burda kımler var diye baktım cat_loverde varmış( kimse artık kendisi) bi selam veriyim dedim
bende cıkıyorum kızlar sizi cok seviyorum firnda balık yapıcam salata yapıcam ooooooo öpüldünüzzzzzzz can cigerlerim
Ben face kullanmıyorum , geçen gün zeynepte sordu seni merak ediyorum göreyim dedi ama onda da msn , skype yüklü değilmiş kaldı öyle .
Ne yapacaksın fotoshop lu resmini ?
slm kizlar kusura bakmayin,gecmisi alinti yapiyordum annem aradi.lafa daldik,sonrada cocuklari doyurdum,mutfagi toparladim,bu saat oldu
öncelikle haftanin en lerini yazayim
bahar :279
zeynep:117
Aus:115
rapunzel:112
pegasus:92
topraks:89
wuwum:89
büyümeyenbayby:72
pokemon:48
eftelya: 19:
eftelyacigim,senin is yeri sorununu bu hafta konusalim ama bu hafta sonuncu sen oldun,500 kalorilik cezan var
Bahar cnm tebrikler 1. sen oldun 500 kalorilik ödülün var,ister kullan,istersende cezandan düseriz
kizlar bahar toplu alinti yapmadigindan bu haftayi 1. likle bitirdi
simdi oylama yapmak istiyorum
toplu alintilar 1 mesaj sayilmaya devam etsinmi,yoksa onlarida kendi iclerinde ayiralimmi
benim cevabin eski düzen devam,,cogunlugun oyuna göre sistemi degistirebiliriz,haksizlik olmasin
simdi gelelim diger cezalara
pokemon cnm 1 kg aldigin icin 1000 kalorilik ceza ve 1000 mekik cezan var,mekik cezalarini hesaplayip,kaloriye cevirebilirsin,kolay gelsin
büyümeyenbayby cnm,üzülme bu kadar,haftaya kadar cezalarini yap,ne dereceler aliriz biz daha,Sende 200 gr aldigin icin 200 kalorilik ceza ve 200 mekik cekeceksin,dünden 300,öncedende 500 kalorilik cezalarin vardi toplamda1000 kalorilik cezan ve 600 mekik oluyor,kolay gelsin
Bahar ttalim kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezan var kolay gelsin
Aus tatlim bu hafta kilo vermeni tebrik ederim ama ödül yok,topraks sanada cevabim ayni,ödül beklemissiniz ama olmadi
gecmise aksam bakicam kizlar izninizle,kusuruma bakmayin,cumalari kizimin sporuda oldugundan,bu gün doktorda vardi pek gelemedim,aklim sizde ama
haftaya kadar spora ve saglikli beslenmeye son gaz devam edelim,eminimki haftanin 1. si biz olucaz
verdim cnm,hepsini topladim,üzülme ya,bu haftada diger takimlara izin vermis olalim,sikinti kilo vermeyi zorlastiri bak,haftaya 1. lik sende ben eminim
İyi bari yaa , ceza yok , ödül yok ; itidalli olmayı sevmişimdir hep
Madem ceza ve ödül var , adaletin tam sağlanması için alıntılar tek sayılmasın bence .
bu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlarkaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım
aslında iyi kadındır bana hiç karışmaz KARIŞAMAZama bn sevmiyorum
Anladım canım .
Böyle durumlarda ne denir pek bilmem .Hayırlı olsun mu denir , Allah 32 dişini görmeyi de nasip etsin mi denir
İyi kadınsa sev yahu yazık , senin bu neşenden mahrum etme kadıncağızı
Herkese yolladım o gün sana unutmuşum heralde fıstığım , hemen yolluyorum sana da
Neeeee herkese yolladın mı ? Bir bana mı yollamadın yani ?
slm kizlar kusura bakmayin,gecmisi alinti yapiyordum annem aradi.lafa daldik,sonrada cocuklari doyurdum,mutfagi toparladim,bu saat oldu
eftelyacigim,senin is yeri sorununu bu hafta konusalim ama bu hafta sonuncu sen oldun,500 kalorilik cezan var
Bahar cnm tebrikler 1. sen oldun 500 kalorilik ödülün var,ister kullan,istersende cezandan düseriz
toplu alintilar 1 mesaj sayilmaya devam etsinmi,yoksa onlarida kendi iclerinde ayiralimmi
benim cevabin eski düzen devam,,cogunlugun oyuna göre sistemi degistirebiliriz,haksizlik olmasin
pokemon cnm 1 kg aldigin icin 1000 kalorilik ceza ve 1000 mekik cezan var,mekik cezalarini hesaplayip,kaloriye cevirebilirsin,kolay gelsin
büyümeyenbayby cnm,üzülme bu kadar,haftaya kadar cezalarini yap,ne dereceler aliriz biz daha,Sende 200 gr aldigin icin 200 kalorilik ceza ve 200 mekik cekeceksin,dünden 300,öncedende 500 kalorilik cezalarin vardi toplamda1000 kalorilik cezan ve 600 mekik oluyor,kolay gelsin
Aus tatlim bu hafta kilo vermeni tebrik ederim ama ödül yok,topraks sanada cevabim ayni,ödül beklemissiniz ama olmadi
gecmise aksam bakicam kizlar izninizle,kusuruma bakmayin,cumalari kizimin sporuda oldugundan,bu gün doktorda vardi pek gelemedim,aklim sizde ama
haftaya kadar spora ve saglikli beslenmeye son gaz devam edelim,eminimki haftanin 1. si biz olucaz
Bilmeyin siz zaten hiç
İnsan bir girerde allerine sağlık arkadaşım ne de güzel yapmışsın , ne kadar da marifetlisin yazar
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...agli-kuru-dolma-bugday-salatasi-ausencia.html
Girin girin yazın eviniz gibi
Pazarteside oylama var , 1. olmazsam kaptan bana ceza verecekmiş
Ah Auscuğum yaa hiç keyfim yok bugün , çok mutsuzum, gülesim de yok ama beyin cimnastiği hoştu . KEşke düşünerek yağ yakabilsek gerçekten ne iyi olurdu, bana doktorlar ekstradan yağ takviye ederlerdi o zaman heralde.
Topraksım özele yazıyorum face adresini, çoktandır giremiyorum resimlerin en yenisini geçen HAziranda çekildim. Senden ricam en kilolu halimi bulursan çok sevinirim. Bunu yaparsan çok sevinirim, sağol canım.
Berincim kusura bakma doğum gününü kutlamayı atlamışım. Hayırlı sağlıklı neşeli günler diliyorum. Allah yuvandan huzuru ve bereketi eksik etmesin. Her gün "iyi ki doğmuşum " diyebilmen dileği ile .... Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol arkadaşım...
ben geldimmmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnn hanımlar hemen kilomu söyliyim sonra menümü yazıyım cıkıcam karsı komsuma mantı yapıcaz
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
3 dilim peynir
10 tane çig badem
1 tane portalak
bok yeşillik
1 kuya yeşil çay
ara bir elma bir bardak ayran( kendim evde yapıyorum markettekiler tuzlu içemiyorum)
öglen 100 gram tavuk döne
1 kepekli galeta
bol salata
3 kaşık yogurt
1 bardak yarım yaglı süt
akşam
8 kaşık kabak yemegi
bol maydonoz
yarım su bardagı yogurt( yogurduda kendim yaptım)
spor45 dakıka hoca ile 30 dakika kendim calıstım
ben geldimmmmmmmmmmm
***4. TAKIM 304.ETAP*** [/COLOR]
topraks : (74,4 / / / %)
pegasus07 : (60,1 / / / % )
pokemon5167,5/ / / % )
wuwum : (75,5 / / / %)
eftelya_blue: (64,6 /64,5 /0,1 / %0,16)
RrapunzelL73 /73 / 0/ 0%)
Ausencia64,1 / / / %)
bahar210663,7/63,3 / 400/ 0,63%)
buyumeyenbaby72,9 / / / %)
zeynep_canan74,6/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %[/B]
günaydın herkeseee bugün 100gram vermiş olarak uyandım. ama adet dönemim yani normalde daha fazla vermişimdir muhtemelen adet bitince anlarım daha iyi
menümü de yazıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
küçük bir dilim patatesli börek
salata
ara
3-4 tuzlu fıstık
saat 17.00 de;
küçük yuvarlak kepek ekmekli tavuklu sandviç
akşam
1 fincan tavuk suyu çorba
3-4 tane badem
2lt su
daha hastalığım tam bitmediği için terlememek için spor yapamadım:2:
sevgiler
dünkü menümü yazayım hemencik
sabah
kaşarlı tost
çay
ara
2 diyet bisküvi
öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
ara
nesfit+süt
akşam
az şehriye çorba
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
yarım bardak icetea
spor yok
su 2 lt
geçen haftaki mesaj sayım 89:18:
geçen haftadan kalan spor cezamı bu sabah yaptım, sanırım faize kalmadım 35 dk trambolin
akşam için üzgünüm birkaç gündür kız yine çok zor uyuyor ben de uyuya kalıyorum ama iyi haber bu sabah 5:40 uyandım o yüzden sporumu yapabildim:)))
wuwum nasıl oldun tatlım iyimisin biraz daha
kızlar kılom hala 75 ya benım moralım bozuldu ıyıce
kaptan çok insaflısın cezamı bitirim inşallah bu hafta.slm kizlar kusura bakmayin,gecmisi alinti yapiyordum annem aradi.lafa daldik,sonrada cocuklari doyurdum,mutfagi toparladim,bu saat oldu
halım yok ama brazdaha ıyıyım canım sen nasılsın bu arada dogum gnun kutlu olsun hayatım ıyıkı dgmusun:124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?