- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Canım bende ilkokuldan beri 50 ile başlayan kilo görmedim
Aus ben 34 yaşındayım , 8 yıllık evli 3,5 yaşında bir oğlu olan , şuan 2. üniversitesini okuyan ama hiiiiiiiiiiç ders çalışmayan , gayet kendi halinde , sessiz sedasız bir kadınım
68,8 ile takıma başladım bugün itibarıyla 63 kg
Hedefim 56
Ha bir de fanatik FENERBAHÇE liyim
bebegim sen zaten herzaman aramızdasın kalbimizde gönlümüzdesin fıstıgım
Hoşgeldin
Zeynep kadar tatlı dilliysen hele , şahsım ve takım adına başımız üzerinde yerin var
Hay sen çok yaşa emi yaa ,
Biz 4,5 kilo veremiyoruz yaa hemen millete çamur atıyoruz
tamam cnm,anlastikkaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam .....hadi uzat eli tokalaşalım:)))
insallah cnm,memnun oldum,kurallari yarin yazarim
tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh
eftelya onu da yapmazsa artik,toprakscigim ne care düsünecek acaba:44:Kendin için değil tabii , abla yüreği işte hep eftelyayı düşünüyorsun
spor yaptıgım yerde bir alet var vücüttaki yagları parcalıyormus bana asvaltı delen alet olsa fayda etmez yaglar vicik vicık
beraber görcez cnmÇiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum.
aynen öyle bendedepegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu
AGA ya beleş canım benim , sen yağ yakmasan da olur
pegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu
tamam tamam afettım cok sevdgın sarkı vardıya onu sana armagan edıorum ödulun o :)))))
Gül Kokusu (Burcu Güneş) - YouTube
tamam cnm,anlastikasagisi kurtarmaz ama
insallah cnm,memnun oldum,kurallari yarin yazarim
eftelya onu da yapmazsa artik,toprakscigim ne care düsünecek acaba:44:
beraber görcez cnm
aynen öyle bendede
sabaha kadar wc nöbeti bendedir
Ben az yokum güzellikler , hepiniz öpüldünüz
spor yaptıgım yerde bir alet var vücüttaki yagları parcalıyormus bana asvaltı delen alet olsa fayda etmez yaglar vicik vicık
hoşçakal cicim yıne beklerızBen az yokum güzellikler , hepiniz öpüldünüz
Çiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum.
pegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu
bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabıHoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affolaZaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor
masallah ben 2.5 içtgımde öluodum 3.5 ıyıymıs ama fazla su ıcmekte zararlı dye bılıorum vcudumuz hepsını dsarı atamıyo cnku yazın en fazla 3 ltre dye bılıorumda kızlar
ama faydalıysada okadar ıcemem smdılık amanın belkı ılerde denıyebılırım ama
Hoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affolaZaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor
canım zaten bizimki az oldugu için vermesi zulüm yaa
yaa bak bak bana nasılda soru soruo yerım senı kız senıde sevıorumda konusmasan bukadar sevmezdım o bı gercek tabısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?