Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar nasılsınız azimli arkadaşları tebrik ediyorum aslını söylemek gerekirse bende onlarkadar azimliyim ama kendimi silkeleyip toparlamam gerekiyor o yüzden bu yarışmaya katılmak istedim azim ve hırs yapim diye ben 96 kilo idim sonrasında 64 de kadar düştüm ve şimdi dön başa oldum inş eski kilomdan dahada aşşağıya düşerim

Kızlar selam dÜnden berİ mÜdÜr netİ kesİyor
haberİnİz olsun gİremİyorum okuyamadım neler yazdınız bakamadım
hepİnİzİ ÖptÜm kİlomu bİldİrİcem bİr Şekİlde

Derdi neymiş acaba işi gücü yok sizle uğraşıyor. Allah bildiği gibi yapsın klava:

niloş merhaba,

kendini toparlaması gerekenlerin en başında ben varım.. Dut ağacını silkeler gibi kendimi silkelemeliyim Çok üzgünüm çoook

* ANALıZLERLE ıLGıLı HATIRLATMA :
8 Mayıs tarihinde yapılacak olan 103. etap bildirimlerinden yararlanılarak, 1. / 2. / 3. ve 4. Takımın analizleri yapılacağından, ilgili takımların Nisan analiz cevaplarını en geç 8 Mayıs tarihine kadar yayımlamaları gerekmektedir. Cevabını yayımlamayan takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
Sözkonusu takımlar içinde şu ana kadar sadece 2. Takım, Nisan Analiz cevabını yayımlamıştır.

Son birkaç haftalık etapta, analizlerde önem kazandığı için geri dönüş yapan üyelerin rejim sürelerini adaletli bir biçimde hazırlamaya çalışıyorum. Eğer takımınızda bu tanıma uyan üyeniz varsa ve Nisan analizlerinde gözden kaçırdıysam lütfen hatırlatın.

Kızlar analizlerde sınıfta kalanların çok acil cevap vermeleri gerekiyor. Lütfen bu konu önemli yarın şebnemin bildirimi yapması gerekiyor...

selam kızlarr...nasılsınız bugün pek paylaşım olmamış..bizde tüm gün dışarıdaydık..sabah çıktık 5 gibi geldik..
dr a gittik gelişimi kilo alımı iyi dedi...bir sorunumuz yokmuş sağlıklıymışız yalnız ben bişeye takıldım 3 yerde tartırdım çocuğu çok farklar çıktı..her tartıda farklı..300-400 gr kadar oynuyor ben hangisine güveneceğim şimdi..dr un tartısında çok az çıktı her zaman gittiğim sağlık ocağına göre..buna rağmen dr kilo alımı iyi dedi ama benim kafama takıldı:çok üzgünüm:
neyse sabah 1 yumurta salatalık domates biber yedim..çok az ekmekle birlikte
öğlen yemedim koşoşturmacada..dr dan sonra aylık market alışverişi ve pazara gittik...gelir gelmez yaptım bişeyler..çorba ve salata yedim..bide ıspanak kavurup yoğurtladım..ama yağsız...
bizim kız dışarı çıktımı yaygarayı basardı adım atamazdım..bugünde aynısını yapacak diye çok korktum...ama çıt çıkarmadı...o kadar alışveriş yaptık pazara gittik,sonra bi wenice ye gittim %70 indirim vardı bir sürü şey aldım kızıma..hç ses çıkarmadı zaman zaman uyudu arabasında..her sevene güldüaman aman inşallah böyle devam eder yoksa ben evde hapis hayatı yaşayacağım..kızlar artık tam bir alışveriş çılgını oldum ya her gördüğümü almak istiyorum kıza..kendimi unuttum..eşimde öyle..bu kız değiştirdi bizi..çok giyemeyecekte biliyorum çabuk büyüyorlar ama tutamıyorum kendimidelikafadulden..2.si kız olursa ona kalır artık napalım
bakalım yarına kaç çıkacağım..inşallah herkes güzel sonuçlar alır...salatayı çok yemişim valla karnım davul gibi..

Son düzenleme:
kızlar ben geldim . evden çıkmadan önce göriinim istedim size:) analizimi buraya yazayım . sanırım şebnem burdan alıp yapavcak

temmuzda 60 kilo hedefim .takıma son girdiğimden beri 19 kilo vermişim ama yinede sınıfta kalmışım:) hamilelikte aldığım kiloları başarıyla vermiş olduğumu düşünüyorum her ne kadar karnem zayıf olsada :roflol:hedef kiloma 9 kilo kaldı . daha hızlıda zayıflayabilirdim belki ama bebeğimi emzirdiğim için çok da kesmedim yemek yemeyi son 1 aydır "serserinin " birinin bana teyze demesinden dolayı daha çok asılıyorum .

1.yürüyüş / 70 dk
2. bacak esnetme / 50 kez
3. yere yat bacak kaldir /50
4. stepper /
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 100
7. oryantal (hulahop) / 5
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 100
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 20

ayrıca 20 dk hoca eşliğinde egzersiz

bugün yaptığım spor şekerler

hadi gözün aydın akrepcim bana da bugün şehir dışından misafirler geliyor bakalım ne kadar kalacaklar

aman aman canım benimkiler bugün gitti
öyle zor geçtiki birde kayınbabam olunca kısıtlandı herşey akşamları yemek yedim sporu zor yaptım evde fenaydı çok fenaaşakkıdı

masallah masallah hizina yetisilmez senin

günaydın...
işe gitmeden tartılıp size aktarmak istedim...83.40 olmuşum...önümüzdeki hafta daha iyi bir sonuçla gelmek istiyorum...:)))herkese kolay gelsin...

4. TAKIM * *103.etap * *

toplight (64,7 /
nurcanogretmen ( 70.00 / 69,00 / 1,00 / %1,43
sebnemselayfurkan ( 71,5 /
fguler ( 85,00 /
kuzuzuzubambino ( 71,4 / 71,4 / 0,00 / %0,00
akrep 33 (69,9 /
BeyazLilyum ( 68,9 /

Şebnemcim canım nerdesin listeye bu hafta niloş dahil olacak sanırım.......

Şebnem bugün analizlerle ilgili bildirim yapılması gerekiyor tatlım..

4. TAKIM * *103.etap * *

toplight (64,7 / 64,5 / 0,2 / %0,31 )
nurcanogretmen ( 70.00 / 69,00 / 1,00 / %1,43
sebnemselayfurkan ( 71,5 /
fguler ( 85,00 /
kuzuzuzubambino ( 71,4 / 71,4 / 0,00 / %0,00
akrep 33 (69,9 /
BeyazLilyum ( 68,9 /

günaydın sabahleyin wc ye çıkamadım eminim çıksaydım biraz daha düşük çıkardı regli haftası o yüzden bu hafta benden bu kadar

kuzum neden sen aynısın bakimmm
şekercim valla dikkat edince gidiyor benim öyle oldu moral,ini topla sıkma canını
nurcanım kız helal olsun valla yavaş yavaş gdiyor senin kilolar
şebom bende yazmıştım sınıfta kalmamın nedenlerini daha önceki sayfalarda özge analiz kısmına nurcan da yukarıya yazmış ne yaptın şekerim topladın mı onları
kızlar ben fazla giremem bugün sanırım iraz işlerim yoğun misafirim bugün gidecekmiş onşları gezdirecem falan akşam da kursa gidecem çok işim varr çokk
şebom kaybolmuştur belki diye yeniden yazıyom bireysel açıklamayı püsküüt kabul etmiyo çünkü
sigarayı bırakınca hedefime yaklaşmışken 8-9 kilo aldım bi türlü veremedim ve sonunda diyetisyene başladım çok hızlı olmasa da yavaş yavaş gidiyor mayıs sonuna hedefim 61 temmuz başında da 57-58 le mezun olmak günlük en az 30 dk yürüyüş haftada 3-4 kere bazı kondisyon hareketleri yapıyorum şimdilik bu kadar hadi bakalım kolay gelsin

Canım ben de sabah wc ye çıkamadım ayrıca son günlerde kilo aldım farkındasınız tabi bu durumun diyete adapte olamama problemi yaşamaktayım dün akşam kendime bir dur dedim valla... akşam cacık yaptım kendime 3 ısırıkta tost yedim kapattım... akşamlar beni mahfediyor kendime hakim olamıyorum :1no2:

fundacım izmirli gidince en iyi kilo veren sen oluyorsun bu sebeple...
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği bu bölüm seni ilgilendiriyor. Acil cevap vermen gerekiyor canım

hadi kızlar;

şebnem, funda, özge, akrep bir an önce yapalım bildirimi

şebnem dün uğramadın sanırım inşallah kötü bir şey yoktur.

4. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 10 Nisan 2009
Kaynak : 99. Etap
Takım Mevcudu : 9
Sınıfı Geçenler : 5
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 56 (4. Takımın %56 ü sınıfı geçmiştir.)

nurcanogretmen
Hedef : Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 28.09.2007
Kaç aydır rejimde? : 18
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 73
Verilen Kilo: 8
Minimum Değer: 18
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 44
Sonuç : Sınıfta kaldı.

Esmeralda
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 30.11.2007
Kaç aydır rejimde? : 16
Başlangıç Kilo : 85
Şimdiki Kilo : 67,8
Verilen Kilo: 17,2
Minimum Değer: 16
Kilo kaybı yüzdesi: 20%
Karne Notu : 108
Sonuç : Sınıfı geçti.

toplight
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 14
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 63,9
Verilen Kilo: 3
Minimum Değer: 14
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 21

BeyazLilyum
Başlangıç Tarih : 25.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 3 (57. ile 100. etaplar arasında ara vermiştir. 43 etap, 11 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 70,6
Şimdiki Kilo : 69,7
Verilen Kilo: 0,9
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 1%
Karne Notu : 30

yellowdaisy
Başlangıç Tarih : 26.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 70,2
Şimdiki Kilo : 70,4
Verilen Kilo: -0,2
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 0%
Karne Notu : -3

sebnemselayfurkan
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 5
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 69,7
Verilen Kilo: 10,3
Minimum Değer: 5
Kilo kaybı yüzdesi: 13%
Karne Notu : 206

fguler
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 84,1
Verilen Kilo: 4,9
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: 6%
Karne Notu : 245

kuzuzuzubambino
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 70,9
Verilen Kilo: 2,3
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 115

simiryna
Başlangıç Kilo : 79
Şimdiki Kilo : 73,4
Verilen Kilo: 5,6
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 280
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.

NOT: "En ıyi Karne Notu" MıNıMUM 100 olarak belirlenmiştir.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BıR AY ıÇıNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri

UYARI : ılgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 4. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
4. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için tıklayınız.

ANALıZDE SINIFTA KALAN 3 ÜYEMıZıN AÇIKLAMALARI

BeyazLilyum :
efendim şöyleki geçen sene 4.takıma girdim 4 ay gibi bir sürede 9 kilo kadar verdim ve mezun oldum..mezun olur olmaz hamile kaldım..doğurdum 40 ım çıkınca soluğu burda aldım..geçen sene yarışmaya katıldığım kiloyla girmiş oldum..yani 1 seneden beri hiç kilo vermemiş göründüğümden sınıfta kalmışımsenağlamahaksızlık ama ben sınıfta kalmadıııım mezun olupta gittim ben..hem sonra durduk yere kilo almadımki...:çok üzgünüm: neyse ben bununda üstesinden gelirim
planım ise şöyle.kızdan vakit buldukça spor ve egzerisz yapmak abur cubur yememek,sütümü etkilemeyecek şekilde dengeli beslenerek kilo vermek..6-7 kilom kaldı inşallah giderler 3 ay içinde

toplight;
sigarayı bırakınca hedefime yaklaşmışken 8-9 kilo aldım bi türlü veremedim ve sonunda diyetisyene başladım çok hızlı olmasa da yavaş yavaş gidiyor mayıs sonuna hedefim 61 temmuz başında da 57-58 le mezun olmak günlük en az 30 dk yürüyüş haftada 3-4 kere bazı kondisyon hareketleri yapıyorum şimdilik bu kadar hadi bakalım kolay gelsin

nurcanogretmen;
temmuzda 60 kilo hedefim .takıma son girdiğimden beri 19 kilo vermişim ama yinede sınıfta kalmışım:) hamilelikte aldığım kiloları başarıyla vermiş olduğumu düşünüyorum her ne kadar karnem zayıf olsada hedef kiloma 9 kilo kaldı . daha hızlıda zayıflayabilirdim belki ama bebeğimi emzirdiğim için çok da kesmedim yemek yemeyi son 1 aydır "serserinin " birinin bana teyze demesinden dolayı daha çok asılıyorum .

Şebnencim şöyle bir toparlama yaptım seninde mutlaka ilavelerin olacaktır...

GÜNAYDIN KIZLAR ÇOK VAKTıM YOK KUSURA BAKMAYIN
kilom aynı 85 antibiyotiğe devam yürüyüşe gidemiyorum hala hastayım diyet miyet hak getire tabi
mayıs sonu hedefim 82 kg
ölçülerim
göbek:108 cm delik hizasından
basen:115 cm
bacak:68 cm en kalın yerinden

analizle ilgili açıklamam:
benim ilk 3 ayda çok hızlı olmasa da istikrarlı kilo vermenin nedenleri: yeşil çay içtim en az günde 2-3 fincan, ilk zamanlar akşam yemeği niyetine lahana çorbası içtim, pilav makarna tatlı hamurişi minimuma indirdim metabolizma hızlandırıcı çay yaptım sık sık. egzersizler yapmaya çalıştım kendimce. işe eve yürüdüm hep.en önemlisi de ara öğünleri dahil ettim hayatıma.hedefim eylül sonu 69 kilo olmak.(araya ramazan girecek)
nisan başından beri salmış vaziyetteyim ama kişisel durumlar yüzünden acil toparlanıyorum inşallah şu soğuk algınlığını atlattıktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…