Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

önceden beridir hep bir kilo yapışıktı bende ama 2006 yılında doğum yaptıktan sonra 85 kilo ya kadar çıktım . kendi çabalarımla 60 kiloya (4 ay içerisinde ) indim 1,5 yıl bu kilomu korudum fakat
son 1 yıldır nasıl olduysa bir türlü kilo veremiyorum. iırade damarlarım kırıldı galiba

Deryacım hoşgeldin kilo alma geçmişini de yazarsan çok seviniriz. :)

Yazmışsın ben kaçırdım :)

çok teşekkür ederim sıcak davranışklarınızdan dolayı . Düzenli bir spor yapmıyorum ama bundan sonra takım için ve özellikle kendim için düzenli yürüyeceğim

Deryacım detaylıca anlatmışsın, saol tatlım.
Canım takıma girme için deneme süresi var. Düzenli katılımda bulunrsan Cuma günü takımdasın.

Kurallarımız var bir ara kopyalarım.

Birde ölçülerimizi takip etmeye başlıyoruz.

Bel, göbek, basen ve bacak ölçünü yazarsan sevinirim.

Bizde kendimizi tanıtalım sana. Ben 37 oldum bu sene 2 evladım var 7 ve 2 yaşlarında. Çalışıyorum.

4. takım kuralları

1- Cuma günleri kg. bildirim saati en geç 12.00 (Bunu 3 kez aşan takımdan ayrılmak zorunda kalacak)

2- Aylık %1,50 kg. vermeyen ay sonunda takımdan ayrılmak zorunda kalacak (Önceden bilinen mücbir sebepler hariç tabi ki) (Ör:60 kg olan biri en az 900 gr. verecek ayda , 80 kg olan biri 1,2 kg)

3- Tatil, önemli hastalık vs. harici 3 gün üst üste yazışmada bulunmayanlar uyarı alacak. Çünkü böyle olmuyor. Burda motive olmak için bulunuyoruz. Takıma yazmadan fikir alışverişi olmadan motive olunamaz. O halde boş yere yer işgal etmenin anlamı yok. 3. uyarıda takımdan ayrılmak zorunda kalınacak.

teşkkür ederim tanıştığıma memnun oldum son bir soru ölçüleri cuma günü vereceğiz değilmi (kilo bel ve basen ölçülerini)

yasemin üzülme canım bu sıcaklarda kimse dondurmaya hayır diyemiyor..benimde en büyük zaafım...ama ben şöyle yapıyorum..1 lt ya kutular..onu göz kararı 5 e bölüyorum 200 ml yemiş oluyorum..kalori hesabını da yapıyorum kutu üstündekine göre..ve onu yakacak kadar yürüyüş yapıyorum koşu bandında...öylelikle yiyorum yani...sende öyle yapabilirsin
çok teşekkür ederim sıcak davranışklarınızdan dolayı . Düzenli bir spor yapmıyorum ama bundan sonra takım için ve özellikle kendim için düzenli yürüyeceğim
deryacım hoşgeldin..inşallah istediğin kiloya inersin..hep birlikte destek oluruz birbirimize...kaydirigubbakcemile5

Hayır canım Cuma günü kg. bildirimi, bu Cuma yarışması için.

Ölçüleri biz kendi içimizde 4. takım olarak aldık, takip maksatlı..Bunu biran önce verirsen iyi olur..

Şahnur, Nurcan, Funda, Niloş ve Deryada ölçülerini bekliyorum.

Kızlar 2. bir bilgi daha istemiştim. Buda akrebin ve Özgenin var. Bunuda en geç yarın istiyorum.Mayıs sonu hedefi öncelikle. Sonrada ne zaman kaç kg. la mezun olmayı hedefliyorsunuz.

Hadiii pamukkk eller klavyeye.

selam kızlarrr
şebom yaa ben daha ölçeömedim ölçülerimi o yüsden de veremiyom bacım yaa
özgecim hadi bakalım ne güzel 1 kg vermişsin darısı başımıza
derya hoşgeldin aramıza hepimizin doğum sonrası kiloları malum
ben şahnur 38 yaşına girecem ekimde :) 1 oğlum var 2005 doğumlu masa başı çalışıyorum bende

Yasemincim dondurma benim de zayıf noktam ama henüz sezonu açmadık. Bende özge gibi yapıyorum. Ve mutlakasade alıyorum. 4*5 güne bölüyorum. Hergün yememeye çalışıyorum.

Özgecim bence yap stepper hemen kas yapmaz. Fazladan kalori yakarsın. 1. kg.na da çok sevindim. Senden çok ümitliyim çokkk. Sendeki azim bizdede olsa. Bu arada benim kardeşimde filinta gibi oldu.
358 kg. vermiş dile kolay ya. Vee 1 yılda. Şimdi bende nasıl zayıf. Oldum olası benden şişmandı

Deryacım hoş geldin aramıza inşallah katılımın tam olursa cuma aramızdasın.. :)

Şebnemcim ben mayıs sonu hedefim 70 olmak..

kasım sonunda ise 60..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…