- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
onun adıyla girip ben konuşsam olur muuuuuuuuuuukendime gözlerim yaşardı napıyorum ben yahu:))) bu ne kadar şefkat
bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabıyemek yok bttı öyle bsey bılmıosun ıhtyacından fazlası yok zannedelım kı bı arabasın benzıne ıhtyacın oldgu kadar benzın alıosun falan fıstık o hesap düşün :))))
İnternetim felç, bir cevap yazacağım 40 saat bekliyorum
Hanımlar fazla su içerseniz su zehirlenmesi yaşayabilirmişsiniz dikkatli olun derim ben
ay cok hossun valla,öldüm gülmektenbenimde balımeve yetişemiyorum bazen asansörde bırakıyorum
iyi geceler cnm,yarin görüsürüz:13:beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER
siz daha cicim ayındasınızbiz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana bakarsa bende o na bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam
Haftada 1 gün ödül günüm var yani haftalık listem 6 günlük 1 gün istediğini ye, kusana kadar ye dedi.. 1 hafta yedim, 2. hafta yedim, 3. haftadan sonra yiyemiyorum midem almıyor, birazcık kaçırayım hemen midem bulanıyor. tatlıya dayanmazdım çayımı bile şekersiz içiyorum artık :) Kıbrıs'ın kahvesi meşhurdur, hergün mutlaka 1 fincan içeriz, bazen tatlı istediğimde fincanımın yanına 2 kare bitter bana 1 hafta yetiyor :) Şimdi en tehlikeli haftadayım regli olmak üzereyim bakalım inşallah tatlı krizsiz kolay atlatırım
siz daha cicim ayındasınızbiz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana bakarsa bende o na bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam
ay cok hossun valla,öldüm gülmekten
iyi geceler cnm,yarin görüsürüz:13:
koptum resmen gece gece,esim diyor ne gülüyorsun kendi kendine
çigdemim benim diyetisyenimde ha bire yedirıyor bana hiç acıktıgımı hissetmiyorum ben
korkmaya başladım kilo veremicem diye :18: :18:
Aa sneinle aynıymış kilolarımız ve hedefte aynı, inşallah başaracağız
ben valla en az 3 litre içiyom halimi hiç düşünme aklına bile getirme yani
bu şarkıyada halay cekılırmı be kanka
ama bız kımden hoslandıgımızı sormadık
sarkıya versıyon yapalım
nasıl kılo aldık deyip durduk
güzelim havalıyım dıye avunduk
ne zamankı elbıseler dar geldı
şikoyum dıyıp üzüldük
sonra bızde düşündük nanan nanna nanan nanna (tabı bu nannan nannalar muzık lutfen )
nasıl bi care aradık
bütün kadınlar topladık
kadınlar külübünde bulustuk
iyi geceler cnm,bende kactim,yarin görüsürüzsizlere doyanıyorum canlarım ama sabah spora gidicem ben hasta ve yaşlı bir kadınım uyku saatım geldi
hepinizi öpüyorummm iyi geceler allah rahatlık versin
sizlere doyanıyorum canlarım ama sabah spora gidicem ben hasta ve yaşlı bir kadınım uyku saatım geldi
hepinizi öpüyorummm iyi geceler allah rahatlık versin
benimde balımeve yetişemiyorum bazen asansörde bırakıyorum
zeynep abla bnım lstemde gunde 6 dlım ekmek var ohoo resmen zyafet vercek bna dyetsyen utanmasa
napıyım aklıma bırden geldıay benzetmeye bak :))) çıgır aştın merveee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?