Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel olmuş canım , cezalarda az kalmış tabii yenileri eklenmezse

cezani yazmamisim ya,düzenliyorum
250 kalorilik cezan var cnm,kolay gelsin,bide 100 mekik lütfen göbüs olmasin
Kaptan şu yeşillendirdiğim kuralı , sırf ben gece gece , tatlı yedim diye koydun değil mi

tamamen sizin icin,göbüs olmasin diye
aslinda gec yiyen herkes aliyor mekigi,erken yiyenlere verilmiyor

Son düzenleme:
Arkadaslar hafta sonu tatsiz konusmalar gecmis,kimsenin kötü niyetli olmadigini düsünerek biseyler yazmak istiyorum...

Kizlar hepimizin burda bir amaci var,o da zayiflamak,bunu tek basimiza yeteri kadar yapamadigimizdan burda guruplara dahil olduk...
Kimse kimsenin annesi,babasi degil,burda yapilan uyarilar yapilmasi gerektigi kadar yapiliyor,ben asiri birseye rast gelmedim...takim kurallari icerisindede yer aliyor zaten diger arkadaslarin listelerine yorum yapilmasi

burdaki hic kimse brbirinin 10 yillik arkadasi degil,kimi 1 ay,kimi 3 ay,kimi 1 haftalik tanis,buna ragmen ben takim arkadalarimi yillardir taniyormus gibi konusuyorum

yapilan espiriler,yorumlar,uyarilar da hic bir kasit olmadigini düsünüyorum...brlikte yürüdügümüz bu yolda daha sicak,samimi ve sikilmamak adina yazilmis seyler..

lütfen yorumlari okurken biraz daha dikkat edelim, size göre ters bir konusma sekli varsa karsimizdakini daha yumusak bir dille uyaralim:26:

ayni sekilde herkesin espiri anlayisi ayni olmayabilir,saka türü yazilar yazarken karsimizdakinin tepkisini kestirmeye calisalim:26:

diger yönden artik yorum yapmam listene demekte bence yanlis,o sana kirilmis veya yazdigin yoruma bozulmus olabilir,bu kurallari ihlal etmek anlamina gelmez

burda gercekten samimi bir ortam kurduk,yeri geliyor kiziyoruz,yeri geliyor laf atiyoruz birbirimize,yinede kirmadan,kirilmadan bir orta yol buluyoruz, bundan rahatsiz olan kimseyede rast gelmedim simdiye kadar,lütfen bundan sonrada böyle devam etsin
bende takimimi düsünüyorum,bu gibi tatsiz konusmalar takimin ortalamsinada etki eder mazallah

umarim mesaj gerekli yerlere gider,herkes eski düzenine döner

Hoşbuldum CAnım aslında diyetim klasik diyet, tahminim 1000 kalorilik bir diyet yapıyorum, Cumartesi lefkoşaya gitiğimden listeye bağlı kalamadım, pazar günüde serbet olduğundan pek yazma gereğiduymadım. yarından itibaren göreceksiniz inşallah..örnek listem bu, bazen porsiyonlar ve çeşitler değişiyorsada genellikle böyle listem ;

Anlaşılmıştır dikkat emeye ve kurallara uymaya özen göstereceğim

kizlar bende 2 günlük listemi yazayim
cuma
sabah
2 dl ekmek,1 dl peynir,domates,salatalik
ara
5 findik,2 cilek
öglen
tavuklu sandivic,ayran
ara
1 elma
aksam
birazcik(ölcmeden aldim tabagima)tavuklu patates,firinda,1 dl ekmek,1 kase cacik
spor
30-45 dk arasi bol yagmurlu bisiklet gezmesi
30 dk yürüyüs
200 mekik
su
2.5 lt

cumartesi
sabah
2 dl ekmek,2 dl sucuk,azcik yumurta,1 parca peynir
ara
arabadaydik yarim muz
ögle,yine yoldaydik mola verdik, daha ausumun salatsindan yapip almistim yanima,bugday salatasi,yarim tost,200 ml meyvesuyu
ara
nihayet varmistikmasada duran üzüm tabagindan biraz üzüm
aksam
allahim onlar ne yemeklerdi,vicik,vicik yagli
1 kase tarhana corbasi,üstünden yagini kasikla alabildigim kadar aldim,baktim kadin bana bakiyor,miyden almiyor yagli,doktor tavsyesi dedim,sesini etmedi
börek vardi,yag damliyordu artik dilimlerdenlezzette yoktuoglumun yarim kalan peynirli böregi,bolca salata(allahtan onun yagini koymadan yetistimde kendime ayirdim bir tabak
gec kalktigimizdan bir ara daha
1 armut
spor
1 saat alisveris merkezine yürüdük,2 saate yakin orda gezdik,spordan sayilirsa artik:26:geri dönüsü esim geldi arabayla gittik,cocuklar yorulmustu yürümedik:26:
su 3 lt su
2 fincan kahve
bende ciktim kizlar,haftasonu sessizligi,kimsecikler yok,sicak havayi gören mangal basina mi gecti yoksa

temizlik,yemek beni bekler,isim biterse gelirim yine,sonrada 2 günluk listelere yorum yaparim,bu arada sanki kek gördüm bir listede,kiminkiydi unuttum,hemen bakar cezasini keserim

zeynep abla menün güzel sporunsa muhteşem nasıl dayandı o vücut bu kadar spora maşallah ablam benim
zeynep abla balıgın yanında yogurtmu yedin:104::104:

Son düzenleme:

aha :) ausda kaçırdı sonunda :) he he afiyet bal şeker olsun fıstık :) 250 kalori nedirki fazla spor yapar verirsin

bencede böle canım ya burda aile olduk arkadaş olduk abla kardeş olduk ben eve gelirgelmez buraya geliyorum hem sohbet etmek için hem konusmak kafamı dagıtmak için ama ne bilim bi kaç gündür tedirgin oluyorum geldigimde sert rüzgarlar esiyor yani ortada :26:

hımmm anlaşılan daha iyleşmemişsin canım ya baya dagıldın sen eskiden az yerdin ama dikkatli yerdin at üzerindeki uyuşukluğu fıstık ne kadar kendini salarsan o kadar gç toparlanırsın benden sölemesi

:))))) afiyet olsun auscum nolcak yaaa

ay ne yaglı şeylermiş o kaptan gelmiş seni bulmuş o yemeklerde tüh kaptanım güzel menün bence kaptan

Merhaba arkadaslar;
Internette zayiflama üzerine yazilar okumak isterken birden bu takim cikti karsima,yazilanlari biraz okudum ve hemen kulübe üye oldum,bende sizinle birlikte zayiflamak istiyorum,aranizda yer varsa bu takima katilmaktan keyif alirim,yoksada baska takimlara gidicem.
Boyum: 1.72
Kilom:81
yasim:29
Evliyim,3 cocuk annesiyim,Gaziantepliyim,Isvicrede yasiyorum.
Cevabinizi bekliyorum...

Son düzenleme:

Pegasus canım , iki günün menüsünüde beğendim .Keşke oğlunun yarımıda olsa o yağlı börekten yemeseydin.

Bazen kafam karışıyor zaten benim , hoş yiyeceğimden değil ama zaman zaman menülerinizde börek oluyor ama ince bir dilim kek neden ceza alıyor o zaman ?

evet cok güzel bi pazar günümdü :))))

N egüzel canım , kesin aşk doludur

aha :) ausda kaçırdı sonunda :) he he afiyet bal şeker olsun fıstık :) 250 kalori nedirki fazla spor yapar verirsin

Yaptım bile canım , hem de fazlasıyla :119:

Yok yahu soğuk rüzgar falan , herşey miiiiiis gibi miiiiiiiiiisssssssssssss

Merhabalar ,

Takıma alımlarla kaptanımız PEGASUS07 ilgileniyor , o size cevap yazacaktır.

Ne güzel ama araştırma sırasında karşınıza çıkmamız

ausumunda dedigi gbi seni artık elimize almamız lazım bu nasıl bir yemek düzeni bitanem olmamış daha dikkat edicem sana

sana katılıyorum kuşum

listen cok güzel güzelim
canım benim biz ausla birbirimize takılıtoruz ama yemekleri gercekten güzel olmus iltifat etmedim hakkını verdim bizim takımızın bir tane kaptanı var iyikide var
en büyük kaptan bizim kaptan

korktum vallahi pegasus Diyetisyenimde beni facebooktan eklemiş 4 tarafım sarılmış gibi hissediyorum

çok güldüm annem ben buna diyetisyenin facedn ekleniş hahahyyy sana kacıs yok çigdemmm

keki bende topraksta gördüm sanki ama çok ufakmıs görmezden geldim

zeynep abla menün güzel sporunsa muhteşem nasıl dayandı o vücut bu kadar spora maşallah ablam benim
zeynep abla balıgın yanında yogurtmu yedin:104::104:
balıgın yanında yarım kase yogurt yedim ölmedim bakın burdayım hem balık tazede degildi 2 ay felan olmustu alalı dün cıkarttım buzluktan

spor yapmayı cok seviyorum mutlu oluyorum spor yaparken o yüzden yoruldugumuda unutuyorum cumartesi hoca zumba yaptırdı bize süperdiiiiii

ya benimki neden 39 ya ben kafayı yicem valla ha senden 2 kılo fazlam var canım yag oranım 39 çıktı ya
63 kıloda 39 kilo yag mı canım benim bnce o tartı yanlıstır ben 74 kiloyum 26 kilo yag var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…