Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın...
Fundacım sitede sorun devam ediyor maalesef
Ben yine ölçülerimi almayı unuttum şimdi hatırlatmaya yazıyorum bu akşam almam ilazım... :)

günaydın şekerler
sbah 5:30 ta kalktım 80 dk yürüdüm
akşam kayınbabamın akrabaları geldi yemeğe gidecek diye görmeye geldiler..ne yorukldıum çok geç gittiler nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum şimdide uykum var

günaydin hanimlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür kahvaltimi yaptim bir barbak taze SIKILMIS meyve seyu bir ince dilim kepek ekmegi kibrit kutusu beyaz peynir bir domates ve bir tatli kasigi balla sizden naber nasil gidiyor

selam kızlar bugün bebişimin aşısı vardı aşı yaptırdık sabah kahvaltım peynir zeytin yumurta az reçel öğleyin prasa salata ve yoğurt yemeği düşünüyorum

afiyet olsun şekerler
bende kahvaltımı güzel yaptım
acıktım şimdi ama görüşmem var çıkarım az sonra
yemeğe fırsatım olmaz sanırım

kızlar cevap yazdım yazdım gelmedi hayal şahnur ve şebo :) yarın gece çıkıyorum yola gitmeden bildirim yapıcam farkındayım doğru düzgün giremiyorum ama alanyaya gidiyorum 14 nde dönücem kilo almadan dönmek hedefim şimdilik ..spor salonu var gittiğim yerde elimden geldiğince ve fırsat buldukça spor yapıcam . ben yinemi sınıfta kaldım 18 kilo veren biri nasıl sınıfta kalıyor hala anlamış değilim yaa ..neyse oda ayrı bi konnu . canım sıkkın o mevzuya 30 da versem kalıcam heralde :) şebnemcim telefnunu atarsan özelden ben sana mesajla bildiririm kilomu perşembe bildiremessem bile . gtmeden yine uğrarım kıslar hepinizi öptüm kocaman

kızlar kusura bakmayın hiç giremedim zaten çıkcam yine kız 2 gündür huysuz arın dr a gitcez zaten genel kontrole...2 gündür büyüğü yapamıyor zeytinyağı içirdim bakalım sonuç ne olacak..rahtalasın artık..ağlayıp duruyor sancı giriyor...
benim diyet iyi gidiyor şimdi çıkmalıyım

özge canım çok geçmiş olsun şeker
çok acıkmışım karnımı doyurdum bende
kızlar yarın sabah gidiyor misafirlerim aslında bugün sabahmış niyetleri ama yarına ertelemişler..
ohh bee düzenime kavuşuam allahın izniyle

funadacımm çok geçmiş olsun canım ufaklığada sanada....

akrep maşallah kız nasılda kalkıp gidiyosun yüryüşe aslında bende çok istiyorum ama arkadaş yok yanımda yalnızda çıkıp yürüyememkii sıkılırımm ...bi çare bulucamm

bu gün itibariyle sıkı diyetime tekrar başladımm

sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 çatal peynir 3-4 dilim domates
ara yok
öğlen 1 kepçe çorba 1 dilim kepek ekmeği 2 kaşık yoğurt 1 biber dolma
ara 4 adet bisküvi ama şöyle kandil simidi tadında bişidi sanırım fazla oldu 4 adet..
akşama belli değil ne yicemm

yazımm dedim motive açısından ii oluyo biliyosunuz ara ara sabah kahvaltılarında poçaya dadanmıştım aklımdan çıkardım attım....

kimseler kalmamış ben yine gelirim öptümm

özgecim geçmiş olsun bizde bugün aşıya gittik dr muayene etti aşımızı yaptı 3 tane aşı oldu 2 bacaktan bide koldan hııı bide sana hatırlatayım canım dr gerçi söylemiştir bu ay rota virüsü aşısıda var paralı fiyatınıda yazim bilgin olsun canım tedarikli gidersin 130 tl şimdiden geçmiş losun canım sen bebişine mama yediriyormusun a.s.

hayır canım sadece emziriyorum ama işta bazen yapamadığı oluyor..neyseki zeytinyağı işi çözdü..hergün içirmeninde zararı yokmuş..dr a zateb gidecektik genel kontrol için.belki bilmediğimiz bişeyi vardır...rota virüsünü yaptırırz dedik ama hepsi bir olmaz bizimde aşımız var ağır gelir..arkadşım 135 e yaptırmış çok fark yokmuş..senin ızla birlikte diyet nasıl gidiyor..ben bu hafta 1 kilo vermiş olmayı ümit ediyorum ama bakalım..67 leri görmşümdür..ayyy hadi ilk hedefime az kaldı 64 oldummu yetiyor gerçi bana..ama ben daha da zayıf olmak istiyorum..en azından yazın...ince ince rahatça giymek istiyorum..hiç bir çıkıntım olmadan..

ben şimdilik yerimde sayıyorum inş spora başlıyacağım o zaman daha rahat gider kilolarım

günaydınlarr
kızlar dün tüm gün boyunca ana sayfadan siteye girmeye çalıştım acı çehre rezaleti diye yazıyordu siteye giriş yapamıyordum akşam evden baktım girdim ama mesaj yazamamıştım sabah tekrar işyerinden giremeyince biraz zorda olsa bu sayfayı sık kullananlara eklemiştim ordan girebildim
nurcanım hadi bakalım alanyada tatil ohh ne güzel yaa
hanifem tekrar dikkat etmen ne güzel kendine iyi bak özledim şeni şekerim
akrep cim valla senin azmine hayranım bende
özgem canım zeytinyağı problem olmaz bak bi de ne diyeceğim çok sıkıntısı olursa kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp poposuna hafifçe onunla masaj yapar gibi sürersen bilmem anlatabildim mi kabızlığa iyi geliyor
fundacım sen ne yaptın detoks yapabildin mi benim kurs yüzünden yapamadım bi de regli oldum iştahıma hakim olamıyom dün akşam oğlanın çikolatasından dayanamayıp 2-3 ısırık aldım
neyse kızlar ben işime döneyim kendinize iyi bakın fırsat olunca gelirim hepiniz öpüldünüz

canım şartlandırm kendini tek yürümek de süper oluyuor kulaklığı takıyorum müzikle ohhh daha tempolu yürüyebilirsin hem

günaydın şekerler
bugün sabah 5:30 da kalktım eşofmanlarımı giyip attım kendimi dışarı 70 dk yürüdüm 20 dk hoca eşliğinde egzersiz yaptım yarıda bırakıyorum mecburen yetişebilmek için işe
misafirler gitmiştir şimdi ve benim eski düzenimde süper hızla başlicak bugün

hadi gözün aydın akrepcim bana da bugün şehir dışından misafirler geliyor bakalım ne kadar kalacaklar

Kızlar selam dÜnden berı mÜdÜr netı kesıyor
haberınız olsun gıremıyorum okuyamadım neler yazdınız bakamadım
hepınızı ÖptÜm kılomu bıldırıcem bır Şekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…