yasemin üzülme canım bu sıcaklarda kimse dondurmaya hayır diyemiyor..benimde en büyük zaafım...ama ben şöyle yapıyorum..1 lt ya kutular..onu göz kararı 5 e bölüyorum 200 ml yemiş oluyorum..kalori hesabını da yapıyorum kutu üstündekine göre..ve onu yakacak kadar yürüyüş yapıyorum koşu bandında...öylelikle yiyorum yani...sende öyle yapabilirsinhadi gözün aydin canim cok sevindim senin adina ins annenlerdede verirsin istedigin kiloyu
bu arada günaydin hepinize biraz gec kaldik ama ne yapalim malum cocuklar olunca yazamiyorum hemen haftasonum güzel gecti sayilir sabahda kahvaltimi yaptim burda olmak cok güzel insan kendini soumlu hissedince daha bi dikkat ediyo ben canim cok bisey istedigi zaman hemen burayi getiriyorum aklima takim arkadaslariim olsa yemezlerdi onlara ihanet etmiyim diyorum frenliyorum kendimi yalniz bisey itiraf edeyim dondurmaya hayir diyemiyorum esimde sagolsun almis 3 kutu gelmis ben diyetteyimya sanki inat yapiyo bana gicik o yüzden evdeki dondurmalar bitene kadar sanirim kacamaklarim olacak bunun icin üzgünüm(
deryacım hoşgeldin..inşallah istediğin kiloya inersin..hep birlikte destek oluruz birbirimize...kaydirigubbakcemile5çok teşekkür ederim sıcak davranışklarınızdan dolayı . Düzenli bir spor yapmıyorum ama bundan sonra takım için ve özellikle kendim için düzenli yürüyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?