şebnemcim sert değil kurallar hatta daha sert bile olabilirKızlar sanırım da takımda ceza uygulamasına geçmek gerekiyor diye düşünüyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
1- Cuma günleri kg. bildirim saati en geç 12.00 (Bunu 3 kez aşan takımdan ayrılmak zorunda kalacak)
2- Aylık %1,50 kg. vermeyen ay sonunda takımdan ayrılmak zorunda kalacak (Önceden bilinen mücbir sebepler hariç tabi ki) (Ör:60 kg olan biri en az 900 gr. verecek ayda , 80 kg olan biri 1,2 kg)
3- Tatil, önemli hastalık vs. harici 3 gün üst üste yazışmada bulunmayanlar uyarı alacak. Çünkü böyle olmuyor. Burda motive olmak için bulunuyoruz. Takıma yazmadan fikir alışverişi olmadan motive olunamaz. O halde boş yere yer işgal etmenin anlamı yok. 3. uyarıda takımdan ayrılmak zorunda kalınacak.
Sert mi oldu bilmiyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın.
Maalesef kalas versiyon bunlar:)
Aslında d. günümü, sevgililer günümü güzel kutladı. Halbuki bu en önemlisi benim için. Ben onun annesi değilmişim ki:) Neyse rövanş babalar gününde. İntikam soğuk yenilirmiş:)
o günlerde gelecek canım inşallah..ben bu aralar acaip gaza gelmiş durumdayım..yiyeceğim fazladan 1 lokmaya bile hakim olmaya çalışıyorum..bu ne olursa olsun...şimdi memlekte de gitcem orda hergün yürüyüşe çıkmaya çalışcam sabahları..belki annem babam eşlik eder..eşimde çocuğa bakarkaydirigubbakcemile3 çok dikkat etmeliyim yaz geldi resmen...şimdi ablam filinta gibi gezer bende kıskançlıktan çatlarımkötükedihüso o yüzden çabuk vermeliyim...
annemde stepper var..işe yarıyormu o...çok kas yapıyor bacak kalınlaştırıyor diyenler var ama...eğer işe yarıyorsa düzenli olarak ondanda yaparım..döndüğümde inşallah güzel bir sonuçla karşınıza çıkarım:Saruboceq:
şebnemcim adana kebabından dolayımı tehlikeli olması :))
canım realden aldık pilatesin başlangıç orta ve ileri seviyesi diye hareketleri anlatıyor adım adım şöyle bir baktım da bende nivea body de var bir arkadaş söyledi bugün ebru şallıyı da bulacak ben sana onları çekerim birara görüşürüz o bahane ile erkenden sen merak etmeŞahnurcum bizde genelde hediye işini öyle hallederiz, sorun hediye değildi zaten, bir buse yeterdi:)
Canım hangi cd yi aldın, baktın mı yapması kolaymı, bende pilates çok istiyorum ebru şallıyı ve niveayı bulamadım bir türlü. Bende başlamak istiyorum.
Buarada gideceğin yer tehlike arz ediyor. Aman TıKKAAT :) Bugün dikkat et, 30 dk. fazladan hareket et, 1 biradan bişcik olmass.
bi adana mı künefe vs de var gerçi diyetisyenim yarım künefe yiyebilirsin dediEvet şeker aynene öyle, bende bayılırım, g. doğu yemeklerine, zaten bizimkiler urfalı.
günaydınnn...
mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle....
şebnem kuralları kabul ediyorum biraz sertlikte gerekli ben kendimi iyice saldım bu kurallar beni paklar anca....
ölçülerim
göbek:98
kalça:110
bacak:66
hasret üzülme canım bende sendenim işte birbirimize çok yakınız...
şebnemcim sende ona daha kötüsünü yap...yanında aile büyüklerinden kim varsa ara babalar gününü kutla..dayı dede amca vs...onunkini kutlama...görsün gününü odun bey..
şahnur pilates cd si heee..iyi yapmışsın işe yarar bişey olmuş..benimkide kıyafet aldı çok istediğim bişey vardı onu almış...
akrep senin kıza bayıldım ben yaa canım yerim onu...şiirler çiçekler dil dökmeler falan..bizde görecekmiyiz o günleri..ben ağlarım öyle bişey yapsa dayanamam valla
bizde bugün aşıya gittik pek bir süzgün bebişim...ayda 1 kilo almış sağlıkocağınınkine göre..iyi dediler..
aaaaa asıl mutlu haberi vermedim sizeeee....az önce tartıldım ben...hemde bu saatte.ben sabah aç karına olmadan dünyada çıkmam normalde ama hadi dedim bakayım...1 kilo vermişim..inanamadım tekrar tekrar çıktım evet 1 kilo..Allahım nasıl mutluyum...kaldı 5 kilo...inşallah annemde de 1 kilo daha veririm en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?