- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Merhaba arkadaslar;
Internette zayiflama üzerine yazilar okumak isterken birden bu takim cikti karsima,yazilanlari biraz okudum ve hemen kulübe üye oldum,bende sizinle birlikte zayiflamak istiyorum,aranizda yer varsa bu takima katilmaktan keyif alirim,yoksada baska takimlara gidicem.
Boyum: 1.72
Kilom:81
yasim:29
Evliyim,3 cocuk annesiyim,Gaziantepliyim,Isvicrede yasiyorum.
Cevabinizi bekliyorum...
afiyet olsun cnm,sporun bacagini kirmissinGünaydınlar , güzel keyifli hafta sonları
Yediklerimi yazayım , çıkayım .
Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var
Sabah :
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir
Ara:
Yağsız süt ve çilek
Öğlen:
Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata
Ara:
1 elma
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm
Yağsız süt
3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti
öglen gecistirmissin,simit kalorli ama saglikli biseyler yeseymissin keskedünkü menüm
cuma
sabah :
- bi bardak ılık limonlu su
- iki dilim kmek cavdar ekmegi
- peynir zeytin cay
ara:
- forum markasının myveli bisküvisinden yedim 3 tane paketi 162 kalori altı tane var içinde 3 tanesini yedim sabah
- bi çay bardagı yarım yaglı süt
öğlen :
- 1 tane simit
- 1 tane ayran
ara:
- kalan 3 bisküvinin birini arkadaşım yedi iki sini ben :))
- 1 bardak süt yarım yaglı
akşam:
- 3 kaşık makarna
- yarım tabak domates tavası ( içinde et ve domates var biraz sogan ve zeytın yaglı )
- bi tabak salata bol ekşili
su : herhalde 3 litre olmuştur saymadım valla
spor : sadece yürüyüş dün yorgundum yan gel osman 4 dönüm bostan yaptım bende
-sabah 40 akşam 25 dakka yürüyüş tempoyu biraz artırdım da eve gelince pestilim cıkmıştı 45-50 dakkalık yolu 25 dakkada gelmişim
afiyet olsun cnm,nesfit ve süt ögünlerde az olmuyormu,yani bana gecistirici gibi geliyor,ara ögün olarak yesek yarim kaseler seklinde daha dolu bir liste olur sanki:26:günaydın cancağızlarım
menümü yazıvereyim hemencik geçmişten çıkamadım birtürlü gece kuşları sizi amma kaynatmışsınız maşallah
sabah:1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay
ara:yeşil çay 1 portakal
öğle:nesfit+süt
ara 9 lu çay 1 elma
akşam:1 küçük kase tarhana çorbası
2 köfte 2 dilim patates (fırınlaşmış)
brüksel lahanası salatası
ev yapımı taze yoğurt 1 küçük kase
ara:1 bardak süt 2 çilek
spor: 30+30 dk.spor salonu toplam 1 saat
45 dk yürüyüş bebek arabasıyla
30 dk belediyenin parktaki aletleriyle spor
kaptan bana ceza vermedi ama ben kendi kendime verdim artık doğum günü yemeğinin acısını çıkarayım diye.
3 litre su içmişimdir kesin
23 mesajım var
wuwum tatlim ne olur anlasalim,ana ögünleri gecistirme tatlim,salata ana ögün olurmutekrardan gunaydınlar komple :)))))))
menume gelelım
sabah 3 dlım peksımet yedım peynırle kalorısı daha az oldgundan peksımet tercıh ettım
1 tanede salatalık
ara 1 nescafe
öglen 1 kase salata braz peynır
ara 1 portakal
aksamsa 5 yemek kasıgı sebze yemegı yedım
3 kasık yohrt
ayakta hıc dramadım uzgunum demıstım dunde halım blem yoktu
suda 1.5 ltre fazla ıcemedım mıdem bulandı
canım ben gerçek anlamda insaflı olduğunu söööledim. malum 1 kg yağ 7000 kalori yapıyor 1000 kalori çok az anlamında sööledim.
evet cnm tek tek öyle karar verildiok kaptan. peki tek tekmi sayılacak mesajlar
aksam niye ac gzmissin tatlim,eger kacamak yaparsak ögün atlamak yerine spora yüklenmek daha iyi,lütfen b ir daha 1 tepsi baklavada yesen ögün atlamaDünkü menümü yazıp geçmişe gidiyorum
Sabah
1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz
Ara 1 elma ( yanına süt ürünü bulamadım iş yerinde )
Öğlen
1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
yarım portakal
Akşam
1 ince dilim ev yapımı kek
1 bardak süt
Su 3 lt
mesaj artık saymıyorum tepemde yazıyor.
Spor 15 dk trambolin 30 mekik ( bunlar cezadan düşülmeyecek rutin spor)
afiyet olsun cnm,sporda varbende menümü yazmayı unutmuşum
sabah;1 dilim kepekliekmek 1 dilim peynir bir kaçzeytin
ara;1 ç.b. süt 4-5kurukayısı
öğlen; yoğurtlu közlenmiş patlıcan 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 etimek 1 ç.b. süt çeyrek muz
akşam; 1 yumurtalı 2 dilimpeynirliaz yağlı menemen 1 dilim ekmek
ara;7-8adet fındık 1 bardak süt iç yat
spor; 45dk. leslie walk
afiyet olsun sanada,liste oldumu rahat oluyor yorum yazmasidabende menümü yazıyım cıkıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunda zıpladım
1 portakal 10 tane çig badem 1 k.kutusu kadar beyaz peynir
bollll maydonoz 1 kupa yeşil çay1 dilim tam bug. ekmegi
ara 1 elma kendim yaptıgım ayran 1 bardak
öglen küçük kase ile nohut haşlaması 4 kaşık yogurt
ara 1 bardak süt
akşam 8 kasık pırasa yemegi bol salata
1 dilim tam bug. ekmegi
ara 5 tane çilek yarım bardak yarım yaglı süt
3 tl su
spor
45 dakika hoca ile 1 saat kendim calıştım
cok düzensiz olmus tatlim,disarda oldugundan yazmissin,okudum o yüzden hafta ici düzeltecegini düsünüyorumMerhaba arkadaşlar , Ben geldim.. bugün öğünlerim bitti :) Yediklerimi ve diyetisyen kontrolümden bahsedeyim,
Bu hafta tartıda 400 gr gitmiş, yağdan 200 gr şaka gibiDiyetisyenimin dediğine göre geçen hafta iyi vermişim koruyormuş kendini, böyle kaplumbağa hızıyla nasıl gidecek anlamış değilim. hem aç geziyorum hem kilo gitmiyor :2: yarın ödül günüm sınırsız yiyeceğim
gelelim menüme, bugün lefkoşada olduğum için ara öğünler vs kaçtı;
Sabah 10:30'da kahvaltı;
Yarım tost, bitki çayı, domates ve limon sıkılmış maydanoz
Ara öğün
3 adet kuru kayısı
Öğlen ve ikindi ara öğünü bir arada oldu;
yarım kase mercimek çorba+ Bol salata+3 kaşık kısır+ 3-4 yk kuru fasulye
Akşam ;
K-flakes 1 kase
Spor neredeyse hiç yok
Su 1,5 litre
ara yerine kacamak:tadelle yazacaktin heraldeiyi geceler kızlar:)
dün gece buradaki sohbetten sonramız bir kabustu gece su hanım bir uyandı sabaha kadar neredeyse susmadan bağıdı eşimle birlikte nöbetteydiksabah 6:30 anca uyudu.
sabah bi harala gürele sonra oğlanı eftelya ile birlikte tiyatroya götürdük, kuzenim oynuyodu. Aman bütün istanbul yollara dökülmüş trafik kalabalık cılkım çıktı.
şimdi çocukları uyuttum, eftelya ile beraber mezdeke yapıcaz fazla takılamıycam kusura bakamyın
dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım
cuma:
sabah
yarım pors. börek
çay
ara
3 eti burçak
neskafe
öğlen
1 tabak menemen
1 dilim ekmek
ara
yarım kase nesfit+süt
akşam
çeyrek palamut
çok az bulgurlu,patates, pirinçve bol domatesli pilav
salata
1 dilim ekmek
su 2 küsür
spor 35 dk trambolin
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
2 parça kaşar
çay
ara
vapura yetişmeye çalışıyoduk bir poğaça aldım yarısını toprağa
diğer yarısını eftelya ile paylaştık
öğlen
tost
ayran
ara
1 tadelle(
akşam
2 parça yağsız tavada nugıt
çok az dün akşamki pilavdan
cacık
su 1,5 gece daha içerim
spor şimdi mezdeke yapıcaz:)) bütün gün dışarıdaydım yürüme spordan sayılırsa artık
tatlim döner olmamis,aradaki gofret olmamis,3/1 lik pogaca nerde,o da var,sagliksiz yemissin tatlimselam kızlar ablamla birlikte sporumuzu da yaptık böylece 500 cal cezamı da yapmış bulunmaktayım1 saat mezdekeyle:)
hemen menülerimi yazıp çıkıcam çok başım ağrıyo hemen uyumam lazım
cuma
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
döner
salata
yoğurt
ara
4-5 tane fıstık
akşam
çeyrek palamut
bulgurlu dometesli patatesli ablamın tarif ettiği pilavdan 3-4 kaşık
salata
spor yapamadım çok hastaydım hemen uyudum:18:
2 lt su
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
kaşar peyniri
çay
öğle ( dışardaydım önce ablamla tiyatroya gittik sonra sevgilimle buluştum)
kaşarlı tost
ayran
akşamüstü
nescafe
yarım gofret
akşam
dün kü aynı pilavdan 2 kaşık
nuggets
meyva suyu
su 2 lt
spor 1 saat mezdeke
afyet olsun tatlim,kendi listesini olusturamayanlara fikir olacaktir:13:
aiyet olsun cnm,sporda güzel,daha ne olsun demi:13:günaydddııııııııııın :))) herkez uyuyormu yoksa erken kalkın kızlarrr
dünkü menümü yazim hemen sonra kahvaltı yapıcam
cumartesi
sabah : bi bardak ılık su 30 kere atlama parmak ucunda ( zeynoşum gibi )
kahvaltıda bi tane yumurta az yagda tavada pişmiş 2 dilim ekmek ( çavdar ) yeşillik 2 bardak çay
ara :4-5 erik 7-8 badem :)
öğlen :tavuklu patatesli bezelye yemegi bi tabak 3-4 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt
ara:yine biraz badem yedik kuzenimle (bu arada badem dedigim taze yeşil badem annem köyde toplamış)
akşam : çok az bezelye cok az pilav hani çok azdan kastım 3 kaşık yemek 2 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
ara :yok
su 3 litreyi geçmiştir
spor :
100 tane hızlı hızlı yürüyormuş gibi olan hareket durdugun yerde yürüyor gibi yapıyorsun
50 tane mekik
30 dakka mezdeke ( cezam bitti )
1 saat zumbaaa dün canımçıktı daha fazla yapacak halim kalmamıştı suyum cıkmıştı
evde kös kös oturuyoruz cnm,havada ne güzeldi oysakiGünaydın 4 . takımın güzelleri , çıtır hatunları
Keyifli pazar sabahı geçiriyoruz değil miiiiiiiiii ?
afiyet olsun ,yine süper spor ve listegünaydınnnn canlarım bitanelerim
hemen menümü yazıyım sonra zafer beyle yürüyüşe cıkıcagız
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilm tam.bugday ekmegi
10 badem 1 portakal
1 kk kadar bayaz peynir
bol maydonoz yarım domates( çok yemeye dikkat ediyorum mevsimi olmadıgı için)
ara 1 elma 1 bardak kendi yaptıgım ayran
ögle 100 gram balık bolll salat
1 dilim ta. bug. ekmegi 3 kasık yogurt
ara 1 ç. bardagı yarım yaglı süt
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolca marul
3 kasık yogurt ( kendim yaptım )
ara
5 çilek
yarım bardak süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 90 dakika kendim çalıstım bunun 1 saatini yürüş bantında normal tempoda yürüyüş
akşam evde 8 dakika karın hareketleri
55 dakika ebru şallı ile plates yaptım
ben evet diyorum,zeynep olsun,sonra 1. olamayinda hepinizi sürsün takimdanEvet arkadaşlar oylamaya sunuyorum , yeni kaptanımız zeynep olsun diyenler
Canım , yok yok ceza alayım yaaa , tüm okul hayatım boyunca disiplin kapılarından ayrılmazdım , burada ceza almamak zoruma gittiZaten pegasuscum bu fırsatı layıkıyla değerlendirir
yazsan yinede cnm,yanlislarimizi görmüs oluruzKızlar ben bugün yediklerimi paylaşmayacağım malum ödülgünü ama sınırı aşmayacağım söz
dolma istedi cnm yaArkadaşlarım , güzelller ; hazır yeri gelmişken bir kaç satır yazayım , 4. takım ve sizlerle ilgili bir kaç kelam :18:
Herkes biliyor ki , hiçbirimiz profesyonel değiliz , yani birbirimizin yediğine içtiğine yorum yaparken , ya tecrübelerimizden ya da kendimize göre fikirlerimizden yola çıkıyoruz . Aramızda diyetisyen yok . İş bu haldeyken de , takım olmanın en büyük anlamı , ciddi ve 2-3 satırlık menü yorumlarından ziyade , birlik içinde birbirimizi motive etmekten , yeri gelince eleştirmekten , arada sayfalarca geyiğe vurmaktan geçiyor.
Şimdi ben zeynebin kayınvalide aşkına takılmasam , pegasusun dolma sevdasına 2 satır laf sokmasam, eftalyanın topraks a çektirdiklerini konuşmasam , pokemonun heheyyytttt nidaları ile yaptığa kaçamakları şakaya vurmasam , ne anladım takımda olmaktan .
Bu takımla beraber bir yola çıktım .Yol arkadaşlarımda dünya tatlısı çıktı şansıma . Motive oluyorum evet , sorumluluk duygusu oluştu içimde hiç tanımadığım insanlara karşı . Bütün gün börekler , pastalar yiyerek buraya girip en ala diyet listesini yazmıyoruz sonuçta , samimiyetle aynı dertten muzdarip bir avuç kadın , bundan kurtulmayı keyifli hale getiriyoruz
Aynı keyifle yola edip , mezuniyet günü geldiğinde de aramızdaki arkadaşlığın bitmemiş olmasını diliyorum.
Hadi fazla kafa ütüledim , ne demek istediğim de , neden yazdığım da ortadadır zaten
Ausencia dan sevgiler
gunyadınlarrr yenıden
menum
sabah
8tane zeytın yaglı sarma kalorısını bılmıorum
1 tane nescafe
ara
1 tane elma
öglen 1 lamacun yedım
ara 2 adet form bskuvısı
aksam 1 kase corba
2 ltre su
yarım saat oynadım
yatmadn 1 tane nescafe ıctım
afiyet olsun tatlimTünaydın,
sabahtan beri şifre sıkıntısı yaşıyorum giremedim kulübe nihayet oldu.
Dünkü meni
Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık lor
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
maydanoz
ara
1 avuç leblebi
1 ç.b. süt
Öğle
1kase çorba
patatesli yumurta 2-3 kaşık
yoğurt
ara atlamışım
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2-3 kaşık yoğurt
gece
yarım bardak süt
2-3 badem
spor
10 dk trambolin
230 mekik ( 30 günlük 200 cezam )
su 3 lt
Kaptan 1000 kalori + 400 mekik kaldı cezadan bugün biraz daha hafifletirim.
biliyorum tatlimKaptanım nerdesin yaa, hakkaten bu defa özlettin kendini? Biz 1 saat sonra evden çıkıcaz. Elif Duru yu Milli Yaşam PArkına götürücez. Açılalı kaç yıl oldu ben de ilk defa gidicem. Anca akşama gelirim artık. Yorumlarını da merakla bekliyorum.
Zeynep Abla dün Ausun yemeklerine iltifat etti inşallah 1. olursun gibi konuştu. Aus da karşılığında jest olsun diye ona kaptanlığa aday ilan etti. Şakadan yani. Vaktin yoktu ya dün belki konunun başını atlamış olabilirsin yanlış anlama diye açıklama yapıyım dedim.
tesekkürlerrrGüle güle, iyi pazarlar, günün güzel geçsin...
korktum vallahi pegasus Diyetisyenimde beni facebooktan eklemiş 4 tarafım sarılmış gibi hissediyorum
bol eglenmelerhadi kızlar görüşürüz. Çıkıyoz biz geldi bizimkiler...
ha bu arada internetim düzeldi farkettiğiniz gibi. Çok mutluyum. Topraksım ellerine sağlık. bakamadım şimdi bakıcam akşama söylerim sana fikrimi.
tekrar hos geldin o zamann
HoşbuldumCAnım aslında diyetim klasik diyet, tahminim 1000 kalorilik bir diyet yapıyorum, Cumartesi lefkoşaya gitiğimden listeye bağlı kalamadım, pazar günüde serbet olduğundan pek yazma gereğiduymadım. yarından itibaren göreceksiniz inşallah..örnek listem bu, bazen porsiyonlar ve çeşitler değişiyorsada genellikle böyle listem ;
Eki Görüntüle 685419
Anlaşılmıştır dikkat emeye ve kurallara uymaya özen göstereceğim
söyleme tatlim yaaaay ne yaglı şeylermiş o kaptan gelmiş seni bulmuş o yemeklerde tüh kaptanım güzel menün bence kaptan
yerimiz var cnm,geleblirsinMerhaba arkadaslar;
Internette zayiflama üzerine yazilar okumak isterken birden bu takim cikti karsima,yazilanlari biraz okudum ve hemen kulübe üye oldum,bende sizinle birlikte zayiflamak istiyorum,aranizda yer varsa bu takima katilmaktan keyif alirim,yoksada baska takimlara gidicem.
Boyum: 1.72
Kilom:81
yasim:29
Evliyim,3 cocuk annesiyim,Gaziantepliyim,Isvicrede yasiyorum.
Cevabinizi bekliyorum...
Pegasus canım , iki günün menüsünüde beğendim .Keşke oğlunun yarımıda olsa o yağlı börekten yemeseydin.
Bazen kafam karışıyor zaten benim , hoş yiyeceğimden değil ama zaman zaman menülerinizde börek oluyor ama ince bir dilim kek neden ceza alıyor o zaman ?
N egüzel canım , kesin aşk doludur
Yaptım bile canım , hem de fazlasıyla :119:
Yok yahu soğuk rüzgar falan , herşey miiiiiis gibi miiiiiiiiiisssssssssssss
Merhabalar ,
Takıma alımlarla kaptanımız PEGASUS07 ilgileniyor , o size cevap yazacaktır.
Ne güzel ama araştırma sırasında karşınıza çıkmamız
annemim akrabaları aradı yarın bana geliyorlarmış ortada hiç bir sey yok
ne yapılır bu saatten sonra kızlar :18: :18:
Yemeğe mi çaya mı gelecekler canım ?
Hemen evdeki malzemelerden yapalım sana bir menü
çaya geliyorlar canım benim aklımda bir seyler var aslında dolapta kete vardı kendim yaptım tatlıda var sabahta şeyriye salatası yapıcam başka ne yapıyım düşünüyorum :44:
aslında biraz su böregi alsam olur dimi canım
Tamam tatlım
Kete
Tatlı tamam , yanına da iki salata yapıver. Su böreğinide sipariş ver , ohhh mis daha ne olsun .
Şehriye salatası yap , istersen bir de yoğurtlu salata yap kolayından şöyle .Oldu bitti işte. En kolayı patates yuvası ;
Eki Görüntüle 685593
canım benim evde patates cok az almayı unutmusumbakarım artık uydurum bir seyler dolapta yaprak sarması var kızıma sarmıstım gelince pişiriyim diye o nu pişiriym artık
Allah Allah nasıl çıktı o kadar yağ imkansız, benim75 kilodakikomşumdabile yağ oranı 25 çıktı
ausumunda dedigi gbi seni artık elimize almamız lazımbu nasıl bir yemek düzeni bitanem olmamış daha dikkat edicem sana
sana katılıyorum kuşum
listen cok güzel güzelim
canım benim biz ausla birbirimize takılıtoruz ama yemekleri gercekten güzel olmus iltifat etmedim hakkını verdim bizim takımızın bir tane kaptanı var iyikide var
en büyük kaptan bizim kaptan
çok güldüm annem ben buna diyetisyenin facedn eklenişhahahyyy sana kacıs yok çigdemmm
keki bende topraksta gördüm sankiama çok ufakmıs görmezden geldim
balıgın yanında yarım kase yogurt yedim ölmedim bakın burdayımhem balık tazede degildi 2 ay felan olmustu alalı dün cıkarttım buzluktan
spor yapmayı cok seviyorum mutlu oluyorum spor yaparken o yüzden yoruldugumuda unutuyorumcumartesi hoca zumba yaptırdı bize süperdiiiiii
63 kıloda 39 kilo yag mıcanım benim bnce o tartı yanlıstır ben 74 kiloyum 26 kilo yag var bende
annemim akrabaları aradı yarın bana geliyorlarmış ortada hiç bir sey yok
ne yapılır bu saatten sonra kızlar :18: :18:
Bahar selamlar geçnmşi okudum sanada selam verip öyle çıkayım dedim. Iyi geceler canım öpüldün byes
canım benim evde patates cok az almayı unutmusumbakarım artık uydurum bir seyler dolapta yaprak sarması var kızıma sarmıstım gelince pişiriyim diye o nu pişiriym artık
Bahar selamlar geçnmşi okudum sanada selam verip öyle çıkayım dedim. Iyi geceler canım öpüldün byes
Geçmişi okudun , bahara selam verdin ...Bize yok mu bize
Özletiyorsunuz kendinizi artık yaaa....
ausssss canım benimm
ben geldim kimse yok ama,olmuyo valla
bu gün pazar ama degilmi yani,cocuklarin dusu,isi anca bitti,bekleseydiniz azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?