Yahu canım benim , o yüzden tartışmaya ne gerek var , en büyük Fenerbahçe tabii ki
19)tespih çeken smiley ha ha ha , süpersin yaa bak gidiyordum bunu görünce gidemedim...
20)Tamam canım, arada olur öyle , sorun yok o zaman, yola devam...
21)Benim koca her salı gider halı sahaya seninkide mi öyle? Aynı takımdalarmış, maçlarıda orta nokta Balıkesirdeymiş he he
Yedklerimi Ausencia beğenmiş.
Ausencia nın beğenmesine Buyumeyenbabay sevindi ?
Bu ne yaaa, alem kadın???
[
Kış kışla hemen o hey heyleri berincim.
Gel buraya vakit buldukça gülelim , eğlenelim , olmaz mı ? Olur olur , hem gülerken zayıflıyoruz da , daha ne olsun
evet kışkışlamam lazım kaç gündür spor salonuna gidemedim kzıımı bırakıp bugün 6 seansına gideyim diyorum inşallah eşim erken gelirse spor yaparak atarım heyheyleri
Yahu canım benim , o yüzden tartışmaya ne gerek var , en büyük Fenerbahçe tabii ki
21)Arkadaşım biz Real Madrid gibi Dünya devleriyle derbi yapıyoruz artık...Düşün artık yakamızdan diyorum ve kaçıyorum cevabını gelince okurum.
afiyet olsun cnm,sorun yok yediklerinde,sporuda gittikce arttirirsinmerhaba hanımlar;
menümü yazayım
sabah:2 dilim köy ekmeği(tam buğday)
1 kk peynir
6 zeytin
domates,biberisalatalık bol bol taze nane roko
şekersşz çay
ara: 6 çilek, 4 form bisküvi
öğle: 4 parça fish finger
çorba
salata
ara:yarım bardak ev yapımı taze yoğurt
1 dilim karpuz
akşam: yarım kase kereviz yemeği
1 kase yoğurt
ara:1 avuç leblebi
biraz kuru üzüm
2,5 litre su
30 dk yürüyüş (kızımın bebek arabasıyla)
adet dönemim başlıyo kızlar bugün yarın acayip şişkinliğim var patlıcak gibi hissediyorum kendimi bide iştahım çok açık inşallah bozmadan atlatırım adetimi.
bide hepmi az besleniyosun diye sormuşsunuz hayır istesemde az beslenemem o kadar aç duramam hastaneye gittiğim gün koşuştrurmadan fırsat olmadı daha öncede deiğim gibi bademciklerim iltihaplıydı ve bronşitim kudurmuştu sürekli istifra ediyodum o günlerde patetes muz falan yedim midemi kaldırmamak için ama bunlar istisna durumlardır herkesin başına gelebilir .ben kendi kafamda kilo verme fikrini bitirdim. yani hertürlü vericem .tabiki bir gruba dahil olarak fikir alışverişi yaparak vermek değişik olsa gerek .ama hastalık dönemleri şartlarınıza uymuyosa canınız sağolsun.herkese kendi yolunda başarılar dilerim.
afiyet olsun cnm,ben senin aksamki yediklerinden birsey anlamasamda:44:6)
Salı
Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor
3 zeytin
ara yok( işe dalmışım)
Öğle
Fırında patates köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
1 kaşık bulgur
Ara
2 tane bisküvi ( diyet değildi)
Akşam
çeyrek ekmek arası tavuk, içine soğan domates de koydum. (ekmeğim tam buğday değildi ama beyaz da değildi neydi bilmiyorum ama eşimin halı sahası vardı evde de ekmek yoktu bende onu buldum çaresiz)
1 bardak ayran
Spor 10 dk rrambolin
30 mekik ( bugünden itibaren baharın taktiği ile mekik çekicem belki biraz daha arttırırım sayıyı)
Su 2-2,5 lt
Mesaj :16 ( toplu mesajların içindekileri de ayrı ayrı sayıyorum ceza almaya hiiiç niyetim yok zaten büyük ihtimalle bu haftanın tırtı ben olucam )
:26:
evet cnm,görecektin,hatta gördün bile1) Bide öyle deneyeyim bakalım, sanki öyle biraz daha kolay olur bele yük binmez mi acep ? Ben tamamen yatıp ayağımı koltuğun altına sıkıştırıyordum. Seninki gibi deniycem bakalım nasıl olcak ?
2) Allah ım Allah ım bugünleri görecek miydim)
3) Ha HA ...ben senin bildiğin babylerden değil ama
4)Geçmişe daldım ama açılamadan iş çıktı kapatmak zorunda kaldım.
bugünü tarihe yazdım. Takvime de işaret koyucam. Kaptanım ve gözdesi beni merak etmişler. Nassıl mutlu oldum nassıl mutlu oldum anlatamam.
mutlaka sitemdirAaa aaa ne fırçası estağfirullah. Öyle şey olur mu sitem diyelim ...
tesekkürlergüzel kaptan menü sporda çok güzel
hemen hatirlatayaimhadi hayırlı ugurlu olsun canım cezan bitmiş darısı banaKaptan benimde cezam vardı ama ben unuttum onu o yüzden cumaya kadar daha fazla spor yapsam olurmu:44:
Menünde güzel canım eskiye baka daha dolu dolu
kızlar kusura bakmayın açıyorum ama bugün buraya gelen giden çok bi türlü fırsat bulup cevap yazamadım(
ben yazamasam da kalbim sizinleeeeeee
yok cnm,toplular tekben de tek tek yazamıyorum ben de topluları tek tek sayayım
birileri kiskanmismihani beeeeeeeeeeeeeeenn
verdigim linkleri yaparsin yürüyüs yerineAman ya burda yağmur başladı ben akşam yürüyüş iptal oldu tüh neyse evde daha fazla mekik cekem bariFeci yağmur yağıyor
menümü yazzayım
salı
sabah: 1 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin salatalık domates çay
ara: Bir elma bi kupa yeşil çay
öğleneynirli sandiviç çay
ara: 2 kepekli galeta bi nescafe
akşam:2 dolma(kabak patates zeyinyağlı etsiz) 4-5 sarma ekmek yok bi kase yogurt
ara: Misafir vardı:26: Iki bardak çay yarım küçük kase patlamış mısır yagı ve tuzunu çok az attım
su: 3.5 litre
spor :sabah50 akşam 30 dakka yürüyüş 150 göbek hareketi
bu güzeldiYahu canım benim , o yüzden tartışmaya ne gerek var , en büyük Fenerbahçe tabii ki
iyilik melegisin vallaah canım kıyamam ben sana sevgisiz, ilgisiz mi kaldın sen, gel saçını okşayalım, sevelim de moralin yerine gelsin seninbak senin için güzel smilelar yaptım gül bakıyım
woaoooooooooooowwwwwwwwwwww,bizim bayby büyümüs te Ausa laf atmissss21)Arkadaşım biz Real Madrid gibi Dünya devleriyle derbi yapıyoruz artık...Düşün artık yakamızdan diyorum ve kaçıyorum cevabını gelince okurum.
Adamlar 3-0 dan sonra deplasmanda ilk golü attılar diye rehavete girdiler , sizde kükredik diye çoştunuz.
O dediğin derbiyi bizde aynı ligde chelsea ile yapmıştık
woaoooooooooooowwwwwwwwwwww,bizim bayby büyümüs te Ausa laf atmissss
Austan cevap gecikmemis,simdilik 1-1 berabereler,bakalim,bu laf atma yi kim kazanacak
merhaba arkadaşlarım önce menümü yazıyım hemencik :)
sabah 2 bardak sıcak su
kahvaltıda 2 dilim tam.bug. ekmegi
3 ceviz 3 dilim peynir bol maydonoz
1 kupa yesil çay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglem patlıcanve kırmızı biber közlemesi
3 kasık yogurt
2 dilim ekmek
ara
1 salatalık yarım bardak süt
akşam b,r parca tavuk ( fırında)
bol salata
3 kasık yogurt
2 dilim ekmak
su 2 lt
spor 45 dakıka hoca ile 35 dakıka kendim
gittim doktorla konustum çok sükür allahıma korkulucak bir durum yokmuş kafam rahatladı cok sükür hemen geçmise bir bakıyım
diyetisyenime gittim bu hafta 300 gram vermisim ama 800 gramda yagdan gitmiş :)
afiyet olsunmerhaba arkadaşlarım önce menümü yazıyım hemencik :)
sabah 2 bardak sıcak su
kahvaltıda 2 dilim tam.bug. ekmegi
3 ceviz 3 dilim peynir bol maydonoz
1 kupa yesil çay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglem patlıcanve kırmızı biber közlemesi
3 kasık yogurt
2 dilim ekmek
ara
1 salatalık yarım bardak süt
akşam b,r parca tavuk ( fırında)
bol salata
3 kasık yogurt
2 dilim ekmak
su 2 lt
spor 45 dakıka hoca ile 35 dakıka kendim
cok sükür cnm,cok sevindimgittim doktorla konustum çok sükür allahıma korkulucak bir durum yokmuş kafam rahatladı cok sükür hemen geçmise bir bakıyım
kalede bayb nin yoklugunu firsat bilen austan bir laf daha geldi ve ve veeeee 2-1 öne gecti
Kaptan çok fenasın sen var yaaa ,
Yalnız tüm istatistikleri dökerim ortaya , gs ye karşı her zaman öndeyiz , bir 2000 yılında Uefa aldılar onu der dururlar , o yıllarda takımda oynayanlar şimdi dede oldu ama hala oradalar
masallah,diyetisyenime gittim bu hafta 300 gram vermisim ama 800 gramda yagdan gitmiş :)
kalede bayb nin yoklugunu firsat bilen austan bir laf daha geldi ve ve veeeee 2-1 öne gecti
O yokken ben daha ne goller atarım da , fair play çerçevesinde devam edeyim bir FENERBAHÇE li olarak
Ama şimdi baby Fatih hocası ve kurmaylarından fair playin ne olduğunuda unutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?