Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok iyi Pegasus ben ciğer ağzıma bile sokmadım hayatım boyunca, teflonda yağsız yine iyi yiyorsun helal olsun :2:

Günaydin
ben dün takima kabul edilmistim,fakat beklenmedik bir aksilik cikti ve bir kac hafta olamayacgim buralarda,döndükten sonra hala kabul ederseniz hic problemsiz katilirim,anlayisiniz icin tesekkür ederim

herkes yazıyır bende yazayım menümü

Kalkar kalkmaz;
1 bardak ılık su+ limon suyu+ 1 çay kaşığı bal karışımı içildi

kahvaltı;
1 dilim hellim, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, limonlu maydanoz, 7'li çay

Ara;
1 orta boy elma, yarım bardak süt

Öğlen;
6 yk kabak kavurma+ 1 dilim ekmek+2 yk yoğurt+ bol salata

Ara;
Yarım su bardağı k-flakes+ yarım bardak sütle yenecek

Akşam;
Öğlenin aynısı

45 mekik çekildi, 1 saat sauna eşofmanla yürüyüş yapacağım kısmetse.. Gün içinde olmazsa olmazım 1 tane türk kahvesi şekersiz

Bugün bir de regl oldum bakalım ne olacak

Herkese kaçamaksız, kolay atlatacağı bir gün diliyorum

menü hayet güzel kaptanım o osman yok mu o osman hepimizi baştan çıkarıyo arada

ılık su olayı iyi olmuş sabahları ben içemiyorum ılık su ya işte su içiyorum da ılığını beceremedim daha menün çok güzel bu şekilde çok sağlıklı kilo verebilirsin bence

Çok iyi Pegasus ben ciğer ağzıma bile sokmadım hayatım boyunca, teflonda yağsız yine iyi yiyorsun helal olsun :2:
ben cok severim cnm,hic zorlanmam yani yerken
Günaydin
ben dün takima kabul edilmistim,fakat beklenmedik bir aksilik cikti ve bir kac hafta olamayacgim buralarda,döndükten sonra hala kabul ederseniz hic problemsiz katilirim,anlayisiniz icin tesekkür ederim
tamam tatlim,aniden cikabiliyor bazen öyle,sen hallet islerini,sonra takimda yer varsa katilirsn,yoksada baska takimlara gecebilirsin
afiyet olsun cnm,sorun yok,yanliz kabak kavurma ya yag en kadar koydun,hani kavurma dendimi aklimiza ilk gelen yag icinde kavrulan oluyor,yada ben cok fesat im
sporda güzel,daha ne olsun ama demi,birde ictigin suyu yazsaymissin tam olurmus

menü hayet güzel kaptanım o osman yok mu o osman hepimizi baştan çıkarıyo arada
tesekkürler cnm
ben anladim aslinda osman ausla birlikte calisiyor,takim icinde sporsuzluk icin propaganda uyguluyorlar

ben ciktim,kahvaltiya,hadi görüsürüz sonra

Son düzenleme:

Kişi başına kullandığım yağ oranı 1 yk kaşığı pegasus :) 4 kişiyiz 4 yk ile ölçüyorum yağımı , suyumdahiçdeğişmez 2lt su içerim hep

günaydın hanımlar dünkü menümü yazdığıma göre geçmişe doğru bi gidiyim cevaplarımı da yazayım
öpüldünüz

güzel menü fıstık ama hangi günün anlamadım

ben sunta diyorum ona tatsız tuzsuz bisküvi gibi bişey ama tam diyet

menün güzel canısı aus kovdu sana mı geldi bu osman:)))

az kalorili bir diyet afiyet olsun Mezdekeyi videodan bakarak mı yapıyorsunuz?
mezdekenin müziklerini çalıyoruz canım, biz zaten abla kardeş göbek atmaya pek meraklıyız ohhhhh yandan yandan gidiyor yağlar:)))

çok çok çok beğendim benimkine çok benziyor

tatlışım çok güzellllllll ay o pırasa beni öldürüyor hiç yiyemiyorummm

kılzar günaydın çok hasayım menümü yazaım. daha sonra geçmişe bakacağım

cumartesi
sabah; nesfit yulaf ezmesi süt kurukayısı ceviz karışımı
ara;1 meyve 1 galeta
öğle; yoğurtlu semizotu
ara 1 meyve 1 çay bardağı leblebi az yoğurt
akşam; 3köfeli yağsız marul salatası 1 dilim k.ekmek
akşam;7- adet fındık1 mreyve
spor;1 saat tempolu yürüyüş normal sporum,n 30 dk. trambolin cezadan düşelim 1000-300 :700 kaloricezakaldı

kızlar pazar günü eşimin annennesine gittik çok seçme hakkın yoktu
pazar
sabah;2 kaşık ciğer kavurma 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 elma
öğlen;5-6 yaprak sarması etli YOĞURT EŞLİĞİNDE
ara;1 orta kahve
akşam ;1 kaşık kadartavuk eti, 2 kaşık kadar karnyarık 1 kaşık pilav 1 kase oğurt çorbası
ara;1 portakal
1 saat yavaş yürüyüş normal sporum

hımm gunaydın zeynep abla :))
kolay gelsın ii temızlıkler sana menude guzel

gunaydın canım :)
bu plav kac kasık peynır ne kadar onuda yazsan ıı olcak eger azsa menu guzel

menun güzel canım gunaydın bu arada

canım pazar misafirlikte olsa kaçamak yok bence güzel, bu arada asya çok tatlı olmuş, bayıldım :))

Günaydin
bı aksılık cıktıysa ılk önce onu hallet canım o zaman gelırsın kaptanımız druma gore bakar olup olmıcagına

sabah buyumeyenbaby gördüm listesini de yazamadan gitmiş, işi mi çıktı acaba? merak ettim:44:

gun aydın canım menun gayet guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…