Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

uyuamadım ya gezınıorum yarın gec kalkarsam anlarsınız mınnoslarım ya depresyondayım sanırım bı uyuorum bı uyanıorum bı hepp uyuorum bazen de gelmıo bu uyku ...

Wuwum yaa ben seni motive etmek istiyorum, çok üzülüyorum bu yorgunluğuna , halsizliğine. Doktora git, acaba kansızlık mı, romatizma olabilir kemiklerim ağrıyor demişsin, belki kanın akışı yavaştır . Ama bak mutlaka git doktora . Doktor bişeyin yok bile dese "Tam kan sayımı" yaptırmak istiyorum de. Kan sayımı yaptır. Çok gençsin ihmal etme. Belki bir ilaçla geçecek bişey. eve kapanarak sorunu çözemezsin bak dinle beni doktora git.

Allah ım "günaydın " yazışın bile enerji dolu maaşallah. Menü çok güzel olmuş ablacım. Hafta sonu spor herkes de eksik. Bugün toparlancaz inşallah.

İnşallah canım. Haftaya iyi başlamak gibisi yok...

Menün çok güzel Eftelyacım. Hayret sen dün evde miydin gerçekten ? Topraks kapıyı üstüne kilitleyip sana temizlik mi yaptırttı yoksa.

Bir şarkı var biliyor musun

Ver elini ver bana Eftelya
Uzansın elimiz Eftelya
Benim divane gönlüm seni seni ister Eftelya

Ne bileyim içimden geldi. Hediyem olsun ...

Kaptanım menüne diyecek yok ama sen bu aralar az mı su içiyorsun sanki ? Bi ara her gün 3 litre yazıyordun. Şu Osman bi bıraksın artık yakamızı di mi ama sana bile bulaşmış baksana?

Oooo Demmaycım, listen çok güzel, dilerim tüm hafta böyle gider. Su miktarını da yaz canım günde ne kadar su içtiğimiz de çok önemli çünkü .

menü hayet güzel kaptanım o osman yok mu o osman hepimizi baştan çıkarıyo arada

Ayy bu yorumu okuyunca çok güldüm, düşünsene dışardan biri bizim takımın yorumlarını okumaya bu yorumdan başlasa...

günaydın hanımlar dünkü menümü yazdığıma göre geçmişe doğru bi gidiyim cevaplarımı da yazayım
öpüldünüz

Günaydın canııım. Resimleri çok beğendim eline sağlık. Eşime gösterdim tanıyamadı ama

Kıyamaaam neyin var arkadaşım ? Dikkat et kendine ? cumartesi Menün güzel olmuş . Pazar da Annanne sizi iyi beslemiş yine de iyi dayanmışsın çok zor oluyor misafirlikte hele bide ev sahibi yaşlı ve ısrarcıysa yandın ...

Neyin var yaz merak ettim .

sabah buyumeyenbaby gördüm listesini de yazamadan gitmiş, işi mi çıktı acaba? merak ettim:44:

Allah ım Allah ım. Ben nerelere gideyim,...Sığamadım yerime sevinçten. Sabah girdim selam vereyim, menümü yazayım diye. Bir sürü angarya sorunlu iş getirdiler. Yazamadan çıktım. Teşekkür ederim merak ettiğin için, gerçekten mi merak ettin yoksa ben okuyunca sevineyim diye mi ?

Wuwum kendine hiç iyi bakmıyorsun. Çok az besleniyorsun. Meyve yemeğe çalış C vitamini al portakal falan ye bari canım yaa.

bayb canısı hoşgeldin bak bugün ben merak etiim seni altta göreceksin seni sordum sabah:))))

Canııım gördüm görmem mi ? Eksik olmayasın. Çok mutlu oldum...

aynen benim ismimin anlamı da o şarkıdan geliyor çok teşekkür ederim şarkı hediyesi için

ben sizleri hergün takip ediyorum geçen haftadan beri aranızda olmak istemiştim.ama kabul edilmedim galiba..

Meraba, eğer kabul edilmemiş olsaydınız bu size bildirilirdi. Mutlaka gözden kaçmıştır. Kaptanımız Pegasus07 bilgilerinizi okuyunca mutlaka dönüş yapar. Takip etmeye devam edin. Bu takımla ya da başka şekilde, dilerim sağlıkla kilo verebilirsiniz...

cidden merak ettim aşkolsun yaaaaaaaaa:))) eşin tanımadıysa çok iyi olmamış demek ki:) fakat resimlerin kaliteleri farklı ya o yüzden biraz zor oldu ikinci elbiseli olan daha iyiydi sanki :))

Kızlar ben geçmişi bitirdim biraz iş yapayım gelip dünkü listemi de yazarım. İşimden olcam valla... Öpüyorum sizi . Toprak ve Eftelya sadece siz kalıyorsunuz şu durumda burda. Kardeş kardeş geçinin tamam mı?

geçen hafta aldığım msg cezasından sonra bari bu hafta sıkı tutuyım işi dedim artık işten kavulursam ablam beni işe alır 2000 tl maaştan aşağı gelmem ona göre

geçen hafta aldığım msg cezasından sonra bari bu hafta sıkı tutuyım işi dedim artık işten kavulursam ablam beni işe alır 2000 tl maaştan aşağı gelmem ona göre

o kadar veriyorsa bende topraks a kardes olurum,hem istende kacmam,temizlik,yemek,ütü haric her isi severkte yaparim,sana abla diyebilirmiyim toprakscigim

ben sizleri hergün takip ediyorum geçen haftadan beri aranızda olmak istemiştim.ama kabul edilmedim galiba..
hatirliyorum seni,hedef kilonu yazmamistin,bende yazmani istemistim,sonrasi ni görmedim,öyle kaldi yani
altta yazmissin bilgilerini,tamam cnm,eger gercekten kararliysan bizimle birlikte yoluna devam edebilirsin,takim kurallari bi kac sayfa geride,ben tekrar kopyalarim sana

ben 1,60 boyunda 66,100 kg ağırlığındayım.56-57 kg ma düşmek istiyorum.
gel cnm,sen kilo verdikce hedefini asagiya cekersin mutlaka,demedi deme bak:13:
bi ara kusan modasina uymustum,o vakitler cok susuyordum,bu aralar aklima geldikce iciyorum:18:
merak etme cnm,isten atilani topraks ise aliyormus,2000 de maas
sigortada varmiydi cnm

o kadar veriyorsa bende topraks a kardes olurum,hem istende kacmam,temizlik,yemek,ütü haric her isi severkte yaparim,sana abla diyebilirmiyim toprakscigim

ben pahalı iş gücüyüm beni istiyosa o parayı vercek ... ne çektin be benden Abla eee napçan cekcen tabi kardeş sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz kocaya da veremediler böyle başına kaldımmm ee napcak çekcek tabiii ( not: Vasfiye Teyze)

Geçmişi okudun , bahara selam verdin ...Bize yok mu bize

Özletiyorsunuz kendinizi artık yaaa....
canım ben aşağıda sadece baharın adını gördüm yoksa seni görsem hiç atlarmıyım yaaa. bi tanecik ausumuz, fenerbahçelimiz, şoparımız amirimiz komiserimiz.:)))

Yolla sen o komşu oğlunu bana PES oyununda iyiyimdir .
ayyyy ebnde pesi çok severim. hele war craft age of hastasıyım

canım menüngüzel mezdekemizide yapmışız
kolay gelsin zeynep abla menün gayet güzel

ablanla copypaste yapın hihihihihih :)) menün güzel canım bide karşılıklı ablanla döktüreymişsin süper olumuş

menün güzel canım osmana selamlar
canım menün güzel
az yiyorsun çok azz
yaprak sarmasına da bayılırımmmm geçmiş olsun canım neyin var neden hastasın?:26:
canım grip oldum ühüüüüü en kötüsü de asyada benden sonra olacak
pokemooooonnnnnnnnn canısı kusura bakma görmedim hastalığını canım yaw

çok geçmiş olsun neyin var?
sağol canımın içi grip oldum kafamı kaldıramıyorum

aynen tarif ettiğin gibi yemeyince alınıyor filan çoğundan yırttım ama :))). çok fena grip oldum yaaa

kızlar hastalıktanmıdır nedir motivasyonum çok dağıldı çoooooooooook.
evim berbat durumda temizlnmesi azım. bahar temizliği yapmam lazım. çalışmaya başlayınca ne yapacağım hepberabergörücez. çalışan aneleri tebrik ediyorum.

çoook geçmişler olsun bu havalar dengesiz ya o yüzden çok salgın dikkat et bol bol c vitamini al:18::2:

he he alırım 2000 tl maaş versem herhalde simit ayrana talim etmezdim

de güzelim de:) gel sende aguşuma :)))))

sigorta da var hayde gelin

kesinlikle haklısın vasviye teyze, kız ilacı bitince bile beni arıyo abla ilacım bitti al diye, gerisini sen düşün ah ahhhhhhh

fıstık ben eşime avuç içi kadar taze zencefili rendeleyip suyunu süzüyorum çeyrek çay bardağı kadar oluyor onu içiriyorum grip için, yanlız tadı çok çok acı oluyormuş ben denemeye bile cesaret edemem ama sen kendine güvenirsen dene çok iyi geliyor, asya da maalesef biz hasta olunca genelde çocuklarda oluyor ama ona da ıhlamur falan içir takviye yap çabuk atlatır

havalar bi açıp bir kapıyor bende istiyorum bahar temizliği ama biraz daha bekliycem, bu arada çalışırken ev işi hep yarım (

Ben geldim canlarım

Az biraz işim var , sonra geliyorum temelli

ilacımın bitmesi size zarar valla biliyosun delirdim mi gözüm bişey görmüyo
diğer konuya gelince 2000 tl başlangıç param yol yemek sigorta hariçtir belirtiyim diyetteyim bak fazla yemem korkma

kızlar ben çıkıyorum akşam gelirsem görüşürüzzzzzz, öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…