Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen takıma yeni katıldın galiba hosgeldin cnım

rapunzelim çigdem benim adminim orgucafede burad beraber zayıflıcaz inşallah :)

hosbulduk zeynep ablaa
özliyoruz seni tatlım sık sık ugramaya çalış :)

Ben anlatacaktım ama Aus anlatmış zaten....

Mezdeke yaptık Zeynep abla, sen de dene çok eğlenceli.Eski günlerime geri döndüm bir anda Yıllardır böyle oynamamıştım.

linlini gönderin kızlar :)

günaydin
dün yediklerim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,2 zeytin
ara
1 elmaa
öglen
1 kase corba,ceyrek tavuk gögsü izgara,1 dl ekmek
ara
5 badem,1 c.b.süt
aksam
ton balikli salata,1 catal kadar spagetti
su
2.4 lt
spor
1.30 dk bisiklet turu,20 dk tempolu yürüyüs,250mekik

kahvalti yapip geliyorum

hımmmm biberli ödül hımmmmm. depişmecede süperdi. menüm güzel canım sende kilo alma filan varmı ben kuşandan sona kilo alıyorum.hiç kaçamak yapmama ağmen dün yine i aış ödüm şükü bugün eskiye döndü.

oyladımcanım ama şehriyelihatun sanırım daha önde

size iyi eğlenceler ne güzel ya.

aman canım sanki zayıflayınca daha mı çok beğenecek. belli bi kilo verdin zaten ence kendini kasmadan devamet 3 haftada 1 er kilodan 3kilo yapar. odaf azla göze batmaz.
Günaaaaaaydın güzel ülkenin güzel insanları.......

Sağlıklı huzurlu bereketli ve bol kahkahalı bir gün diliyorum. Hayırlı insanlarla karşılaşırsınız inşallah...

sanada günaydın canım
canım bu hafta için sporun az menün güzel.ben hastayımdiye sende bırakma lütfen.

bence sporda harika menüde. su böreğide yaptığın 25 dk. hızlı yürüyüşe sayarız oldu bitti :)
canım menün güüzel araları daha iyi doldurabilirmişsin

kabul edildiğim için sevindim.bir çok grubu takip ettim fakat burayı sevmiştim o yüzden sizlerle olmak istemiştim.teşekkürler.

hoşgeldin canımgünaydın

kabul edildiğim için sevindim.bir çok grubu takip ettim fakat burayı sevmiştim o yüzden sizlerle olmak istemiştim.teşekkürler.
Hoşgeldiniz aramıza, kaç kilosunuz?

Kaptanım menün çok iyi :) Sporda süper ee daha ne olsun :)

kızlar günaydın demeyi atladıklarım varsa onlarada günydın

hemen menümü yazayım çıkmalıyım asya uyuduğunda tekrar girerim

sabah; yarımsinir 2 çatal peynir bolyeşillik
ara; 1ç.b. süt 1 küçükelma
öğlen; 3 adet köfte domates soslu 1 dilim k.ekmeği
ara;1 ç.b. süt 1 kivi
akşam; semizotu yoğurtlu 1 dilim kepekliekmek
ara; 1 galeta 1 küçük elma 7-8 adet fındık

spor; inanın çokhastayım yok sa bırakmam ama bugün lesliewalk a vereceğim kendimi

Hoşgeldiniz aramıza, kaç kilosunuz?
hoşbuldum teşekkürler.aranıza şanlıurfadan katılıyorum.2 kız çocuğu annesiyim, memurum.
kilo olarak geçen cuma tartılmıştım 66,100 kgdım.ama bu sabah tartıldım 67,100 çıktım.kilo almış olmam mümkün değil çok dikkat ediyordum.ama çok şaşırdım.yani bu sabah itibariyle 67,100 le sizinle başlıyorum.56-57 kg ma düşmek istiyorum.bu ay sonunda eliptik bisiklette almayı düşünüyorum.spora bu aralar vakit ayıramıyorum ama başlayacağım.

Günaydınlar

Kemiklerim ağrıyorSabah etlerim sanki lime lime olmuş gibi uyandım .

Dün yediklerim ;

Sabah+ara:

1 fincan yeşil çay içip evden çıktım.

Kahvaltı sofrasında ,

2 dilim tam buğday ekmek

1 dilim peynir

Az menemen

Salatalık /yeşillik

İki lokma ıspanaklı pide

Öğle:

1 kase çorba
Salata
1 dilim kepek ekmek

Ara:

1 fincan kahve

Akşam:

Yoğurtlu kabak
1 dilim kepek ekmek
Salata

Ara:

Beyaz leblebi
1 elma

Su 3 litreden fazla

Spor:

15 dk . mezdeke
30 dk kondisyon bisikleti
250 mekik (aletle)
15 dk. kadar ağırlık çalışma

Canım bende dün ilk kez mezdeke yaptım

Yediklerin dengeli güzel,

Misafirlerin geldi gittiler , nasıl geçti canım.
Öğlen ekmek yememişsin ya , yarım dilim su böreği çok göz batmadı o yüzden.

Güzel olmuş canım , hiç kaçamaksız olmuş

Hoşgeldin canım

Bizi takip edip beğendiysen ne mutlu bize

Artık sende fırsat buldukça bol bol paylaşım yaparak aramıza hoşgeldin tekrar.

Biraz az mı olmuş ne kaptan ?

Mesela öğle tavuk göğüs ızgara neden çeyrek ki ?

oyladımcanım ama şehriyelihatun sanırım daha önde

Evet canım ama bu yarışmalarda her an herşey olabiliyor.
O tarifin sahibi burada tüp bebek başlığında ve çok kenetlenmiş arkadaşlıkları var tabii ki.
Sizlerde bana destek oldunuz mesela , diğer arkadaşlarımla beraber

Kalmadı değil mi 4. takımda olup oy kullanmayan

Kardeş takımlara mı gitsem acaba

İyileşince başlarsın canım .

Yediklerin güzel ama sabah yarımsinir ne :26:

Keyifle kilo veriyoruz burada , bol motivasyonla .Sende inşallah kalıcı bir şekilde bu 10 kiloyu yollarsın

teşekkür ederim.bende eminim vereceğim tek başına diyet yapıldığında bir süreden sonra sıkılıp bırakıyorum ama burda yapınca bırakmıyorum..

teşekkür ederim.bende eminim vereceğim tek başına diyet yapıldığında bir süreden sonra sıkılıp bırakıyorum ama burda yapınca bırakmıyorum..

Aynen öyle canım , sanki evde gizli kamera var gibi . Bir kaçamak yapsam takımın haberi olacak hissi oldu bende

tekrardan hos geldin cnm,kurallari musait bir zamanda yazicam
afiyet olsun cnm,sporuda iyilesirsen yaparsin,dinlen simdilik
afiyet olsun cnm,senin öglen benimkinden az
sporda var

tavuk izgara ceyrek kalmisti ondan cnm
gidip almakta zor geldi,bende hemen onu yaptim

kardes takim fikrini tuttum,kardeslikerini gösterme zamanidir simdi:13:

Aynen öyle canım , sanki evde gizli kamera var gibi . Bir kaçamak yapsam takımın haberi olacak hissi oldu bende
pegasus sizi gözetliyor

yok cnm,biraktirayiz,merak etme sen

yakin gecmisi biraz cevapladim,uzak gecmiside gelirsem cevaplicam
12 olmadan yerleri süpürüp kizlarimi okullarindan almam lazim,bu arada yürüyüsümü yapms olurum,esim erken gelirse yagmur altinda bisiklette süreriz,sirilsiklam asik olmus oluruz
niye kimse yok bu arada,topraksimin izin günüydü bu gün,calisan hatunlarda yogun galiba,calismayanlar ne yapiyoki

Merak etme verirsin inşallah.Diyetisyene migidiyorsun kendi başına mı veriyorsun?

Süperrrr bendebugün ki menümü yarın yazacağım..

menü de spor da ii canım

bugun cok mutlusun herlde zeynep abla menünde kacamaklar olmus sporu fazlalastır o börekte pişmanlık ta hemen erisin :))) bi sitede okumustum siyah zeytinin yesil zeytine göre cok daha fazla kalorisi varmış

menün ii cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…