Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlarım , güzelller ; hazır yeri gelmişken bir kaç satır yazayım , 4. takım ve sizlerle ilgili bir kaç kelam :18:

Herkes biliyor ki , hiçbirimiz profesyonel değiliz , yani birbirimizin yediğine içtiğine yorum yaparken , ya tecrübelerimizden ya da kendimize göre fikirlerimizden yola çıkıyoruz . Aramızda diyetisyen yok . İş bu haldeyken de , takım olmanın en büyük anlamı , ciddi ve 2-3 satırlık menü yorumlarından ziyade , birlik içinde birbirimizi motive etmekten , yeri gelince eleştirmekten , arada sayfalarca geyiğe vurmaktan geçiyor.
Şimdi ben zeynebin kayınvalide aşkına takılmasam , pegasusun dolma sevdasına 2 satır laf sokmasam , eftalyanın topraks a çektirdiklerini konuşmasam , pokemonun heheyyytttt nidaları ile yaptığa kaçamakları şakaya vurmasam , ne anladım takımda olmaktan .

Bu takımla beraber bir yola çıktım .Yol arkadaşlarımda dünya tatlısı çıktı şansıma . Motive oluyorum evet , sorumluluk duygusu oluştu içimde hiç tanımadığım insanlara karşı . Bütün gün börekler , pastalar yiyerek buraya girip en ala diyet listesini yazmıyoruz sonuçta , samimiyetle aynı dertten muzdarip bir avuç kadın , bundan kurtulmayı keyifli hale getiriyoruz

Aynı keyifle yola edip , mezuniyet günü geldiğinde de aramızdaki arkadaşlığın bitmemiş olmasını diliyorum.

Hadi fazla kafa ütüledim , ne demek istediğim de , neden yazdığım da ortadadır zaten

Ausencia dan sevgiler

Sabah kahvaltı saatini biraz daha öne alabilirsen çok iyi olur canım , malum metabolizmayı ne kadar erken çalıştırmaya başlarsak o kadar iyi

Her şey var ama pes etmek yok

6 haftada 4 kilo hemde yağ kaybıyla bereber çok ideal .Ne yavaş ne hızlı .

Zamanla yarışıyor gibi yapılan diyetlerin hepsi eninde sonunda hüsrana uğruyor. Sabırlı olup ,er ya da geç gelecek ama kalıcı kilo kaybı lazım bize , yoksa bu yaz 58 olalım kışa yine 68 gireyim ne anladım o işten değil mi?

canım 10 dakkayı bekliyorum malum :)) sen işin varsa çık sonra okursun ben mesajı atarım sana

Bahar ve wuwum ......

Bıcır bıcırsınız var ya , burada konuşup konuşup yetmiyor bir de özelden mi anlatıyorsun

Merak ediyorum orada neler konuşuyorsunuz acep ?

Pegasus hafta sonları , eş durumdan çok sık girmezdi ama bu hafta sonu hiç uğrayamadı.
Gelir gelmez kuralları yazar sana canım .
Yağsız süt içilecek diye bir kural yok zaten hatta süt içilecek diye de bir kural yok .
Tecrübelerimizle anladık ki , meyvelerle beraber sütlü ürün tüketmeyi hemen her diyetisyen tavsiye ediyor.

Canım benim hani geçen gün konuştuk ya yağ oranının yüksekliğini , sebebi bence az yesende vücuda yağ yapacak eşyler yediğin için.Tabii iş temposunda düzenli bir menü oturtmak zor ama yağ yakımı da zor oluyor bu şekilde.Birde hemen her sabah vazgeçilmezin kaşar var , onu iptal etsen

Mezdeke'yi spor niyetine mi yapıyorsunuz kızlar? Azcık bilgilendirin şu cahili spor konusunda,neler yapıyorsunuz? Neleri tavsiye edersiniz?

Mezdeke ve trambolin prof.larımız eftelya ve topraks canım

Poğaçanın yarısı neredeeee listede

Bu aralar iyice spor canavarı oldun sen sanki

Sen bırak ebru yu , gel bana beraber yapalım plates , gülmekten yerlerde yuvarlanırız kesin.
Gayet güzel canım menün.

Kızlar ben bugün yediklerimi paylaşmayacağım malum ödülgünü ama sınırı aşmayacağım söz

Onları da paylaşmalısın bence canım , bir de sanırım kaptan bir gün serbest kısmına illa bir yorum yapacaktır

Ausencia canım dün haftasonu olduğundan öyle geç kalktım, malum geceleri ders çalışıyorum, birde normalde 7-7.3o tur kahvaltı saatim.. Diyetisyen kontrolünde veriyorum ben kiloyu ve 1 gün sertbetliği diyetisyenim tavsiye etti, kusana kadar canın ne istiyorsa yiyeceksin dedi ama bunu ne sebeple söylediğini 3. haftada anladım, 3. hafta serbest olduğu halde fazla iyemez hale gelmişim ve biraz kaçırayım midem bulanıyor, midem almıyor fazlasını.. hemde diyetten sıkılmamak için böyle birşey yapıyormuş, ben 1 hafta serbest yapmadım diye kızdı bana, ertesi gün kısınca vücudu şaşırtıyoruz dedi...

Bugün sabah yediğim;
2 dilimm ekmek ve sucuklu yumurta çok az+2 zeytin ve 2 bardak şekerli siyah çay

biraz önce de 4 dilim baklava yedim Akşama da hatay usulü tepsi kebabı var, yanında ayranla.. meyve de yedim mi tamamdır :)

Baklavayı bu hafta regli olacağım tatlı isteğimi bastırsın diye yedim..

Son düzenleme:

Aman aman vazgeçtim , sen yazma zaten canım yaaa , olan var olmayan var

Ben var ya sabah kalktığımda mutfağa kahvaltı hazırlamaya girince tezgahta baklava olsun , aç karnına 3-4 tane götürecek bir boğaza sahibim .Eeeee boşuna vakti zamanında 100 kilo olmadım.

Ne güzel başlamışsın çalışmaya , ben daha kitap yüzü açmadım

konusacak bseler buluoruz ausum bu arada yukarda yazdıgın yazı guzel snucta takımsak brbırımıze karsacagızda shpette etcez bunu bos yere yapmıoruz takımda bunları yapmzsak sıkılırız zaten

tamam paylaşmam canım o tatlıyı yedim ama şuan midem fena bulanıyor 1tane bile atabileceğimi sanmıyorum ağzıma

ben 5. dersteyim, 2 dersim kaldı son 1 hafta tekrar yapacağım, geçen dönem daha sıkı çalıştım, bahardan mıdır nedir çalışasım yok kafam da almıyor zaten

141..ye bakalım ama bence cok kacırma ama sen yınede kusacak kadar yeme dyetsyen sasrtayım dıye vcudu yaoıyo ama msela 2 katını ye lıstenın ama otrup sakın bı kutu baklava yemee anam onun kalorısını dusunemıorum bılem

Son düzenleme:
gunaydın zeynep abla ıı yuruyusler bu arada menun guzel spor harıka şimdik sana

1 kutu mu 4 tane yedim kusacak giyim liste dışındakileri yememi tavsiye ediyor ama farklı birşeyler girsin vücuda dedi, o yüzden tavada sucuklu yumurta yedim ama 3-4 lokma anca yiyebildim , zeytinim hiç yok listemde 3 tane zeytin yedim..

Benimde 6 ders , 25 ünite gözümün içine bakıyor.

Güz dönemini de son hafta çalışarak atlattım sanırım ondan içim rahat , daha 4 dersimin kitabını bile almadı düşün yani durumumu

Yağ oranın ne canım bu arada ?

bence menun guzel hayatım aksam kacamak yapmısın ama kendıne ceza vermeyı bıldgınden sorun yaratmıyo bnce ınsan ceza ceke ceke kacamak yapmamaya baslıo zamanla su oranıda guzel

Diyete ilk başladığımda yağ oranım 22.2 idi, Bu hafta 16.4 (toplam 6 haftada)

menunde sporda guzel baharıskom gunaydın bu arada

Diyete ilk başladığımda yağ oranım 22.2 idi, Bu hafta 16.4 (toplam 6 haftada)

Süpeeeeeeeeeeeeer .

Bir de pes edeceğim diyorsun , yağ oranın zaten normal seviyeye gelmiş , benimde o civardaydı en son .

menun ıı gzukuo eftelyacım arada gel sohpet edelıum sımdık gunaydın

günaydın canım benım cocuhun uyumamıs huzursuz olmusun neysekı gecmıs menunde ıı gzukuo tadelle harıc ama olmus bı kere baska gunlar braz kısarsın olur bter

ıkı katını ye dıoken lıstedekılerın kalorı olarak demek ıstedım sadece 4 tane yedıysen ıı bakalım canım D

Süpeeeeeeeeeeeeer .

Bir de pes edeceğim diyorsun , yağ oranın zaten normal seviyeye gelmiş , benimde o civardaydı en son .

evet canım 6 haftada 5.8 yağdan 4 kiloda tartıdan giti çok şükür. Normal yağ oranı 14'müş.. az kaldı 14'e :)

ıkı katını ye dıoken lıstedekılerın kalorı olarak demek ıstedım sadece 4 tane yedıysen ıı bakalım canım D

Dediğim gibi midem almıyor yoksa ana tarfından Antep'li biri olarak götütrdüm 10 tane

bana müsade hanımlar,çamaşır, ütü, banyo derken işgüç beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…