Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yahu canım benim , o yüzden tartışmaya ne gerek var , en büyük Fenerbahçe tabii ki

bide işin garibi ben gs liyim eşim fanatik fenerli facemiz ortak onun yazdıklarına benim işyerinden bi arkadaşım çirkin çirkin küfür yazmış arada kalan ben aman aman öyle fanatikliğimde yoktur bide

[

Kış kışla hemen o hey heyleri berincim.

Gel buraya vakit buldukça gülelim , eğlenelim , olmaz mı ? Olur olur , hem gülerken zayıflıyoruz da , daha ne olsun

evet kışkışlamam lazım kaç gündür spor salonuna gidemedim kzıımı bırakıp bugün 6 seansına gideyim diyorum inşallah eşim erken gelirse spor yaparak atarım heyheyleri

Ne bileyim şeker yaa , face de kullanmıyorum ama '' beğen '' almak popülaritesi ile senin listeyi trend topik yapayım dedim

En güzel yol ... Kaptan bayılacak bu çözümüne

neyse çıktım kızlar benim bebişim uyandı bişeyler yedireyim ona görüşürüz ilgi ve alakanızdan ötürü sonsuz teşekkürlerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum hepinize

21)Arkadaşım biz Real Madrid gibi Dünya devleriyle derbi yapıyoruz artık...Düşün artık yakamızdan diyorum ve kaçıyorum cevabını gelince okurum.

Adamlar 3-0 dan sonra deplasmanda ilk golü attılar diye rehavete girdiler , sizde kükredik diye çoştunuz.

O dediğin derbiyi bizde aynı ligde chelsea ile yapmıştık

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm,sorun yok yediklerinde,sporuda gittikce arttirirsin

simdi geleyim diger konuya

cnm benim burdaki amacim saglikli kilo vermek,diger arkadaslarada bu konuyla ilgili kural sundum,ve herkes saglikli kilo verme konusunda hemfikir oldu
cabuk kilo vereyim,kasta olsa suda diyen baska takimlarda var,orda rahatlikla yer bulabilir herkes
sende takima geldiginde bu kurallar sana sunuldu ve özellikle üzerine bastira bastira iyi oku ve kabul edip etmedigini bildir dedim,sende kabul ettgini söyledin ve basladik

daha sonraki günlerde cocugun rahatsizligindan dolayi,kosusturma,rahatsizlik derken düzgün yiyemedigini bildirdin ve takimdan hic kimse kalkipta berin kurallara uymuyor,niye böyle yiyor demedi,herkes gayet anlayisli bir sekilde senin düzelmeni bekledi
son yorumumda yazdim zaten,acaba saglik sorunlarindanmi,yoksa isteyerekmi diye
senin bu tepkine hic bir anlam veremedim ben,sonucta burda birbirimizi elestiriyoruz,bunu herkes birbirinin listesine yapabilir,eger her yorumda alinganlik olacaksa olmaz bu is,yani takim olarak zayiflamak istiyorsan bu gibi seylere kizmayacaksin

afiyet olsun cnm,ben senin aksamki yediklerinden birsey anlamasamda:44:
aciklama :toplu mesajlari kendi iclerinde guruplara ayirmiyoruz,1 mesaj sayiliyorlar,bende yaptigim toplu mesajda kac tane olursa olsun 1 sayiyorum,yeniden say ve ona göre düzelt lütfen
bide senin cezan vardi cnm,bakiyorumda kendini orali etmiyorsun,cumaya kadar normal sporuna ek olarak cezalarinida bitir lütfen

evet cnm,görecektin,hatta gördün bile
gözdesi derken,lütfen ama ben hic ayrim yapmiyorum,yoksa yapiyormuyum
yok ya yapmiyorummm

Aaa aaa ne fırçası estağfirullah. Öyle şey olur mu sitem diyelim ...
mutlaka sitemdir
güzel kaptan menü sporda çok güzel
tesekkürler
hadi hayırlı ugurlu olsun canım cezan bitmiş darısı bana Kaptan benimde cezam vardı ama ben unuttum onu o yüzden cumaya kadar daha fazla spor yapsam olurmu:44:
Menünde güzel canım eskiye baka daha dolu dolu
hemen hatirlatayaim
kilo veremedin diye 30 dk ek spor ve 300 kalori cezan vardi:44:

kızlar kusura bakmayın açıyorum ama bugün buraya gelen giden çok bi türlü fırsat bulup cevap yazamadım (
ben yazamasam da kalbim sizinleeeeeee

ben de tek tek yazamıyorum ben de topluları tek tek sayayım
yok cnm,toplular tek
hani beeeeeeeeeeeeeeenn
birileri kiskanmismi
verdigim linkleri yaparsin yürüyüs yerine
sen ceza yapmadan ceza aliyorsun olmaz böle,cumaya kadar normal sporuna ek olarak cezalarini bitir lütfen
patlamis misir cezasi 50 gr olarak hesapladim cnm,yanlissa sen düzelt,290 kaloriymis yagla patlatilan misir,250 kalorilik cezan var,eger itirazin olursa ayrintili arastiririz,kolay gelsin

Yahu canım benim , o yüzden tartışmaya ne gerek var , en büyük Fenerbahçe tabii ki
bu güzeldi
ah canım kıyamam ben sana sevgisiz, ilgisiz mi kaldın sen, gel saçını okşayalım, sevelim de moralin yerine gelsin senin bak senin için güzel smilelar yaptım gül bakıyım
iyilik melegisin valla

21)Arkadaşım biz Real Madrid gibi Dünya devleriyle derbi yapıyoruz artık...Düşün artık yakamızdan diyorum ve kaçıyorum cevabını gelince okurum.
woaoooooooooooowwwwwwwwwwww,bizim bayby büyümüs te Ausa laf atmissss

Adamlar 3-0 dan sonra deplasmanda ilk golü attılar diye rehavete girdiler , sizde kükredik diye çoştunuz.

O dediğin derbiyi bizde aynı ligde chelsea ile yapmıştık

Austan cevap gecikmemis,simdilik 1-1 berabereler,bakalim,bu laf atma yi kim kazanacak

ben gecmisten cikana kadar,herkeste topikten cikmis,kaldim bir basima,kalkip yemek hazirlayayim bari

merhaba arkadaşlarım önce menümü yazıyım hemencik :)
sabah 2 bardak sıcak su
kahvaltıda 2 dilim tam.bug. ekmegi
3 ceviz 3 dilim peynir bol maydonoz
1 kupa yesil çay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglem patlıcanve kırmızı biber közlemesi
3 kasık yogurt
2 dilim ekmek
ara
1 salatalık yarım bardak süt
akşam b,r parca tavuk ( fırında)
bol salata
3 kasık yogurt
2 dilim ekmak
su 2 lt
spor 45 dakıka hoca ile 35 dakıka kendim

gittim doktorla konustum çok sükür allahıma korkulucak bir durum yokmuş kafam rahatladı cok sükür hemen geçmise bir bakıyım

woaoooooooooooowwwwwwwwwwww,bizim bayby büyümüs te Ausa laf atmissss

Austan cevap gecikmemis,simdilik 1-1 berabereler,bakalim,bu laf atma yi kim kazanacak

Kaptan çok fenasın sen var yaaa ,

Yalnız tüm istatistikleri dökerim ortaya , gs ye karşı her zaman öndeyiz , bir 2000 yılında Uefa aldılar onu der dururlar , o yıllarda takımda oynayanlar şimdi dede oldu ama hala oradalar

Son düzenleme:
Herkes şimdi dağıldı sen geldin zeynep.

gittim doktorla konustum çok sükür allahıma korkulucak bir durum yokmuş kafam rahatladı cok sükür hemen geçmise bir bakıyım

Bak işte gördün mü , boşu boşuna üzdün kendini o kadar .Hadi gözün aydın , Allah başka dert vermesin .

diyetisyenime gittim bu hafta 300 gram vermisim ama 800 gramda yagdan gitmiş :)

Bu süper işte

afiyet olsuncok güzel
cok sükür cnm,cok sevindim
kalede bayb nin yoklugunu firsat bilen austan bir laf daha geldi ve ve veeeee 2-1 öne gecti
diyetisyenime gittim bu hafta 300 gram vermisim ama 800 gramda yagdan gitmiş :)
masallah,bak ne güzel,hem yagdan veriyorsun,hemde doyuyorsun

zeynep gecmisten cikana kadar,ben yemegi yapar gelirim
masallah bu gün cenemiz düstü

Son düzenleme:
kalede bayb nin yoklugunu firsat bilen austan bir laf daha geldi ve ve veeeee 2-1 öne gecti

O yokken ben daha ne goller atarım da , fair play çerçevesinde devam edeyim bir FENERBAHÇE li olarak

Ama şimdi baby Fatih hocası ve kurmaylarından fair playin ne olduğunuda unutmuştur

esim aradi geliyormus 15 dk ya,o gelmeden yemegi firina atimde,yer bsiklet turuna cikariz dedi,ben ciktim kizlar,iyi sohbetler sizee

O yokken ben daha ne goller atarım da , fair play çerçevesinde devam edeyim bir FENERBAHÇE li olarak

Ama şimdi baby Fatih hocası ve kurmaylarından fair playin ne olduğunuda unutmuştur

atak üstüne atak valla,ooo cevaplari merakla bekliyoruz,4.takim seyircileri olarak

slm kızlar nasılsınız..ben gelemedim ne yazık ki...bu sene kötü haberlerle,hastalıklar ve ölümlerle geldi bize inşallah böle devam etmez diye umuyorum...arkadaşımın çocuğuna araba çarptı demiştim hatırlarmısınız bilmem..ne yazık ki kaybettik küçük egemizi..ben sürekli arkadaşımın yanındaydım ve haliyle gelemedim..ben diyetime devam ediyorum üstelik 2 kilo vermişim ama düzenli giremiyeceğime inanıyorum o yüzden boşuna yer işgal etmiyim dedim zaten daha takıma da alınmamıştım...inşallah herkes istediği kiloya ulaşır hepinize sağlık mutluluk huzur diliyorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…