Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beğendim bu fikri , zaten sonuçta günlük 4 mesaj ile konuşulmuştu en az . 5 değilde kaptanın dediği gibi 10 olursa mesela , kimse offf yazamadım bugün derdine girmez. Zaten kendini menüsünü yazıp , diğer menülere yorum yapsa , bir de hal hatır sorsa 10 olur.

Hoş benim için farketmez , evde ise o gün katılımda sorun olmayacağını baştan demiştim kaptanada.

Ama bu fikir herkes için ideal bence de . Baksan adün büyümeyen baby bir ara kendi kendine yazmaya başlamıştı

ben ne halde olcam bakalım koca coluk cocuk aha bide dogum sonrası kilolar aaaaay korktum bian :18::18::18::18:

Hiç öyle düşünme güzelim , istersen ve bilinçli beslenirsen hamilelikte kilo almazsın çok fazla.
var cnm,cagirabilirsin

Bende de var o arkadaşlardan bir tane ama ikna edemiyorum , zorla da olmuyor bu işler .

ne diyosun yahu okuyorum okuyorum anlayamadım bana da deeeeeee

Çok gizli adımı özelden bildiriyorum

benim arkadaşım geldi kendisi adminim olur :) :) adminim hoş geldinnnn

Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz

Hoşgeldin

Zeynep kadar tatlı dilliysen hele , şahsım ve takım adına başımız üzerinde yerin var

kızlar bu hafta hangi takımbirinci biz kacıncıyız gecmişe baktım göremedim ama 6. takımdan biri 4.4 kiloyu nasıl verdi çok merak ettim yag mı aldırdı aceba

Hay sen çok yaşa emi yaa ,

Biz 4,5 kilo veremiyoruz yaa hemen millete çamur atıyoruz

kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam ..... hadi uzat eli tokalaşalım:)))

hos geldin cnm,zeynos cagirdiysa olmazmi
kendinden bahsedermisin

tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh

Son düzenleme:
kızlar bu hafta hangi takımbirinci biz kacıncıyız gecmişe baktım göremedim ama 6. takımdan biri 4.4 kiloyu nasıl verdi çok merak ettim yag mı aldırdı aceba

kaptanım sana dedigim arkadasım geldi :) çok azimli ve kararlı ben kefilim sen kuralları hatırlat kabul eder demmayım :)
hos gelmis cnm,yarin yazsam olurmu:44:
bende özelden ne dagitiyor diye düsünüp duruyordum
teşekkürler kaptan oh 250 kalorim kaldı onu nasıl verim kaç mekik eder öle verim :44:
1 saate yakin orta tempolu herhangi bir spor yap tamamdir cnm

hos geldın verıcek az kılon varmıs braz azım et tamamdır adın ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…