Merhaba arkadaşlar , Ben geldim.. bugün öğünlerim bitti :) Yediklerimi ve diyetisyen kontrolümden bahsedeyim,
Bu hafta tartıda 400 gr gitmiş, yağdan 200 gr şaka gibiDiyetisyenimin dediğine göre geçen hafta iyi vermişim koruyormuş kendini, böyle kaplumbağa hızıyla nasıl gidecek anlamış değilim. hem aç geziyorum hem kilo gitmiyor :2: yarın ödül günüm sınırsız yiyeceğim
gelelim menüme, bugün lefkoşada olduğum için ara öğünler vs kaçtı;
Sabah 10:30'da kahvaltı;
Yarım tost, bitki çayı, domates ve limon sıkılmış maydanoz
Ara öğün
3 adet kuru kayısı
Öğlen ve ikindi ara öğünü bir arada oldu;
yarım kase mercimek çorba+ Bol salata+3 kaşık kısır+ 3-4 yk kuru fasulye
Akşam ;
K-flakes 1 kase
Spor neredeyse hiç yok
Su 1,5 litre
Çook mutsuzum, şuan kendimden nefret ediyorum 6 haftadır verdiğim kilo sadece 4 kilo10 yıldır sürekli 54'e ulaşmaya çalışıyorumolmuyor olmuyor,neden kabullenemiyorum durumumu! Neden böyle mutlu olamıyorum.. Zayıflamak uğruna harcağımparalar, çabalar, emekler hep boşa.. ayrı yerde kıstırılıp kalmış gibiyim.. 4 kilo ne demek yaa! daha 30 yaşında bile değillim, metobolizmam çalışıyor, bir hastalığım sıkıntım yok. Diyetisyene durumu anlattığımdaher hafta birşeyi bana ediyor. İnsanların kilo vermem için benim üzerimden para kazanıp veremeyince bahane yaratmalarından bıktım.. Şuan pes etmek üzereyim... bütün sinirlerim altüst..
canım 10 dakkayı bekliyorum malum :)) sen işin varsa çık sonra okursun ben mesajı atarım sana
Kaptanımız Pegasus bana kuralları yazacaktı, yazdı da ben mi kaçırdım acaba :26:
Bu arada ara öğünlerde sütleri tam yağlı içsek? Zaten ben sütten nefret ederim ama yarım yağlı ve lightıda hiç içemem yahuZaten hazır sütlerde ne kadar yağ var ki, burada tanıdıktan aldığım sütten yoğurt mayalayınca bir parmak kalınlığında kaymak oluyor, hazır sütte mübarek zar gibi
iyi geceler kızlar:)
dün gece buradaki sohbetten sonramız bir kabustu gece su hanım bir uyandı sabaha kadar neredeyse susmadan bağıdı eşimle birlikte nöbetteydiksabah 6:30 anca uyudu.
sabah bi harala gürele sonra oğlanı eftelya ile birlikte tiyatroya götürdük, kuzenim oynuyodu. Aman bütün istanbul yollara dökülmüş trafik kalabalık cılkım çıktı.
şimdi çocukları uyuttum, eftelya ile beraber mezdeke yapıcaz fazla takılamıycam kusura bakamyın
dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım
cuma:
sabah
yarım pors. börek
çay
ara
3 eti burçak
neskafe
öğlen
1 tabak menemen
1 dilim ekmek
ara
yarım kase nesfit+süt
akşam
çeyrek palamut
çok az bulgurlu,patates, pirinçve bol domatesli pilav
salata
1 dilim ekmek
su 2 küsür
spor 35 dk trambolin
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
2 parça kaşar
çay
ara
vapura yetişmeye çalışıyoduk bir poğaça aldım yarısını toprağa
diğer yarısını eftelya ile paylaştık
öğlen
tost
ayran
ara
1 tadelle(
akşam
2 parça yağsız tavada nugıt
çok az dün akşamki pilavdan
cacık
su 1,5 gece daha içerim
spor şimdi mezdeke yapıcaz:)) bütün gün dışarıdaydım yürüme spordan sayılırsa artık
Mezdeke'yi spor niyetine mi yapıyorsunuz kızlar? Azcık bilgilendirin şu cahili spor konusunda,neler yapıyorsunuz? Neleri tavsiye edersiniz?
selam kızlar ablamla birlikte sporumuzu da yaptık böylece 500 cal cezamı da yapmış bulunmaktayım1 saat mezdekeyle:)
hemen menülerimi yazıp çıkıcam çok başım ağrıyo hemen uyumam lazım
cuma
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
döner
salata
yoğurt
ara
4-5 tane fıstık
akşam
çeyrek palamut
bulgurlu dometesli patatesli ablamın tarif ettiği pilavdan 3-4 kaşık
salata
spor yapamadım çok hastaydım hemen uyudum:18:
2 lt su
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
kaşar peyniri
çay
öğle ( dışardaydım önce ablamla tiyatroya gittik sonra sevgilimle buluştum)
kaşarlı tost
ayran
akşamüstü
nescafe
yarım gofret
akşam
dün kü aynı pilavdan 2 kaşık
nuggets
meyva suyu
su 2 lt
spor 1 saat mezdeke
günaydddııııııııııın :))) herkez uyuyormu yoksa erken kalkın kızlarrr
dünkü menümü yazim hemen sonra kahvaltı yapıcam
cumartesi
sabah : bi bardak ılık su 30 kere atlama parmak ucunda ( zeynoşum gibi )
kahvaltıda bi tane yumurta az yagda tavada pişmiş 2 dilim ekmek ( çavdar ) yeşillik 2 bardak çay
ara :4-5 erik 7-8 badem :)
öğlen :tavuklu patatesli bezelye yemegi bi tabak 3-4 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt
ara:yine biraz badem yedik kuzenimle (bu arada badem dedigim taze yeşil badem annem köyde toplamış)
akşam : çok az bezelye cok az pilav hani çok azdan kastım 3 kaşık yemek 2 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
ara :yok
su 3 litreyi geçmiştir
spor :
100 tane hızlı hızlı yürüyormuş gibi olan hareket durdugun yerde yürüyor gibi yapıyorsun
50 tane mekik
30 dakka mezdeke ( cezam bitti )
1 saat zumbaaa dün canımçıktı daha fazla yapacak halim kalmamıştı suyum cıkmıştı
günaydınnnn canlarım bitanelerim
hemen menümü yazıyım sonra zafer beyle yürüyüşe cıkıcagız
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilm tam.bugday ekmegi
10 badem 1 portakal
1 kk kadar bayaz peynir
bol maydonoz yarım domates( çok yemeye dikkat ediyorum mevsimi olmadıgı için)
ara 1 elma 1 bardak kendi yaptıgım ayran
ögle 100 gram balık bolll salat
1 dilim ta. bug. ekmegi 3 kasık yogurt
ara 1 ç. bardagı yarım yaglı süt
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolca marul
3 kasık yogurt ( kendim yaptım )
ara
5 çilek
yarım bardak süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 90 dakika kendim çalıstım bunun 1 saatini yürüş bantında normal tempoda yürüyüş
akşam evde 8 dakika karın hareketleri
55 dakika ebru şallı ile plates yaptım
Kızlar ben bugün yediklerimi paylaşmayacağım malum ödülgünü ama sınırı aşmayacağım söz
Ausencia canım dün haftasonu olduğundan öyle geç kalktım, malum geceleri ders çalışıyorum, birde normalde 7-7.3o tur kahvaltı saatim.. Diyetisyen kontrolünde veriyorum ben kiloyu ve 1 gün sertbetliği diyetisyenim tavsiye etti, kusana kadar canın ne istiyorsa yiyeceksin dedi ama bunu ne sebeple söylediğini 3. haftada anladım, 3. hafta serbest olduğu halde fazla iyemez hale gelmişim ve biraz kaçırayım midem bulanıyor, midem almıyor fazlasını.. hemde diyetten sıkılmamak için böyle birşey yapıyormuş, ben 1 hafta serbest yapmadım diye kızdı bana, ertesi gün kısınca vücudu şaşırtıyoruz dedi...
Bugün sabah yediğim;
2 dilimm ekmek ve sucuklu yumurta çok az+2 zeytin ve 2 bardak şekerli siyah çay
biraz önce de 4 dilim baklava yedimAkşama da hatay usulü tepsi kebabı var, yanında ayranla.. meyve de yedim mi tamamdır :)
Baklavayı bu hafta regli olacağım tatlı isteğimi bastırsın diye yedim..
konusacak bseler buluoruz ausum bu arada yukarda yazdıgın yazı guzel snucta takımsak brbırımıze karsacagızda shpette etcez bunu bos yere yapmıoruz takımda bunları yapmzsak sıkılırız zatenSabah kahvaltı saatini biraz daha öne alabilirsen çok iyi olur canım , malum metabolizmayı ne kadar erken çalıştırmaya başlarsak o kadar iyi
Her şey var ama pes etmek yok
6 haftada 4 kilo hemde yağ kaybıyla bereber çok ideal .Ne yavaş ne hızlı .
Zamanla yarışıyor gibi yapılan diyetlerin hepsi eninde sonunda hüsrana uğruyor. Sabırlı olup ,er ya da geç gelecek ama kalıcı kilo kaybı lazım bize , yoksa bu yaz 58 olalım kışa yine 68 gireyim ne anladım o işten değil mi?
Bahar ve wuwum ......
Bıcır bıcırsınız var ya , burada konuşup konuşup yetmiyor bir de özelden mi anlatıyorsun
Merak ediyorum orada neler konuşuyorsunuz acep ?
Pegasus hafta sonları , eş durumdan çok sık girmezdi ama bu hafta sonu hiç uğrayamadı.
Gelir gelmez kuralları yazar sana canım .
Yağsız süt içilecek diye bir kural yok zaten hatta süt içilecek diye de bir kural yok .
Tecrübelerimizle anladık ki , meyvelerle beraber sütlü ürün tüketmeyi hemen her diyetisyen tavsiye ediyor.
Canım benim hani geçen gün konuştuk ya yağ oranının yüksekliğini , sebebi bence az yesende vücuda yağ yapacak eşyler yediğin için.Tabii iş temposunda düzenli bir menü oturtmak zor ama yağ yakımı da zor oluyor bu şekilde.Birde hemen her sabah vazgeçilmezin kaşar var , onu iptal etsen
Mezdeke ve trambolin prof.larımız eftelya ve topraks canım
Poğaçanın yarısı neredeeee listede
Bu aralar iyice spor canavarı oldun sen sanki
Sen bırak ebru yu , gel bana beraber yapalım plates , gülmekten yerlerde yuvarlanırız kesin.
Gayet güzel canım menün.
Onları da paylaşmalısın bence canım , bir de sanırım kaptan bir gün serbest kısmına illa bir yorum yapacaktır
Aman aman vazgeçtim , sen yazma zaten canım yaaa , olan var olmayan var
Ben var ya sabah kalktığımda mutfağa kahvaltı hazırlamaya girince tezgahta baklava olsun , aç karnına 3-4 tane götürecek bir boğaza sahibim .Eeeee boşuna vakti zamanında 100 kiloolmadım.
Ne güzel başlamışsın çalışmaya , ben daha kitap yüzü açmadım
Ausencia canım dün haftasonu olduğundan öyle geç kalktım, malum geceleri ders çalışıyorum, birde normalde 7-7.3o tur kahvaltı saatim.. Diyetisyen kontrolünde veriyorum ben kiloyu ve 1 gün sertbetliği diyetisyenim tavsiye etti, kusana kadar canın ne istiyorsa yiyeceksin dedi ama bunu ne sebeple söylediğini 3. haftada anladım, 3. hafta serbest olduğu halde fazla iyemez hale gelmişim ve biraz kaçırayım midem bulanıyor, midem almıyor fazlasını.. hemde diyetten sıkılmamak için böyle birşey yapıyormuş, ben 1 hafta serbest yapmadım diye kızdı bana, ertesi gün kısınca vücudu şaşırtıyoruz dedi...
Bugün sabah yediğim;
2 dilimm ekmek ve sucuklu yumurta çok az+2 zeytin ve 2 bardak şekerli siyah çay
biraz önce de 4 dilim baklava yedimAkşama da hatay usulü tepsi kebabı var, yanında ayranla.. meyve de yedim mi tamamdır :)
Baklavayı bu hafta regli olacağım tatlı isteğimi bastırsın diye yedim..
gunaydın zeynep abla ıı yuruyusler bu arada menun guzel spor harıka şimdik sanagünaydınnnn canlarım bitanelerim
hemen menümü yazıyım sonra zafer beyle yürüyüşe cıkıcagız
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilm tam.bugday ekmegi
10 badem 1 portakal
1 kk kadar bayaz peynir
bol maydonoz yarım domates( çok yemeye dikkat ediyorum mevsimi olmadıgı için)
ara 1 elma 1 bardak kendi yaptıgım ayran
ögle 100 gram balık bolll salat
1 dilim ta. bug. ekmegi 3 kasık yogurt
ara 1 ç. bardagı yarım yaglı süt
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolca marul
3 kasık yogurt ( kendim yaptım )
ara
5 çilek
yarım bardak süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 90 dakika kendim çalıstım bunun 1 saatini yürüş bantında normal tempoda yürüyüş
akşam evde 8 dakika karın hareketleri
55 dakika ebru şallı ile plates yaptım
141..ye bakalım ama bence cok kacırma ama sen yınede kusacak kadar yeme dyetsyen sasrtayım dıye vcudu yaoıyo ama msela 2 katını ye lıstenın ama otrup sakın bı kutu baklava yemee anam onun kalorısını dusunemıorum bılem
tamam paylaşmam canım o tatlıyı yedim ama şuan midem fena bulanıyor 1tane bile atabileceğimi sanmıyorum ağzıma
ben 5. dersteyim, 2 dersim kaldı son 1 hafta tekrar yapacağım, geçen dönem daha sıkı çalıştım, bahardan mıdır nedir çalışasım yok kafam da almıyor zaten
Eveeeeeeeeeet dün yediklerimi yazıp geçmişe doğru derin bir yolculuğa çıkayım
Sabah:
2 dilim ekmek kepekli pizza gibi bir şey
( Kepek ekmekleri üzerine yağsız peynir , domates , biber konup fırına verilir )
1 fincan yeşil çay
Ara:
1/2 muz
Yağsız süt
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
1 elma
Akşam:
4 kaşık mercimek yemeği
3 kaşık pilav
Light yoğurt
Salata
3 litre su.
Veeeeeeeeeeeeeeee ..........İşte beklenen an ; ceza alacak bir kaçamak
Dün akşam üstüne kadar dışarıdaydık , bir güzel gezdik falan. Akşam otururken içim sıkıldı , eşimde hadi kalk dışarı çıkalım dedi. 1 saat sahilde takıldık , yusuf parkta oynadı falan . Dönerken de pasta istedi. Saat 22:30 gibi bir cafe ye girdik , yusufa tiramusu söyledik ve annesine deeeeee bir porsiyon tatlı
Crem Brulee : 1 porsiyon 250 cal .
Cezam 250 cal . lik heralde .Neyse iyi oldu işte osmanı kovarım bu vesiyle
Benimde 6 ders , 25 ünite gözümün içine bakıyor.
Güz dönemini de son hafta çalışarak atlattım sanırım ondan içim rahat , daha 4 dersimin kitabını bile almadı düşün yani durumumu
Yağ oranın ne canım bu arada ?
günaydddııııııııııın :))) herkez uyuyormu yoksa erken kalkın kızlarrr
dünkü menümü yazim hemen sonra kahvaltı yapıcam
cumartesi
sabah : bi bardak ılık su 30 kere atlama parmak ucunda ( zeynoşum gibi )
kahvaltıda bi tane yumurta az yagda tavada pişmiş 2 dilim ekmek ( çavdar ) yeşillik 2 bardak çay
ara :4-5 erik 7-8 badem :)
öğlen :tavuklu patatesli bezelye yemegi bi tabak 3-4 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt
ara:yine biraz badem yedik kuzenimle (bu arada badem dedigim taze yeşil badem annem köyde toplamış)
akşam : çok az bezelye cok az pilav hani çok azdan kastım 3 kaşık yemek 2 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
ara :yok
su 3 litreyi geçmiştir
spor :
100 tane hızlı hızlı yürüyormuş gibi olan hareket durdugun yerde yürüyor gibi yapıyorsun
50 tane mekik
30 dakka mezdeke ( cezam bitti )
1 saat zumbaaa dün canımçıktı daha fazla yapacak halim kalmamıştı suyum cıkmıştı
Diyete ilk başladığımda yağ oranım 22.2 idi, Bu hafta 16.4 (toplam 6 haftada)
selam kızlar ablamla birlikte sporumuzu da yaptık böylece 500 cal cezamı da yapmış bulunmaktayım1 saat mezdekeyle:)
hemen menülerimi yazıp çıkıcam çok başım ağrıyo hemen uyumam lazım
cuma
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
döner
salata
yoğurt
ara
4-5 tane fıstık
akşam
çeyrek palamut
bulgurlu dometesli patatesli ablamın tarif ettiği pilavdan 3-4 kaşık
salata
spor yapamadım çok hastaydım hemen uyudum:18:
2 lt su
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
kaşar peyniri
çay
öğle ( dışardaydım önce ablamla tiyatroya gittik sonra sevgilimle buluştum)
kaşarlı tost
ayran
akşamüstü
nescafe
yarım gofret
akşam
dün kü aynı pilavdan 2 kaşık
nuggets
meyva suyu
su 2 lt
spor 1 saat mezdeke
iyi geceler kızlar:)
dün gece buradaki sohbetten sonramız bir kabustu gece su hanım bir uyandı sabaha kadar neredeyse susmadan bağıdı eşimle birlikte nöbetteydiksabah 6:30 anca uyudu.
sabah bi harala gürele sonra oğlanı eftelya ile birlikte tiyatroya götürdük, kuzenim oynuyodu. Aman bütün istanbul yollara dökülmüş trafik kalabalık cılkım çıktı.
şimdi çocukları uyuttum, eftelya ile beraber mezdeke yapıcaz fazla takılamıycam kusura bakamyın
dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım
cuma:
sabah
yarım pors. börek
çay
ara
3 eti burçak
neskafe
öğlen
1 tabak menemen
1 dilim ekmek
ara
yarım kase nesfit+süt
akşam
çeyrek palamut
çok az bulgurlu,patates, pirinçve bol domatesli pilav
salata
1 dilim ekmek
su 2 küsür
spor 35 dk trambolin
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
2 parça kaşar
çay
ara
vapura yetişmeye çalışıyoduk bir poğaça aldım yarısını toprağa
diğer yarısını eftelya ile paylaştık
öğlen
tost
ayran
ara
1 tadelle(
akşam
2 parça yağsız tavada nugıt
çok az dün akşamki pilavdan
cacık
su 1,5 gece daha içerim
spor şimdi mezdeke yapıcaz:)) bütün gün dışarıdaydım yürüme spordan sayılırsa artık
ıkı katını ye dıoken lıstedekılerın kalorı olarak demek ıstedım1 kutu mu4 tane yedim kusacak giyim liste dışındakileri yememi tavsiye ediyor ama farklı birşeyler girsin vücuda dedi, o yüzden tavada sucuklu yumurta yedim ama 3-4 lokma anca yiyebildim , zeytinim hiç yok listemde 3 tane zeytin yedim..
Süpeeeeeeeeeeeeer .
Bir de pes edeceğim diyorsun , yağ oranın zaten normal seviyeye gelmiş , benimde o civardaydı en son .
ıkı katını ye dıoken lıstedekılerın kalorı olarak demek ıstedımsadece 4 tane yedıysen ıı bakalım canım D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?