Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gülüm ne yarışmasın kim yarısıyor

canım okudugum konularda biri 19 yasında üniversite ögrencisi ve sevgilisinden hamile kalmıs ve karnındaki çocugu burda vericek insanlar aıyor onunla konusmaya calısıyorlar bu seferde milleti azarlıyor en sonunda konu kapandı yönetim tarafından digeride 20 yasında hem okuyan hem calısın bir kız ve evli ve 2 tane cocugu olan bir adanla ilişki yaşıyor adam kandırıyor kızı bosanamıyorum diye kız bizi deli etti ne laftan anlıyor ne sözden birde o adamı ailesi ile tanıstırmıs o konuyuda kapandı yönetim tafafndan

hosbuldukkk :)))

hosbulduk zeynep ablaa

bu osman muabbetı ne anlamıorum ya brı acıklasın meraktan çatlıcam yoksam

Aynennn ben soracaktım

Ben anlatacaktım ama Aus anlatmış zaten....

dilek ne yaptın anlamadımkı mezdekemi yaptınız ya linkini gnderirmisiniz kızlar :)

Mezdeke yaptık Zeynep abla, sen de dene çok eğlenceli.Eski günlerime geri döndüm bir anda Yıllardır böyle oynamamıştım.

Günaaaaaaydın güzel ülkenin güzel insanları.......

Sağlıklı huzurlu bereketli ve bol kahkahalı bir gün diliyorum. Hayırlı insanlarla karşılaşırsınız inşallah...

Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor
2-3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu

Ara yok

Öğlen
5-6 çatal mevsim salata
4-5 kaşık kıymalı kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek

Ara

1 avuç kuru üzüm

Akşam

2 dilim ekmek
3-4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt

Spor
Rutin merdiven iniş çıkışlarım
30 mekik günlük zorunlu sporum
30 dk mezdeke
5 dk trambolin ( kesmek zorunda kaldım telefon geldi)

Su 3 lt den fazla

gülüm ne yarışmasın kim yarısıyor

Ablam baharla kilolarımız hemen hemen aynı, ikimiz yarışa girdik bu hafta en çok kilo kaybeden kim olacak diye Az kilo verene 100 mekik ceza

Çok güzel birgün olmuş canım

Ay Zeynep abla o başlıkları ben okumuyorum,bazen başlıktan dolayı başka birşey sanıp açtığım oluyor ama okumaya değer bulmuyorum

sen takıma yeni katıldın galiba hosgeldin cnım

Hoşbuldum, evet yeni katıldım, inşallah kiloları verene kadar sizinle olurum

Günaydın bütün arkadaşlaraa Bol hareketli, az kalorili gün diliyorum

babyimm menün güzel olmusta araları atlama canım :) birde mümkün oldugu kadar akşam yemeklerini 19 dan önce yiyin

günaydınn gü nay dınn
sevgiyle bakan gözlere, kalplere, dillere günaydınn
daglara . taşlara, agactaki çiçeklere, kuşlara böceklere gü nay dınnn
4. takım cuma zayıflama ekibine günaydın
kk deki bütün üyeler günaydınnnn

menümü yazıyım hemen
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug. ekmegi
10 tane bagdem 1 portakal,
1 kk kadar beyaz peynir
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
bol maydonoz limonlu
1 kupa yeşil cay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen 3 catal et kavurma
misafirler gittikten sonra 2 catal yaptıgım sehriye salatası ve yarım dilim su böregi ama cok pişman oldum sonradan
ara 1 cay bardagı süt yarım yaglı
akşam 6 kaşık pırasa
3 kaşık yogurt
1 dilim t.bug. ekmegi
bolca semiz otu roka dere otu
ara 5 tena cilek yarım bardak süt
su 2.5 lt
spor sadece 45 dakika ile hoca ile
ve 25 dakika hızlı tempoda yürüyüş

hemde ne zor ablacım Eşimde yoğun, geçen dönem bana yardımcıoluyordu, bu dönem olamıyor, allah'tan bahar temizlliğini dert etmemeyim , derslere odaklanayım diye sınavın ertesi gününe bir bayan ayarladı bana ev temizliği için.. Evin hali perişan Camlar fena, sanki 5 yıldır silinmiyormuş gibi , toz toprak burası ee yağmur yağınca hemen cama yapışıyor..

günaydın kızlarrrr
eğitime gidicem öğleden sonraya kadar yokum o yüzden hemen menümü paylaşıp çıkıyorum

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
meyve çayı

öğle
tavuk
salata
cacık

ara
2 bisküvi

akşam
3 köfte
2 kaşık pilav
salatalık

2 fincan zencefilli ıhlamur
:2:

spor 50 dakka mezdeke
100 mekik
mesaj; 19

sevgiler

Ablacım güne gayet iyi başlamışsın ama kaçamaklar olmamış Zaten bu misafirlikten artık nefret ettim,şeytan illa dürtüyor..

Gayet güzel listen, 100 mekik 1günde çekilirmiy ahu :) bende arttırmaya başlasam iyi olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…