Tünaydın,
sabahtan beri şifre sıkıntısı yaşıyorum giremedim kulübe nihayet oldu.
Dünkü meni
Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık lor
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
maydanoz
ara
1 avuç leblebi
1 ç.b. süt
Öğle
1kase çorba
patatesli yumurta 2-3 kaşık
yoğurt
ara atlamışım
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2-3 kaşık yoğurt
gece
yarım bardak süt
2-3 badem
spor
10 dk trambolin
230 mekik ( 30 günlük 200 cezam )
su 3 lt
Kaptan 1000 kalori + 400 mekik kaldı cezadan bugün biraz daha hafifletirim.
cezani yazmamisim ya,düzenliyorumEveeeeeeeeeet dün yediklerimi yazıp geçmişe doğru derin bir yolculuğa çıkayım
Sabah:
2 dilim ekmek kepekli pizza gibi bir şey
( Kepek ekmekleri üzerine yağsız peynir , domates , biber konup fırına verilir )
1 fincan yeşil çay
Ara:
1/2 muz
Yağsız süt
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
1 elma
Akşam:
4 kaşık mercimek yemeği
3 kaşık pilav
Light yoğurt
Salata
3 litre su.
Veeeeeeeeeeeeeeee ..........İşte beklenen an ; ceza alacak bir kaçamak
Dün akşam üstüne kadar dışarıdaydık , bir güzel gezdik falan. Akşam otururken içim sıkıldı , eşimde hadi kalk dışarı çıkalım dedi. 1 saat sahilde takıldık , yusuf parkta oynadı falan . Dönerken de pasta istedi. Saat 22:30 gibi bir cafe ye girdik , yusufa tiramusu söyledik ve annesine deeeeee bir porsiyon tatlı
Crem Brulee : 1 porsiyon 250 cal .
Cezam 250 cal . lik heralde .Neyse iyi oldu işte osmanı kovarım bu vesiyle
Kaptan şu yeşillendirdiğim kuralı , sırf ben gece gece , tatlı yedim diye koydun değil mi
Canım seninle sohbet etme imkanımız olmadı 2 gündür, hoşgeldin dedim diye hatırlıyorum ama demediysem de şimdi demiş olayım. Zeynep ablanın hatırı büyüktür bizde, çok severiz kendisini. Sen de onun davetlisiysen hoş geldin sefa getirdin. Senin menülere daha yorum yapmıyorum tam olarak anlayamadım diyetisyenin ne yapmak istediğini çünkü. Benim bugüne kadar okuduğum diyet yorumlarından çok farklı çünkü. Hafta sonu kaçamak olur da serbestlik bana değişik geldi ama adamın mesleği o yani vardır bi bildiği diye düşünüyorum da. O yüzden beklemeyi tercih ediyorum bakalım senin diyetisyenin taktikleri seni nasıl etkileyecek. Belki de adam haklıdır.
merhaba demmay,tekrardan hos geldin
Takim kurallarini yazayim zamanim varken,daha dogrusu bizim bisiklet isi iptal oldu,bende evi süpürmeden kurallari yazayim,sonrasinda is basi yapip gelirim.
Lütfen kurallari iyi oku,her kurali uygulamak zorunludur,kabul edersen bildir...
1.2 hafta deneme süren var,listeye almam icin oylamaya sunulacaksin,eger cogunluk alinsin derse 2 hafta sonnunda listeye alinacaksin
2.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en az yazacagin rakamdir
3.her gün sabah ne yedin,ne ictin,kac dk hangi sporu yaptin yazmalisin,diger arkadaslarin yediklerine yorum yapmalisin,(ayni sekilde onlarda senin lsitene yorum yapacaklar,yanlis bulduklari seyi bazen tatli,bazen espirili bir dille bildirebilirler,bunu kaldirabilmelisin,sonucta biz bir takimiz)kendince diyet adina yararli gördügün her türlü bilgiyi paylasabilirsin
4.her yaptigin kacamagin bir cezasi var cezalari cekmek zorunludur,eger hic bir sekilde sebep bildirmeden cezani cekmezsen 2. haftanin sonunda listeden cikarilacaksin,ceza sistemimiz:diyelimki tatliya dayanamiyorsun,oturdun 4 dilim baklava yedin,bunun karsiligi kalori hesaplanir,yani 1 dl baklava yaklasik 150 kaloridir
150.4=600 kalori yapiyor,sende 600 kalorilik spor yapiyorsun,bunu gec saatte yersen mekik cezasida gelebilir
5.dukan,kusan,3 günde 3-5-7 kg vb. sagliksiz diyetlerin uygulanmasi yasaktir,günlük 3 ana ve 1-2 ara ögün yapilmalidir,bu kurala uymayanlar uyarilacak,3 uyari alan takimdan diskalifiye edilecektir...
simdilik hatirladigim bunlar,eger unuttgum kurallar varsa arkadaslar hatirlatacaktir,lütfen iyice anla,sorun yasamayalim sonra
tatlısım ben 12 de spordan cıktıgım için ara ögünüm 12 de öyle oluncada ögle yemegi 2 ye kaydı :)
Günaydın 4 . takımın güzelleri , çıtır hatunları
Keyifli pazar sabahı geçiriyoruz değil miiiiiiiiii ?
günaydınnnn canlarım bitanelerim
hemen menümü yazıyım sonra zafer beyle yürüyüşe cıkıcagız
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilm tam.bugday ekmegi
10 badem 1 portakal
1 kk kadar bayaz peynir
bol maydonoz yarım domates( çok yemeye dikkat ediyorum mevsimi olmadıgı için)
ara 1 elma 1 bardak kendi yaptıgım ayran
ögle 100 gram balık bolll salat
1 dilim ta. bug. ekmegi 3 kasık yogurt
ara 1 ç. bardagı yarım yaglı süt
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolca marul
3 kasık yogurt ( kendim yaptım )
ara
5 çilek
yarım bardak süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 90 dakika kendim çalıstım bunun 1 saatini yürüş bantında normal tempoda yürüyüş
akşam evde 8 dakika karın hareketleri
55 dakika ebru şallı ile plates yaptım
Eveeeeeeeeeet dün yediklerimi yazıp geçmişe doğru derin bir yolculuğa çıkayım
Sabah:
2 dilim ekmek kepekli pizza gibi bir şey
( Kepek ekmekleri üzerine yağsız peynir , domates , biber konup fırına verilir )
1 fincan yeşil çay
Ara:
1/2 muz
Yağsız süt
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
1 elma
Akşam:
4 kaşık mercimek yemeği
3 kaşık pilav
Light yoğurt
Salata
3 litre su.
Veeeeeeeeeeeeeeee ..........İşte beklenen an ; ceza alacak bir kaçamak
Dün akşam üstüne kadar dışarıdaydık , bir güzel gezdik falan. Akşam otururken içim sıkıldı , eşimde hadi kalk dışarı çıkalım dedi. 1 saat sahilde takıldık , yusuf parkta oynadı falan . Dönerken de pasta istedi. Saat 22:30 gibi bir cafe ye girdik , yusufa tiramusu söyledik ve annesine deeeeee bir porsiyon tatlı
Crem Brulee : 1 porsiyon 250 cal .
Cezam 250 cal . lik heralde .Neyse iyi oldu işte osmanı kovarım bu vesiyle
Arkadaşlarım , güzelller ; hazır yeri gelmişken bir kaç satır yazayım , 4. takım ve sizlerle ilgili bir kaç kelam :18:
Herkes biliyor ki , hiçbirimiz profesyonel değiliz , yani birbirimizin yediğine içtiğine yorum yaparken , ya tecrübelerimizden ya da kendimize göre fikirlerimizden yola çıkıyoruz . Aramızda diyetisyen yok . İş bu haldeyken de , takım olmanın en büyük anlamı , ciddi ve 2-3 satırlık menü yorumlarından ziyade , birlik içinde birbirimizi motive etmekten , yeri gelince eleştirmekten , arada sayfalarca geyiğe vurmaktan geçiyor.
Şimdi ben zeynebin kayınvalide aşkına takılmasam , pegasusun dolma sevdasına 2 satır laf sokmasam, eftalyanın topraks a çektirdiklerini konuşmasam , pokemonun heheyyytttt nidaları ile yaptığa kaçamakları şakaya vurmasam , ne anladım takımda olmaktan .
Bu takımla beraber bir yola çıktım .Yol arkadaşlarımda dünya tatlısı çıktı şansıma . Motive oluyorum evet , sorumluluk duygusu oluştu içimde hiç tanımadığım insanlara karşı . Bütün gün börekler , pastalar yiyerek buraya girip en ala diyet listesini yazmıyoruz sonuçta , samimiyetle aynı dertten muzdarip bir avuç kadın , bundan kurtulmayı keyifli hale getiriyoruz
Aynı keyifle yola edip , mezuniyet günü geldiğinde de aramızdaki arkadaşlığın bitmemiş olmasını diliyorum.
Hadi fazla kafa ütüledim , ne demek istediğim de , neden yazdığım da ortadadır zaten
Ausencia dan sevgiler
Diyete ilk başladığımda yağ oranım 22.2 idi, Bu hafta 16.4 (toplam 6 haftada)
menunde sporda guzel baharıskomgunaydın bu arada
gunyadınlarrr yenıden
menum
sabah
8tane zeytın yaglı sarma kalorısını bılmıorum
1 tane nescafe
ara
1 tane elma
öglen 1 lamacun yedım
ara 2 adet form bskuvısı
aksam 1 kase corba
2 ltre su
yarım saat oynadım
yatmadn 1 tane nescafe ıctım
İnan tatlım ne canım çektiği için ne başka bir şey , sırf siz bu hazzı yaşayın diye yedim
Ne cezasız kalırım ne ağırını çekerim valla , 250 ye 250 oldu bitti
Ne var yani , hem herkes vücudunu şaşırtıyor bende azıcık şaşırtayım dedim
Netin gelmiş , sevindim .Mesai bitimi oldu mu gidiveriyordun , olmuyordu . Darısı tüm çalışıpta sohbetimize katılamayanların başına
kizlar bende 2 günlük listemi yazayim
cuma
sabah
2 dl ekmek,1 dl peynir,domates,salatalik
ara
5 findik,2 cilek
öglen
tavuklu sandivic,ayran
ara
1 elma
aksam
birazcik(ölcmeden aldim tabagima)tavuklu patates,firinda,1 dl ekmek,1 kase cacik
spor
30-45 dk arasi bol yagmurlu bisiklet gezmesi
30 dk yürüyüs
200 mekik
su
2.5 lt
cumartesi
sabah
2 dl ekmek,2 dl sucuk,azcik yumurta,1 parca peynir
ara
arabadaydik yarim muz
ögle,yine yoldaydik mola verdik, daha ausumun salatsindan yapip almistim yanima,bugday salatasi,yarim tost,200 ml meyvesuyu
ara
nihayet varmistikmasada duran üzüm tabagindan biraz üzüm
aksam
allahim onlar ne yemeklerdi,vicik,vicik yagli
1 kase tarhana corbasi,üstünden yagini kasikla alabildigim kadar aldim,baktim kadin bana bakiyor,miyden almiyor yagli,doktor tavsyesi dedim,sesini etmedi
börek vardi,yag damliyordu artik dilimlerdenlezzette yoktu oglumun yarim kalan peynirli böregi,bolca salata(allahtan onun yagini koymadan yetistimde kendime ayirdim bir tabak
gec kalktigimizdan bir ara daha
1 armut
spor
1 saat alisveris merkezine yürüdük,2 saate yakin orda gezdik,spordan sayilirsa artik:26:geri dönüsü esim geldi arabayla gittik,cocuklar yorulmustu yürümedik:26:
su 3 lt su
2 fincan kahve
bende ciktim kizlar,haftasonu sessizligi,kimsecikler yok,sicak havayi gören mangal basina mi gecti yoksa
temizlik,yemek beni bekler,isim biterse gelirim yine,sonrada 2 günluk listelere yorum yaparim,bu arada sanki kek gördüm bir listede,kiminkiydi unuttum,hemen bakar cezasini keserim
ya benimki neden 39 ya ben kafayı yicem valla ha senden 2 kılo fazlam var canım yag oranım 39 çıktı ya
cuma
sabah
ara
5 findik,2 cilek
öglen
tavuklu sandivic,ayran
ara
1 elma
aksam
birazcik(ölcmeden aldim tabagima)tavuklu patates,firinda,1 dl ekmek,1 kase cacik
spor
30 dk yürüyüs
200 mekik
su
2.5 lt
cumartesi
sabah
ara
arabadaydik yarim muz
ögle,yine yoldaydik mola verdik, daha ausumun salatsindan yapip almistim yanima,bugday salatasi,yarim tost,200 ml meyvesuyu
ara
aksam
1 kase tarhana corbasi,üstünden yagini kasikla alabildigim kadar aldim,baktim kadin bana bakiyor,miyden almiyor yagli,doktor tavsyesi dedim,sesini etmedi
börek vardi,yag damliyordu artik dilimlerdenlezzette yoktu oglumun yarim kalan peynirli böregi,bolca salata(allahtan onun yagini koymadan yetistimde kendime ayirdim bir tabak
1 armut
spor
1 saat alisveris merkezine yürüdük,2 saate yakin orda gezdik,spordan sayilirsa artik:26:geri dönüsü esim geldi arabayla gittik,cocuklar yorulmustu yürümedik:26:
su 3 lt su
2 fincan kahve
bende ciktim kizlar,haftasonu sessizligi,kimsecikler yok,sicak havayi gören mangal basina mi gecti yoksa
temizlik,yemek beni bekler,isim biterse gelirim yine,sonrada 2 günluk listelere yorum yaparim,bu arada sanki kek gördüm bir listede,kiminkiydi unuttum,hemen bakar cezasini keserim
evet cok güzel bi pazar günümdü :))))
aha :) ausda kaçırdı sonunda :) he he afiyet bal şeker olsun fıstık :) 250 kalori nedirki fazla spor yapar verirsin
bencede böle canım ya burda aile olduk arkadaş olduk abla kardeş olduk ben eve gelirgelmez buraya geliyorum hem sohbet etmek için hem konusmak kafamı dagıtmak için ama ne bilim bi kaç gündür tedirgin oluyorum geldigimde sert rüzgarlar esiyor yani ortada :26:
Merhaba arkadaslar;
Internette zayiflama üzerine yazilar okumak isterken birden bu takim cikti karsima,yazilanlari biraz okudum ve hemen kulübe üye oldum,bende sizinle birlikte zayiflamak istiyorum,aranizda yer varsa bu takima katilmaktan keyif alirim,yoksada baska takimlara gidicem.
Boyum: 1.72
Kilom:81
yasim:29
Evliyim,3 cocuk annesiyim,Gaziantepliyim,Isvicrede yasiyorum.
Cevabinizi bekliyorum...
gunyadınlarrr yenıden
menum
sabah
8tane zeytın yaglı sarma kalorısını bılmıorum
1 tane nescafe
ara
1 tane elma
öglen 1 lamacun yedım
ara 2 adet form bskuvısı
aksam 1 kase corba
2 ltre su
yarım saat oynadım
yatmadn 1 tane nescafe ıctım
Yok yahu , hafta sonu bizim takıma yaramıyor .
Ancak gece kızlar laflıyor , yoksa sessiz kasaba gibiyiz:18:
bakınca uykun geliyor kimsecikler yok rapunzel yol topraks bir ugramiş gitmis eftelya yok kaptanımı özledim
Sabah sabah 8 sarma 250-300 kalori ve nescafe
Lahmacun var sonra akşam sadece çorba.
Seni sıkı bir ele alma zamanı geldi de geçiyor bileee
Tünaydın,
sabahtan beri şifre sıkıntısı yaşıyorum giremedim kulübe nihayet oldu.
Dünkü meni
Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık lor
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
maydanoz
ara
1 avuç leblebi
1 ç.b. süt
Öğle
1kase çorba
patatesli yumurta 2-3 kaşık
yoğurt
ara atlamışım
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2-3 kaşık yoğurt
gece
yarım bardak süt
2-3 badem
spor
10 dk trambolin
230 mekik ( 30 günlük 200 cezam )
su 3 lt
Kaptan 1000 kalori + 400 mekik kaldı cezadan bugün biraz daha hafifletirim.
listen cok güzel güzelimKaptanım nerdesin yaa, hakkaten bu defa özlettin kendini? Biz 1 saat sonra evden çıkıcaz. Elif Duru yu Milli Yaşam PArkına götürücez. Açılalı kaç yıl oldu ben de ilk defa gidicem. Anca akşama gelirim artık. Yorumlarını da merakla bekliyorum.
Zeynep Abla dün Ausun yemeklerine iltifat etti inşallah 1. olursun gibi konuştu. Aus da karşılığında jest olsun diye ona kaptanlığa aday ilan etti. Şakadan yani. Vaktin yoktu ya dün belki konunun başını atlamış olabilirsin yanlış anlama diye açıklama yapıyım dedim.
korktum vallahi pegasus Diyetisyenimde beni facebooktan eklemiş 4 tarafım sarılmış gibi hissediyorum
cuma
sabah
ara
5 findik,2 cilek
öglen
tavuklu sandivic,ayran
ara
1 elma
aksam
spor
30 dk yürüyüs
200 mekik
su
2.5 lt
cumartesi
sabah
ara
arabadaydik yarim muz
ara
aksam
1 armut
spor
su 3 lt su
2 fincan kahve
balıgın yanında yarım kase yogurt yedim ölmedim bakın burdayımzeynep abla menün güzel sporunsa muhteşem nasıl dayandı o vücut bu kadar spora maşallah ablam benim
zeynep abla balıgın yanında yogurtmu yedin:104::104:
63 kıloda 39 kilo yag mıya benimki neden 39 ya ben kafayı yicem valla ha senden 2 kılo fazlam var canım yag oranım 39 çıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?