Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menulerın bence yerınde ama sarma sanırım bayaga kalorılı ama yogrtla yemen dengelşemıstır bu arada gecmıs olsun canım

sabah buyumeyenbaby gördüm listesini de yazamadan gitmiş, işi mi çıktı acaba? merak ettim:44:
hımm olabılır bvende gec yazıorum hep sabah lıste yazmıorum nedense huy olmus sanırım ne zaman aklıma esıosa gun ıcınde o saatte yazıom

fıstık nasıl oldun sen, keyfin nasıl, toparlandın mı biraz?

hastalık falan bttıde bu halım yok hıc benım bu kansızlıktanmıdır halsızlık buyuk kısmı ondardrda baharda etkılemısmdr blemıorum eklemlerım sızlıo resmen sen nasılsın canım ?

dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek kepeklı
zeytın 3 tane
1 salatalık
1 nescafe

ara 4 badem

öglen 5 kasık lıghtv yogrt 1 dılım kepeklı ekmek

ara 2 tane form bskuvı paketın ıcınden 2 tane yanı su kalorısı en dsugunden

aksam 1 kase mercımek corbası ve salata
2. ltre su veee 30 dakka anca hareket ettım

hastalık falan bttıde bu halım yok hıc benım bu kansızlıktanmıdır halsızlık buyuk kısmı ondardrda baharda etkılemısmdr blemıorum eklemlerım sızlıo resmen sen nasılsın canım ?

canım pekmez falan ye sabahları bir kaşık güzelim, kansızlıktan olabilir

aralar filan yapmışsın ama yine az yiyorsun bence canısı

[video=youtube;1OLEcrT2IVQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1OLEcrT2IVQ[/video]

Kızlar güzel şeyler söylemiş dinleyin isterseniz

canım pekmez falan ye sabahları bir kaşık güzelim, kansızlıktan olabilir

178 yanlıs yazmısım numarayı
aralar filan yapmışsın ama yine az yiyorsun bence canısı

dozunu kacırcam dıye korkuorum canım bı ayar yapamıorum

Son düzenleme:

yaprak sarmasına da bayılırımmmm geçmiş olsun canım neyin var neden hastasın?:26:

sanki biraz az olmuş öğünler gibi geldi bana

kovdum osmani,birbucuk saat gezdik bisikletle
gecmisolsun cnm,neyin var:2:
hafta sonu da kacirmamissin,afiyet olsun

yine az,yine az
[video=youtube;1OLEcrT2IVQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1OLEcrT2IVQ[/video]

tesekkürler cnm

çok beğendim özellikle de serbest öğünü:)) biz yapıyoruz zaten bu nu di mi :))))

pokemooooonnnnnnnnn canısı kusura bakma görmedim hastalığını canım yaw

çok geçmiş olsun neyin var?

hu huuuu kızlar hayırdır pazartesi sendromu mu yaşıyosunuz yoklama yapıcam bak kimse yok :) gelmeyene (-) puan :)))

Gayet güzel olmuş canım , cezalarda az kalmış tabii yenileri eklenmezse

cümlenin başı için teşekkürler, sonu için de teşekkürler

Tamam canım, bugünden itibaren biz de senin listene yorum yaparız o zaman. Merakla bekliyorum...

Aaaa Zeynep abla, süpersin toplu alıntı yapmışsın ve hiç hata yok. Yaa var ya kafana koyduğunu illa ki yapıyorsun. Şaka maka çok hırslı bir kadınsın tebrik ederim...

Canım ablam, biliyorum da bu günlerde hep yanlış anlaşılıyorum ya o yüzden paranoyak oldum heralde her şeye açıklama yapma gereği duyuyorum. Bi kaç güne geçer bu durum.

bu sefer dogru yazdım ohhh be

Bitanesin yaaa...

Bende buralardayım ama bugün pek tırt çıktık , herkes izinde.

Bende yarın akşama kadar yokum , sabahtan girerim sonra vınnnnnnnn

Tam nereye vınnnn yazcaktım aşağıda gördüm nereye olduğunu , iyi eğlenceler o zaman. Akşam görüşürüz...

Tesekkür ederim pegasus
Takim kurallarini okudum önceki sayfada,benim icin sorun yok,uyabilecegim kurallar.
Baska yapmam gerekenler varsa zamanla ögrenirim
Insallah karsilikli pisman olmadan veririz kilolarimizi

Hoşgeldin umutsuzluğun umudu. Öncelikle ilk adımı atmışsın karar vermişsin ve harekete geçip arayışa girmişsin ve buraya gelmişsin. Sen zor olanı başarmışsın zaten. Bundan sonra sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermek var. Onları da bu takıma geldiğin için zaten yapmak zorundasın . Kolay gelsin ...SAğlıklı kilo vermeler diliyorum...

Yolla sen o komşu oğlunu bana PES oyununda iyiyimdir .

Sen zaten bişeyi de bilmesen olmaz... O nasıl bir oyun ben adını bile ilk defa duyuyorum....

Çok güzel soru olmuş, tam ben soracaktım Zeynep abla...

bayb canısı hoşgeldin bak bugün ben merak etiim seni altta göreceksin seni sordum sabah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…