Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nereye gidcen:18:
iyi olduki söyledin,yoksa yarin seni sordugumda aaa yinemi aus diceklerdi

Bizim her pazartesi grup kahvaltımız var senelerdir aynı ekip .

Ya evde ya dışarıda ..duruma göre değişir . Orada olacağım yine . Yusufa da çok iyi oluyor 2-5 yaş arası kreş gibiyiz

hımmm anlaşılan daha iyleşmemişsin canım ya baya dagıldın sen eskiden az yerdin ama dikkatli yerdin at üzerindeki uyuşukluğu fıstık ne kadar kendini salarsan o kadar gç toparlanırsın benden sölemesi

evet dahıldım dıorum pıskolojık olarak kafamın karısması menumede yansıo sanırsam off pufff

evet zeynep abla bncede olmamıs hemde hıc (((((53:

Tesekkür ederim pegasus
Takim kurallarini okudum önceki sayfada,benim icin sorun yok,uyabilecegim kurallar.
Baska yapmam gerekenler varsa zamanla ögrenirim
Insallah karsilikli pisman olmadan veririz kilolarimizi

Tesekkür ederim pegasus
Takim kurallarini okudum önceki sayfada,benim icin sorun yok,uyabilecegim kurallar.
hoşgeldın canım :))))))) meraba benım adım merve adın ne bu arada meraklı olarak sorayım dedım gecmısı okuorum adını yazdyssan henuz grmedım

Bizim her pazartesi grup kahvaltımız var senelerdir aynı ekip .

Ya evde ya dışarıda ..duruma göre değişir . Orada olacağım yine . Yusufa da çok iyi oluyor 2-5 yaş arası kreş gibiyiz
ne güzelmis ya,yakiin olsaydik o krese büyük katkim olurdu
Tesekkür ederim pegasus
hos geldin tatlim,emin ol ki verecegiz kilolari,kurallarida okumussun,daha ne olsun demi

az önce yoktun ama
şimdi bende varım menuyude duzeltıcem ılk pıskolojımı duzeltıcem içimdekılerı bı kagda yazıcam sonrada mantıgımla ırademe yazdıklarımı kabul ettrcem kendı kendımle konusucam işe yaramıstı ılk zaman belkı sımdıde yarar yoksa ben kaplumbagaya mı dönuorum bu yavaslıkla

valla kaptan bekledim bekledim kimse yok bende tv ye dalmışım şimdide çıkıyorum yarın iş var uykum geldi bugün çok yoruldum bide böbregim agrıyo niyeyse hepinize iyi gecelerrr

ıyı geceler hayatım benım pc de komsunun oglu pes oynuodu bı brakmadı anca geldım en snunda

Tesekkür ederim pegasus

Hoşgeldin diyelim o zaman takıma

Ben kısaca aus , 34 yaşında evli ve öğrenci bir anneyim .

Takımla kilo vermek inan motivasyon açısından çok çok faydalı

ne güzelmis ya,yakiin olsaydik o krese büyük katkim olurdu

hos geldin tatlim,emin ol ki verecegiz kilolari,kurallarida okumussun,daha ne olsun demi

Evet evet , senin ev zaten ufak çaplı bir kreş canım yaa

Merhaba
adimi söylemesem sorun olurmu:26:
Hayir gecmistede yazmamistim,memnun oldum Merve

Sorun olmaz canım , sadece bir zaman sonra özel mesaj yolu ile ille öğrenirler ismini.

Bende isim vermeyenlerdenim ama bir şekilde herkse öğrendi

Merhaba
adimi söylemesem sorun olurmu:26:
Hayir gecmistede yazmamistim,memnun oldum Merve

olmaqz sorun canım zamanla alısırsın bze aus ta ılk adını demıodu snra bıze özel msajla attı kımsenın gormedıgı yerden snucta ınternet ortamı adını vermek ıstememen nrmal bnde soyadımı vermıorum örnegın zaten bu avatardan kımse benım oldgumu anlamaz tanıyanlar çizgı filimlerın aşki adına

Yolla sen o komşu oğlunu bana PES oyununda iyiyimdir .

ben hıc oynamadım bılmıorum valla yollarız ausum :)) valla bılmedgı bse yok kucuk mucuk 3.5 masllah 13 yasında ama zekasına hayranım oyun olarak deıl vallahı unıde benım snıfımdakılerden daha cok kultru var :)) kardesım sayılır soyadımızda aynı bı ayrı sevıorum onu doverek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…