- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
11)canım ne kusuru, zaten görüyorum altta sen de benim gibi geliyorsun ama hemen geri çıkıyorsun cevap yazamadan iş yerinde öyle oluyor bazen. Müsait olduğunda gelirsin
12) bi deli bi kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı olmasında . Benim toplu mesajları tek tek numaralandırdığımdan daha kaptanın haberi yok . Belki kabul etmez. Sen de benim yüzümden güme gitme
13)2 gün önce kardeşimle konuştum telefonla, ( daha önce söylemiştim o da tarsusta ) burda çok yağmur yağıyor dedim bana nispet yaptı ben denize girebilirm hava o kadar sıcak diye. Oh canıma değsin , şimdi de burda hava çok güzel demek orda yağmur yağıyor. Senin için üzüldüm ama kardeşime oh olsun.
Menüye gelince
çayı yiyeceklerin yanında tavsiye etmiyorlar kahvaltıda hadi eşlik etsin diye içiyoruz da sen meyvenin hemen ardından çay mı içiyorsun ara ver bari biraz. Bi de bizim takımın örnek liste sahibi aus der kimeyvenin yanında süt ürünü tüket . Ben elçiyim zeval olmaz. Genel olarak listen güzel canım , spor da güzel , hava yağmurlu yürüyüş iptal oldu demişsin google a leslie walk yaz evde nasıl yürüyüş yapılıyor gör.
kızlar ben adet döneminde değil yumuretlama döneminde su topluyorum onu anladım
kızlar ben adet döneminde değil yumuretlama döneminde su topluyorum onu anladım
17)ben kaçıyom şimdilik, yine birikti benim işler. Zayıflıycam diye de işten olmayalım yani di mi?
ne oluyor burda (tespih çeken smiley )
6)Çoook teşekkür ederim çok iyi oldu , yalandım resmen...
7)Canım yaa bu ne alınganlık böyle, kimsenin sana bişey dediği yok merak etme. Zaten ben senin listelerini beğeniyorum da üstelik daha yeni başladın. Evet geçtiğimiz günlerde çok az yedin ama kızının ve senin rahatsızlığınızdan kaynaklıydı. SAna az yiyorsun dikkat et diyenler, takımın akışı için değil, senin sağlığın için bunu dediler. Eğer imkanın varsa daha sık yemeye çalış, kendini bırakırsan güçsüz kalırsın çocuğuna da kendine de gücün yetmez diye. Tabi ki burda olmamızın bir sebebi var ve ortada hoş bir rekabet de var. Ama bu uğurda aç kalarak sağlıksız bir şekilde zayıflamak da istemiyoruz. Bunun için kaptanımız düzenli ve sağlıklı beslenmemizi istiyor bizim için yani... Sonuçta aç kalırsın çabuk kilo verirsin belki takımın üst sıralarda olmasını sağlarsın mezun olur gidersin ama verdiğini mutlaka geri alırsın ve biz bunu istemiyoruz yavaş zayıflayalım ama kalıcı kilo verelim istiyoruz bunun için de sık ve düzenli beslenmemiz gerekiyor. Kaptan bu yüzden takıma kural koyda , ara öğünlü düzenli listeler görmek istiyor. Bu kural sadece senin için konulmadı geçen hafta bir çoğumuzun listesi az ve düzensizdi. O yüzden bu kurala ihtiyaç duydu. Ama sonuçta ortada bir kural var artık. ve sonuçta bu bir takım yarışması. Eğer ki ben kural tanımam, kendi kendime de zayıflayabiliyorum, buraya sadece fikir alışverişi için geliyorum zaten diyen olursa da takımdan çıkartılacak. Şu ana kadar böyle birşey diyen olmadı. Ben senin de böyle birşey diyeceğini düşünmüyorum.
Biraz uzun oldu ama seni karamsar gördüğüm için içimden gelenleri olduğu gibi yazdım.
doğru diyosun canım bende okuyunca yazdıklarımı tekrar hak verdim sana öyle sabahtan beri bi agrasiflik var üstümde allah hayıra çıkarsın.adet sııntısı heralde bilemedim yada kaç gündür psikolim bozuk onun dışa vurumu bilemedim
ay noldu canım ya neden böle sinirlendin hastalık olduğu zaman kaptan bişey demiyorki zaten
merhaba hanımlar;
menümü yazayım
sabah:2 dilim köy ekmeği(tam buğday)
1 kk peynir
6 zeytin
domates,biberisalatalık bol bol taze nane roko
şekersşz çay
ara: 6 çilek, 4 form bisküvi
öğle: 4 parça fish finger
çorba
salata
ara:yarım bardak ev yapımı taze yoğurt
1 dilim karpuz
akşam: yarım kase kereviz yemeği
1 kase yoğurt
ara:1 avuç leblebi
biraz kuru üzüm
2,5 litre su
30 dk yürüyüş (kızımın bebek arabasıyla)
adet dönemim başlıyo kızlar bugün yarın acayip şişkinliğim var patlıcak gibi hissediyorum kendimi bide iştahım çok açık inşallah bozmadan atlatırım adetimi.
bide hepmi az besleniyosun diye sormuşsunuz hayır istesemde az beslenemem o kadar aç duramam hastaneye gittiğim gün koşuştrurmadan fırsat olmadı daha öncede deiğim gibi bademciklerim iltihaplıydı ve bronşitim kudurmuştu sürekli istifra ediyodum o günlerde patetes muz falan yedim midemi kaldırmamak için ama bunlar istisna durumlardır herkesin başına gelebilir .ben kendi kafamda kilo verme fikrini bitirdim. yani hertürlü vericem .tabiki bir gruba dahil olarak fikir alışverişi yaparak vermek değişik olsa gerek .ama hastalık dönemleri şartlarınıza uymuyosa canınız sağolsun.herkese kendi yolunda başarılar dilerim.
6)
Salı
Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor
3 zeytin
ara yok( işe dalmışım)
Öğle
Fırında patates köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
1 kaşık bulgur
Ara
2 tane bisküvi ( diyet değildi)
Akşam
çeyrek ekmek arası tavuk, içine soğan domates de koydum. (ekmeğim tam buğday değildi ama beyaz da değildi neydi bilmiyorum ama eşimin halı sahası vardı evde de ekmek yoktu bende onu buldum çaresiz)
1 bardak ayran
Spor 10 dk rrambolin
30 mekik ( bugünden itibaren baharın taktiği ile mekik çekicem belki biraz daha arttırırım sayıyı)
Su 2-2,5 lt
Mesaj :16 ( toplu mesajların içindekileri de ayrı ayrı sayıyorum ceza almaya hiiiç niyetim yok zaten büyük ihtimalle bu haftanın tırtı ben olucam )
:26:
güzel canım menün begendimOmleti nasıl yapıyosun bi tarif edermisin bana
Aman ya burda yağmur başladı ben akşam yürüyüş iptal oldu tüh neyse evde daha fazla mekik cekem bariFeci yağmur yağıyor
menümü yazzayım
salı
sabah: 1 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin salatalık domates çay
ara: Bir elma bi kupa yeşil çay
öğleneynirli sandiviç çay
ara: 2 kepekli galeta bi nescafe
akşam:2 dolma(kabak patates zeyinyağlı etsiz) 4-5 sarma ekmek yok bi kase yogurt
ara: Misafir vardı:26: Iki bardak çay yarım küçük kase patlamış mısır yagı ve tuzunu çok az attım
su: 3.5 litre
spor :sabah50 akşam 30 dakka yürüyüş 150 göbek hareketi
canım menün fena gözükmüyor
un helvası ve patates kızartması
9)Bak listene yorum yapcaktım unuttum. Listen güzel, önceki günkü mesaj sayını dalisteye eklemen gerek yeni kurala göre. Öğlen ve akşam hiç ekmek yemedin mi? Bir de karpuzun tadı varmıydı , olmuş mu karpuz ?
anlamadım canım tesbih kim çekiyor:44:
bilemedim bende canım heyheylerim üstümde heralde kusura bakmasın kimse
18)Ha HAaaa . Kızlar TTnetten aradılar, gönderdiğiniz mailler doğrultusunda işleminiz acil sınıfına alındı, ben bilmem ne sorumlusuyum , işleminizle özel olarak ilgileniyorum. Bugün mesai bitimine kadar sorununuzu çözmeye çalışıcam , en geç yarın sabah internetinizi kullanabileceksiniz dedi.
Be mübarek insan, be güzel insan, madem sorumlusun, madem 48 saat içinde sorun çözme yetkin var 3,5 * 48 saat = 168 saat geçti sen nerdeydin. İlla böyle rezillik çıkarmam mı lazım dı yani ? Neyse görcez bakalım...
Listen gayet güzel ,
Ama neden bu kadar yanlış anladın yazdıklarımızı bende onu anlamadım .
Kaptan başta olmak üzere o hafta katılan 3 kişiden en fazla senin katılımda bulunduğunu paylaştık hepimiz , kızının hastalığından dolayı yiyemediğini düzenli , bunu da biliyoruz.
Öyle hemen herkes kendi yoluna demek var mı yahu
bende anlamadım heyheylerim üstümde yada alınganım yada adet sıkıntısı yada psikolojim çok bozuldu yada hepsi .facede de takıştık biriyle fb-gs lar yüzünden çirkin çirkin şeyler yazmış bende yazdım sonra da kızdım kendime öyle saçma sapan şeyler işte
bende anlamadım heyheylerim üstümde yada alınganım yada adet sıkıntısı yada psikolojim çok bozuldu yada hepsi .facede de takıştık biriyle fb-gs lar yüzünden çirkin çirkin şeyler yazmış bende yazdım sonra da kızdım kendime öyle saçma sapan şeyler işte
doğru diyosun canım bende okuyunca yazdıklarımı tekrar hak verdim sana öyle sabahtan beri bi agrasiflik var üstümde allah hayıra çıkarsın.adet sııntısı heralde bilemedim yada kaç gündür psikolim bozuk onun dışa vurumu bilemedim
Ne oluyor burda (tespih çeken smiley )
Listen gayet güzel ,
Ama neden bu kadar yanlış anladın yazdıklarımızı bende onu anlamadım .
Kaptan başta olmak üzere o hafta katılan 3 kişiden en fazla senin katılımda bulunduğunu paylaştık hepimiz , kızının hastalığından dolayı yiyemediğini düzenli , bunu da biliyoruz.
Öyle hemen herkes kendi yoluna demek var mı yahu
Akşam eşimde halı sahadaydı , aynı takımdalar mı yoksa onlarda
Güzel beslenmişsin arkadaşım , ausencia beğendi
Edeyim hemen canım , bir yumurta , biraz yağsız peynir ve kıyılmış dere otunu bir kasede çırpıyorum . 2-3 çekirdek ayıklayıp içine doğrayıp atıyorum . Sonrada çırpılmış bu karışımı yağsız teflona atıyorum .Sonra da bu pmleti mideye atıyorum
Hmmmm patlamış mısır denen şey çok kalorili bir şey miydi neydi
Ahaa vazgeçtim , kalori bombası burdaymış.
Nasıl olsa cezası çekilmiş , dilidiğimce yazabilirm
ah canım kıyamam ben sana sevgisiz, ilgisiz mi kaldın sen, gel saçını okşayalım, sevelim de moralin yerine gelsin seninbak senin için güzel smilelar yaptım gül bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?