Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar, Ben Çarşamba Perşembe hiç giremedim siz nasıl girmişsiniz şaşırdım.

Salı günü canım çok sıkkkındı, hem işyerinde birşeyler oldu hemde burda analizleri cevaplayın diye son güne kalmasın diye tekrar etmeme rağmen sadece Şahnurun yazmasına, sinirlenmiştim açıkcası. O gece bir sürü nedenden uyuyamadım. Bir sürüde karar almıştım. Ertesi gün site kapalı olunca yazamadım ama şimdi erteliyorum kararımı.

Kuzu saol tatlım toparlamışsın analiz cevaplarını..

Funda da yazarsa 2 satır topiğe yazacağım.

Funda da yazmış, saol şeker.

Niloş ve hasret başlangıç kg. ve bugünkü kilolarınızı yazarsanız bildirimle birlikte takıma girmiş olacaksınız.

4. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

Analiz Tarihi : 10 Nisan 2009
Kaynak : 99. Etap
Takım Mevcudu : 9
Sınıfı Geçenler : 5
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 56 (4. Takımın %56 ü sınıfı geçmiştir.)

nurcanogretmen
Hedef : Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 28.09.2007
Kaç aydır rejimde? : 18
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 73
Verilen Kilo: 8
Minimum Değer: 18
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 44
Sonuç : Sınıfta kaldı.

Esmeralda
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 30.11.2007
Kaç aydır rejimde? : 16
Başlangıç Kilo : 85
Şimdiki Kilo : 67,8
Verilen Kilo: 17,2
Minimum Değer: 16
Kilo kaybı yüzdesi: 20%
Karne Notu : 108
Sonuç : Sınıfı geçti.

toplight
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 14
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 63,9
Verilen Kilo: 3
Minimum Değer: 14
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 21

BeyazLilyum
Başlangıç Tarih : 25.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 3 (57. ile 100. etaplar arasında ara vermiştir. 43 etap, 11 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 70,6
Şimdiki Kilo : 69,7
Verilen Kilo: 0,9
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 1%
Karne Notu : 30

yellowdaisy
Başlangıç Tarih : 26.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 70,2
Şimdiki Kilo : 70,4
Verilen Kilo: -0,2
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 0%
Karne Notu : -3

sebnemselayfurkan
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 5
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 69,7
Verilen Kilo: 10,3
Minimum Değer: 5
Kilo kaybı yüzdesi: 13%
Karne Notu : 206

fguler
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 84,1
Verilen Kilo: 4,9
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: 6%
Karne Notu : 245

kuzuzuzubambino
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 70,9
Verilen Kilo: 2,3
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 115

simiryna
Başlangıç Kilo : 79
Şimdiki Kilo : 73,4
Verilen Kilo: 5,6
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 280
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.

NOT: "En İyi Karne Notu" MİNİMUM 100 olarak belirlenmiştir.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BİR AY İÇİNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri

UYARI : İlgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 4. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
4. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için tıklayınız.

ANALİZDE SINIFTA KALAN 3 ÜYEMİZİN AÇIKLAMALARI

BeyazLilyum :
efendim şöyleki geçen sene 4.takıma girdim 4 ay gibi bir sürede 9 kilo kadar verdim ve mezun oldum..mezun olur olmaz hamile kaldım..doğurdum 40 ım çıkınca soluğu burda aldım..geçen sene yarışmaya katıldığım kiloyla girmiş oldum..yani 1 seneden beri hiç kilo vermemiş göründüğümden sınıfta kalmışımsenağlamahaksızlık ama ben sınıfta kalmadıııım mezun olupta gittim ben..hem sonra durduk yere kilo almadımki...:çok üzgünüm: neyse ben bununda üstesinden gelirim
planım ise şöyle.kızdan vakit buldukça spor ve egzerisz yapmak abur cubur yememek,sütümü etkilemeyecek şekilde dengeli beslenerek kilo vermek..6-7 kilom kaldı inşallah giderler 3 ay içinde

toplight;
sigarayı bırakınca hedefime yaklaşmışken 8-9 kilo aldım bi türlü veremedim ve sonunda diyetisyene başladım çok hızlı olmasa da yavaş yavaş gidiyor mayıs sonuna hedefim 61 temmuz başında da 57-58 le mezun olmak günlük en az 30 dk yürüyüş haftada 3-4 kere bazı kondisyon hareketleri yapıyorum şimdilik bu kadar hadi bakalım kolay gelsin

nurcanogretmen;
temmuzda 60 kilo hedefim .takıma son girdiğimden beri 19 kilo vermişim ama yinede sınıfta kalmışım:) hamilelikte aldığım kiloları başarıyla vermiş olduğumu düşünüyorum her ne kadar karnem zayıf olsada hedef kiloma 9 kilo kaldı . daha hızlıda zayıflayabilirdim belki ama bebeğimi emzirdiğim için çok da kesmedim yemek yemeyi son 1 aydır "serserinin " birinin bana teyze demesinden dolayı daha çok asılıyorum .

TAKIMIN EN İYİ KİLO VERENİ :hooray:
fgüler:
benim ilk 3 ayda çok hızlı olmasa da istikrarlı kilo vermenin nedenleri: yeşil çay içtim en az günde 2-3 fincan, ilk zamanlar akşam yemeği niyetine lahana çorbası içtim, pilav makarna tatlı hamurişi minimuma indirdim metabolizma hızlandırıcı çay yaptım sık sık. egzersizler yapmaya çalıştım kendimce. işe eve yürüdüm hep.en önemlisi de ara öğünleri dahil ettim hayatıma.hedefim eylül sonu 69 kilo olmak.(araya ramazan girecek)
nisan başından beri salmış vaziyetteyim ama kişisel durumlar yüzünden acil toparlanıyorum inşallah şu soğuk algınlığını atlattıktan sonra.

Şebnencim şöyle bir toparlama yaptım seninde mutlaka ilavelerin olacaktır...

Canım rica ederim ne demek ...
Sıkma canını lütfen...
Artık takım olarak silkelenmeliyiz
Juju ve hayal gittikten sonra ben iyice saldım senağlama
Ben de bundan sonra sana daha çok yardımcı olucam...

. TAKIM * *103.etap * *

toplight (64,7 / 64,5 / 0,2 / %0,31 )
nurcanogretmen ( 70.00 / 69,00 / 1,00 / %1,43)
sebnemselayfurkan ( 71,5 / 71,5/ 0 / %0,00)
fguler ( 85,00 / 85,00 / 0 / %0,00)
kuzuzuzubambino ( 71,4 / 71,4 / 0,00 / %0,00)
akrep 33 (69,9 /
BeyazLilyum ( 68,9 /
niloşş
hasretim34

Sevinirim Esracım, istersen yardımcım ol, yada kaptanlığı birlikte götürelim.

Bu analize ekleme yapmayacağım çünkü takım adına ne bir kural koyduk( koydukda uygulayamadık henüz), ne de tam takım ruhuna haiz olduk. inşallah bugünden sonra TAKIM OLUP, yolumuzda hızla ilerlerizz.

canım sen ilk söylediğinde ben uzun uzun açıklamıştım..o olmaz dedin bir daha yaz analiz topiğine orayada yazdım..püsküt tek başına yazmayacaksın kaptanınız hepsini bir yazacak dedi..daha nereye neyi kaç defa yazıcam anlamadım doğrusu

günaydın hepinize...benimde sinirlerim bozuk.bu hafta çok dikkat ederek geçirdim ama hiç ummadığım bir rakamla karşılaştım..bu kilolar bana inat ediyorlar ya neyse..daha ne kadar dikkat edeceğim bide emziriyorum daha hızlı gitmesi gerekirken yerimde sayıyorum..sporsuz olmuyor bu işler bu hafta yapmadım hiç doğru düzgün..tek başına diyetin başarı oranının düşük olduğunu bir kere daha gördüm..
sabah sütlü nesfit yedim bir kase
birazdan bildirimi yapacağım

TAKIM * *103.etap * *

toplight (64,7 / 64,5 / 0,2 / %0,31 )
nurcanogretmen ( 70.00 / 69,00 / 1,00 / %1,43)
sebnemselayfurkan ( 71,5 / 71,5/ 0 / %0,00)
fguler ( 85,00 / 85,00 / 0 / %0,00)
kuzuzuzubambino ( 71,4 / 71,4 / 0,00 / %0,00)
akrep 33 (69,9 /
BeyazLilyum ( 68,9 / 68.5 /0.4/%0.58)
niloşş(81 /
hasretim34(79.5/

Özgecim Şebnemle aranız da yanlış anlaşılma oldu herhalde.... Bildirimleri buraya yapın ben toparlıcam dediğini hatırlıyorum....
Canım emzirme döneminde kilo veremeyenleri çok iyi anlıyorum ama sen dikkat ediyorsun ben dikkat etmiyordum aldım...

şebnem yardımcın olayım her konu da elimden geldiğince yardım ederim.

4. TAKIM * *104.ETAP SONUÇLARI**
toplight ( 64,7 ) / 64,5 / 0,2 / 0,31% )
nurcanöğretmen ( 70,0 ) / 69,0 / 1,0 / 1,43% )
sebnemselayfurkan ( 71,5 ) / 71,5 / 0,0 / 0,00% )
fguler ( 85,0 ) / 85,0 / 0,0 / 0,00% )
kuzuzuzubambino ( 71,4 ) / 71,4 / 0,0 / 0,00% )
akrep33 ( 69,9 ) / 69,8 / 0,1 / 0,14% )
BeyazLilyum ( 68,9 ) / 68,5 / 0,4 / 0,58% )
niloşş ( 81,0 ) / 0,0 / 0,0 / 0,00% )
hasretim34 ( 79,5 ) / 0,0 / 0,0 / 0,00% )
4. TAKIM TOPLAM KıLO ( 661,9 ) / 499,7 / 162,2 / 24,51% )

canım sen ilk söylediğinde ben uzun uzun açıklamıştım..o olmaz dedin bir daha yaz analiz topiğine orayada yazdım..püsküt tek başına yazmayacaksın kaptanınız hepsini bir yazacak dedi..daha nereye neyi kaç defa yazıcam anlamadım doğrusu(Özge)

Özgecim Şebnemle aranız da yanlış anlaşılma oldu herhalde.... Bildirimleri buraya yapın ben toparlıcam dediğini hatırlıyorum....(Esra)

Özgecim Esranında hatırladığı gibi durum. Sen 2 şeyi karıştırdın galiba. Benim sende 2.kez istediğim bizim takım için yapacağımız analiz için ölçü ve hedeflerindi. Ben acemiliğimden not almamışım dedim sana. Önemli değil, uykusuzluktan , yorgunluktan olur böyle şeyler.

KIZLARR,

Elime yeni bir notebokk aldım. Sırf bu iş için. her kişiye bir sayfa açtım. 10 Nisan sonuçlarımızı kaydettim.

Şimdi burdaki bilgileri doldurmakta sıra.

1. Ölçüler. (Akrep seninkiler var birtek bacak yok) Bel, basen, bacak
2. Ne zaman kaç kg.la mezun olmayı hedefliyorsunuz. (Zamanı belirtmeyi unutmayın lütfen)

bel 76
göbek 91
kalça 98
bacak 55

kilo hedefimde haziran sonuna 64 olmak...daha büyük bir hedef koymak isterdim ama yavaş gidiyor bende..

bacak ne yaaa hiç anlamadım
ben göbek ve basen ölçülerimi verdim bel değil
bacak nasıl ölçülüyor zaten basen incelmesi bacakla orantılıdır

günaydin kizlar ben baslangic kilomu 79.5 söylemistim ama bugünkü kilom ne olacak bilmyiorum cünkü bizim tartinin pilleri cokzayifladi yenisinide netten ismarladik ama daha gelmedi bu sabah bi 77.5 ciktim bi 75 bunlar dogrumu hangisi dogru bilmiyorum ne yapalim siz slyleyin

ayrica bel ve göbek nerden ölcülüyor??

canım bel zaten belli bel oyuntun varya ordan ölçülüyor..göbek,göbek deliğinin üstünden ölçülüyor,bacak en kalın yerinden,basende belli zaten..
tartı işine bişey diyemeyeceğim..olmazsa bu hafta aynı geçilsin haftaya bak çünkü çok dengesiz rakamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…