Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hımm anladım canım ama bayadır burası cok sıcaktı simdide bardaktan boşalır gibi yagıyor ben sabah işe gelince dokuz gibi cay içiyorum fırsat olursada 10 gibi bişeyler yiyorum canım ya rahat olsam hersey getiricem burayada rahat yiyemiyorum küçük ofis benimki :26:

doğru diyosun canım bende okuyunca yazdıklarımı tekrar hak verdim sana öyle sabahtan beri bi agrasiflik var üstümde allah hayıra çıkarsın.adet sııntısı heralde bilemedim yada kaç gündür psikolim bozuk onun dışa vurumu bilemedim

doğrudur canım ya hatalık hastane felan derken ama senin düşündğün gibi bişey yok yani bende yeni katıldım guruba önce denenme safhasındasın sonra takıma alınıyorsun biz az yiyorduk kaptan o yüzden cezaa getirdi

18)Ha HAaaa . Kızlar TTnetten aradılar, gönderdiğiniz mailler doğrultusunda işleminiz acil sınıfına alındı, ben bilmem ne sorumlusuyum , işleminizle özel olarak ilgileniyorum. Bugün mesai bitimine kadar sorununuzu çözmeye çalışıcam , en geç yarın sabah internetinizi kullanabileceksiniz dedi.

Be mübarek insan, be güzel insan, madem sorumlusun, madem 48 saat içinde sorun çözme yetkin var 3,5 * 48 saat = 168 saat geçti sen nerdeydin. İlla böyle rezillik çıkarmam mı lazım dı yani ? Neyse görcez bakalım...

Listen gayet güzel ,

Ama neden bu kadar yanlış anladın yazdıklarımızı bende onu anlamadım .

Kaptan başta olmak üzere o hafta katılan 3 kişiden en fazla senin katılımda bulunduğunu paylaştık hepimiz , kızının hastalığından dolayı yiyemediğini düzenli , bunu da biliyoruz.

Öyle hemen herkes kendi yoluna demek var mı yahu

Akşam eşimde halı sahadaydı , aynı takımdalar mı yoksa onlarda
Güzel beslenmişsin arkadaşım , ausencia beğendi

güzel canım menün begendim Omleti nasıl yapıyosun bi tarif edermisin bana

Edeyim hemen canım , bir yumurta , biraz yağsız peynir ve kıyılmış dere otunu bir kasede çırpıyorum . 2-3 çekirdek ayıklayıp içine doğrayıp atıyorum . Sonrada çırpılmış bu karışımı yağsız teflona atıyorum .Sonra da bu pmleti mideye atıyorum

Hmmmm patlamış mısır denen şey çok kalorili bir şey miydi neydi

canım menün fena gözükmüyor

un helvası ve patates kızartması

Ahaa vazgeçtim , kalori bombası burdaymış.

Nasıl olsa cezası çekilmiş , dilidiğimce yazabilirm

hayır öğle ve akşam ekmek yemedim .çorba mercimek çorbasıydı koyu kıvamlı olduğu için tok tutucuydu.bide karpuz sormuşsun.kızım gördü markette o istediği için aldım ama inanamdım yazın bile o kadar lezzetli karpuz denk gelmedi .kıpkırmızı ve çok tatlıydı.parasıda fena< sayılmazdı bu mevsimde tabii

anlamadım canım tesbih kim çekiyor:44:

Ben ben .... Bayrampaşa cezaevi 16. koğuştan katılıyorum aranıza ; koğuş ağası olarak

bilemedim bende canım heyheylerim üstümde heralde kusura bakmasın kimse

Kış kışla hemen o hey heyleri berincim.

Gel buraya vakit buldukça gülelim , eğlenelim , olmaz mı ? Olur olur , hem gülerken zayıflıyoruz da , daha ne olsun

Hiç şaşaırmadım desem canım , anında cevap almana bu şekilde

Son düzenleme:

Yahu canım benim , o yüzden tartışmaya ne gerek var , en büyük Fenerbahçe tabii ki

ah canım kıyamam ben sana sevgisiz, ilgisiz mi kaldın sen, gel saçını okşayalım, sevelim de moralin yerine gelsin senin bak senin için güzel smilelar yaptım gül bakıyım

ben biraz muhabbete aradan dalıyomuşum gibi ama sürekli okuyorum yazılanları sadece bugün çoooooooookkk işim var((

Ne oluyor burda (tespih çeken smiley )

19)tespih çeken smiley ha ha ha , süpersin yaa bak gidiyordum bunu görünce gidemedim...

20)Tamam canım, arada olur öyle , sorun yok o zaman, yola devam...

21)Benim koca her salı gider halı sahaya seninkide mi öyle? Aynı takımdalarmış, maçlarıda orta nokta Balıkesirdeymiş he he

Yedklerimi Ausencia beğenmiş.
Ausencia nın beğenmesine Buyumeyenbabay sevindi ?

Bu ne yaaa, alem kadın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…