Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar buda benim diyet listem 8 kaşık yemek yazan yerde ben 8 kaşık koyuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

güzel canım menün 1 saat mezdeke 800 kalori yakıyormuş galiba süpermiş dün topraks demişti bende uygulicam birazdan :)))

günaydddııııııııııın :))) herkez uyuyormu yoksa erken kalkın kızlarrr
dünkü menümü yazim hemen sonra kahvaltı yapıcam
cumartesi
sabah : bi bardak ılık su 30 kere atlama parmak ucunda ( zeynoşum gibi )
kahvaltıda bi tane yumurta az yagda tavada pişmiş 2 dilim ekmek ( çavdar ) yeşillik 2 bardak çay
ara :4-5 erik 7-8 badem :)
öğlen :tavuklu patatesli bezelye yemegi bi tabak 3-4 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt
ara:yine biraz badem yedik kuzenimle (bu arada badem dedigim taze yeşil badem annem köyde toplamış)
akşam : çok az bezelye cok az pilav hani çok azdan kastım 3 kaşık yemek 2 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
ara :yok

su 3 litreyi geçmiştir
spor :
100 tane hızlı hızlı yürüyormuş gibi olan hareket durdugun yerde yürüyor gibi yapıyorsun
50 tane mekik
30 dakka mezdeke ( cezam bitti )
1 saat zumbaaa dün canım çıktı daha fazla yapacak halim kalmamıştı suyum cıkmıştı

Son düzenleme:
kızlar buda benim diyet listem 8 kaşık yemek yazan yerde ben 8 kaşık koyuyorum

bunu paylaşman güzel oldu zeynep abla eskiye göre biraz kısıtlama gelmiş sanki menüye bide saatleri biraz geç değil mi abla ögle yemeği 2 de yazıyor ben 12 de yerim hep :))) güzel menü zeynep abla zaten hep böyle yemiyormuyuz akşamları et yemeklerini kaldırmış galiba Zeynep abla dimi :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlısım ben 12 de spordan cıktıgım için ara ögünüm 12 de öyle oluncada ögle yemegi 2 ye kaydı :)

Günaydın 4 . takımın güzelleri , çıtır hatunları

Keyifli pazar sabahı geçiriyoruz değil miiiiiiiiii ?

günaydınnnn canlarım bitanelerim

hemen menümü yazıyım sonra zafer beyle yürüyüşe cıkıcagız
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilm tam.bugday ekmegi
10 badem 1 portakal
1 kk kadar bayaz peynir
bol maydonoz yarım domates( çok yemeye dikkat ediyorum mevsimi olmadıgı için)
ara 1 elma 1 bardak kendi yaptıgım ayran
ögle 100 gram balık bolll salat
1 dilim ta. bug. ekmegi 3 kasık yogurt
ara 1 ç. bardagı yarım yaglı süt
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolca marul
3 kasık yogurt ( kendim yaptım )
ara
5 çilek
yarım bardak süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 90 dakika kendim çalıstım bunun 1 saatini yürüş bantında normal tempoda yürüyüş
akşam evde 8 dakika karın hareketleri
55 dakika ebru şallı ile plates yaptım

ausum senin yarışman yarın başlıyor degilmi nasıl oy vericez hepsini yaz balım oyumuzu kullanalım

Eveeeeeeeeeet dün yediklerimi yazıp geçmişe doğru derin bir yolculuğa çıkayım

Sabah:

2 dilim ekmek kepekli pizza gibi bir şey

( Kepek ekmekleri üzerine yağsız peynir , domates , biber konup fırına verilir )

1 fincan yeşil çay

Ara:

1/2 muz
Yağsız süt

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Salata

Ara:

1 elma

Akşam:

4 kaşık mercimek yemeği
3 kaşık pilav
Light yoğurt
Salata

3 litre su.

Veeeeeeeeeeeeeeee ..........İşte beklenen an ; ceza alacak bir kaçamak

Dün akşam üstüne kadar dışarıdaydık , bir güzel gezdik falan. Akşam otururken içim sıkıldı , eşimde hadi kalk dışarı çıkalım dedi. 1 saat sahilde takıldık , yusuf parkta oynadı falan . Dönerken de pasta istedi. Saat 22:30 gibi bir cafe ye girdik , yusufa tiramusu söyledik ve annesine deeeeee bir porsiyon tatlı

Crem Brulee : 1 porsiyon 250 cal .

Cezam 250 cal . lik heralde .Neyse iyi oldu işte osmanı kovarım bu vesiyle

ausum gelşimmmmmm

güünaydın balımmmmm
biz eşimle yürüyüşe cıkıyoruz herkese çok güzel pazarlar

ausum senin yarışman yarın başlıyor degilmi nasıl oy vericez hepsini yaz balım oyumuzu kullanalım

Hadi çıkın bakalım , aman adamın koluna dikkat zeynepcim , kol kola girerken yine bir kazaya kurban gitmesin

Evet canım yarın başlıyor , yazarım buraya

menün cok güzel canımmmm benim cezamı alırsın bilinmez artık ama ödülün olsun bence hes hiç kacamak yapmamıstın

menün cok güzel canımmmm benim cezamı alırsın bilinmez artık ama ödülün olsun bence hes hiç kacamak yapmamıstın

Evet arkadaşlar oylamaya sunuyorum , yeni kaptanımız zeynep olsun diyenler

Canım , yok yok ceza alayım yaaa , tüm okul hayatım boyunca disiplin kapılarından ayrılmazdım , burada ceza almamak zoruma gitti Zaten pegasuscum bu fırsatı layıkıyla değerlendirir

Kızlar ben bugün yediklerimi paylaşmayacağım malum ödülgünü ama sınırı aşmayacağım söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…