Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz
kızlar kusura bakmayın alıntı yaparken oğlum çağırdı onu tekrar uyutup geldim
şöyle bir geçmişe bakarken mesaj sayısı ile ilgili yazılanların bir kısmını gördüm
şahsi kannatim
bazı fikirler teoride güzel gözükse de pratikte sorun çıkarabiliyor. mesaj sayımı ve bunun sonucundaki 500 kalorilik cezanın zamanla aramızda pürüzler çıkarabileceğini düşünüyorum. Fikrim şudur: sayılar için ayrıca konuşabiliriz ben akılıma gelenleri yazıyorum
hafta 7 gün :7X5= 35 mesaj altında yazan arkadaşlar ister tek ister toplu yazsın toplamda bu sayının altında kalanlar fazladan 30 dk spor yapsın
en çok mesaj yazan kişiye de 250-300 kalorilik ödül olsun
bu durumda hiç kimse ceza almadan geçilecek haftalar olabilir
öyle zaman olacak ki herkes tek tek mesaj yazmaya başalaycak ve bu hem zor hem de sayı doldurmak için boş laflar sıkıntısına girilecek
bu uygulamada kıstas cezadan çok ödül olsun sadece çok çok az katılım yapan kişi ya da kişiler ceza alsın
fikirlerinizi bekliyorum
ben ne halde olcam bakalım koca coluk cocuk aha bide dogum sonrası kilolar aaaaay korktum bian :18::18::18::18:
var cnm,cagirabilirsin
ne diyosun yahu okuyorum okuyorum anlayamadım bana da deeeeeee
tebrikler davşanım :) iki cenesek konusuruzben birinci oldum cenemle kimse tebrik etmiyormu yahu konuşmam bu hafta haaa
teşekkürler kaptan oh 250 kalorim kaldı onu nasıl verim kaç mekik eder öle verim :44:yok sen almadin
30 dk silindi
carsamba-persembe ek spordan 300 gitti
kaldi 250 kolay gelsin
Beğendim bu fikri , zaten sonuçta günlük 4 mesaj ile konuşulmuştu en az . 5 değilde kaptanın dediği gibi 10 olursa mesela , kimse offf yazamadım bugün derdine girmez. Zaten kendini menüsünü yazıp , diğer menülere yorum yapsa , bir de hal hatır sorsa 10 olur.
Hoş benim için farketmez , evde ise o gün katılımda sorun olmayacağını baştan demiştim kaptanada.
Ama bu fikir herkes için ideal bence de . Baksan adün büyümeyen baby bir ara kendi kendine yazmaya başlamıştı
Hiç öyle düşünme güzelim , istersen ve bilinçli beslenirsen hamilelikte kilo almazsın çok fazla.
Bende de var o arkadaşlardan bir tane ama ikna edemiyorum , zorla da olmuyor bu işler .
Çok gizli adımı özelden bildiriyorum
Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz
ben ettım lutfen amaa kımse dıyo benı adamdan saymıyomusun hıhh bahar hııhhhhh
kızlar bu hafta hangi takımbirinci biz kacıncıyız gecmişe baktım göremedim ama 6. takımdan biri 4.4 kiloyu nasıl verdi çok merak ettim yag mı aldırdı aceba
kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam .....ablasinin yatak örtüsünün altinda cikti,kizim yataga girdi,anne emzigi buldm diye bagirdi,altin bulmus gibi sevindik,yedekleride istemiyor kereta
iyi geceler cnm
ben agzina yapisik tutuyordum dakikalarca,artk pes edip emiyordu
tamam cnm,kolay gelsin,ben o görevi tamamladim
saglkla verdikmi olursun ve kalirsin o kiloda,merak etme cnm
ahhh ahhh nerde o 2 kilolar
bence sorun yok cnm,sadcece günnlük 10 mesaj hesaplayalim derim,5 cok az olur:44:
ay canım kaynadı arada tebrikler:) Allah çeneni toplasın azıcık da haftaya başkaı birinci olsun
tebrikler davşanım :) iki cenesek konusuruz
hos geldin cnm,zeynos cagirdiysa olmazmi
kendinden bahsedermisin
hos geldin cnm,zeynos cagirdiysa olmazmi
kendinden bahsedermisin
kızlar bu hafta hangi takımbirinci biz kacıncıyız gecmişe baktım göremedim ama 6. takımdan biri 4.4 kiloyu nasıl verdi çok merak ettim yag mı aldırdı aceba
simdi ne deyim bilemedim :) amin mi diyim allah korusun mu deyim
kambersiz dügün olurmu 2. davşanım gelllll sendebenı almıcanızmı ayıp ya bak ekılıorum suracıkta ben de cok knusuorum yanı kac gundr yatmama gore nrmal msaj sayım varmıshadı benıde alın aranıza
hos gelmis cnm,yarin yazsam olurmu:44:kaptanım sana dedigim arkadasım geldi :) çok azimli ve kararlı ben kefilim sen kuralları hatırlat kabul eder demmayım :)
bende özelden ne dagitiyor diye düsünüp duruyordum
Beğendim bu fikri , zaten sonuçta günlük 4 mesaj ile konuşulmuştu en az . 5 değilde kaptanın dediği gibi 10 olursa mesela , kimse offf yazamadım bugün derdine girmez. Zaten kendini menüsünü yazıp , diğer menülere yorum yapsa , bir de hal hatır sorsa 10 olur.
Hoş benim için farketmez , evde ise o gün katılımda sorun olmayacağını baştan demiştim kaptanada.
Ama bu fikir herkes için ideal bence de . Baksan adün büyümeyen baby bir ara kendi kendine yazmaya başlamıştı
Hiç öyle düşünme güzelim , istersen ve bilinçli beslenirsen hamilelikte kilo almazsın çok fazla.
Bende de var o arkadaşlardan bir tane ama ikna edemiyorum , zorla da olmuyor bu işler .
Çok gizli adımı özelden bildiriyorum
1 saate yakin orta tempolu herhangi bir spor yap tamamdir cnmteşekkürler kaptan oh 250 kalorim kaldı onu nasıl verim kaç mekik eder öle verim :44:
kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam .....hadi uzat eli tokalaşalım:)))
teşekkür ederim canımmmmyadeyi öp benim için
tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?