Kızlar selam dÜnden berİ mÜdÜr netİ kesİyor
haberİnİz olsun gİremİyorum okuyamadım neler yazdınız bakamadım
hepİnİzİ ÖptÜm kİlomu bİldİrİcem bİr Şekİlde
selam kızlar nasılsınız azimli arkadaşları tebrik ediyorum aslını söylemek gerekirse bende onlarkadar azimliyim ama kendimi silkeleyip toparlamam gerekiyor o yüzden bu yarışmaya katılmak istedim azim ve hırs yapim diye ben 96 kilo idim sonrasında 64 de kadar düştüm ve şimdi dön başa oldum inş eski kilomdan dahada aşşağıya düşerim
hadi gözün aydın akrepcim bana da bugün şehir dışından misafirler geliyor bakalım ne kadar kalacaklar
1.yürüyüş / 70 dk
2. bacak esnetme / 50 kez
3. yere yat bacak kaldir /50
4. stepper /
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 100
7. oryantal (hulahop) / 5
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 100
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 20
ayrıca 20 dk hoca eşliğinde egzersiz
bugün yaptığım spor şekerler
* ANALİZLERLE İLGİLİ HATIRLATMA :
8 Mayıs tarihinde yapılacak olan 103. etap bildirimlerinden yararlanılarak, 1. / 2. / 3. ve 4. Takımın analizleri yapılacağından, ilgili takımların Nisan analiz cevaplarını en geç 8 Mayıs tarihine kadar yayımlamaları gerekmektedir. Cevabını yayımlamayan takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
Sözkonusu takımlar içinde şu ana kadar sadece 2. Takım, Nisan Analiz cevabını yayımlamıştır.
Son birkaç haftalık etapta, analizlerde önem kazandığı için geri dönüş yapan üyelerin rejim sürelerini adaletli bir biçimde hazırlamaya çalışıyorum. Eğer takımınızda bu tanıma uyan üyeniz varsa ve Nisan analizlerinde gözden kaçırdıysam lütfen hatırlatın.
Kızlar analizlerde sınıfta kalanların çok acil cevap vermeleri gerekiyor. Lütfen bu konu önemli yarın şebnemin bildirimi yapması gerekiyor...
4. TAKIM * *103.etap * *
toplight (64,7 / 64,5 / 0,2 / %0,31 )
nurcanogretmen ( 70.00 / 69,00 / 1,00 / %1,43
sebnemselayfurkan ( 71,5 /
fguler ( 85,00 /
kuzuzuzubambino ( 71,4 / 71,4 / 0,00 / %0,00
akrep 33 (69,9 /
BeyazLilyum ( 68,9 /
günaydın sabahleyin wc ye çıkamadım eminim çıksaydım biraz daha düşük çıkardı regli haftası o yüzden bu hafta benden bu kadar
kuzum neden sen aynısın bakimmm
şekercim valla dikkat edince gidiyor benim öyle oldu moral,ini topla sıkma canını
nurcanım kız helal olsun valla yavaş yavaş gdiyor senin kilolar
şebom bende yazmıştım sınıfta kalmamın nedenlerini daha önceki sayfalarda özge analiz kısmına nurcan da yukarıya yazmış ne yaptın şekerim topladın mı onları
kızlar ben fazla giremem bugün sanırım iraz işlerim yoğun misafirim bugün gidecekmiş onşları gezdirecem falan akşam da kursa gidecem çok işim varr çokk
şebom kaybolmuştur belki diye yeniden yazıyom bireysel açıklamayı püsküüt kabul etmiyo çünkü
sigarayı bırakınca hedefime yaklaşmışken 8-9 kilo aldım bi türlü veremedim ve sonunda diyetisyene başladım çok hızlı olmasa da yavaş yavaş gidiyor mayıs sonuna hedefim 61 temmuz başında da 57-58 le mezun olmak günlük en az 30 dk yürüyüş haftada 3-4 kere bazı kondisyon hareketleri yapıyorum şimdilik bu kadar hadi bakalım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?