Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol canım teşekkür ederim. bende iyiyim bugün daha bi iyiyim hatta.kabuk tarçın 3-4 karanfil 1 kuru zencefil kaynatıp soğuduktan sonra bal ve limon ilave ederek içebilirsen güzel bir enerji verir sana tatlım.

yavrum benım benımkı kansızlıktan hem bal falan sevmem kı ben (((( cok tesekkur ederım hayatım tavsıyen için bu arada

kaptan menün sporun çok güzel bide 59 u gördün darısı benimbaşıma su altılı rakamdan kurtulmak istiyorum senide cok tebrik ediyorum kaptancım

maşallah sporlar bi harika tatlım menünde güzel o bahsettiğin bisküvinin dometesliside var onuda dene oda çok güzel

yine güzel vermişsin canım ben ne adettim ne grip turp gibiydim bide kendimi parçaladım spor yaparken 400 gram gitmiş bende böle verebiliyom demekki

güzel canım menün spor yaparken hafif bel agrıtmayanları var onlardanda yap kolaylık olur fıstık internet gelince linkleri veririm sana

menün güzel canım sağlıklı bide bişey sorucam trambolini evde yapıyosun sanırım bende almayı düşünüyorum ama çok fazla seçenek çııyo karşıma bide netten güzenilir olup olmadığını anlayamıyorum yardımcı olursan sevinirim.

doğum günün kutlu olsun canım benim daha nice senelere esinle ve cocugunla seneye zayıflamış olarak kutlarsın inşallah akşam yemegide ödül olsun bence :) keşke tartı öncesi degilde tartı sonrasına denk gelseydi

yine güzel vermişsin canım ben ne adettim ne grip turp gibiydim bide kendimi parçaladım spor yaparken 400 gram gitmiş bende böle verebiliyom demekki

canım ne kadar çoksa o kadar çok gider derler ama bende az gittiğinden şikayetçiyim bana sorarsan ama bu hafta düzenim çok bozuktu spor yapamadım öyle yani bu hafta 86 olmaktı hedefim ama olamadım .senin çok fazlan yok ondandır. ahh senin kiolnda olsAM BENDE KEŞKEEEEE

canım sen hep az yedin nasıl kilo aldın ki ya

canım menün güzel fazlalık göremedim

menü herzamanki gibi güzel.şu bisiklet turlarınıza imreniyorum valla keşke benimkide bana ayak uydursa ne güzel olur.çocuklar da geliyomu sizinle

güzel auscum menün verdigin kilo içinde tebrik ederim canım benim

canım olmıcak bısey deıl ben ılk dyete basladgımda 3 ocak tı bu yıl 93.5 kıloydum smdı 75 olabılkırde olmalıda evet smdık bnde ısterdım hdef kılomda olmayı ama ıns olcak

menün çok güzel canım misafirin yanında da bozmamışsan süpersin

canım olmıcak bısey deıl ben ılk dyete basladgımda 3 ocak tı bu yıl 93.5 kıloydum smdı 75 olabılkırde olmalıda evet smdık bnde ısterdım hdef kılomda olmayı ama ıns olcak

çok güzel vermişsin canım inşallah haziranda bende 7 li kilolarda olsam en azından 75 ama çok az kaldı hazirana olurum inşallah destek olun bana nolurr yavruşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…