ne sorucann:44:kızlar bi sey sorucam
nereye gidcen:18:
Bende buralardayım ama bugün pek tırt çıktık , herkes izinde.
Bende yarın akşama kadar yokum , sabahtan girerim sonra vınnnnnnnn
nereye gidcen:18:
iyi olduki söyledin,yoksa yarin seni sordugumda aaa yinemi aus diceklerdi
hımmm anlaşılan daha iyleşmemişsin canım ya baya dagıldın sen eskiden az yerdin ama dikkatli yerdin at üzerindeki uyuşukluğu fıstık ne kadar kendini salarsan o kadar gç toparlanırsın benden sölemesi
ausumunda dedigi gbi seni artık elimize almamız lazımbu nasıl bir yemek düzeni bitanem olmamış daha dikkat edicem sana
sana katılıyorum kuşum
listen cok güzel güzelim
canım benim biz ausla birbirimize takılıtoruz ama yemekleri gercekten güzel olmus iltifat etmedim hakkını verdim bizim takımızın bir tane kaptanı var iyikide var
en büyük kaptan bizim kaptan
çok güldüm annem ben buna diyetisyenin facedn eklenişhahahyyy sana kacıs yok çigdemmm
keki bende topraksta gördüm sankiama çok ufakmıs görmezden geldim
balıgın yanında yarım kase yogurt yedim ölmedim bakın burdayımhem balık tazede degildi 2 ay felan olmustu alalı dün cıkarttım buzluktan
spor yapmayı cok seviyorum mutlu oluyorum spor yaparken o yüzden yoruldugumuda unutuyorumcumartesi hoca zumba yaptırdı bize süperdiiiiii
63 kıloda 39 kilo yag mıcanım benim bnce o tartı yanlıstır ben 74 kiloyum 26 kilo yag var bende
afiyet olsun cnm,sporun bacagini kirmissin
öglen gecistirmissin,simit kalorli ama saglikli biseyler yeseymissin keske
osmanlarida,bostanlarida cikarin artik hayatinizdanyahu birsey degil esleriniz, sevgileriniz kiskanacak
afiyet olsun cnm,nesfit ve süt ögünlerde az olmuyormu,yani bana gecistirici gibi geliyor,ara ögün olarak yesek yarim kaseler seklinde daha dolu bir liste olur sanki:26:
cnm ben yazdim sen görmedin galiba,senin ilk kacamagin oldugu icin ceza vermedim,sporun da cok güzel tebrikler
wuwum tatlim ne olur anlasalim,ana ögünleri gecistirme tatlim,salata ana ögün olurmu
sabah peksimet harici hic bir ögününde ekmek yok,lütfen cnm,böyle devam edersen uyari alacaksin
bende laf soktun sandim bir an
fena bozuldum yanliz
evet cnm tek tek öyle karar verildi
aksam niye ac gzmissin tatlim,eger kacamak yaparsak ögün atlamak yerine spora yüklenmek daha iyi,lütfen b ir daha 1 tepsi baklavada yesen ögün atlama
kek ceza yok cnm,aksam yememissin zaten,onuda saymazsak ac kalmis olucan,bir dahaki sefere ceza verilir,bilgin olsun
afiyet olsun cnm,sporda var
afiyet olsun sanada,liste oldumu rahat oluyor yorum yazmasida
cok düzensiz olmus tatlim,disarda oldugundan yazmissin,okudum o yüzden hafta ici düzeltecegini düsünüyorum
ara yerine kacamak:tadelle yazacaktin heralde
tadelle kac kalor hemen bakiyorum
baktim cnm 156 kalorilik cezan var,kolay gelsin
diger yediklerinde sorun yok,afiyet olsun tatlim
tatlim döner olmamis,aradaki gofret olmamis,3/1 lik pogaca nerde,o da var,sagliksiz yemissin tatlim
afyet olsun tatlim,kendi listesini olusturamayanlara fikir olacaktir:13:
aiyet olsun cnm,sporda güzel,daha ne olsun demi:13:
evde kös kös oturuyoruz cnm,havada ne güzeldi oysaki
afiyet olsun ,yine süper spor ve liste
ben evet diyorum,zeynep olsun,sonra 1. olamayinda hepinizi sürsün takimdan
yazsan yinede cnm,yanlislarimizi görmüs oluruz
dolma istedi cnm ya
afiyet olsun tatlim
biliyorum tatlim
özledinmi gercekten
tesekkürlerrr
seninde
bol eglenmeler
tekrar hos geldin o zamann
söyleme tatlim yaaa
yerimiz var cnm,geleblirsin
cnm etliden yag damliyordu,bu biraz daha insafliydi,esim yemedi zaten,bende ayip olmasin diye artik yarim börekle oyalandim,:26:
annemim akrabaları aradı yarın bana geliyorlarmış ortada hiç bir sey yok
ne yapılır bu saatten sonra kızlar :18: :18:
ben geldim kimse yok ama,olmuyo valla
bu gün pazar ama degilmi yani,cocuklarin dusu,isi anca bitti,bekleseydiniz azcik
hoşgeldın canım :))))))) meraba benım adım merve adın ne bu arada meraklı olarak sorayım dedım gecmısı okuorum adını yazdyssan henuz grmedımTesekkür ederim pegasus
Takim kurallarini okudum önceki sayfada,benim icin sorun yok,uyabilecegim kurallar.
Baska yapmam gerekenler varsa zamanla ögrenirim
Insallah karsilikli pisman olmadan veririz kilolarimizi
ne güzelmis ya,yakiin olsaydik o krese büyük katkim olurdu
Bizim her pazartesi grup kahvaltımız var senelerdir aynı ekip .
Ya evde ya dışarıda ..duruma göre değişir . Orada olacağım yine . Yusufa da çok iyi oluyor 2-5 yaş arası kreş gibiyiz
hos geldin tatlim,emin ol ki verecegiz kilolari,kurallarida okumussun,daha ne olsun demiTesekkür ederim pegasus
Takim kurallarini okudum önceki sayfada,benim icin sorun yok,uyabilecegim kurallar.
Bende buralardayım ama bugün pek tırt çıktık , herkes izinde.
Bende yarın akşama kadar yokum , sabahtan girerim sonra vınnnnnnnn
az önce yoktun amaben varım kaptan:26:
hoşgeldın canım :))))))) meraba benım adım merve adın ne bu arada meraklı olarak sorayım dedım gecmısı okuorum adını yazdyssan henuz grmedım
az önce yoktun ama
şimdi bende varım menuyude duzeltıcem ılk pıskolojımı duzeltıcem içimdekılerı bı kagda yazıcam sonrada mantıgımla ırademe yazdıklarımı kabul ettrcem kendı kendımle konusucam işe yaramıstı ılk zaman belkı sımdıde yarar yoksa ben kaplumbagaya mı dönuorum bu yavaslıklaaz önce yoktun ama
valla kaptan bekledim bekledim kimse yok bende tv ye dalmışımşimdide çıkıyorum yarın iş var uykum geldi bugün çok yoruldum bide böbregim agrıyo niyeyse hepinize iyi gecelerrr
Tesekkür ederim pegasus
ne güzelmis ya,yakiin olsaydik o krese büyük katkim olurdu
hos geldin tatlim,emin ol ki verecegiz kilolari,kurallarida okumussun,daha ne olsun demi
Merhaba
adimi söylemesem sorun olurmu:26:
Hayir gecmistede yazmamistim,memnun oldum Merve
ıyı geceler hayatım benım pc de komsunun oglu pes oynuodu bı brakmadı anca geldımen snunda
Merhaba
adimi söylemesem sorun olurmu:26:
Hayir gecmistede yazmamistim,memnun oldum Merve
Yolla sen o komşu oğlunu bana PES oyununda iyiyimdir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?