Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba canım idaal kilonu felan yaz kaptanımız yazını okuyup sana en kısa sürede cevap vericektir kurallarımızı okudun mu ?

annemim akrabaları aradı yarın bana geliyorlarmış ortada hiç bir sey yok
ne yapılır bu saatten sonra kızlar :18: :18:

afiyet olsun cnm,sporun bacagini kirmissin
öglen gecistirmissin,simit kalorli ama saglikli biseyler yeseymissin keske
osmanlarida,bostanlarida cikarin artik hayatinizdanyahu birsey degil esleriniz, sevgileriniz kiskanacak

afiyet olsun cnm,nesfit ve süt ögünlerde az olmuyormu,yani bana gecistirici gibi geliyor,ara ögün olarak yesek yarim kaseler seklinde daha dolu bir liste olur sanki:26:
cnm ben yazdim sen görmedin galiba,senin ilk kacamagin oldugu icin ceza vermedim,sporun da cok güzel tebrikler

wuwum tatlim ne olur anlasalim,ana ögünleri gecistirme tatlim,salata ana ögün olurmu
sabah peksimet harici hic bir ögününde ekmek yok,lütfen cnm,böyle devam edersen uyari alacaksin

canım ben gerçek anlamda insaflı olduğunu söööledim. malum 1 kg yağ 7000 kalori yapıyor 1000 kalori çok az anlamında sööledim.
bende laf soktun sandim bir an
fena bozuldum yanliz

ok kaptan. peki tek tekmi sayılacak mesajlar
evet cnm tek tek öyle karar verildi
aksam niye ac gzmissin tatlim,eger kacamak yaparsak ögün atlamak yerine spora yüklenmek daha iyi,lütfen b ir daha 1 tepsi baklavada yesen ögün atlama
kek ceza yok cnm,aksam yememissin zaten,onuda saymazsak ac kalmis olucan,bir dahaki sefere ceza verilir,bilgin olsun

afiyet olsun cnm,sporda var
afiyet olsun sanada,liste oldumu rahat oluyor yorum yazmasida
cok düzensiz olmus tatlim,disarda oldugundan yazmissin,okudum o yüzden hafta ici düzeltecegini düsünüyorum
ara yerine kacamak:tadelle yazacaktin heralde
tadelle kac kalor hemen bakiyorum
baktim cnm 156 kalorilik cezan var,kolay gelsin
diger yediklerinde sorun yok,afiyet olsun tatlim

tatlim döner olmamis,aradaki gofret olmamis,3/1 lik pogaca nerde,o da var,sagliksiz yemissin tatlim

kızlar buda benim diyet listem 8 kaşık yemek yazan yerde ben 8 kaşık koyuyorum
afyet olsun tatlim,kendi listesini olusturamayanlara fikir olacaktir:13:
aiyet olsun cnm,sporda güzel,daha ne olsun demi:13:
Günaydın 4 . takımın güzelleri , çıtır hatunları

Keyifli pazar sabahı geçiriyoruz değil miiiiiiiiii ?
evde kös kös oturuyoruz cnm,havada ne güzeldi oysaki
afiyet olsun ,yine süper spor ve liste
ben evet diyorum,zeynep olsun,sonra 1. olamayinda hepinizi sürsün takimdan

Kızlar ben bugün yediklerimi paylaşmayacağım malum ödülgünü ama sınırı aşmayacağım söz
yazsan yinede cnm,yanlislarimizi görmüs oluruz
dolma istedi cnm ya

afiyet olsun tatlim
biliyorum tatlim
özledinmi gercekten

Güle güle, iyi pazarlar, günün güzel geçsin...
tesekkürlerrr
seninde

korktum vallahi pegasus Diyetisyenimde beni facebooktan eklemiş 4 tarafım sarılmış gibi hissediyorum

bol eglenmeler
tekrar hos geldin o zamann
ay ne yaglı şeylermiş o kaptan gelmiş seni bulmuş o yemeklerde tüh kaptanım güzel menün bence kaptan
söyleme tatlim yaaa
yerimiz var cnm,geleblirsin

cnm etliden yag damliyordu,bu biraz daha insafliydi,esim yemedi zaten,bende ayip olmasin diye artik yarim börekle oyalandim,:26:

Yemeğe mi çaya mı gelecekler canım ?

Hemen evdeki malzemelerden yapalım sana bir menü

çaya geliyorlar canım benim aklımda bir seyler var aslında dolapta kete vardı kendim yaptım tatlıda var sabahta şeyriye salatası yapıcam başka ne yapıyım düşünüyorum :44:
aslında biraz su böregi alsam olur dimi canım

Tamam tatlım

Kete
Tatlı tamam , yanına da iki salata yapıver. Su böreğinide sipariş ver , ohhh mis daha ne olsun .

Şehriye salatası yap , istersen bir de yoğurtlu salata yap kolayından şöyle .Oldu bitti işte. En kolayı patates yuvası ;

Son düzenleme:

canım benim evde patates cok az almayı unutmusum bakarım artık uydurum bir seyler dolapta yaprak sarması var kızıma sarmıstım gelince pişiriyim diye o nu pişiriym artık

canım benim evde patates cok az almayı unutmusum bakarım artık uydurum bir seyler dolapta yaprak sarması var kızıma sarmıstım gelince pişiriyim diye o nu pişiriym artık

Eeeee senin iş cem yılmaz esprilerine döndü , yapılmışı var zaten

Sen zaten hazırmışsın zeynep , daha ne olsun , takıl bak keyfine

valla verilmiş sadakan varmış zeynep abla hem yogurt hem bol süt :26:

ben geldim kimse yok ama,olmuyo valla
bu gün pazar ama degilmi yani,cocuklarin dusu,isi anca bitti,bekleseydiniz azcik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…