Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam caddeye cıkıcaktım da eşim yan yan bktı aynen böyle
e

Hoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affola Zaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor

Hoşgeldin

Zeynep kadar tatlı dilliysen hele , şahsım ve takım adına başımız üzerinde yerin var

Hay sen çok yaşa emi yaa ,

Biz 4,5 kilo veremiyoruz yaa hemen millete çamur atıyoruz

kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam ..... hadi uzat eli tokalaşalım:)))
tamam cnm,anlastik asagisi kurtarmaz ama

insallah cnm,memnun oldum,kurallari yarin yazarim
Kendin için değil tabii , abla yüreği işte hep eftelyayı düşünüyorsun
eftelya onu da yapmazsa artik,toprakscigim ne care düsünecek acaba:44:
spor yaptıgım yerde bir alet var vücüttaki yagları parcalıyormus bana asvaltı delen alet olsa fayda etmez yaglar vicik vicık

beraber görcez cnm
pegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu
aynen öyle bendede
sabaha kadar wc nöbeti bendedir

pegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu

masallah ben 2.5 içtgımde öluodum 3.5 ıyıymıs ama fazla su ıcmekte zararlı dye bılıorum vcudumuz hepsını dsarı atamıyo cnku yazın en fazla 3 ltre dye bılıorumda kızlar
ama faydalıysada okadar ıcemem smdılık amanın belkı ılerde denıyebılırım ama

onun adıyla girip ben konuşsam olur muuuuuuuuuuu kendime gözlerim yaşardı napıyorum ben yahu:))) bu ne kadar şefkat

canım zaten bizimki az oldugu için vermesi zulüm yaa

Hoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affola Zaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor
bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabı yemek yok bttı öyle bsey bılmıosun ıhtyacından fazlası yok zannedelım kı bı arabasın benzıne ıhtyacın oldgu kadar benzın alıosun falan fıstık o hesap düşün :))))

İnternetim felç, bir cevap yazacağım 40 saat bekliyorum

Hanımlar fazla su içerseniz su zehirlenmesi yaşayabilirmişsiniz dikkatli olun derim ben

çigdemim benim diyetisyenimde ha bire yedirıyor bana hiç acıktıgımı hissetmiyorum ben
korkmaya başladım kilo veremicem diye :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…