Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunyadınlarrr yenıden
menum
sabah
8tane zeytın yaglı sarma kalorısını bılmıorum
1 tane nescafe
ara
1 tane elma
öglen 1 lamacun yedım
ara 2 adet form bskuvısı
aksam 1 kase corba
2 ltre su
yarım saat oynadım
yatmadn 1 tane nescafe ıctım

iyi işlar canım bende baklavayı sevmem ... cok sekerlı

tolanmısız kızlar gene

Yok yahu , hafta sonu bizim takıma yaramıyor .

Ancak gece kızlar laflıyor , yoksa sessiz kasaba gibiyiz:18:

Bu nasıl liste kuzum yaaa ,

Sabah sabah 8 sarma 250-300 kalori ve nescafe

Lahmacun var sonra akşam sadece çorba.

Seni sıkı bir ele alma zamanı geldi de geçiyor bileee

150..
ben okadar kalorılı oldgunu dusunmuodum allahtan tabagı yemedım okadara dsunmedım
nese fazla kacırdım ne yapım benım guzel lıste lazımda sebze yemegıne usenıorum yoksa lstemde var ıyhhh

Son düzenleme:
150..
ben okadar kalorılı oldgunu dusunmuodum allahtan tabagı yemedım okadara dsunmedım
nese fazla kacırdım ne yapım benım guzel lıste lazımda sebze yemegıne usenıorum yoksa lstemde var ıyhhh

Canım ille sebze yemeği yazıyor diye tencere yemeği yapıp yemene gerek yok ki ; ben kırmızı biberi çok tüketiyorum , domateste sebze sonuçta mesela ... Salata , domates , peynir ekmek yesen bu yediklerinden daha iyi bence , önden de bir kase çorba içersin

dogru dıyosun canım benım denıcem yarın lısteme eklerım bseler bakalım nasıl olcak :))))))
bde su ıcmeyı artırıp ıı bı spor yapmam lazım
ıns ıı olur dha 15 kılo vermemm lazım kafadan

selam kızlar
bi uğradım kimsecikler yookkk

dün menümü yazmıştım zaten 1 saatte mezdekemi yaptım:))
sonra uğramaya çalışırım yine
buyumeyenbaby resimler olmuş muuuuuuuu:)))

selam kızlar
bi uğradım kimsecikler yookkk

dün menümü yazmıştım zaten 1 saatte mezdekemi yaptım:))
sonra uğramaya çalışırım yine
buyumeyenbaby resimler olmuş muuuuuuuu:)))

Bizde görelim resimleride yorum yapalım

Naber toprakscım ?

Kaptan bu hafta sonu tam firarda

slm kizlar ben geldim
gecmisi kokudum,1 gün yoktum neler olmus,yerime tayin bile yapilmak istenmis
kulaklarim cinladi lafimmi gecti dedim bende geldim
dün aniden esimin kuzenine gittik,3 saatlim yol,git gel 6 saat gece 3:30 da eve geldik,sabahta gec uyandik,simdi gecmise baktim ama etrafi toparlayip bisiklete bincez,cevaplar aksama kaldi yani,hava ne güzel bu gün ya ohhh,insallah bozmaz artik

aksam geldimi gerekli aciklamalr yapilacak,kurallar yazilacak,küsler baristirilacak

ausum kacamagini gördüm,bekledigim an diyebilirim,heyecan olsun aksam yazayim yorumumu

topraks ve eftelya ciciler sizinde gördüm kacamaklari
ve wuwumm cnm böyle beslenmeye devam edersen uyari gelecek,lütfen 1 hafta geride kaldi,alistir kendini düzene

yeni üyenin nikini unuttum ya özür dilerim,kurallari yazamadim özür,ilk musait anda yazicam,sen kafana göre takil simdilik,nasilsa kurallardan haberim yok diye ye yedigini,okuduktan sonra sinrlamalr gelir

ben ciktim kizlar,iyi sohbetler

Ooooo la laaaaa

Kaptan geldin , estin ve gittin ha :18:

Akşama bekliyorum yazdıklarını büyük bir merakla

Tünaydın,
sabahtan beri şifre sıkıntısı yaşıyorum giremedim kulübe nihayet oldu.

Dünkü meni

Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık lor
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
maydanoz

ara

1 avuç leblebi
1 ç.b. süt

Öğle

1kase çorba
patatesli yumurta 2-3 kaşık
yoğurt

ara atlamışım

akşam

1 kase çorba
1 dilim ekmek
2-3 kaşık yoğurt

gece

yarım bardak süt
2-3 badem

spor

10 dk trambolin
230 mekik ( 30 günlük 200 cezam )
su 3 lt

Kaptan 1000 kalori + 400 mekik kaldı cezadan bugün biraz daha hafifletirim.

Kaptanım nerdesin yaa, hakkaten bu defa özlettin kendini? Biz 1 saat sonra evden çıkıcaz. Elif Duru yu Milli Yaşam PArkına götürücez. Açılalı kaç yıl oldu ben de ilk defa gidicem. Anca akşama gelirim artık. Yorumlarını da merakla bekliyorum.

Zeynep Abla dün Ausun yemeklerine iltifat etti inşallah 1. olursun gibi konuştu. Aus da karşılığında jest olsun diye ona kaptanlığa aday ilan etti. Şakadan yani. Vaktin yoktu ya dün belki konunun başını atlamış olabilirsin yanlış anlama diye açıklama yapıyım dedim.

Güle güle, iyi pazarlar, günün güzel geçsin...

korktum vallahi pegasus Diyetisyenimde beni facebooktan eklemiş 4 tarafım sarılmış gibi hissediyorum

Canım biraz geçiştirmişsin bugün sanki, bir nedeni vardır mutlaka ama biraz daha özen göstermelisin.sabah sarma olmamış, öğlen lahmacun olmamış, akşam çorba az spor yok. ağrıların halsizliğin geçti mi nasıl oldun , daha iyi misin?

Canım seninle sohbet etme imkanımız olmadı 2 gündür, hoşgeldin dedim diye hatırlıyorum ama demediysem de şimdi demiş olayım. Zeynep ablanın hatırı büyüktür bizde, çok severiz kendisini. Sen de onun davetlisiysen hoş geldin sefa getirdin. Senin menülere daha yorum yapmıyorum tam olarak anlayamadım diyetisyenin ne yapmak istediğini çünkü. Benim bugüne kadar okuduğum diyet yorumlarından çok farklı çünkü. Hafta sonu kaçamak olur da serbestlik bana değişik geldi ama adamın mesleği o yani vardır bi bildiği diye düşünüyorum da. O yüzden beklemeyi tercih ediyorum bakalım senin diyetisyenin taktikleri seni nasıl etkileyecek. Belki de adam haklıdır.

Neeeeee Crem Brulee mi, Aman Allah ım.... Aus un nefsi iflas etti. Örnek öğrenci de kaçamak yaptı. Şok şok şok , flaş flaş flaş. Allah ım bana bugünleri de gösterdin ya...

Hemen yorum yapıyorum, baştan belirteyim şu kısımdan sonraki yorumum espiri canım, yanlış anlama diye belirttim.!!!

Auscum bütün gün iyi bir diyet yapmışsın ama gecenin bir saati Crem Brulee da ne oluyor. Hiç olmuş mu. Onları zaten bugüne kadar yedik canım. Lütfen hemen toparlan ve yeni bir haftaya başla. Olmamış Aus. Hiç yakıştıramadım sana. Ben ki irade konusunda seni örnek alamaya çalışırken ne bu şimdi ?

Ha ha ha çok keyif aldım bu yorumdan.

Bakalım noolcak kaptanın yorumu? ilk kaçamak olmasından dolayı kanaat kullanabilir , yada sen benim örnek öğrencimdin Aus beni çok mahçup ettin deyip ağır cezada verebilir. Eee auscum yerken düşüncektin. Şeriatın kestiği parmak acımaz...Ha ha ha

Aus haftada bir kaçamak yapsana cezanı ben çekerim , yorum yapmak çok zevkli oluyor senin kaçamaklara...

hadi kızlar görüşürüz. Çıkıyoz biz geldi bizimkiler...

ha bu arada internetim düzeldi farkettiğiniz gibi. Çok mutluyum. Topraksım ellerine sağlık. bakamadım şimdi bakıcam akşama söylerim sana fikrimi.

İnan tatlım ne canım çektiği için ne başka bir şey , sırf siz bu hazzı yaşayın diye yedim

Ne cezasız kalırım ne ağırını çekerim valla , 250 ye 250 oldu bitti

Ne var yani , hem herkes vücudunu şaşırtıyor bende azıcık şaşırtayım dedim

Netin gelmiş , sevindim .Mesai bitimi oldu mu gidiveriyordun , olmuyordu . Darısı tüm çalışıpta sohbetimize katılamayanların başına

merhaba demmay,tekrardan hos geldin
Takim kurallarini yazayim zamanim varken,daha dogrusu bizim bisiklet isi iptal oldu,bende evi süpürmeden kurallari yazayim,sonrasinda is basi yapip gelirim.
Lütfen kurallari iyi oku,her kurali uygulamak zorunludur,kabul edersen bildir...

1.2 hafta deneme süren var,listeye almam icin oylamaya sunulacaksin,eger cogunluk alinsin derse 2 hafta sonnunda listeye alinacaksin
2.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en az yazacagin rakamdir
3.her gün sabah ne yedin,ne ictin,kac dk hangi sporu yaptin yazmalisin,diger arkadaslarin yediklerine yorum yapmalisin,
(ayni sekilde onlarda senin lsitene yorum yapacaklar,yanlis bulduklari seyi bazen tatli,bazen espirili bir dille bildirebilirler,bunu kaldirabilmelisin,sonucta biz bir takimiz)kendince diyet adina yararli gördügün her türlü bilgiyi paylasabilirsin
4.her yaptigin kacamagin bir cezasi var cezalari cekmek zorunludur,eger hic bir sekilde sebep bildirmeden cezani cekmezsen 2. haftanin sonunda listeden cikarilacaksin,ceza sistemimiz:diyelimki tatliya dayanamiyorsun,oturdun 4 dilim baklava yedin,bunun karsiligi kalori hesaplanir,yani 1 dl baklava yaklasik 150 kaloridir
150.4=600 kalori yapiyor,sende 600 kalorilik spor yapiyorsun,bunu gec saatte yersen mekik cezasida gelebilir
5.dukan,kusan,3 günde 3-5-7 kg vb. sagliksiz diyetlerin uygulanmasi yasaktir,günlük 3 ana ve 1-2 ara ögün yapilmalidir,bu kurala uymayanlar uyarilacak,3 uyari alan takimdan diskalifiye edilecektir...

simdilik hatirladigim bunlar,eger unuttgum kurallar varsa arkadaslar hatirlatacaktir,lütfen iyice anla,sorun yasamayalim sonra

Son düzenleme:

Kaptan şu yeşillendirdiğim kuralı , sırf ben gece gece , tatlı yedim diye koydun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…