Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

özelden mesaj atmaya çalışıyorum kaç kez ama mesaj kutun dolu ulaşamıyorum sana

iyi aksamlar cnm,bekletme kuzulari,acikmislardir
aksama gelde mesajlari arrttirak
gelemedim maalesefff((((

Kaptan ünlü düşünür hülya avşar ne demiş ;

Birinci belli 2. kim
bu çok iyiydi

Profil resmime oğlumu koyup kaldırıyorum 2 dakika sonra görmedim demeyin , ona bakın zaten aynı ben
ben göremedim yaaaaaaaaaaaaa (((

ben günlük yazıp defterime not alıcam olmuyo tek tek

ben de genellikle ayakta icerim,bardagimmutfaktadir,söyle iri bira bardaklari varya yarim litrelik,onlardan,her gittigimde icerim,sonra gelirim,simdi ben ödemlimiyim:44:
ben de duymuştum oturarak daha sağlıklı diye, benim belli olmuyor

tam yazarken internet gitti oldu mu olmadı mı bilemedim tekrar yazıyorum :)) menü güzel ama spor da olsaymıs tam olcakmıs
teşekkürler tatlım

genelde oturarark ama ayakat içtiğimde çok oluyor

ekle beni face yapayım fıstık :))))

bende de var kronik bronşit 3 aylıken olmusum 1 hafta yine iyi ya ne güzell..ben 1 ayda iilesemiyorum (
of sinir bir durum ben kendimi koyversem uzun sürer de hasta gezmeyi hiç sevmem o yüzden hasta değilim modunda oluyorum çok zorlanmadıkça

gecmis olsn cnım
teşekkürler tatlısı

sen kendi tartına bak başkalarını kafana takma, önemli olan hep aynı tartıda ne kadar fark ettiğin, üzülme

Oyyy kaptanım sana bir sorum olacak ? :26:

Şimdi ben hani osman / bostan takılıyorum ya birkaç gündür

Beyin jimnastiğide spordan sayılıyor mu

1 saatir 7 tane pepee , 1 araçlar , 1 hayvanlar , 1 tren ve 1 adette pinokyo yap bozu yaptım oğlumla

Arada kahvem halıya döküldü onu sildim

He de bee kaptanım , he de de içim rahatlasın

güzel canım menün spor eksik sadece
evet canım haklısın o da bu hafta inşallah

bugun 3 gun canım ya hıc bse yazmıom bıkacgundr dgru dzgunde dıyet yapamadım gereksız gereksız seyler yedım ve gectım onu ögunlerıde ayrmadm
canım sen depresyondamısın bi yardım alsan iyi olur, belki de regl den dolayıdır olabilir arada

geçmiş olsun canım, bende genç kızken çok sancı çekiyodum

süpeeeeeeeeerrrrrrrrr

yok kızlar ben bu işi beceremiyorum alıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım
ay buna hiç inanamadım neden acabaaaaaaa

a ben bilmiyodum hemen gidip bakayım sadece oy vericez sanmıştım

canım bazen ınsanlar mutlu ve neşeli gorunurler ya aslında kalpte oyle olamazlar o durum işte belkı brazcıkta depresyon ...

canım seni nasıl neşelendirsek acabaa:44:

a
h canım ben sana daha güzel bişey söyliyim eğer yapabilirsen:) beyninde bir hareketi yaptığını yeterince güçlü şekilde yaşayabilirsen kas grupların da çalışıyomuş, biz en iyisi erkenden yatıp yatakta beyin gücüyle spor yapalım daha etkili olur

Ahahahah bu tam benlikmiş.

Yattığım yerden düşünce gücüyle uazay boşluğunda parande atabilirim

slm kizlar ben geldim
59 gördüm bu hafta,cok sevindim yani
hedefe az kaldi,asagi cekebilirim hedefi bu arada,verdikce veresi geliyor insanin

simdi doktordan geldim,oglumun rutin kontrolleri vardi,etrafi temizleyip ögleden sonra tüm gecmise cevap verecegim
Auscugum ellerine saglik,listeler kontrol edilmis,bizimki paylasilmis,ne becerikli ciktin sen yahu,her hafta sanami versek görevi ne
hadi is beni bekler,ögleden sonra burdayim

buna cevap vermeden cikamadim
hemen cevapliyorum tatlim
evet spordan sayiliyor,yaptigin beyin jimnastigiyle,beyin yaglarini eritebilirsin

evet spordan sayiliyor,yaptigin beyin jimnastigiyle,beyin yaglarini eritebilirsin

34 yaşındayım , bunca senedir tek yağlamayan yerim beynim hamdolsun

Zehir gibidir , isteyene takviye yapılır

509 u tebrik etmiştim , bak yine klavyem sürçtü , gördüm ama düzelmeyeceğim

Becerikliyim ama tembelim , gençlerin önünü açmaktan yanayım

bravo kaptanım nazarlar değmesin artık darısı başımıza ben de bir 59 ları görebilsem yaza kadar keşke

haydi kızlar ben işlerimin başına bu hafta dereceye giremedik anlaşılan( çıkmadan uğrarım yine

haydi kızlar ben işlerimin başına bu hafta dereceye giremedik anlaşılan( çıkmadan uğrarım yine

Dereceye girdik ama son 3 te sanırım .

Bu bizi kamçılasın , bu hafta ekstra performans gösterelim . Tamam sağlığımız için , kendimiz için kilo veriyoruz ama bu hafta başka olsun , öyle şak şuk diyetlerle değil de bol sporla , kaçamaksız 1. olalım haftaya

yaa kızlar ben hala kendime gelemedim. Çok sarsıldım bu defa. Sabahtan beri girip okuyorum yazdıklarınızı da elim yazmaya varmıyor. Ama böyle bir yere varamam toparlanmam lazım... Ben bu psikolojideysem Pokemoncum seni düşünemiyorum. Bu hafta bizim haftamız olsun...

ay canısı ne oldu şimdi kuşan yüzünden mi oldu bu sence, çok üzüldüm

:
bilemiyorum canım kuşan geçen hafta bıraktım 1 haftadır normal besleniyorum.kilo vermeyibeklemiyordum ama almayıda beklemiyordum. Eşim bile bugün sen kilo aldınbu aralar dedi.
tabisi çok süper

benim bu çizelge kafayı yedi 28 kilo vermişim gibi hesapladı :)))) neyse kaln kilom doğru tek sayılara düştümmmmmmmmmmmmm

tamam canım paylaştım

Az işlerim var onları yapayım , gelirim .

Sorumluluk üzerimde kalmasın dedim de

ay canım valla canıma okuyacak sanırım
vauvvvvvvvvv güzel cevap...:)))) kaptana bak kaptan1-aus0
34 yaşındayım , bunca senedir tek yağlamayan yerim beynim hamdolsun

Zehir gibidir , isteyene takviye yapılır
kaptan 1-aus1
kusura bakmayın bu konuda payım büyük

Son düzenleme:
Toprakscım çizelgende sorun yok ki, uğur böceğin hedefte duruyor, sen 74 de sin . ama 74 silik olduğu için ilk bakışta ben de öyle sandım..

Ah Auscuğum yaa hiç keyfim yok bugün , çok mutsuzum, gülesim de yok ama beyin cimnastiği hoştu . KEşke düşünerek yağ yakabilsek gerçekten ne iyi olurdu, bana doktorlar ekstradan yağ takviye ederlerdi o zaman heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…