dinliyorum şuan fıstık
akşam caddeye cıkıcaktım da eşim yan yan bktı aynen böyle
e
onun adıyla girip ben konuşsam olur muuuuuuuuuuukendime gözlerim yaşardı napıyorum ben yahu:))) bu ne kadar şefkat
5 cevap yazıyom bi tuvalete gidiyom bu ne arkadas ya günümün yarısı tuvalette
bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabıyemek yok bttı öyle bsey bılmıosun ıhtyacından fazlası yok zannedelım kı bı arabasın benzıne ıhtyacın oldgu kadar benzın alıosun falan fıstık o hesap düşün :))))
hımmmmm iimiş bu laf begendım :)) yanı lafı bgendım ama kalbıme dokundugu için saygılarımla
Hoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affolaZaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor
yanı bencede depo degılız sonuctaİnternetim felç, bir cevap yazacağım 40 saat bekliyorum
Hanımlar fazla su içerseniz su zehirlenmesi yaşayabilirmişsiniz dikkatli olun derim ben
çigdemim benim diyetisyenimde ha bire yedirıyor bana hiç acıktıgımı hissetmiyorum ben
korkmaya başladım kilo veremicem diye :18: :18:
bende seni yerim fıstıgım :)))) burda canciger olduk
amanıııın cok sert bakmış otur kız oturdugun yerde demedimibenimki onuda ekliyo arkasına olmaz katil olur gelirim diyo
93 leley leley tey tey :) gel gel wuwum halaya
beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER
siz daha cicim ayındasınızbiz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana bakarsa bende o na bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam
Ben az yokum güzellikler , hepiniz öpüldünüz
zeynep abla bnım lstemde gunde 6 dlım ekmek var ohoo resmen zyafet vercek bna dyetsyen utanmasa
masallah ben 2.5 içtgımde öluodum 3.5 ıyıymıs ama fazla su ıcmekte zararlı dye bılıorum vcudumuz hepsını dsarı atamıyo cnku yazın en fazla 3 ltre dye bılıorumda kızlar
ama faydalıysada okadar ıcemem smdılık amanın belkı ılerde denıyebılırım ama
Ben az yokum güzellikler , hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?