Canım menün güzel ama 25 leblebi kabız yapmazmı seni ?
efettt ben de biraz önce farkettim kaptanımbu kalpleri yapıcam diye işten kovulmazsam iyidir
canım ben 5. takımdan kuzen chentiq e haber uçurabilirim istersen.
canım menün gayet güzel nesfit kuru haldemi 1 kase yoksa sütle beraber mi 1 kase
Bu alıntıları taaa ne zaman yapmıştım ama cevaplayamamıştım ,kaybolmamış iyi bari, onlara yorum yazayım sonra bi tur daha atıyım bugün neler kaynatmışsınız bakalım...
Zeynep ablacım en dertli olduğum konu bu zaten. Ben 19:30 da işten çıkıyorum . Anca 20:00 de yemek yiyebiliyorum. Eşimi beklemiyorum yemeğe çünkü o 20:30 da yiyebiliyor. Allahtan anlayışlı sağolsun. Evet 20:00 çok geç ama başka alternatif yok. Akşam yemeğini de peynirli tostla falan geçiştirmek pek istemiyorum o yüzden biraz geç oluyor. Aklıma başka bir alternatif de gelmiyor açıkçası...
Senin girişi okuyunca bizim takıma Seda Sayan geldi sandım. O da programa başlarken böyle başlıyordu ya eskiden , şimdi nasıl bilmiyorum tabi...
Menü güzel ablacım, yarım dilim su böreğinin kalorisini azcık fazla sporla yakarsın, ama suçluluğu 1 hafta geçmez. Napalım bazen oluyor işte.Ah bu misafirler
Kapat perdeleri, dışarı hiiiç bakma. O zaman kirli camları da görmezsinBoşver sınavı atlatınca bi girişirsiniz mis gibi olur evin. Temizliğin telafisi bir günde olur da , sınavda başarısız oldunmu bekle bidaki dönemi. O yüzden hiiiç kafana takma temizliği. Sınav ne zaman bu arada?
Menü güzel fıstık, kontrollü. Hiç su içmemiş olamazsın değil mi? NAsıl geçti eğitim, çok sıkıcı dimi ? Bizimkiler öyle oluyor da ...
Ben de ilk duyduğumda aynı tepkiyi vermiştim en fazla çekebildiğim 20 mekikti. Bahar bir site paylaştı orda kolay mekik videoları var. Bahara bir rica et tekrar paylaşsın istersen. Ben de şimdi 100 den fazla çekebiliyorum.
Aaaa ne güzel , demek diğer takımlardan daha farklı buldun burayı. ...
Kaptanım menü çok güzel, su da artmış ....E daha ne diyeyim
Hastayım diye bırakma kendini, vitamin al, ilaç iç. . .
Kıyamam yaaa, inşallah çabuk toparlarsın. Menü de güzel beklediğim gibi değil.Hastayım çok kötüyüm deyince ben daha kötü bir liste bekliyordum. Arkadaşım inşallah çabuk iyileşirsin. Bu hafta geçen haftayı telafi etmemiz lazım toparlanmalıyız unuttun mu?
Canım vücuttaki su gittikten sonra yağ yakmaya başladın mı kilo bazen oynuyormuş yarım kilo bir kilo , aşağı ve yukarı. Bunun tıbbi açıklamasını bilmiyorum araştırmadım ama annem tv de doktordan duymuş O yüzden haftada bir kez hep aynı tartıda hep aynı saatte ve hep aynı yerde tartılmak gerekiyormuş. Spora mutlaka başla , ben şimdiden faydasını görmeye başladım.
Ayyy kıyamam sana ben, nasıl oldun geçti mi ağrıların. Nooldu ki dün bişeyin yoktu. Sporda falan mı zorladın kendini ? MEnü güzel olmuş, kahvaltıdan korkuyordum ama iyi korumuşsun kendini...
Bence Saphiranın takımına bir duyur, niye olmasın ki. Belki yarışmadan haberleri yoktur. 1 oy 1 oydur yani. Arkadaşlar ben kardeş takımdan Aus. de . YEmek yarışmasına katıldım yemeğim şu. Oylarınızı bekliyorum de. Noolcak ki ?
Koskoca adamlar sokaklarda oy için neler yapıyorlar, sen kardeş takımdan 2 oy istemişsin nolur?
ya suyu yazmayı unutmuşum ben 2 lt
eğitim de çok sıkıcı değilde işçi sağlığı güvenliğiydi eğitim güncel örnekler vardı bir de sınav olduk 100 aldım
menü gayet güzel olmuş spor da mükemmel hele şu mezdeke bu yılın sporu oldu valla
günaydın mesajın gerçekten çok mutlu etti hepimizi motive etmiştir yeni güne hazırızmenü güzel yemiş olduğun börek sporla gitmiştir bence
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
bana biraz az gibi geldi yediklerin:44:
eftelyacigim kalpleri 2 yapmissin,hayirli olsun
aaaaaaa leblebi kabız mı yapıyor bunu öğrendiğim iyi oldu
Bende evden kovulmazsam iyidir
Uçur kuzum uçur , o da uçursun takıma ...Herkes birbirine uçursun hatta ,tüm takım uçalım
He yaa , hay ağzın bal yesin
Söyleyeyim ben en iyisi , ayıp olacak sanki ama herkes yapıyor ben kös kös durmayayım
Canım , gece mezdeke ile başladım , sonra hazır ısınmışken spora başladım , ardından bir duş misss gibi uyku ama sabah lime lime olduğumu anladım.
Benide sınav için motive etsenize yaa , hiç başlamadım daha.
Bak istersen bütün takımlara girip yazabilirim ciddi söylüyorum. Zorla değil ya isteyen oy verecek sonuçta.
Sınav konusuna gelince, motivasyona ihtiyacın yok senin, sen her başladığı işi başarabilen birisin tanıdığım kadarıyla. Başladın mı gerisi gelir. KEndine gün içinde saat belirle mesela Yusufun uyuduğu belli bir saat varsa ne iyi olur. Zehir gibisin, dikkatini topladın mı sana zor mu var. Hadi yarın başla. Hatta sınava gircekler, listelerinin altına kaç saat ders çalıştıklarını da yazsın dermişim ha ha ha ... Şaka bir yana sınavı geçmen lazım. Sonucunu buraya yazacaksın ve biz senin başaracağına inanıyoruz. Bizim mahcup etmezsin değil mi?
Kapat perdeleri, dışarı hiiiç bakma. O zaman kirli camları da görmezsinBoşver sınavı atlatınca bi girişirsiniz mis gibi olur evin. Temizliğin telafisi bir günde olur da , sınavda başarısız oldunmu bekle bidaki dönemi. O yüzden hiiiç kafana takma temizliği. Sınav ne zaman bu arada?
Ben de ilk duyduğumda aynı tepkiyi vermiştim en fazla çekebildiğim 20 mekikti. Bahar bir site paylaştı orda kolay mekik videoları var. Bahara bir rica et tekrar paylaşsın istersen. Ben de şimdi 100 den fazla çekebiliyorum.
aaaaaaa leblebi kabız mı yapıyor bunu öğrendiğim iyi oldu
Heeeeyyyyytt heeeeeeyyttttt, hiiiiiiiiiiiihooohoooooooooooooytttttttt (pokemon replikleri) kim tutar artık beni beee
Canımsın
Ya geçen dönemde son 5 gün çalıştım ve gayet iyi notlar aldım , hatta onur belgesi ile geçtim dönemiama işte bu dönem de aynı şey olacak diye bir şey yok .
Eşimle 35 yaşında rekabet halindeyiz, o yüksek yapıyor ben lisans tamamlıyorum . İnşallah canım , not çizelgemi açıklandığında paylaşacağım söz
Ya biraz önce 2 takıma yazdım ama utandım sanki yazarken i hatta hemenofline olmak geldi içimden .Neyse hergün bir iki takıma yazıveririm belki
Ya hırs değil bu i ödül hiiiiiiiiiiiiiiiiiç değil , başka şeyler var da buradan anlatılmıyor işte
Eftelyacım hayırdır senin patron tatile falan mı gitti, iş yerinden giremezdin normalde...
hangi takımlara yazdın?
5 km yürüdüm gelldim, ölüyorum yorgunluktan
13 ve 9
Yağmur yok mu oralarda , yoktur tabii Kıbrıs yaza girmiştir bile
eftelyam menün cok güzel beyendin ben (Y)günaydın kızlarrrr
eğitime gidicem öğleden sonraya kadar yokum o yüzden hemen menümü paylaşıp çıkıyorum
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
tavuk
salata
cacık
ara
2 bisküvi
akşam
3 köfte
2 kaşık pilav
salatalık
2 fincan zencefilli ıhlamur
:2:
spor 50 dakka mezdeke
100 mekik
mesaj; 19
sevgiler
kabul edildiğim için sevindim.bir çok grubu takip ettim fakat burayı sevmiştim o yüzden sizlerle olmak istemiştim.teşekkürler.
günaydin
dün yediklerim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,2 zeytin
ara
1 elmaa
öglen
1 kase corba,ceyrek tavuk gögsü izgara,1 dl ekmek
ara
5 badem,1 c.b.süt
aksam
ton balikli salata,1 catal kadar spagetti
su
2.4 lt
spor
1.30 dk bisiklet turu,20 dk tempolu yürüyüs,250mekik
kahvalti yapip geliyorum
kızlar günaydın demeyi atladıklarım varsa onlarada günydın
hemen menümü yazayım çıkmalıyım asya uyuduğunda tekrar girerim
sabah; yarımsinir 2 çatal peynir bolyeşillik
ara; 1ç.b. süt 1 küçükelma
öğlen; 3 adet köfte domates soslu 1 dilim k.ekmeği
ara;1 ç.b. süt 1 kivi
akşam; semizotu yoğurtlu 1 dilim kepekliekmek
ara; 1 galeta 1 küçük elma 7-8 adet fındık
spor; inanın çokhastayım yok sa bırakmam ama bugün lesliewalk a vereceğim kendimi
Günaydınlar
Kemiklerim ağrıyorSabah etlerim sanki lime lime olmuş gibi uyandım .
Dün yediklerim ;
Sabah+ara:
1 fincan yeşil çay içip evden çıktım.
Kahvaltı sofrasında ,
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Az menemen
Salatalık /yeşillik
İki lokma ıspanaklı pide
Öğle:
1 kase çorba
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 fincan kahve
Akşam:
Yoğurtlu kabak
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
Beyaz leblebi
1 elma
Su 3 litreden fazla
Spor:
15 dk . mezdeke
30 dk kondisyon bisikleti
250 mekik (aletle)
15 dk. kadar ağırlık çalışma
hadı bakalım bugunden itibaren sende başladın :) hayırlı olsunhoşbuldum teşekkürler.aranıza şanlıurfadan katılıyorum.2 kız çocuğu annesiyim, memurum.
kilo olarak geçen cuma tartılmıştım 66,100 kgdım.ama bu sabah tartıldım 67,100 çıktım.kilo almış olmam mümkün değil çok dikkat ediyordum.ama çok şaşırdım.yani bu sabah itibariyle 67,100 le sizinle başlıyorum.56-57 kg ma düşmek istiyorum.bu ay sonunda eliptik bisiklette almayı düşünüyorum.spora bu aralar vakit ayıramıyorum ama başlayacağım.
aaaa bu siyah zeytin yemem bende artık yesil zeytin yerimbugun cok mutlusun herlde zeynep ablamenünde kacamaklar olmus sporu fazlalastır o börekte pişmanlık ta hemen erisin :))) bi sitede okumustum siyah zeytinin yesil zeytine göre cok daha fazla kalorisi varmış
selam kızlar eğitimden yeni çıktım... başım ağrıdı bir de sınav yaptılar zaten öğle yemeğine zor yetiştim
topraks yani ablamın bugün izin günü evde olduğu için bilgisayarı yok muhtemelen akşam girebilir haber vermemi istedi
yanlıs anlama beni güzelim ama menün biraz düznsiz degil mi kücük bebegin varmı emziriyormusun ?sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
Heeeeyyyyytt heeeeeeyyttttt, hiiiiiiiiiiiihooohoooooooooooooytttttttt (pokemon replikleri) kim tutar artık beni beee
Canımsın
Ya geçen dönemde son 5 gün çalıştım ve gayet iyi notlar aldım , hatta onur belgesi ile geçtim dönemiama işte bu dönem de aynı şey olacak diye bir şey yok .
Eşimle 35 yaşında rekabet halindeyiz, o yüksek yapıyor ben lisans tamamlıyorum . İnşallah canım , not çizelgemi açıklandığında paylaşacağım söz
Ya biraz önce 2 takıma yazdım ama utandım sanki yazarken i hatta hemenofline olmak geldi içimden .Neyse hergün bir iki takıma yazıveririm belki
Ya hırs değil bu i ödül hiiiiiiiiiiiiiiiiiç değil , başka şeyler var da buradan anlatılmıyor işte
5 km yürüdüm gelldim, ölüyorum yorgunluktan
ay utaniyormus isterkende,utanma cnm,alin teriyle oy istiyorsun13 ve 9
Yağmur yok mu oralarda , yoktur tabii Kıbrıs yaza girmiştir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?