kızlar kusura bakmayın hiç giremedim zaten çıkcam yine kız 2 gündür huysuz arın dr a gitcez zaten genel kontrole...2 gündür büyüğü yapamıyor zeytinyağı içirdim bakalım sonuç ne olacak..rahtalasın artık..ağlayıp duruyor sancı giriyor...
benim diyet iyi gidiyor şimdi çıkmalıyım
özgecim geçmiş olsun bizde bugün aşıya gittik dr muayene etti aşımızı yaptı 3 tane aşı oldu 2 bacaktan bide koldan hııı bide sana hatırlatayım canım dr gerçi söylemiştir bu ay rota virüsü aşısıda var paralı fiyatınıda yazim bilgin olsun canım tedarikli gidersin 130 tl şimdiden geçmiş losun canım sen bebişine mama yediriyormusun a.s.
hayır canım sadece emziriyorum ama işta bazen yapamadığı oluyor..neyseki zeytinyağı işi çözdü..hergün içirmeninde zararı yokmuş..dr a zateb gidecektik genel kontrol için.belki bilmediğimiz bişeyi vardır...rota virüsünü yaptırırz dedik ama hepsi bir olmaz bizimde aşımız var ağır gelir..arkadşım 135 e yaptırmış çok fark yokmuş..senin ızla birlikte diyet nasıl gidiyor..ben bu hafta 1 kilo vermiş olmayı ümit ediyorum ama bakalım..67 leri görmşümdür..ayyy hadi ilk hedefime az kaldı 64 oldummu yetiyor gerçi bana..ama ben daha da zayıf olmak istiyorum..en azından yazın...ince ince rahatça giymek istiyorum..hiç bir çıkıntım olmadan..
funadacımm çok geçmiş olsun canım ufaklığada sanada....
akrep maşallah kız nasılda kalkıp gidiyosun yüryüşe aslında bende çok istiyorum ama arkadaş yok yanımda yalnızda çıkıp yürüyememkii sıkılırımm ...bi çare bulucamm
bu gün itibariyle sıkı diyetime tekrar başladımm
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 çatal peynir 3-4 dilim domates
ara yok
öğlen 1 kepçe çorba 1 dilim kepek ekmeği 2 kaşık yoğurt 1 biber dolma
ara 4 adet bisküvi ama şöyle kandil simidi tadında bişidi sanırım fazla oldu 4 adet..
akşama belli değil ne yicemm
yazımm dedim motive açısından ii oluyo biliyosunuz ara ara sabah kahvaltılarında poçaya dadanmıştım aklımdan çıkardım attım....
kimseler kalmamış ben yine gelirim öptümm
günaydın şekerler
bugün sabah 5:30 da kalktım eşofmanlarımı giyip attım kendimi dışarı 70 dk yürüdüm 20 dk hoca eşliğinde egzersiz yaptım yarıda bırakıyorum mecburen yetişebilmek için işe
misafirler gitmiştir şimdi ve benim eski düzenimde süper hızla başlicak bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?