Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

24.kolay gelsın zeynep ablacım :)

Son düzenleme:
Ben face kullanmıyorum , geçen gün zeynepte sordu seni merak ediyorum göreyim dedi ama onda da msn , skype yüklü değilmiş kaldı öyle .

Ne yapacaksın fotoshop lu resmini ?

Neeee 1000 kalori 600 mekik mi ??? Bittim ben? Bu hafta netim düselse de akşamları fazla katılım yapamayabilirim spor yapıyor olacağım çünkü

verdim cnm,hepsini topladim,üzülme ya,bu haftada diger takimlara izin vermis olalim,sikinti kilo vermeyi zorlastiri bak,haftaya 1. lik sende ben eminim

Canım kaptanım beniiiim... 1 lik demeyelim kasılıyorum da ama iyi olucam merak etme...

İyi bari yaa , ceza yok , ödül yok ; itidalli olmayı sevmişimdir hep

Madem ceza ve ödül var , adaletin tam sağlanması için alıntılar tek sayılmasın bence .

bu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlar kaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım

Ayyy Zeynep abla iyi ki sen kaptan değilsin, takımda üye kalmazdı valla!!!

aslında iyi kadındır bana hiç karışmaz KARIŞAMAZ ama bn sevmiyorum

E iyi kadınsa niye sevmiyorsun, ben de bunu anlayamıyorum, çok ilginç geliyor bana, niye yani niye sevmiyorsun??

kızsa Allah gelinliğini göstersin denir, oğlansa, damatlığını göstersin denir. 32 dişini göstersin denmez yani ama çooook güldüm ...

niye bana ceza yokk bende isterim yoksa beni takımdan görmüyomusunuz hala

bahar sarhoşluğu heralde kızlar kimi görsem öyle salıvermiş herşeyi

Topraksım özele yazıyorum face adresini, çoktandır giremiyorum resimlerin en yenisini geçen HAziranda çekildim. Senden ricam en kilolu halimi bulursan çok sevinirim. Bunu yaparsan çok sevinirim, sağol canım.

bende bakcam ya bana da yazın ama bende merak ediyorum neden kims ebenimle ilgilenmiyo ama :26:

sağol canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

güzel zeynep abla menün kelimelere dikkat sporda güzel abla döner kaç kalori sen biliyomusun zeynep abla :44:

güzel canım menün sadece spor eksik oda bu hafta olur bende 400 gram verdim sorma ya :26:

menün güzel canım tost kepek ekmegi ile miydi ne kadar dı :44: benim ceza bitmedi galiba faizemi kaldım şimdi:18::18:

kaptan çok insaflısın cezamı bitirim inşallah bu hafta.

bnc çoklu msajklar 1 sayılmasın.
hatta mesaj hiç sayılmasın. yani 5 e kadar sayılsın bence yeter. fazlasını sayıp bi yarış haline getirmek açıkcası bana biraz zor geliyor. birde çoklu mesajlarıda sayıcaz filan oldukça fazla zaman kaybı.

bak yine unuttun tepeye yazmaya. hep unutuyorum dönüp düzeltiyorum

halım yok ama brazdaha ıyıyım canım sen nasılsın bu arada dogum gnun kutlu olsun hayatım ıyıkı dgmusun :124:

sağol canım teşekkür ederim. bende iyiyim bugün daha bi iyiyim hatta.kabuk tarçın 3-4 karanfil 1 kuru zencefil kaynatıp soğuduktan sonra bal ve limon ilave ederek içebilirsen güzel bir enerji verir sana tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…