Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar sanırım da takımda ceza uygulamasına geçmek gerekiyor diye düşünüyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

1- Cuma günleri kg. bildirim saati en geç 12.00 (Bunu 3 kez aşan takımdan ayrılmak zorunda kalacak)

2- Aylık %1,50 kg. vermeyen ay sonunda takımdan ayrılmak zorunda kalacak (Önceden bilinen mücbir sebepler hariç tabi ki) (Ör:60 kg olan biri en az 900 gr. verecek ayda , 80 kg olan biri 1,2 kg)

3- Tatil, önemli hastalık vs. harici 3 gün üst üste yazışmada bulunmayanlar uyarı alacak. Çünkü böyle olmuyor. Burda motive olmak için bulunuyoruz. Takıma yazmadan fikir alışverişi olmadan motive olunamaz. O halde boş yere yer işgal etmenin anlamı yok. 3. uyarıda takımdan ayrılmak zorunda kalınacak.

Sert mi oldu bilmiyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın.

Sanada canım. Sende öpüldün kocaman.

Haftaya senin benim vede esranın ve yeni 2 arkadaşımızın atak yapmasını bekliyorum. Yeter bu kadar dinlenme :)

bence sert değil kurallar az bile..sıkıyı görmeyince kilo vermekte zor oluyor çünküü..ben şimdiden söyleyeyim çarşamba günü gidiyorum arkadaşın düğünü var 10 gün memleketteyim...beni 2 hafta izinliyazsan olurmu şebnem

günaydin kizlar bugün cok mutluyum pillerim geldi ve tartildim 77.5 dogruymus cok mutlu oldum ac kalmadan zayiflamak cok güzelmis :)))

bu arada sebnemcim aklima geldi yemegi fazla kaciranada spor cezasi olabilir mesela :)

selam tatlı takım arkadaşlarım...nasılsınız bakim..Şeniz
yarışmadan ayrılsam da gelip sayfanızı okuyorum arada sırada kopamadım sizlerden...iyisinizdir umarım hepiniz..
bu arada ben de elma kroma başladım..günde 1 defa içiyorum gündüz çok iyiyim ama akşama etkisi kayboluyor sanırım acıkıyorum..2 ye çıkarmayı planlıyorum bakalım..bu arada yarışmadan ayrılalı 2 hafta oldu ve kilo aldım..ama elma kromla toparlıycam inşaallah..gelişmeleri ayzarım size..öpüyorum hepinizi:1hug:

iyi akşamlar şekerler
dün öğlenden buyana açamadım sayfaları çok sinir oldum bi keresinde açıldı ama yazdığım gelmedi
inşallah şimdiki gider
şebnemcim ölçtüm bacağımı 57,5

gidiyorum geliyorum kimse yok iki lafın belini kırmak istedim amaa beeen

selam kızlar..herkes iyidir umarım..dün giremedim...3 aile kahvaltıya gittik bir yere..açık hava bahçeli güzel bir yerdi...kahvaltı açık büfeydi...zaten geç kalkıldı toplanıp gidene kadar saat olmuş 12.30..eee herkesin bebişi var çıkması zor oldu..tabi açlıktan gözümüz dönmüştü...valla kasmadım bir güzel kahvaltı yaptım..uzun zamandır böyle kahvaltı etmemiştim..nasılsa açık büfe diye yedik te yedik
yediklerimi sayıyorum..herçeşit peynirden aldım:tomato: peynir delisiyim azcık..salatalık,domates,haşlanmış yumurta,1 tane sosis,bal,kaymakklava:,çok az zeytin..ama daha neler vardıda almadım..kendimi anca bu kadar frenleyebildim..
gözleme,börek çeşitleri,patates kızartması envai çeşit sos,meze...valla diğer bayanlar hepsinden yedi ben yine az yedim..beni bitiren peynir olmuştur aslında...ama o kadar doymuşum ki bir daha bişey yiyemedim...kahvaltıdan sonra gezdik tozduk,alışveriş yaptık...akşama eve geldiğimizde hepimizin pestili çıkmıştı..1 bardak süt içtim yattım oda zorla...akşam hala kahvaltıdan yeni kalkmış gibi hissediyordum kendimi..
bugün çok işim var..ev talan oldu..gitmeden güzelce temizleyeyimde memleketten dönüşte iş olmasın bana..ayrıca şu egzersiz yüryüş işini artık yapıca..yapmak zorundayım yoksa bu kilolar he deyince gitmeycek
hepinize güzel pazarlar
öpüyorum ve anneler gününüzü kutluyorummmm

selam güzel aneler anneler gününüz kutlu olsun dün yürüğüşe başladım şükür bugünde gitmeği düşünüyorum bebişimi doyurayımda öyle dün yemeklerden yedim sadece ekmek yerine altınbaşak yedim bakalım hayırlısı bende kilo veririm inş

sabah 90 dk yürüdüm
gün içinde de temizlik işte ama eşim evde olunca temizlikte yapılmıyor
güzel bir kahvaltı yaptım

bizim burda çok güzel bir hava var
artık yaza doğru gidiyoruz sanırım

evet havalar çok güzelll
bende bugün sabha bol domates salatalık yedim...beyaz peynir ve yumrta yedim
öğlen elma yedim
arada kepekli büskivi yedim
akşam kabak yoğurtlaması yedim çok az yağda kavurdum
bide çorba içtim
hafif geçti bugünüm ama spor yooooooook..akşama kaldı offff

bugünde akşam oldu..
kızımı banyo yaptırabilirsem çok iyi olacak hiç canım bişii yapmak istemiyor şu an..babasıyla dondurma almaya gittiler..
ömürden bir yaprak daha gidiyor işte..
bizse halaa istediğimiz kiloya gelemedik

o günlerde gelecek canım inşallah..ben bu aralar acaip gaza gelmiş durumdayım..yiyeceğim fazladan 1 lokmaya bile hakim olmaya çalışıyorum..bu ne olursa olsun...şimdi memlekte de gitcem orda hergün yürüyüşe çıkmaya çalışcam sabahları..belki annem babam eşlik eder..eşimde çocuğa bakarkaydirigubbakcemile3 çok dikkat etmeliyim yaz geldi resmen...şimdi ablam filinta gibi gezer bende kıskançlıktan çatlarımkötükedihüso o yüzden çabuk vermeliyim...
annemde stepper var..işe yarıyormu o...çok kas yapıyor bacak kalınlaştırıyor diyenler var ama...eğer işe yarıyorsa düzenli olarak ondanda yaparım..döndüğümde inşallah güzel bir sonuçla karşınıza çıkarım:Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar umarim güzel bir hafta sonu gecirmissinizdir ölcüleirmi verip cikicam

bel 98
göbek 100
kalca 118
bacak 68 en siskonuz beim senağlama

günaydınnn...
mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle....
şebnem kuralları kabul ediyorum biraz sertlikte gerekli ben kendimi iyice saldım bu kurallar beni paklar anca....

ölçülerim
göbek:98
kalça:110
bacak:66

hasret üzülme canım bende sendenim işte birbirimize çok yakınız...

günaydııııııın a.s.
herkes nasıllar..
ben bugün iyiyim.dün moralim bzouktu keyfim yoktu bugün daha iyiyim...hava böyle günlük güneşlik oldumu benimde içim açılıyor.diyet umutlarım yeşeriyor valla
şebnem,esra,yasemin,nilüfer,akrep(adını bilmiyorum canım)funda,nurcan,şahnur sizler nasılsınız..hafta sonunuz nasıl geçti diyetler nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…