- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ohh ıı yapmısıntabıkı vurcanda sevcende kocan deılmı snucta hep onlarn kızcak halı yok heralde
beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER
iyi geceler zeynep abla bu arada dyetısyen 3 dlıme dsurmekle ıı karar vermıssizlere doyanıyorum canlarım ama sabah spora gidicem ben hasta ve yaşlı bir kadınım uyku saatım geldi
hepinizi öpüyorummm iyi geceler allah rahatlık versin
siz daha cicim ayındasınızbiz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana bakarsa bende o na bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam
ama bız kımden hoslandıgımızı sormadık
sarkıya versıyon yapalım
nasıl kılo aldık deyip durduk
güzelim havalıyım dıye avunduk
ne zamankı elbıseler dar geldı
şikoyum dıyıp üzüldük
sonra bızde düşündük nanan nanna nanan nanna (tabı bu nannan nannalar muzık lutfen )
nasıl bi care aradık
bütün kadınlar topladık
kadınlar külübünde bulustuk
sizlere doyanıyorum canlarım ama sabah spora gidicem ben hasta ve yaşlı bir kadınım uyku saatım geldi
hepinizi öpüyorummm iyi geceler allah rahatlık versin
cekilir kanka spor spor durmak yok
aslaaaaabunu untmam ama
:))))) bakale bugün herkez formunda ne güldüm size ha :))))) gece gece
iyi geceler cnmay ağzımdan aldın canısı, size doyum olmuyo bayanlar ben kaçar:)) öpüldünüz
yarın kuzenimin tiyatro gösterisi var oraya gidicez sabahtan uğramaya çalışırım öğleden sonra yokum
doğru zeynep abla 23 yasındayımdarısı benim başıma benimki ultra üst seviyede kıskanc
iyi geceler zeynoşum benim bende sabah evde kimse yok muhteşem bi spor yapcam
bebegim vurmadımkanım kaynadı çimdikledim kılcal damarı çatlamış adamın adam müdür düşün koskoca bir mor kolla gezdi nedrdeyse 10 gündür soranlara hanım şaka yaptı demiş
ayyy ben ne fenayım ya adam personel müdürü benim yaptıgıma bakım kötü kadın müzeyyen
süpersin wuwuuuuuummm
getrmıyorum adını yakında bahar suları olarak degstrcembu ne su aşkı
ay ağzımdan aldın canısı, size doyum olmuyo bayanlar ben kaçar:)) öpüldünüz
yarın kuzenimin tiyatro gösterisi var oraya gidicez sabahtan uğramaya çalışırım öğleden sonra yokum
hadi bakalım sen birazda merveyi motive agırdan agırdan hafta içi harikaydın
bebegim vurmadımkanım kaynadı çimdikledim kılcal damarı çatlamış adamın adam müdür düşün koskoca bir mor kolla gezdi nedrdeyse 10 gündür soranlara hanım şaka yaptı demiş
ayyy ben ne fenayım ya adam personel müdürü benim yaptıgıma bakım kötü kadın müzeyyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?