Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya suyu yazmayı unutmuşum ben 2 lt
eğitim de çok sıkıcı değilde işçi sağlığı güvenliğiydi eğitim güncel örnekler vardı bir de sınav olduk 100 aldım

efettt ben de biraz önce farkettim kaptanım bu kalpleri yapıcam diye işten kovulmazsam iyidir

Bende evden kovulmazsam iyidir

canım ben 5. takımdan kuzen chentiq e haber uçurabilirim istersen.

canım menün gayet güzel nesfit kuru haldemi 1 kase yoksa sütle beraber mi 1 kase

Uçur kuzum uçur , o da uçursun takıma ...Herkes birbirine uçursun hatta ,tüm takım uçalım

He yaa , hay ağzın bal yesin

Söyleyeyim ben en iyisi , ayıp olacak sanki ama herkes yapıyor ben kös kös durmayayım

Canım , gece mezdeke ile başladım , sonra hazır ısınmışken spora başladım , ardından bir duş misss gibi uyku ama sabah lime lime olduğumu anladım.

Benide sınav için motive etsenize yaa , hiç başlamadım daha.

ya suyu yazmayı unutmuşum ben 2 lt
eğitim de çok sıkıcı değilde işçi sağlığı güvenliğiydi eğitim güncel örnekler vardı bir de sınav olduk 100 aldım

valla süper oldu hem çok eğlenceli, hep çok tempolu...

Kıyamam üşenmedin leblebileri mi saydın Zeytinin 12 olmasının bir sebebi var mı? Bana da biraz çok gibi geldi ? Bu arada profil resmin cimcime senin 3 numara mı? Çokşeker maaşallah...

bana biraz az gibi geldi yediklerin:44:

bugünü yazmış sadece öğleye kadar olanı. Kaptan uyardı yarın tam liste yapacak...

eftelyacigim kalpleri 2 yapmissin,hayirli olsun

Ben de istiyorum kalp,,,bende bende....

aaaaaaa leblebi kabız mı yapıyor bunu öğrendiğim iyi oldu

Fazlası yapıyordur heralde. Bi de sarı leblebi kalorili , beyaz tercih edin, hem miğdeyi rahatlatıyor hem tok tutuyor...

Bak istersen bütün takımlara girip yazabilirim ciddi söylüyorum. Zorla değil ya isteyen oy verecek sonuçta.

Sınav konusuna gelince, motivasyona ihtiyacın yok senin, sen her başladığı işi başarabilen birisin tanıdığım kadarıyla. Başladın mı gerisi gelir. KEndine gün içinde saat belirle mesela Yusufun uyuduğu belli bir saat varsa ne iyi olur. Zehir gibisin, dikkatini topladın mı sana zor mu var. Hadi yarın başla. Hatta sınava gircekler, listelerinin altına kaç saat ders çalıştıklarını da yazsın dermişim ha ha ha ... Şaka bir yana sınavı geçmen lazım. Sonucunu buraya yazacaksın ve biz senin başaracağına inanıyoruz. Bizim mahcup etmezsin değil mi?

Heeeeyyyyytt heeeeeeyyttttt, hiiiiiiiiiiiihooohoooooooooooooytttttttt (pokemon replikleri) kim tutar artık beni beee

Canımsın

Ya geçen dönemde son 5 gün çalıştım ve gayet iyi notlar aldım , hatta onur belgesi ile geçtim dönemi ama işte bu dönem de aynı şey olacak diye bir şey yok .

Eşimle 35 yaşında rekabet halindeyiz, o yüksek yapıyor ben lisans tamamlıyorum . İnşallah canım , not çizelgemi açıklandığında paylaşacağım söz

Ya biraz önce 2 takıma yazdım ama utandım sanki yazarken i hatta hemen ofline olmak geldi içimden .Neyse hergün bir iki takıma yazıveririm belki

Ya hırs değil bu i ödül hiiiiiiiiiiiiiiiiiç değil , başka şeyler var da buradan anlatılmıyor işte

Haklısın canım, zaten temizliği saldım çayıra mevlam kayıra
aslında çekilebilinir 100 mekik :) Sabah uyanımda 3 set 15 tane 45 yapıyor 3 öğün yapsak 135 mekik yapar, birşey değil

aaaaaaa leblebi kabız mı yapıyor bunu öğrendiğim iyi oldu

hangi takımlara yazdın?

kızlar benim mesaim bitti akşam gelebilirsem gelirim ama ablamdan fırsat kalmayabilir tüm gün sizden uzaktı bilgisayardan kalkmaz akşama
herkese iyi akşamlar şimdilik

eftelyam menün cok güzel beyendin ben (Y)

kabul edildiğim için sevindim.bir çok grubu takip ettim fakat burayı sevmiştim o yüzden sizlerle olmak istemiştim.teşekkürler.

hos geldin canım aramıza

kaptanım bomba gibisin

canım benim cok gecmiş olsun menün güzel

oyyyy lıyamam ben kuzuma neyin var bitanem geçmiş olsun aman dikkatlı olun kızlar havaların hiç düzeni yok dışarı cıkarken tepkinli cıkın menün güzüel bitanem

hadı bakalım bugunden itibaren sende başladın :) hayırlı olsun

bugun cok mutlusun herlde zeynep abla menünde kacamaklar olmus sporu fazlalastır o börekte pişmanlık ta hemen erisin :))) bi sitede okumustum siyah zeytinin yesil zeytine göre cok daha fazla kalorisi varmış
aaaa bu siyah zeytin yemem bende artık yesil zeytin yerim

sende o na haber ver çok öpüyoruz topraksı :)

yanlıs anlama beni güzelim ama menün biraz düznsiz degil mi kücük bebegin varmı emziriyormusun ?

bende ablama kız kardesime bir haber ucurayım bakayım dünyakadar arkadasları var

5 km yürüdüm gelldim, ölüyorum yorgunluktan

canımın en içi hos geldinnnnnn cok iyi olmusta sen yürüyüştüken oglanı ne yapıyorsun ?

Zeynep ablam eşimebırakıp yürüyorum ama bu sefer bebek arabasına koyduk,eşimle yürüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…