Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftada 1 gün ödül günüm var yani haftalık listem 6 günlük 1 gün istediğini ye, kusana kadar ye dedi.. 1 hafta yedim, 2. hafta yedim, 3. haftadan sonra yiyemiyorum midem almıyor, birazcık kaçırayım hemen midem bulanıyor. tatlıya dayanmazdım çayımı bile şekersiz içiyorum artık :) Kıbrıs'ın kahvesi meşhurdur, hergün mutlaka 1 fincan içeriz, bazen tatlı istediğimde fincanımın yanına 2 kare bitter bana 1 hafta yetiyor :) Şimdi en tehlikeli haftadayım regli olmak üzereyim bakalım inşallah tatlı krizsiz kolay atlatırım

beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER

amanıııın cok sert bakmış otur kız oturdugun yerde demedimi benimki onuda ekliyo arkasına olmaz katil olur gelirim diyo

siz daha cicim ayındasınız biz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana bakarsa bende o na bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam

iyi geceler fıstıgım kontrolündesin cigdem

ben valla en az 3 litre içiyom halimi hiç düşünme aklına bile getirme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…