenin sana bişey dediği yok merak etme. Zaten ben senin listelerini beğeniyorum da üstelik daha yeni başladın. Evet geçtiğimiz günlerde çok az yedin ama kızının ve senin rahatsızlığınızdan kaynaklıydı. Sana az yiyorsun dikkat et diyenler, takımın akışı için değil, senin sağlığın için bunu dediler. Eğer imkanın varsa daha sık yemeye çalış, kendini bırakırsan güçsüz kalırsın çocuğuna da kendine de gücün yetmez diye. Tabi ki burda olmamızın bir sebebi var ve ortada hoş bir rekabet de var. Ama bu uğurda aç kalarak sağlıksız bir şekilde zayıflamak da istemiyoruz. Bunun için kaptanımız düzenli ve sağlıklı beslenmemizi istiyor bizim için yani... Sonuçta aç kalırsın çabuk kilo verirsin belki takımın üst sıralarda olmasını sağlarsın mezun olur gidersin ama verdiğini mutlaka geri alırsın ve biz bunu istemiyoruz yavaş zayıflayalım ama kalıcı kilo verelim istiyoruz bunun için de sık ve düzenli beslenmemiz gerekiyor. Kaptan bu yüzden takıma kural koyda , ara öğünlü düzenli listeler görmek istiyor. Bu kural sadece senin için konulmadı geçen hafta bir çoğumuzun listesi az ve düzensizdi. O yüzden bu kurala ihtiyaç duydu. Ama sonuçta ortada bir kural var artık. Ve sonuçta bu bir takım yarışması. Eğer ki ben kural tanımam, kendi kendime de zayıflayabiliyorum, buraya sadece fikir alışverişi için geliyorum zaten diyen olursa da takımdan çıkartılacak. şu ana kadar böyle birşey diyen olmadı. Ben senin de böyle birşey diyeceğini düşünmüyorum.
Biraz uzun oldu ama seni karamsar gördüğüm için içimden gelenleri olduğu gibi yazdım.
11) baharcım hoş geldin, öpüyorum seni , çıkmam lazım çok oyalandım kusura bakma, masadaki işlerimi bitireyim yine gelirim buralardayım...
kızlar kusura bakmayın açıyorum ama bugün buraya gelen giden çok bi türlü fırsat bulup cevap yazamadım(
ben yazamasam da kalbim sizinleeeeeee
çilek çilek çilek boll çilek yemissin :))) afiyet olsun :))
hayırdır çilek özlemişsin galiba aş mı erdinmenü güzeeeelllllllll
teşekkürler ama sonuç iyi olmayacak sanırım spor yapamıdım bu hafta bir de doktorun verdiği ilaç uyku yapıyormuş sabah erken de kalkamıyorum bugün yine 8 de uyandım o saatten sonra da spor olmuyor bu akşam niyetliyim spora bakalım
kızlar kusura bakmayın açıyorum ama bugün buraya gelen giden çok bi türlü fırsat bulup cevap yazamadım(
ben yazamasam da kalbim sizinleeeeeee
ben de tek tek yazamıyorum ben de topluları tek tek sayayım
Aman ya burda yağmur başladı ben akşam yürüyüş iptal oldu tüh neyse evde daha fazla mekik cekem bariFeci yağmur yağıyor
menümü yazzayım
salı
sabah: 1 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin salatalık domates çay
ara: Bir elma bi kupa yeşil çay
öğleneynirli sandiviç çay
ara: 2 kepekli galeta bi nescafe
akşam:2 dolma(kabak patates zeyinyağlı etsiz) 4-5 sarma ekmek yok bi kase yogurt
ara: Misafir vardı:26: Iki bardak çay yarım küçük kase patlamış mısır yagı ve tuzunu çok az attım
su: 3.5 litre
spor :sabah50 akşam 30 dakka yürüyüş 150 göbek hareketi
merhaba hanımlar;
menümü yazayım
sabah:2 dilim köy ekmeği(tam buğday)
1 kk peynir
6 zeytin
domates,biberisalatalık bol bol taze nane roko
şekersşz çay
ara: 6 çilek, 4 form bisküvi
öğle: 4 parça fish finger
çorba
salata
ara:yarım bardak ev yapımı taze yoğurt
1 dilim karpuz
akşam: yarım kase kereviz yemeği
1 kase yoğurt
ara:1 avuç leblebi
biraz kuru üzüm
2,5 litre su
30 dk yürüyüş (kızımın bebek arabasıyla)
adet dönemim başlıyo kızlar bugün yarın acayip şişkinliğim var patlıcak gibi hissediyorum kendimi bide iştahım çok açık inşallah bozmadan atlatırım adetimi.
bide hepmi az besleniyosun diye sormuşsunuz hayır istesemde az beslenemem o kadar aç duramam hastaneye gittiğim gün koşuştrurmadan fırsat olmadı daha öncede deiğim gibi bademciklerim iltihaplıydı ve bronşitim kudurmuştu sürekli istifra ediyodum o günlerde patetes muz falan yedim midemi kaldırmamak için ama bunlar istisna durumlardır herkesin başına gelebilir .ben kendi kafamda kilo verme fikrini bitirdim. yani hertürlü vericem .tabiki bir gruba dahil olarak fikir alışverişi yaparak vermek değişik olsa gerek .ama hastalık dönemleri şartlarınıza uymuyosa canınız sağolsun.herkese kendi yolunda başarılar dilerim.
14)Esincim cezan bitmiş gözün aydın!!!Sen ne yapmıştın da o kadar ceza almıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?