yeterli canısı paylaşabilirsin
Tamam canım paylaştım
AZ işlerim var onları yapayım , gelirim .
Sorumluluk üzerimde kalmasın dedim de
hedefim 56-57 kiloya inmek tek başımaykende diyet yapıyorum ama bir süre sonra sıkılıyorum ama geçen yılda 60-69 kilo arasındakilerle birlikteydim bayağı vermiştim çok işe yaramıştı.hamilelikten sonrada 73 kilodan 63 e indim son zamanlarda tekrar aldım sizlerle birlikte olup gene vermek istiyorum.aranıza alırsanız sevinirim.
gelemedim maalesefffiyi aksamlar cnm,bekletme kuzulari,acikmislardir
aksama gelde mesajlari arrttirak
bu çok iyiydiKaptan ünlü düşünür hülya avşar ne demiş ;
Birinci belli 2. kim
ben göremedim yaaaaaaaaaaaaaProfil resmime oğlumu koyup kaldırıyorum 2 dakika sonra görmedim demeyin , ona bakın zaten aynı ben
ben günlük yazıp defterime not alıcam olmuyo tek tektatlim yukarda yada asagida nikinin üstüne tikla,senin yazdigin mesajlar cikar,onlari sayacaksin,cumadan cumaya sayip yazcaz,istersen günlük yaz,sonra toplarsin,en az yazana ceza,en cok yazana ödül var
sende yazmalisin evet
bu spor kacamaklarinada bir care bulmak lazim:44:
yok cnm,senden önce daha cokk kisi var,eger ceza alirsanda esine dersin ebn ruhsal yönden destek veriyorum diye
tatlim ausun dedigi gibi baslik kisminda cikiyor
kesinlikle
ama sen ben eftelyaya kiyamam,onun cezasini cekerim dersen o da olur
cok üzülme cnm,sonra eftelyayida aglatacaksin
öyle olmuyorsa en son yazdigin mesajin üstündedir zaten sayisida
ben de duymuştum oturarak daha sağlıklı diye, benim belli olmuyorben de genellikle ayakta icerim,bardagimmutfaktadir,söyle iri bira bardaklari varya yarim litrelik,onlardan,her gittigimde icerim,sonra gelirim,simdi ben ödemlimiyim:44:
teşekkürler tatlımtam yazarken internet gitti oldu mu olmadı mı bilemedim tekrar yazıyorum :)) menü güzel ama spor da olsaymıs tam olcakmıs
genelde oturarark ama ayakat içtiğimde çok oluyorkızlar bişey sorucam suyunuzu oturarak mı içersiniz ayakta mı
ben çok su içtiğimi düşünürdüm hep ama spor salonlarında yapılan su+kas+yağ+ödem ölçümlerinde su miktarım hep düşük çıkıyor ödemim yüksek çıkıyor .hoca ayakta mı içiyosun dedi bende evet dedim genellikle yemekte değilsem hep ayakta içerim ayakta içilen suyun çoğu hüçre dışı su yani ödem olarak kalır dedi . bende merak ettim siz nasıl içersiniz
ekle beni face yapayım fıstık :))))SAğol Eftelyacım ama götürmemiş o sporlar o nutellayı , ceza aldım bile , üstüne laf da yedim. piman olan smile koyacaktım buraya ama bulamadım.
Sağol kaptan ya kendime geldim, yazdıklarınla sarsıldım valla , iyi gelir inşallah. Doğru söylüyorsun , nutellalı rejim mi olur ? Elime aldım kavanozu biraz düşündüm sonra kendimi pişmanlık yaşarken hatırlıyorum. O an içime şeytan girdi heralde...uff normal sporun haricinde 400 kalori + 400 mekik. Bittim ben... Beter ol diyesim var kendime ama o kadar da bitirmiyim artık kendimi. Bak sana söz yarından itibaren toparlancam bu sefer söz bak gerçekten .
kolay gelsin arkadaşım...
Ya zaten fırça yedim cezamı da aldım, kaptanın gözüne sokmayın artık şu nutellayı ... Allah beni top etsin nerden yedim şunu...
Allah daha çok güldürsün inşallah, sen yap kendine fotoshop, hatta face de yüklü benim fotolardan alıp bi tane de bana yapsan ne güzel olur asarım dolaba. Ciddiyim bak bu konuda... Cezayı aldık valla , cezamı çekerim de fırça harbiden sarstı beni.. Annesini küstürmüş çocuk gibi hissettim kendimi...
YA kaptanı kışkırtmayın diyorum, gaza gelecek ceza sayım arttıracak. Allah Allaaaah.
Bizim memlekette de 4 dönüm bostan denir. Yan gelip yatanların kalça geniş olduğundan , yata yata kalçan bostan tarlasına dönmüşden gelen bir laftır. En kibar hali yan gel osman, 4 dönüm bostandır.
Canıııım, beni çağırmışsın , gelemedim bir türlü, iş iş iş ....ıyyy bunaldım valla.
Ayakta içilen su vücudu dolaşmadan direk tuvalete gidiyormuş zaten, vücuttaki zararlı maddelerden kurtulmak için oturarak içmek lazımmış...
Bende izliycem, hadi bol şans... Bi kupa alın da dişimize göre bir rakibimiz olsun bari...
of sinir bir durum ben kendimi koyversem uzun sürer de hasta gezmeyi hiç sevmem o yüzden hasta değilim modunda oluyorum çok zorlanmadıkçabende de var kronik bronşit 3 aylıken olmusum 1 hafta yine iyi ya ne güzell..ben 1 ayda iilesemiyorum(
teşekkürler tatlısıgecmis olsn cnım
sen kendi tartına bak başkalarını kafana takma, önemli olan hep aynı tartıda ne kadar fark ettiğin, üzülmebugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum
calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmeminsan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya
evet canım haklısın o da bu hafta inşallahgüzel canım menün spor eksik sadece
canım sen depresyondamısın bi yardım alsan iyi olur, belki de regl den dolayıdır olabilir aradabugun 3 gun canım ya hıc bse yazmıom bıkacgundr dgru dzgunde dıyet yapamadım gereksız gereksız seyler yedım ve gectım onu ögunlerıde ayrmadm
geçmiş olsun canım, bende genç kızken çok sancı çekiyodumkızlar kac gundur sancılıyım canım felaket acıyo ugrayamadım dıyet dıyeceksınız ben duzenlı yıyemedım k.bkmayın ögun yapamadım 5 ögun falan bde kanım 9 dusmus uykudan dramıorum uyandıgım zaman gec oluo genelde gunduz uyuorum napcamı blemıorum cok uzgunum(( 43:
süpeeeeeeeeerrrrrrrrrsabah kahvaltıdan önce 2 bardak sıcak su 30 kere parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim tam.bug. ekmegi
4 ceviz
3 dilim peynir
bolll maydonoz
1 kupa yeşil
ara 1 elma
1 kutu ayran
öglen 1 dilim tam.bug. ekmegi bolll salata
ara 1 portalak
1/5 bardak süt yarım yaglı
akşam 8 kasık ıspanak kavurması yagsız ve boll liminlu salata 3 kasık yogurt
su 3 lt
spor 45 dakika nefise hoca ile calıstık
1 saat spor aletleriyle ve yerde mekik cektim
ay buna hiç inanamadım neden acabaaaaaaayok kızlar ben bu işi beceremiyorumalıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım
a ben bilmiyodum hemen gidip bakayım sadece oy vericez sanmıştımNe demek canım benim , ha bir hafta önce ha bir hafta sonra
Kıskanma canım ya , herkesin ayrı bir yeri oldu bu takımda kalbimde
İyi ki pegasus beni çağırmış diyorum içimden hep .
Maçtan önce bir gireyim dedim , arkadaşım gelmiştir kesin bol şanslar dilemiştir dedim .
Yanılmamışım
Güzelmiş canım menün , sporuna ayrıca alkış
Değişik bir tarz olmuş canım
Canım diyet yapmanın 1 numaralı kuralı , hep aynı tartıyı kullanacaksın .
Ama yağ oranını bir diyetisyende ölçtür derim canım .
Sağol tatlımda , hiç gelip yemeğime yorumlar yazmıyorsunuz
Milletin arkadaşları toplanıp toplanıp geliyor , yemeği güncel tutuyor
Aman ha pegasus duymasın
Zeynep yaaa
Otobüste kendi kendine mi konuşuyorsun
Osmanın tarlaya korkuluk dikeceğim yarından itibaren merak etme canım
Kiiimmmmm sen miiiiiiii
Benimki de çay var mı bu akşam dedi.
Bende var dedim .
Demledin mi , koysana dedi.
Çay var dedim sadece hayatım dedim .Gitti demledi
Canım yaaa , senin neşen nereye kayboldu
canım bazen ınsanlar mutlu ve neşeli gorunurler ya aslında kalpte oyle olamazlar o durum işte belkı brazcıkta depresyon ...
aOyyy kaptanım sana bir sorum olacak ? :26:
Şimdi ben hani osman / bostan takılıyorum ya birkaç gündür
Beyin jimnastiğide spordan sayılıyor mu
1 saatir 7 tane pepee , 1 araçlar , 1 hayvanlar , 1 tren ve 1 adette pinokyo yap bozu yaptım oğlumla
Arada kahvem halıya döküldü onu sildim
He de bee kaptanım , he de de içim rahatlasın
a ben bilmiyodum hemen gidip bakayım sadece oy vericez sanmıştım
a
h canım ben sana daha güzel bişey söyliyim eğer yapabilirsen:) beyninde bir hareketi yaptığını yeterince güçlü şekilde yaşayabilirsen kas grupların da çalışıyomuş, biz en iyisi erkenden yatıp yatakta beyin gücüyle spor yapalım daha etkili olur
Oyyy kaptanım sana bir sorum olacak ? :26:
Şimdi ben hani osman / bostan takılıyorum ya birkaç gündür
Beyin jimnastiğide spordan sayılıyor mu
1 saatir 7 tane pepee , 1 araçlar , 1 hayvanlar , 1 tren ve 1 adette pinokyo yap bozu yaptım oğlumla
Arada kahvem halıya döküldü onu sildim
He de bee kaptanım , he de de içim rahatlasın
buna cevap vermeden cikamadim
hemen cevapliyorum tatlim
evet spordan sayiliyor,yaptigin beyin jimnastigiyle,beyin yaglarini eritebilirsin
slm kizlar ben geldim
59 gördüm bu hafta,cok sevindim yani
hedefe az kaldi,asagi cekebilirim hedefi bu arada,verdikce veresi geliyor insanin
simdi doktordan geldim,oglumun rutin kontrolleri vardi,etrafi temizleyip ögleden sonra tüm gecmise cevap verecegim
Auscugum ellerine saglik,listeler kontrol edilmis,bizimki paylasilmis,ne becerikli ciktin sen yahu,her hafta sanami versek görevi ne
hadi is beni bekler,ögleden sonra burdayim
slm kizlar ben geldim
59 gördüm bu hafta,cok sevindim yani
hedefe az kaldi,asagi cekebilirim hedefi bu arada,verdikce veresi geliyor insanin
simdi doktordan geldim,oglumun rutin kontrolleri vardi,etrafi temizleyip ögleden sonra tüm gecmise cevap verecegim
Auscugum ellerine saglik,listeler kontrol edilmis,bizimki paylasilmis,ne becerikli ciktin sen yahu,her hafta sanami versek görevi ne
hadi is beni bekler,ögleden sonra burdayim
haydi kızlar ben işlerimin başına bu hafta dereceye giremedik anlaşılan( çıkmadan uğrarım yine
bilemiyorum canım kuşan geçen hafta bıraktım 1 haftadır normal besleniyorum.kilo vermeyibeklemiyordum ama almayıda beklemiyordum. Eşim bile bugün sen kilo aldınbu aralar dedi.ay canısı ne oldu şimdi kuşan yüzünden mi oldu bu sence, çok üzüldüm
:
tabisi çok süpersabah :
Yeşil çay
diyet peynir
2 dilim kepek ekmek
bol bol yeşillik
ara:
şekersiz kahve
öğle:
1 kase çorba
1 dilim etimek
közlenmiş kırmızı biber
yoğurt
ara:
1 elma
yağsız süt
akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ton balıklı salata
3 litre su
spora çok güzel başladın canım bu aralar , tebrik ederim . Yediklerinde güzel , tabii o cips gibi şeyin akıbetini bilemeyeceğim
listeye uymak ne güzel değil mi zeynep , bir de sakın o mutfaktan gelen poğaça seslerine aldırma .onlar öyle arada gelir gelir gider
amin canım , inşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı eylenir , hakkımızda hayırlı olanda gönlümüze eylenir.
akşam sadece çorba az olmamı mı tatlım ?
canım evet bu aralar sizin trambolin ve mezdeke maceralarınızı az okur olduk
Listen her zaman ki gibi aşırılıktan uzak.
aile sırlarınızı deşifre etmesene
sende bu listeyi sabitledin kaptan , çokta iyi oldu .
Ayrıca tebrik ederim kocamaaaan 59 u görmüşsün
Nasıl bir duygu anlatsana azıcık
59 görünce ben tartının resmini çekip koyacağım buraya , kutlama yapacağım
dün ton balıklarını hepimize bedava dağıttılar heralde
Güzelmiş canım , bu haftayı unut , güzel bir başlangıç yap şimdi canım .
o doğum günü yemeğini merak ettim doğrusu
Doğum günün kutlu olsun canım , sevdiklerinle beraber , yaşamaktan keyif aldığın bir hayat nasip olsun sana
deliliğe vurma yahu , kaptan burnundan soluyacak
Neden böyle oldu ki canım ya , hiçte kaçamağın yoktu hatırladığım kadarıyla.
Neyse , tertemiz sayfa aç bakalım bu hafta
gayet güzel....
asya dan fırsat bulursan spora yüklen bu hafta bakalım canım.
evet canım , en önemlisi o fazla çıkan yağlar gidecek , emin ol
benim bu çizelge kafayı yedi 28 kilo vermişim gibi hesapladı :)))) neyse kaln kilom doğru tek sayılara düştümmmmmmmmmmmmm
tamam canım paylaştım
Az işlerim var onları yapayım , gelirim .
Sorumluluk üzerimde kalmasın dedim de
vauvvvvvvvvv güzel cevap...:)))) kaptana bak kaptan1-aus0buna cevap vermeden cikamadim
hemen cevapliyorum tatlim
evet spordan sayiliyor,yaptigin beyin jimnastigiyle,beyin yaglarini eritebilirsin
kaptan 1-aus134 yaşındayım , bunca senedir tek yağlamayan yerim beynim hamdolsun
Zehir gibidir , isteyene takviye yapılır
kusura bakmayın bu konuda payım büyükhaydi kızlar ben işlerimin başına bu hafta dereceye giremedik anlaşılan( çıkmadan uğrarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?